NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2010\2011
[youtube][/youtube]
Manu crta akciju za pobedu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
LegendarnoDevil je napisao/la:[youtube][/youtube]
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
dema je napisao/la:nba croatia bude tamo nekad nesta nije bas sve tacno al et bar je na nasem jezikukakavdanakneiskustvu je napisao/la:imja li kakva najava nove sezone na nekom siteu,ako je moguće na našem jeziku
pronašao sam,sviđaju mi se tekstovi,hvala
znam da je off al et 
sta mislite o ovoj ekipi za yahoo fantasy nba
Rose
Kobe
Pierce
Lee
Noah
----------
Terry
----------
Varejao
Salmons
Lawson
Milicic
Carter
Aminu

Rose
Kobe
Pierce
Lee
Noah
----------
Terry
----------
Varejao
Salmons
Lawson
Milicic
Carter
Aminu
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
ma nista a budi ovdje cesto bude ovdje stvari puno prije nego i kod njih.Jer oni puno propuste toga s Espn ili Nbakakavdanakneiskustvu je napisao/la:dema je napisao/la:nba croatia bude tamo nekad nesta nije bas sve tacno al et bar je na nasem jezikukakavdanakneiskustvu je napisao/la:imja li kakva najava nove sezone na nekom siteu,ako je moguće na našem jeziku
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
ma nista a budi ovdje cesto bude ovdje stvari puno prije nego i kod njih.Jer oni puno propuste toga s Espn ili Nba[/quote]kakavdanakneiskustvu je napisao/la:dema je napisao/la:nba croatia bude tamo nekad nesta nije bas sve tacno al et bar je na nasem jezikukakavdanakneiskustvu je napisao/la:imja li kakva najava nove sezone na nekom siteu,ako je moguće na našem jeziku
ne bude toga što baš ja tražim ako misliš na ovaj forum
Pa jeli ti trebaju ti tekstovi za nesta drugo ili samo citas.Evo oni predvidaju tamo sezonu ima lupetanja koliko hoces.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
dema je napisao/la:Pa jeli ti trebaju ti tekstovi za nesta drugo ili samo citas.Evo oni predvidaju tamo sezonu ima lupetanja koliko hoces.
ti to zoveš lupetanjem,neko drugi možda i ne
Pa ja pratim tu stranicu jako dugo i ima tu puno gresaka a 90% stvari je prepisano s NBA stranica tj s jedne NBA stranice.A to sto neko ima mozda zanimljiv nacin pisanja ne znaci da je to tacno i dobro.Jedina dobra stvar je sto je na nasem pa ako ne znas engleski dobro dode a da je nes strucna i dobra pa i nije,ali u nedostatku bilo kakvih stranica o NBA onda dobro dodje.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:dema je napisao/la:Pa jeli ti trebaju ti tekstovi za nesta drugo ili samo citas.Evo oni predvidaju tamo sezonu ima lupetanja koliko hoces.
na nba croatia se pisu clanci koji se preuzimaju vecinom sa nba.com. a i kolege sa total sporta ponekad objave neki clanak. u zadnje vrijeme ima manje clanaka nego prije radi osvjezavanja kadra. kad pocne sezona opet ce biti kao i prije. ja, koji sam zaduzen za ncaa vam obecavam svakodnevne izvjestaje o istom
a ova predvidjanja na koja ti mislis su obicne kolumne
znaci subjektivni dozivljaj kolege franceskog.
a ova predvidjanja na koja ti mislis su obicne kolumne
Melo15 je napisao/la:znam da je off al et
Rose
Kobe
Pierce
Lee
Noah
----------
Terry
----------
Varejao
Salmons
Lawson
Milicic
Carter
Aminu
![]()
Ne znam kako se krecu cijene ali vjerujem da je Kobe veoma skup tako da bi ja umjesto njega stavio nekog drugog jer vjerovatno Kobe nece briljirati na startu sezone...trebat ce mu vremena dok postigne top formu...Takodje i Pierce mi nije bas siguran izbor s obzirom na veliki broj kvalitetnih igraca u Bostonu...bolje uzeti neku zvijezdu koja ce imati vise suteva...naravno ovo je moje misljenje a ti vidi kako ces
a ma znam ja to ali nba stranica koja nema ni rostere ekipa koja po sedmicu zna nis ne stavit po meni nije bas ozbiljna.Pa ne bude ni bilo kakva statistika ni omjer ekipa.Ali eto najvise na svim stranicama mi ne odgovara to prepisivanja tesktova ali doslovno znaci od zareza do zareza bez da bar daju svoje misljenje ili dopuni taj podatak jos nekim izvorom informacija.Wolverine je napisao/la:na nba croatia se pisu clanci koji se preuzimaju vecinom sa nba.com. a i kolege sa total sporta ponekad objave neki clanak. u zadnje vrijeme ima manje clanaka nego prije radi osvjezavanja kadra. kad pocne sezona opet ce biti kao i prije. ja, koji sam zaduzen za ncaa vam obecavam svakodnevne izvjestaje o istom![]()
a ova predvidjanja na koja ti mislis su obicne kolumneznaci subjektivni dozivljaj kolege franceskog.
@adnan24
kobea i pierca cu sad ostavit ako sta izleti bolje:D
kobea i pierca cu sad ostavit ako sta izleti bolje:D
Zadnja izmjena: Melo15, dana/u 15 okt 2010, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
ovi fantasiji nisu kao u fudbalu. ovdje sta draftujes to imas. jedino mozes tradeom dobit novog igraca, ili uzet nekoga iz free agencya.adnan24 je napisao/la:Melo15 je napisao/la:znam da je off al et
Rose
Kobe
Pierce
Lee
Noah
----------
Terry
----------
Varejao
Salmons
Lawson
Milicic
Carter
Aminu
![]()
Ne znam kako se krecu cijene ali vjerujem da je Kobe veoma skup tako da bi ja umjesto njega stavio nekog drugog jer vjerovatno Kobe nece briljirati na startu sezone...trebat ce mu vremena dok postigne top formu...Takodje i Pierce mi nije bas siguran izbor s obzirom na veliki broj kvalitetnih igraca u Bostonu...bolje uzeti neku zvijezdu koja ce imati vise suteva...naravno ovo je moje misljenje a ti vidi kako ces
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
dema je napisao/la:Pa ja pratim tu stranicu jako dugo i ima tu puno gresaka a 90% stvari je prepisano s NBA stranica tj s jedne NBA stranice.A to sto neko ima mozda zanimljiv nacin pisanja ne znaci da je to tacno i dobro.Jedina dobra stvar je sto je na nasem pa ako ne znas engleski dobro dode a da je nes strucna i dobra pa i nije,ali u nedostatku bilo kakvih stranica o NBA onda dobro dodje.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:dema je napisao/la:Pa jeli ti trebaju ti tekstovi za nesta drugo ili samo citas.Evo oni predvidaju tamo sezonu ima lupetanja koliko hoces.
ja sam samo pita imaju li gdje najave sezone,ovo je meni dovoljno
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
dema je napisao/la:a ma znam ja to ali nba stranica koja nema ni rostere ekipa koja po sedmicu zna nis ne stavit po meni nije bas ozbiljna.Pa ne bude ni bilo kakva statistika ni omjer ekipa.Ali eto najvise na svim stranicama mi ne odgovara to prepisivanja tesktova ali doslovno znaci od zareza do zareza bez da bar daju svoje misljenje ili dopuni taj podatak jos nekim izvorom informacija.Wolverine je napisao/la:na nba croatia se pisu clanci koji se preuzimaju vecinom sa nba.com. a i kolege sa total sporta ponekad objave neki clanak. u zadnje vrijeme ima manje clanaka nego prije radi osvjezavanja kadra. kad pocne sezona opet ce biti kao i prije. ja, koji sam zaduzen za ncaa vam obecavam svakodnevne izvjestaje o istom![]()
a ova predvidjanja na koja ti mislis su obicne kolumneznaci subjektivni dozivljaj kolege franceskog.
pa imaš sastave ekipa na nba.com i na desetine drugih stranica,ne branim ih,koliko znam glavni čovjek na toj stranici je dječak,ne znam je li punoljetan
Ovaj time-out me podsjetio na onaj Sarasov u finalu Eurolige 2009. godine, kada je Zeljko nesto dogovarao sa pomocnikom, a Saras objasnjavao kako igrati odbranu za zadnji napad CSKADevil je napisao/la:[youtube][/youtube]
I jos bitnije, tacno je rekao da ce Siska da uzme zadnji napadThe Game je napisao/la:Ovaj time-out me podsjetio na onaj Sarasov u finalu Eurolige 2009. godine, kada je Zeljko nesto dogovarao sa pomocnikom, a Saras objasnjavao kako igrati odbranu za zadnji napad CSKADevil je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
i jos bitnije, svi su ga vrlo pozorno slusali
![]()
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- majestic24
- Kontakt:
Daj mi link za ovaj fantasy,da ja sebi napravim ekipicu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
@majestic24
http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba
http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.