Ako ima neko da igra na PS4, a da bi igrao online mečeve, nek mi pošalje u PP username. Drug kupio FIFU pa mu dosadno da sam igra, traži protivnike, pa et..

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
meni je rezerva, odmoran kad udje oko 70te je bas dobararelinho je napisao/la:Ne postoji bolji igrač za FUT.
Kakva igračina![]()
![]()
Ne SeriAzpi je napisao/la: meni je rezerva, odmoran kad udje oko 70te je bas dobar
Ramiy je napisao/la:Ne SeriAzpi je napisao/la: meni je rezerva, odmoran kad udje oko 70te je bas dobar
hoces da ti prodam svog edena?Azpi je napisao/la:ali slabo igram u zadnje vrijeme, bjezi treba mi milion za edena nije posteno![]()
![]()
sa KK Bosnom igram online, sinoc smo brutalni bili igrali coop mi belgija, 25 minuta 4-0 i ljudi odustase![]()
Otkud ti pare za njihKK_Bosna je napisao/la:hoces da ti prodam svog edena?Azpi je napisao/la:ali slabo igram u zadnje vrijeme, bjezi treba mi milion za edena nije posteno![]()
![]()
sa KK Bosnom igram online, sinoc smo brutalni bili igrali coop mi belgija, 25 minuta 4-0 i ljudi odustase![]()
kupio sam i moratu, sad imam sve napadace chelseaja osim williana![]()
btw, kupio sam zlatana
sto vise pobjedjujes, vise para imas. sto bi combe reko - logicnoRamiy je napisao/la:Otkud ti pare za njih
Ja sam igrao nekad taj fut dok je bilo nesto free nez sta i skupi su ti igraci s vecim ratingom kako si Hazarda uspio uzetiKK_Bosna je napisao/la:sto vise pobjedjujes, vise para imas. sto bi combe reko - logicnoRamiy je napisao/la:Otkud ti pare za njih
Nafaka ga dobila u paketicu kuknjava kuknjavaRamiy je napisao/la:Ja sam igrao nekad taj fut dok je bilo nesto free nez sta i skupi su ti igraci s vecim ratingom kako si Hazarda uspio uzetiKK_Bosna je napisao/la:sto vise pobjedjujes, vise para imas. sto bi combe reko - logicnoRamiy je napisao/la:Otkud ti pare za njih
jesi li uzeo nitendo switch?ManijakSaGrbavice je napisao/la:Kakva je fifa 19 za nintendo switch
JesamRamiy je napisao/la:jesi li uzeo nitendo switch?ManijakSaGrbavice je napisao/la:Kakva je fifa 19 za nintendo switch
drajvere za graficku jesi instalirao?samoraul je napisao/la:Instalirao sam windows ponovo, i skinuo opet fifu. Kad kliknem na play, samo udje u igricu i izbaci odmah. jel zna neko u cemu bi mogao biti problem?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.