FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 nov 2018, 21:15

Sa ovom pobjedom gotovo pa sigurno završavamo prvi u ovoj polusezoni, samo je pitanje sa koliko bodova prednosti, potrudit se da bude što veća razlika.

Da pojedinačno analiziram igru naših igrača.
Kovačević - pored jedne greške kada mu je ispala lopta ostali dio posla fenomenalno odradio.
Šabanović - odlično, asistent za drugi pogodak, definitivno bolja opcija od Hebiba na beku, bravo momčino.
Adukor - nije loše ali može bolje jer je igrao stopera, guši se momak tu ali snalazi se dobro i na stoperu, imao je par kritičnih lopti ali ništa strašno.
Mujakić - perfektno, aferim momčino, bez ijedne greške, svaka ti čast majstore.
Pidro - odlična partija, kako samo pametno i smireno ovaj momak igra, fascinantno.
Stanojević - vjerovatno najviše pretrčo, strašnu utakmicu odigro, u odličnoj je formi i uvijek dobro odigra protiv jakih ekipa
Crepulja - nisam ga očekivao i mislio sam da je povrijeđen, jedan od najboljih, odigrao je večeras kao Cimirot u najboljim danima, ako ovako nastavi i ako ga povrede zaobiđu eto nam nasljednika Gojka, fenomenalan, svaka čast Ljubane
Rahmanović - dobra utakmica, imo je par odličnih poteza i bio je baš nabrijan, ovaj momak ima muda i on je za velike utakmice ali može daleko više od ovog trenutnog, daleko više a i ovakav je odličan
Tatar - opo je u formi, nije odigrao ništa specijalno ali ništa mu ne zamjerim
Velkoski - svaka čast kapitenu, pogino je čovjek, trčao, klizao, bodrio.. ma kapitenski!! Nevjerovatno mu je bilo stalo do pobjede i onaj odnos, želja i motivacija kod njeg je nevjerovatna, kao da je cijeli život odrastao na Koševu. Zna odigrati katastrofalno, često ga nema nigdje ali Krste je majstor, veliki majstor. BRAVO KAPITENU
Ahmetović - samo ću citirati kolefu forumaša - BIJELI DROGBA, svaka čast Ahmete legendo!!!!!!!1

Husrefe, čestitam ti! ON VOLI SARAJV'O, PRAVI JE HORDAŠ - HUSREF MUSEMIĆ JEDAN JE OD NAS

VOLIM TE SARAJEVO
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 03 nov 2018, 21:19

slika
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 nov 2018, 21:23

Ne treba psovati onom smečaru Siniši? Zalijepio bi mu šamarčinu da se ne digne dva dana. Još se tog žvalje sjećam kad je napao malog Nedima Hadžića prije par derbija. Ubjedljivo najodvratniji igrač iz redova gurbeta.

Što se tiče tekme, šteta što nismo dali još jedan u prvom dijelu, jer smo mogli i morali. Posebno ona šansa kad je Rahmanović imao čitavo vrijeme svijeta da se namjesti i da ošuta ili da pas Ahmetović, a on bezveze odabrao Tatara. Bila je i ona šansa Crepulje, ali tu i nije moglo bolje. U drugom smo odigrali polako, cilj je bio zadržati taj rezultat, a ako se otvori prilika za gol, iskoristiti je. To bi svako tako uradio, samo što smo im dali previše prostora u drugom dijelu. Sve ostali stvari su bile odlične, od brze i fluidne pas igre, pa do kretnje u svim linijama i borbenosti. Također, zamjeram malo na nekim ishitrenim odlukama, ali valjda se zanesu kad treba smiriti igru.

- Kovačević sigurno, osim one jedne situacije kad mu ispada lopta, što je moglo biti kobno, ali dobro je. Opravdao povjerenje Husrefa i svih nas.
- Mujakić i Adukor odlični bili u svim segmentima, nemam zamjerke.
- Crepulja opet odigrao odlično i iskreno se nadam da ga to koljeno neće ebati, jer je ubjedljivo najbolji veznjak lige kad je u punoj spremi. Strašna elegancija, smirenost i intelekt. Da nije poslao onaj pas ka Velkoskom, ne bi se desio onaj crveni karton. Stanojević opet na nivou, maloprije sam pogledao onu asistenciju i opasno dobru stvar je napravio kod te akcije. Malo me ponekad nervira njegova sporost kod nekih situacija, ali momku se ništa ne može zamjeriti.
- Pidro solidan, mada on može puno bolje, zijanio je fin broj lopti. Šabanović mi je bio tanak, ni tamo ni vamo. Fali Tataru u napadu, u odbrani malo bolji, ali opet mu Veselinović probaci loptu kod onog gola. Kasnije je pravio one gluposti, tipa gaženja Osmankovića bez razloga, udaranje Veselinovića kod žutog kartona, dok ona situacija kod crvenog nije bila za crvenog, ali Peljto je to revanširao. Bio mi je slab i moglo se vidjeti zašto ne igra konstantno.
- Tatar solidan, nije bio loš, ali ni nešto posebno. Velkoski je bio dobar, dobro se kretao i trčao. Rahmanoviću borba na nivou kao i uvijek, ostalo je bilo solidno, mada je imao i nekih grešaka. Ali, on je svoje odradio.
- Ahmetović odličan, kao i uvijek što je. Kakva je to igračina, od borbe, zalaganja, agresivnosti, odvlačenja stopera, zračnih duela, spuštanja lopti, hrvanja itd. Kakav trzaj glavom kod drugog gola, u stilu najboljih svjetskih centarfora. Čovjek je kalibar za reprezentaciju, ali eto valjda su mu mana te godine, ali po meni to nema nikakvog značaja.

Hvala na ovoj pobjedi, osjećaj nevjerovatan. Čestitke igračima i SŠ. Bićemo desetkovani protiv Zrinje, ali i tu se može napraviti dobar rezultat. Idemo dalje. :bih:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 nov 2018, 21:29

alenpitar je napisao/la:slika
HAHAHAHA Legendo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 03 nov 2018, 21:36

Strasnih 70ak minuta, satrali ih, steta onih nekih situacija gdje smo se zaigrali previse. Sjajna kombinatorika i onda se pretjera. Po ovoj izjavi Musemica nije bio plan da se povucemo, igraci nesvjesno. Malo je kasnio sa izmjenama, trebao je ranije dupe umjesto stanojevica koji je imao zuti, i rahman-sisic jer je j rahman pozutio. Ali to su sitnice. Odlican mec, bas igramo dobar fudbal za ove uslove, atomski.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 03 nov 2018, 21:38

Po ovom stanju na tabeli
Kuci : Zrinski
Gosti : Zeljo
Kuci : Siroki
Prejak raspored da ovako ostane stanje na tabeli

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 03 nov 2018, 21:46

Od veceras mogu garantovati da Krste voli ovaj klub kao i bilo koji od nas! Covjek je dusu ostavio na terenu, kao da je odrastao na Kosevu. Svaka ti cast kapitenu!
Sinisa majmune, napusi se qrcine !

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 03 nov 2018, 21:49

Snimak cijele utakmice:

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 03 nov 2018, 21:52

Ko je hadzija sa parole?
Sabrine mi moje!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 nov 2018, 21:52

BosnianKingdom je napisao/la:Ko je hadzija sa parole?
Šta ti prvo pada na pamet? :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 nov 2018, 21:55

Pozdrav braco, veceras smo ih porazili u svim segmentima . Cestitke igracima, struci i navijacima na pobjedi. Ohladiti glave , lagano u Mostar, desetkovani jesmo ali vjerujem da necemo izgubiti. Na pocetku sezone sam rekao da je ova sezona nasa , to se lagano ostvaruje. :tokralju:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 03 nov 2018, 21:55

MortemHz je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Ko je hadzija sa parole?
Šta ti prvo pada na pamet? :mrgreen:
Nije moguce da je on hadzija :urnebes:

Cuj sve hadzije, a klub kamate vraca...
Sabrine mi moje!

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 03 nov 2018, 21:56

Divovi braćo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 nov 2018, 21:57

Ko će nam sve faliti u Mostaru?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 nov 2018, 21:59

MortemHz je napisao/la:Ko će nam sve faliti u Mostaru?
Šabanović, Tatar, Crepulja i Stanojević čini mi se.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 03 nov 2018, 22:05, ukupno mijenjano 2 puta.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 03 nov 2018, 22:00

AlfredNobel je napisao/la:
Šabanović, Tatar, Crepulja i Stanojević čini mi se.
I Rahmanovic

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 03 nov 2018, 22:01

Rahmanovic,Stanojevic,Tatar,Crepulja i Halid
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 03 nov 2018, 22:05

Zagor je napisao/la: Brate i bod bi valjao s obzirom da je zrinjski kikso.. Al necu ni da pomisljam na sva tri.. Samo da ne izgubimo i to je to.
To možda bude na snimku tako :lol: :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 03 nov 2018, 22:06

benko21 je napisao/la:
Rahmanovic,Stanojevic,Tatar,Crepulja i Halid
Kompletan vezni red u pm.
Ko ce igrati Adukor,**** bas nemamo kreativca u vezi.
Onaj star sa pocetka utakmica je bio penal,a ove kartone pojma nemam kako smo dobili jbr posjed bio 70% do 70 min,nismo 5 preskraja napravili i za svaki nam je izgledao dao zuti,Irfane smrade.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 nov 2018, 22:08

Zašto tolika mržnja i odbojnost prema Krletu? Odličan momak i igrač, koji ima toliku ljubav i emocije prema FKS, kao da je rođeni Sarajlija, a ne Makedonac. Nije uredu da se tako odnosi prema njemu, a stvarno ne znam koji je to razlog..

To se može reći za Stanojevića, koji je 1/1 momak i profesionalac. Odlično je sklopljena ekipa, od tzv. buntovnika ima samo onaj klošar Dušan, ali mu je Husref došao kao pencilin, a i nebitan je u ovoj klapi. Svi ostali su odlične persone i igrači, a to je ono što treba gledati kod dovođenja igrača. Pogledajte gurbeta i njihovih pulena, svaki od njih je u sukobu.

@emir18
Nije bio penal nad Ahmetom, ne treba pretjerivati. Preniski su nam kriteriji za penale, ono sudija ne bi ni pogledao u Engleskoj. Ne može svaki mali kontakt biti prekršaj. Nećemo kmečati kao komšinice.. :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, SHZ82, zemuntrg i 50 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []