FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samoposmatram
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samoposmatram » 03 nov 2018, 19:42

Derbi odlucen prije pocetka. Peljto nije dorastao derbi da sudi.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 nov 2018, 19:44

LjoZee je napisao/la:@Raonffa apsolutno dijelim misljenje za zadnja dva dijela. Kad malo smirenije se vratimo na tok tekme, u egalu smo bili do nepostojeceg crvenog kartona za Bakraca do kraja prvog pad. U drugom su grizli, ali ne moze jbg. Za borbenost svaka cast. Samo da shvate da tako trebaju svaku, a ne samo derbi. Mislim ovi sto nisu bogalji :lol:
Ne znam, meni je crveni za Bakrača regularan, možda nije onaj prvi žuti zbog kriterija, bio je prestrog, al' onaj drugi je stvarno čist nema govora. Kasnije je Peljto sve usrao kompenzacijama, ni prvi ni zadnji sudija koji to radi na derbiju.

Ma ima ih koji nisu bogalji, evo večeras su bogalji bili Zec i Vranješ, pogotovo me Zec nervira, frajera nigdje nema na terenu, dok recimo Vranješ nešto pokušava (na silu u suštini) al' eto bar pokušava za razliku od Zekana.

Treba pustiti da se malo glava ohladi, pa onda donositi odluke :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 03 nov 2018, 19:50

Kome veceras nisu jasne neke stvari, taj je klasicna budala. Ja apsolutno nisam razocaran, 7,8 igraca je ostavilo posljednji atom snage na terenu, i za to im veliko hvala.

Sarajlije koje su igrale u borcu prosle godine su mi rekli da je Veseli pravi igrac samo onda kada je 100% spreman - to je veceras i dokazao.

Kada se desila smjena Krcme, svi smo govorili da Odi treba dati godinu, pa i 2, tako da ga ne bih mijenjao sada ni za sta na svijetu. Uz novo krilo, napadaca br.2 i sa veznjakom, mi apsolutno mozemo biti ravnopravni u borbi za titulu. Jedino sto Odi zamjeram je to sto je prekasno ubacio Kemu, nastavljanje igre sa jednim stoperom je zaista samoubistvo.

Svaka neozbiljnost ili nestrucnost uprave je izasla na vidjelo u posljednih 5,6 kola - nagomilavanje nedoraslih igraca te guranja istih u prvih 11 nam je doslo na naplatu kao i nemogucnost zadrzavanja kljucnih igraca iz prelaza iz jedne u novu sezonu - svaku gresku uprave koju su napravili u zadnje 2 godine smo osjetili na svojoj koži. Ko misli drugacije, on je velika budala.

Psihicki se vratiti sto prije i unijeti mir u kucu pobjedom protiv Tuzle.

Krpic, Curjuric, Veseli, Hajdar, Osmanovic, Pavic, Rodin, Sinisa - puna podrska, okosnica ekipe za sljedecu godinu, ne pustajte ih pod svaku cijenu.

Na kraju bih i spomenuo Peljtu - mislim da je, generalno govoreci, odradio dobar posao iako se konstantno namece misljenje da je mozda jedan zuti Bakracu dosudio prestrogo.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 nov 2018, 19:54

I mislim na prvi. Da prvog glupog zutog nije bilo ne bi ni dobio crveni. Zec, Vranjes noga obavezno. Nek i mali Osmanovic pocne protiv Tuzle nije frka. Zao mi je sto sam mislio da je mali los, ali nista losiji od Vranjesa nije.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 03 nov 2018, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 03 nov 2018, 20:01

Hoće li sad opet na zimu biti tjeraj 10 igrača, dovedi novih 10. A i ne bi me čudilo i novi trener da dođe uz to.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 nov 2018, 20:07

Pa kad vec ne znaju dovesti mora se jbg. Ne smije Vranjes ostati u timu. Vakat je da i Uprava odstupi. Pokazali su da dio za teren ne znaju, hvala na svemu ostalom i vozdra.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 03 nov 2018, 20:22

Treba nam vise igraca kao sto su Sinisa Stevanovic,u osimov vakat imo si barem 7/8 takvih a sad jedva 2/3 da mozes izdvojit.Sta je sa prvim golom jel bio ofsajd?Drugi go kad onaj suta ucinilo mi se da je lopta u ruku pogodila ahmeta mozda grjesim nisam najbolje vidio.Crveni tj.drugi zuti cist kao kuca nema se tu sta raspravljat lik ga proso kreten ga rukama zaustavlja ko da igra ragbi.
23

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 nov 2018, 20:23

Jebote imas u ekipi igrace tipa; Vranjes, Fejzic, Jazvic, Zec i hoces pobjedu :lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 nov 2018, 20:39

Protiv Tuzle umjesto Vranjesa Blagojevic/ Osmanovic, neko umjesto Osmankovica zbog kartona i izabrati manje zlo od Zeca ili Jazvica. Ostalo isto. Moramo se skrpit do zime.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 nov 2018, 20:42

Novi poraz, ništa novo reklo bi se.

I ? šta sad? šta li ce sad smisliti besmrtni faraon i njegovi hamali iz PR službe, baš me zanima :hmmmmm: neko ce nayebati logicno, jal Odović jal neki novi igraci kojima ce se zahvaliti....na ljeto ce otjerati sve, dovesti novih 10 igraca i hajmo jovo na novo, sve po ustaljenoj proceduri.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 nov 2018, 20:51

Sta ti je reci naviknuti na poraze niko vise ne psuje, ne izrazava ljutnju. Haman svi ravnodusni :lol:

Btw Misimovicu, vakat je

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 03 nov 2018, 21:00

Oda najavljuje nova pojacanja na zimu... :bow:

E moj Oda, kako si mi pao u ocima, pricas sta ti kazu a krivicu svaljujes na druge.
Jes eto Peljto kriv i za Zvijezdu i za Gosk

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 nov 2018, 21:09

Mi smo znali da nema nista od derbija (prvi put u zivotu).
Ono bas smo levati ali sudija jeste greskom ili od NaFo sudio u njihovu korist.
Bakrac i prvi karton nigdje veze, drugi opravdano. Njihovi igraci lome on nista. Nije on kriv za poraz ali im je pomogao solidno.

Treba se nastaviti s prepirkama i glupostima koje se rade izmedju zeljovaca.
Drugi to koriste.
Iz godine u godinu nazadujemo.
Bolje vam je odmorite. Nema nafake sto se ove sezone tice.
Mozda europa.
AMAR OSIM
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 03 nov 2018, 21:17

Nesto truhlo nam je u klubu, damfa uveliko. 3 poraza u veoma kratkom periodu, nakupilo se smrada da valja, moralo je izdamfat. Nesto se mora poduzeti jer mi cemo tonuti sve dublje i dublje. Sretno nam :salut:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 nov 2018, 21:23

Ma ne yebe niko nikoga ni 2%. Uprava ne zna, Odovic se gubi, a i ovi ga ne slusaju. 500 puta je rekao da ne rade sta im govori i nakon Sirokog (0:3). Znaci radi kome je sta cejf. Sve lose, neozbiljno, traljavo sto je radjeno posljednih sezona sad je izaslo na vidjelo bas.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 nov 2018, 21:44

Ma može se ovdje pričati šta hoce i da su 7-8 igraca ostavili srce na terenu i da je ovaj dobar ,ovaj los,ali pogledajmo istini u oči...

Kad se desilo da Željo nije šanse napravio na Koševu,kad se desilo da za jedno poluvrijeme ima jedan sut i to onaj Vranjesov smiješni pokusaj...
Iskreno govoreci Sarajevo je moglo dati jos dva gola u prvom poluvremenu i da sa 4:1 ides na odmor...
Svi nesto aminujemo Odovića,a on cijelo vrijeme prica kako ga zapravo igraci ne slusaju,sam kaže"Ja sam odigrao mnogo derbija,ali po uputama trenera,ja ove igrace ne razumijem kako igraju utakmice u odnosu na treninge..."Moj Oda ako te ne slusaju i rade po svom ,podnesi sam ostavku,ne vidim sta ces uspijeti ako oni ne usvajaju ono sto im govoris...

I taktika u drugom poluvremenu,prepustiš loptu do 70 minute Sarajevu i onda zadnjih 15 minuta ko fol da izjednace...Ma dajte,kompletno stanje od trenera,igraca,uprave ne valja i mislim da Željo postaje teški bolesnik kome nema ozdravljenja u skorijoj buducnosti...

I na kraju...Ispade sada Peljto pobijedio Želju,mislim nidje veze,pa sjetite se utakmice sa Slobodom i nedosudjenog penala za Tuzlake,pa je li Peljto sudio protiv GOŠKA ili protiv Zvijezde...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 nov 2018, 21:56

Svima je jasno da su svi krivi. Od Uprave koja je dovela kamion bogalja za tri godine, Odovica do igraca. Doduse, nisu oni krivi sto ne znaju. Ekipa za 4 mjesto, a mozda i nize. Jbg

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 nov 2018, 22:00

Koga suspendovati i kako poraz i minus osam pretvoriti u pobjedu. Sad ce ljubitelji lika i djela najveceg ublehasa nam pokusati objasniti. Odlazi prevaro i povedi sa sobom kafe, plavke i pravnike.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 03 nov 2018, 22:02

Stigao sam iz budućnosti:
Saopštenje FK Željezničar

Upravni odbor FK Željezničar je na današnjoj sjednici dao maksimalnu podršku šefu stručnog štaba Milomiru Odoviću, od kojeg se očekuje da zajedno sa stručnim štabom konsoliduje stanje u ekipi do kraja prvog dijela sezone i ostvari takmičarske ciljeve.

Nakon konsultacija sa šefom stručnog štaba Milomira Odovića, odlučeno je da se, umjesto dosadašnjeg prvog pomoćnika Ismeta Štilića na tu poziciju premjesti Adin Mulaosmanović dok će dužnosti trenera golmana, umjesto Irfana Fejzića obavljati Vedran Kjosevski sam sebi.

Kada je u pitanju igrački kadar, stručni štab u nastavku sezone neće računati na sljedeće igrače: Kjosevski, Fejzić, Stevanović, Bakrač, Rodin, Pavić, Šehić, Osmanković, Šabanadžović, Zilić, Čurjurić, Zec, Šehić, Ramović, Zajmović, Veselinović, Dacić, Vranješ, Hajdarević, Jažvić, Krpić.

Ostatak ekipe sastavljen od pionirske i kadetske ekipe te oružara i domara stadiona Grbavica ima zadatak da do kraja prvog dijela sezone časno i pošteno nosi dres Željezničara i ostavi “srce na terenu” za grb i boje Kluba i ne odstupa od istih ni MILIMETRA!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 nov 2018, 22:03

HAHAHAHAHHHHAHAHAHHH :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], eldin1987 i 41 gost.