Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Jedini fudbaler koji moze nasljediti Raula al ne po golovima nego po stazu,klasi,ugledu,igrama i svemu u Spaniji i spanskoj ligi je Iker Casiljas 
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Ma koliko god Villa zabio golova nije ravan Raulu Gonzalezu. Podsjetimo da Spanija za vrijeme Raula nije imala dobru reprezentaciju niti dobar vezni red, a dzaba je govoriti o Gaizki Mendieti jer on nije ravan danasnjim igracima Spanije. Naravno, Villa je dobar, ne smije se osporavati njegova kvaliteta, ali se mora priznati da je Raul najbolji napadac koji je rodjen u Spanjolskoj ikad!
- legenda reala
- Kontakt:
I Real i fudbal ,on je za mene najbolji napadač i strijelac svih vremena a u vremenu kad je igrao nije imao konkurenciju,a kako je otišao sve slabije pratim Real nemam više želje i nisu mi ni bitni rezultati .*p!p!t@* je napisao/la:Jedini covjek zbog koga sam zavolio Real
Nek se i Brnjoo složio jednom oko Raula
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Raul jednom rijecju zar za moj pojam jeste jedan kompletan napadac...Covjek primi loptu i zabije go,dok danas i nemate bas takvih napadaca sa osjecajem za pogodak 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
vecina nas, vas, njih, onih navija za Real zbog legende Raula, to je svima jasno..
a sto se tice Raul vs Villa smjesno je porediti
, a i nemoguce bez obzira sto je ovaj sa Spanijom osvoji EP i SP ...kad vec to spominjete sto ne spomenete Raulove titule
tj. 3 Champions League, za koje Villa moze samo sanjati
.....a doduse do prosle sezone Villa nije ni znao sta je liga prvaka
dok Raul znamo je i najbolji strijelac tog takmicenja
, dok Villa nema ni dvocifren broj nastupa u istoj
, da ne spominjemo titule u Spaniji

a sto se tice Raul vs Villa smjesno je porediti
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kao sedmanče ili osmanče?Raul_64 je napisao/la:zbog toga možemo reči da se Raul prerano rodio....
Šalu na stranu, Raul je bio u generaciji Reala koja je harala Primerom i Evropom. Da ne gledam statistiku po netu, on je jedan od najboljih strijelaca CL, zatim Primere, najmlađi igrač Reala iz Madrida koji je zaigrao za prvi tim...Dakle, igrao je u pravom vremenu, za pravi tim. To što je tada reprezentacija Španije imala gubitnički mentalitet, to je druga stvar. Činjenica je da su on i Villa neuporedivi. No, na reprezentativnom planu, Villa je uspješniji(evropski i svjetski prvak, a to je ono što će se, na kraju krajeva, pamtiti). Raul je jedan od najinteligentnijih napadača koje sam ja imao priliku gledati, a njegovi lob udarci su bili dovedeni do savršenstva(suvišno je i govoriti o odanosti nekom klubu, tako da...). Da mogu birati, uvijek bih izabrao Raula, no ja samo rekoh da se ne može Villi osporiti njegov učinak u reprezentaciji.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Evo da se i ja umješam, ako nemate šta rotiv
a znam da nemate
Iskreno, Raul je legenda, čitav život je tu, uvjek daje svoj maximum, nikad nije bilo problema sa njim ni u privatnom nit u javnom životu. Čovjek igra fudbal, uživa u tome i zato, mislim, svi na svjetu znaju ko je Raul i znaju da je to borac i veliki igrač. Villa, definitivno njegova kopija. Samo u drugom klubu. Ja neznam da je Villa išta uradio da bi se javnom dispoziro, da bi narušio sve što je napravio ( a napravio je ). Momak ( Čovjek ) igra fudbal i u tome uživa.
Sigurno je jedno, da Raul i Villa su nalik jedan drugom, po svemu.
Iskreno, Raul je legenda, čitav život je tu, uvjek daje svoj maximum, nikad nije bilo problema sa njim ni u privatnom nit u javnom životu. Čovjek igra fudbal, uživa u tome i zato, mislim, svi na svjetu znaju ko je Raul i znaju da je to borac i veliki igrač. Villa, definitivno njegova kopija. Samo u drugom klubu. Ja neznam da je Villa išta uradio da bi se javnom dispoziro, da bi narušio sve što je napravio ( a napravio je ). Momak ( Čovjek ) igra fudbal i u tome uživa.
Sigurno je jedno, da Raul i Villa su nalik jedan drugom, po svemu.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Iskreno Villa najviše podsjeća na Raula,ali Raul je najbolji napadač svih vremena na svijetu čovjek zbog kojeg sam zavolio Real ništa mi nije teže palo nego kada ja otišao 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
[youtube][/youtube]LBJ MVP je napisao/la:Iskreno Villa najviše podsjeća na Raula,ali Raul je najbolji napadač svih vremena na svijetu čovjek zbog kojeg sam zavolio Real ništa mi nije teže palo nego kada ja otišao
?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Kontriras njegovom misljenju. NE das nego svoje
?
?
- Nail for Real
- Kontakt:
Da je Raul jedan od najboljih napadaca ikada, to stoji, ali da je najbolji...?
Pele je statisticki najbolji, Ronaldo je isto dobar, mada su ga povrede s.****.
Medjutim Raul je po meni najveca igracka legenda u fudbalu bez obzira na broj golova.
Medjutim Raul je po meni najveca igracka legenda u fudbalu bez obzira na broj golova.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
[quote="Nail for Real"]Da je Raul jedan od najboljih napadaca ikada, to stoji, ali da je najbolji...?
Medjutim Raul je po meni najveca igracka legenda u fudbalu bez obzira na broj golova.[/quote]
E vidis u tome se slazem. Po meni je Ronaldo najbolji napadac ikada, ali Raul najveca legenda bez obzira na to sto ima nesto slabiji prosjek od Fenomena.
Medjutim Raul je po meni najveca igracka legenda u fudbalu bez obzira na broj golova.[/quote]
E vidis u tome se slazem. Po meni je Ronaldo najbolji napadac ikada, ali Raul najveca legenda bez obzira na to sto ima nesto slabiji prosjek od Fenomena.
- legenda reala
- Kontakt:
Dok god sam živ pamtiću onu simultanku na Old Trafordu,kad pomislim na Ronalda odma mi prođu oni golovi protiv Mančestera,a za Raula on je za mene najbolji u svemu i nikad ga niko neće zamjeniti bar za mene,sad Real traži napadača a mogao je on ostati zašto je morao ići na karaju karijere.Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]LBJ MVP je napisao/la:Iskreno Villa najviše podsjeća na Raula,ali Raul je najbolji napadač svih vremena na svijetu čovjek zbog kojeg sam zavolio Real ništa mi nije teže palo nego kada ja otišao
?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Raul je jedan i to stoji ! U svojoj generaciji on je neprikosnoven igrac u Spaniji pa i sire , ali trenutno Spansku reprezentaciju ma koliko subjektivni bili svi navijaci Reala ili Barce , mora se reci da je to jedan Xavi Hernandez koji je motor i sva snaga te masinerije.Da nije njega nebi bilo titula ni Evropskog ni Svjetskog prvaka.
Poredit Raula i Villu je smjesno u neku ruku a u neku i ne.Raul je velicina za Villu ali sposbnosti su im veoma slicen cak sta vise imaju istu filozofiju nogometa.Jako su slicni po svemu sto rade , ali Raul je Raul iako je i Villa velicina.
Poredit Raula i Villu je smjesno u neku ruku a u neku i ne.Raul je velicina za Villu ali sposbnosti su im veoma slicen cak sta vise imaju istu filozofiju nogometa.Jako su slicni po svemu sto rade , ali Raul je Raul iako je i Villa velicina.
Vill-ina jedina "mana" je što je igrao čitavo vrijeme za Valenciu. Da je kojim slučajem ranije igrao za Barcu ili Real, on bi bio "veći" nego što jest 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Mislim da Spaniju ne drzi samo jedan igrac, ma kako god ti to smatrao. Na skoro svakoj poziciji su na proslom evropskom imali najboljeg igraca. Mozda je sad malo njihov problem losa forma Barceloninih stopera, ali mislim da su glavni faktori njihovog osvajanja zajednica, jaka odbrana i vrlo jaka sredina.Andres je napisao/la:Raul je jedan i to stoji ! U svojoj generaciji on je neprikosnoven igrac u Spaniji pa i sire , ali trenutno Spansku reprezentaciju ma koliko subjektivni bili svi navijaci Reala ili Barce , mora se reci da je to jedan Xavi Hernandez koji je motor i sva snaga te masinerije.Da nije njega nebi bilo titula ni Evropskog ni Svjetskog prvaka.
Casillas, Xavi i dva/jedan defanzivn/a veznjak/a su najvaznija za ovu Spanjolsku
Villi je jedina mana što je prešao u Barcu. Da nije prešao tamo postao bi legenda, možda čak i legenda ravna velikom Raulu, ali ovako sumnjam da će se za poslije 40 god raja prisjećati Ville kao Raula,Ronalda,Zidanea i ostalih.GunnerS je napisao/la:Vill-ina jedina "mana" je što je igrao čitavo vrijeme za Valenciu. Da je kojim slučajem ranije igrao za Barcu ili Real, on bi bio "veći" nego što jest
[/quote]Portillo je napisao/la:Nail for Real je napisao/la:Da je Raul jedan od najboljih napadaca ikada, to stoji, ali da je najbolji...?
Pa ja sam se pogrešno izrazio mislio sam najveća igračka legenda Ronaldo je bio bolji napadač od njega pa i Rud van Goal
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Da, jedan je Xavi Hernandez koji je za repku igro 2,3 godine za repku onako kako je Raul 10. Mani mi toga.Andres je napisao/la:Raul je jedan i to stoji ! U svojoj generaciji on je neprikosnoven igrac u Spaniji pa i sire , ali trenutno Spansku reprezentaciju ma koliko subjektivni bili svi navijaci Reala ili Barce , mora se reci da je to jedan Xavi Hernandez koji je motor i sva snaga te masinerije.Da nije njega nebi bilo titula ni Evropskog ni Svjetskog prvaka.
šta je ovo jbt...pa igramo večeras....
Real
___________Casillas________
Arbeloa____Pepe____Carvaljo______Marcelo___
_______Kedira________Xabi______
Ronaldo_______Ozil______Di Maria_____
________Higuain_______
Malaga
_________Galato_________
Gamez_______Stadsgard______Welington______Mtiliga___
______Fernando_____Silva_____Apono_____
____Quincy_____Rondon_____Edinho_____
kao što vidite Malaga igra 4-3-3....šeik koji je preuzeo Malagu želi brz i atraktivan fudbal pa tako je najviše golova do sada u Primeri upravo padalo na mečvima Malage...znači protivnik koji če napasti...Real još nije igrao sa takvom ekipom a na prva 4 gostujuća meča nismo se iskazali.......ali možda nam se večeras otvori zbog stila koji preferira Malaga....mada 0:1 je sasvim dovoljno
Real
___________Casillas________
Arbeloa____Pepe____Carvaljo______Marcelo___
_______Kedira________Xabi______
Ronaldo_______Ozil______Di Maria_____
________Higuain_______
Malaga
_________Galato_________
Gamez_______Stadsgard______Welington______Mtiliga___
______Fernando_____Silva_____Apono_____
____Quincy_____Rondon_____Edinho_____
kao što vidite Malaga igra 4-3-3....šeik koji je preuzeo Malagu želi brz i atraktivan fudbal pa tako je najviše golova do sada u Primeri upravo padalo na mečvima Malage...znači protivnik koji če napasti...Real još nije igrao sa takvom ekipom a na prva 4 gostujuća meča nismo se iskazali.......ali možda nam se večeras otvori zbog stila koji preferira Malaga....mada 0:1 je sasvim dovoljno
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.