Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la harishp » 14 okt 2010, 19:16

Na stranu sve,ali Rahimic iz penzije i Bajramovic nakon milion operacija,peripetija itd .Opet bi zajedno i takvi bili ''beton'' u repci.Za razliku od drugih koji ''konstantno'' igraju za svoje ekipe.I usput ebu buve u tekmama repke.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 14 okt 2010, 19:44

NoName je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Bajramović je apsolutni kralj! Taman da zamijeni Rahimića koji je završio klupsku karijeru već davno.
Kako to misliš da je završio klupsku karijeru? Ja ti ne vjerujem, Rahimić igra svaku u reprezentaciji a Pape je rekao da neće zvati igrače koji nisu standardni u svojim klubovima :?
ma to je Pape izjavio samo da Vladavica otjera iz repke ;)

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 14 okt 2010, 23:03

Ma ruku na srce, Bajramovic kolko god se trudio i on je polako pri zalasku karijere, Rahimica cemo gledati jos eventualno ovu sezonu i to je to.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 okt 2010, 23:17

Lovac je napisao/la:Ma ruku na srce, Bajramovic kolko god se trudio i on je polako pri zalasku karijere, Rahimica cemo gledati jos eventualno ovu sezonu i to je to.
Imamo zamjene u Cocalicu, Ljevakovicu i Jahicu. Pape ne zna da ova prva dvojica postoje, a Jahica je izgleda otpiso. Mozda Mravac dobije priliku na toj poziciji, ocito je da je favorit kod Mourinha.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 14 okt 2010, 23:18

k_c je napisao/la:Ljajic ce u BIH biti prava zvijezda,rame uz rame sa Dzekom,Misimovicem,Pjanicem,Salihovicem,Spahicem.... pa kad Neven Subotic koji je rodjen u Banja Luci moze igrati za Srbiji,zasto onda Adem Ljajic koji je rodjen u Novom Pazaru ne moze igrati za BIH!?Niko se u Srbiji nema pravo ljutiti zbog toga,jer se ni mi nismo puno ljutili kad je Subotic odlucio da igra za njih,a rodjen je u BIH! Evo primjer Sulejmanija iz Ayaxa,on je brutalno zapostavljen u reprezentaciji Srbije samo za to sto nije Srbin....Imamo primjer i Marka Marina,koji je rodjen u Bosanskoj Gradisci,a igra za reprezentaciju Njemacke,zato jer je procjenio da je to bolje za njega,ok! Adem Ljajic ce uvijek biti u sjeni drugih igraca,a u Sarajevu ce imati sve ono sto imaju igraci njegovih kvaliteta,zasluzen status velike zvijezde! a uz to njegov otac Rasim bi u Sandzaku dozivio procvat ,i pokazao bi se kao pravi Bosnjak ,ciji je sin izabrao svoju zemlju maticu,BIH! Ademe sam procjeni sta je najbolje za tebe!
ovo je najodvratniji post koji sam uocio..moje iskrene cestitke ! :)

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 15 okt 2010, 01:31

Tip je Sandzaklija...(za one koji neznaju Sandzak nije u BiH),nije rodjen u BiH,roditelji mu nisu rodjeni u BiH,nije zivuo u BiH.Kako da postane Bosanac i Hercegovac,to sto je musliman nema nikakve veze da ima znaci da bi Iranci,Turci.. mogli igrat za nas tim i Rusi,Bugari i Njemci,Francuzi,Amerikanci...jer smo mi zamlja tri naroda i ostalih.Mogao bi jedino da ozeni Bosanku pa preko nje da dobije papire :lol:
RIP SALE VILENJAK

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 15 okt 2010, 07:38

k_c je napisao/la:Ljajic ce u BIH biti prava zvijezda,rame uz rame sa Dzekom,Misimovicem,Pjanicem,Salihovicem,Spahicem.... pa kad Neven Subotic koji je rodjen u Banja Luci moze igrati za Srbiji,zasto onda Adem Ljajic koji je rodjen u Novom Pazaru ne moze igrati za BIH!?Niko se u Srbiji nema pravo ljutiti zbog toga,jer se ni mi nismo puno ljutili kad je Subotic odlucio da igra za njih,a rodjen je u BIH! Evo primjer Sulejmanija iz Ayaxa,on je brutalno zapostavljen u reprezentaciji Srbije samo za to sto nije Srbin....Imamo primjer i Marka Marina,koji je rodjen u Bosanskoj Gradisci,a igra za reprezentaciju Njemacke,zato jer je procjenio da je to bolje za njega,ok! Adem Ljajic ce uvijek biti u sjeni drugih igraca,a u Sarajevu ce imati sve ono sto imaju igraci njegovih kvaliteta,zasluzen status velike zvijezde! a uz to njegov otac Rasim bi u Sandzaku dozivio procvat ,i pokazao bi se kao pravi Bosnjak ,ciji je sin izabrao svoju zemlju maticu,BIH! Ademe sam procjeni sta je najbolje za tebe!
+1
akoBogda

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 15 okt 2010, 07:40

RKO je napisao/la:Tip je Sandzaklija...(za one koji neznaju Sandzak nije u BiH),nije rodjen u BiH,roditelji mu nisu rodjeni u BiH,nije zivuo u BiH.Kako da postane Bosanac i Hercegovac,to sto je musliman nema nikakve veze da ima znaci da bi Iranci,Turci.. mogli igrat za nas tim i Rusi,Bugari i Njemci,Francuzi,Amerikanci...jer smo mi zamlja tri naroda i ostalih.Mogao bi jedino da ozeni Bosanku pa preko nje da dobije papire :lol:
tip je Bosnjak, treba igrati za svoju domovinu BiH

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 15 okt 2010, 11:01

Dosta glupih postova na jednom mjestu a autorima se izgleda moraju crtati neke stvari po nekoliko puta

-Adem nije sin Rasima Ljajica
-Adem je Bosnjak rodjen u Srbiji kao sto je Vranjes Srbin rodjen u BIH ili kao sto je Pandza Hrvat
-Sandzaklija je regionalna odrednica a ne nacionalna
-On nema pravo na drzavljanstvo BIH po zakonu te zemlje kao sto Srbi i Hrvati imaju automatsko pravo na drzavljanstvo Srbije ili Hrvatske tako da bi to bio ogroman problem
-Njega kao igraca je stvorio Partizan i Srbija i iz ciste zahvalnosti sta su uradili za njega tesko da ce im okrenuti ledja,da je odrastao na zapadu ili da je dosao kao tinejdzer u neki BH klub ne bi bilo problema ali ovako...

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 15 okt 2010, 11:20

Kakve gluposti cuj njegova domovina a frajer rodjen u Srbiji on je srbin i tacka. Ako hoce za svoju zemlju da igra neka mu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 okt 2010, 13:42

NoName je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Bajramović je apsolutni kralj! Taman da zamijeni Rahimića koji je završio klupsku karijeru već davno.
Kako to misliš da je završio klupsku karijeru? Ja ti ne vjerujem, Rahimić igra svaku u reprezentaciji a Pape je rekao da neće zvati igrače koji nisu standardni u svojim klubovima :?
Ironija, pretpostavljam. Zadnjih 20 utakmica u prvenstvu Rusije je odigrao ukupno pola sata. Sa 34 godine, on još može samo trenirati sa prvotimcima tamo. A čuo sam i da trenira neke mlađe kategorije CSKA. Dok s druge strane, reprezentativna karijera mu cvijeta!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 15 okt 2010, 15:11

RKO je napisao/la:Tip je Sandzaklija...(za one koji neznaju Sandzak nije u BiH),nije rodjen u BiH,roditelji mu nisu rodjeni u BiH,nije zivuo u BiH.Kako da postane Bosanac i Hercegovac,to sto je musliman nema nikakve veze da ima znaci da bi Iranci,Turci.. mogli igrat za nas tim i Rusi,Bugari i Njemci,Francuzi,Amerikanci...jer smo mi zamlja tri naroda i ostalih.Mogao bi jedino da ozeni Bosanku pa preko nje da dobije papire :lol:
Po ovom prvom. Znaci Banja Luka, Zenica i Derventa su u Srbiji tj. Hrvatskoj. Jer, jbg Subotic, Petric i Corluka igraju za komsije.
Ovom drugom, sto ove gore navedene pashe nisu izabrali da igraju za Grcku ili Italiju. Vise je Grcka ili Italija COOL neg komsije(barem citavom svijetu).
Ovo samo ima u BiH, al valjda nam je tako bilo sudjeno. :|

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 15 okt 2010, 16:06

soko je napisao/la:
Po ovom prvom. Znaci Banja Luka, Zenica i Derventa su u Srbiji tj. Hrvatskoj. Jer, jbg Subotic, Petric i Corluka igraju za komsije.
Ovom drugom, sto ove gore navedene pashe nisu izabrali da igraju za Grcku ili Italiju. Vise je Grcka ili Italija COOL neg komsije(barem citavom svijetu).
naravno da ne znaci...to sto si ti ogranicen i nisi svjestan generalizacije i gresaka koje pravis...
prije sveka,nit' se svaki sandzaklija osjeca bosnjakom (jer on sa bosnom nikakve veze nema) pogotovo mladji narastaji prihvataju srbiju kao svoju drzavu

nit' se svaki banjalucanin ili zenicanin osjeca hrvatom ili srbijancem :)

da li u dokumentima sandzaklija stoji ikakva poveznica sa bosnom ?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 okt 2010, 16:06

pazzarac je napisao/la:Dosta glupih postova na jednom mjestu a autorima se izgleda moraju crtati neke stvari po nekoliko puta

-Adem nije sin Rasima Ljajica
-Adem je Bosnjak rodjen u Srbiji kao sto je Vranjes Srbin rodjen u BIH ili kao sto je Pandza Hrvat
-Sandzaklija je regionalna odrednica a ne nacionalna
-On nema pravo na drzavljanstvo BIH po zakonu te zemlje kao sto Srbi i Hrvati imaju automatsko pravo na drzavljanstvo Srbije ili Hrvatske tako da bi to bio ogroman problem
-Njega kao igraca je stvorio Partizan i Srbija i iz ciste zahvalnosti sta su uradili za njega tesko da ce im okrenuti ledja,da je odrastao na zapadu ili da je dosao kao tinejdzer u neki BH klub ne bi bilo problema ali ovako...
Ne da mu nije sin nego nemaju rodbinske veze uopste ali je Rasim imao veliki uticaj na njegovu karijeru i on je kada je trebalo uvek pomagao njegovoj porodici.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

joko
Kontakt:

Post Postao/la joko » 15 okt 2010, 17:23

dejan lovren,vedran ćorluka,joešimunić,ivo iličević,ivan rakitić,mladen petrić, danijel pranjić,josip iličić iz slovenije,nikica jelavić..............zna se koji je narod u bosni najtalentiraniji, dok hrvati ne zaigraju nema od tog ništa, ali ko vam je kriv, nek vam igra komšić

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 15 okt 2010, 17:27

Srna,?????

Đžemo,Mujčin,,Ibro,Agić,Mujđža,Nadarević,Zec, .....htvatki ligaši velikani bili ili su ;) :P :lol: ;)
Prebacivanje loptice :roll:
Pozz @joko!

joko
Kontakt:

Post Postao/la joko » 15 okt 2010, 17:37

srne mater je hrvatica iz bosne, od ovih nabrojanih ibro je igrač ovi ostali baš i ne, ali samo oću da kažem da su bosanski hrvati sa svojom skromnom populacijom dali puno odličnih igrača ukjučujući i najboljeg strijelca svjetskog prvenstva

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 15 okt 2010, 17:40

Ok Srnin otac Uzeir!-Bošnjak
Brate mir s tobom pozzz ;)
A u Dinamu generacije da ne govorim neda mi se tema je REPKA!
Spuštat se na mržnju ne ŽELIM i prepucavanje !

DA VI HRVATI kockasti volimo vas!!!!!!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 15 okt 2010, 18:06

Makaveli je napisao/la:
soko je napisao/la:
naravno da ne znaci...to sto si ti ogranicen i nisi svjestan generalizacije i gresaka koje pravis...
prije sveka,nit' se svaki sandzaklija osjeca bosnjakom (jer on sa bosnom nikakve veze nema) pogotovo mladji narastaji prihvataju srbiju kao svoju drzavu

nit' se svaki banjalucanin ili zenicanin osjeca hrvatom ili srbijancem :)

da li u dokumentima sandzaklija stoji ikakva poveznica sa bosnom ?[/quote]
Da li u dokumentima Banjalucana ili Zenicanina stoji ikakva poveznica sa Srbijom ili Hrvatskom. Mozda u tvom ogranicenom mozgu tako nesto stoji. Znaci ovi iz Bosne se ne osjecaju Bosancima/Hercegovcima a ni u kom slucaju da se jedan musliman iz Srbije osjecas Bosnjakom. Uostalom, odkud ti ili neko od nas zna kako se osjeca Adem. Ograniceni, ja sam agnosticar i uvijek kazem da sa iz BiH. Meni ne smeta druga religija. Upoznao sam dosta Sandzaklija u svom zivotu i iz mog iskustva svi su bili uz BiH. Naravno to nemora znaciti da tako svi misle. Kao npr Pandze sto se tice BiH.

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 15 okt 2010, 18:11

e raja ako biste ovo mogli kliknut za svog brata bio bi zahvalan :)
http://www.****.com/ref/tm87aldin/
hvala unaprijed :)
Razumijes ti mene burazere moj :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.