FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da pohvalim Sabrinu i Ilievskog jer nema ih u javnosti , ljudi sute i rade 
BordoSarajevo je napisao/la:Svi igraci u kafani, proslavljaju pobjedu, zasluzili su vala, nadam se da sve ide na racun kluba
https://video.xx.fbcdn.net/v/t42.9040-2 ... e=5BDED91F
Stavio je Senad Bilic video.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I bod je previše s obzirom na broj igrača koji će nam faliti u Mostaru ali ne treba se predavati, igraj bordo-bijeli!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- StariGrad071
- Kontakt:
Da smo igrali do jutros ne bi nam prilike stvorili kamol zabili gol. Jos im sudija navlacio prekide, svaka haman duel faul.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Horde zla na utakmici Sarajevo - Željezničar!
- Osttribine
- Kontakt:
E moj Hase, bili su bez sanse
Kako lijepo i suncano jutro u Sarajevu, lijepo i suncano u svakom pogledu u odnosnu kod anamo nekih
Svaka cast momcima i Husrefu, potpuno smo nadigrali komsije, jedino zamjeram sto mozda nismo i malo vise pritisli u drugom poluvremenu jer su komsije bile zrele za jos kojeg gola ali nema veze i ovako je dobro. Posjeta, pa ocekivana za derbi u zadnje vrijeme mada sam nakon tekme sa likom iz Srbije pricao koji je dosao da gleda tekmu i kaze da mu je sve bilo vrh, ja se ipak ne bih slozio jer oni derbiji krajem devedesetih su neponovljivi, od posjete, ambijenta, navijanja ali eto sta da se radi. U Mostaru kako god prodjemo, sve im je halal, a i imamo i prostora za kalkulisati jer bice tesko dole bez ovih kartoniranih igraca.
Kako lijepo i suncano jutro u Sarajevu, lijepo i suncano u svakom pogledu u odnosnu kod anamo nekih
Svaka cast momcima i Husrefu, potpuno smo nadigrali komsije, jedino zamjeram sto mozda nismo i malo vise pritisli u drugom poluvremenu jer su komsije bile zrele za jos kojeg gola ali nema veze i ovako je dobro. Posjeta, pa ocekivana za derbi u zadnje vrijeme mada sam nakon tekme sa likom iz Srbije pricao koji je dosao da gleda tekmu i kaze da mu je sve bilo vrh, ja se ipak ne bih slozio jer oni derbiji krajem devedesetih su neponovljivi, od posjete, ambijenta, navijanja ali eto sta da se radi. U Mostaru kako god prodjemo, sve im je halal, a i imamo i prostora za kalkulisati jer bice tesko dole bez ovih kartoniranih igraca.
- StariGrad071
- Kontakt:
E moj osime na kurcu nosim te.
Samo da pohvalim Stanojevića sinoć, iako sam kritikovo dosta. Samo da se malo oslobodi u igri, igro bi barem 40% bolje u to sam uvjeren. Pogotovo ona smirenost kod koškanja. Svaka čast.
I Pidro. Onaj mali će biti odličan igrač. Samo mu treba rutine i iskustva. Osjeti se još ta bojažljivost u igri. Ali nadoće to vremenom. Šabanović isto. Samo rutina. Imaju sve karakteristike za velike igrače. O Mujakiću sinoć se nema šta reči. Top nivo. Klizeći, postavljanje, dueli. One dvije tekme su ga malo razdrmale, da se uvjeri da nije Bonucci. Barem ne još
Kod Kovačevića mi se ne sviđa što je onako otpušten previše. Ne valja mu to. Ona ako kiksa, može izgubiti mjesto u ekipi. Golmani nakon jednog kiksa odma idu na klupu, nije to ista pozicija ko vezni, krilo ili napadač. U pamet.
I Pidro. Onaj mali će biti odličan igrač. Samo mu treba rutine i iskustva. Osjeti se još ta bojažljivost u igri. Ali nadoće to vremenom. Šabanović isto. Samo rutina. Imaju sve karakteristike za velike igrače. O Mujakiću sinoć se nema šta reči. Top nivo. Klizeći, postavljanje, dueli. One dvije tekme su ga malo razdrmale, da se uvjeri da nije Bonucci. Barem ne još
Kod Kovačevića mi se ne sviđa što je onako otpušten previše. Ne valja mu to. Ona ako kiksa, može izgubiti mjesto u ekipi. Golmani nakon jednog kiksa odma idu na klupu, nije to ista pozicija ko vezni, krilo ili napadač. U pamet.
Ma u Mostaru se stisnut dobro pa šta bude. Sreća u nesreći je što smo fakat rotirali dosta i svi igrači su nam osjetili loptu ove sezone, niko nema da ga bacamo u vatru.
Vladan na gol, Hebib i Pidro bekovi, Dupovac i Mujakić stoperi, Adukor i Mustafić sredina, Velkoski ispred, Šišić i Hare krila, Ploditelj naprijed. Po meni bi idealno bilo stavit Hareta lijevo, jer desno imamo Hebiba i Šišića, dvije antilope koji okean s mola ne mogu pogodit kad centriraju. Svaki njihov eventualno prejak centaršut koji preleti Ahmeta, ima šansu da pogodi robusnog Hareta na lijevom krilu. A ništa aman ne gubimo trkački jer Halil svakako nije atleta za 90 minuta.
Vladan na gol, Hebib i Pidro bekovi, Dupovac i Mujakić stoperi, Adukor i Mustafić sredina, Velkoski ispred, Šišić i Hare krila, Ploditelj naprijed. Po meni bi idealno bilo stavit Hareta lijevo, jer desno imamo Hebiba i Šišića, dvije antilope koji okean s mola ne mogu pogodit kad centriraju. Svaki njihov eventualno prejak centaršut koji preleti Ahmeta, ima šansu da pogodi robusnog Hareta na lijevom krilu. A ništa aman ne gubimo trkački jer Halil svakako nije atleta za 90 minuta.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Da ti kaže Vanja nesto,...MortemHz je napisao/la:@Vanja8, za koga ti navijaš?
Vanja je bio na kosevu kada se igralo sa Hamburgom 3:3,kad su pocinjali i Jakovljevic i Musemic i Vukičević svoje karijere...
A sto se tice postova na drugim forumima,pogledaj sta ja kacim,da li realno pisem i da li malo podbadam plave...
A isto tako možes i provjeriti iz cije su familije i Nihad Maujakic i Haris Haskić i jos par fudbalera koji nose ili su nosili sveti dres
Niti imam kome da se pravdam,niti to želim,a ono sto mislim cu uvijek reci...
I ti kada budes imao 51 g.života nadam se da ces toliko puta biti na derbijima koliko sam ja bio...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 04 nov 2018, 10:07, ukupno mijenjano 1 put.

Kakva je ovo zvjerka.
Na nogama jači od Essiena.Lakoste je napisao/la:
Kakva je ovo zvjerka.
Treba napravit gif onog trenutka kad Mujakić u finišu prvog poluvremena kod korner zastavice otpuha njihovog kapitena, posla ga među Manjejake na jugozapad.
Al kakav mangupluk Rahmanovica i kako navuce onog malog kepeca da ga gurne i da poludi
Jos ovaj isao na kartu da isprovocira Amara jel je imao zuti ali tako je mangupski ono odradio,strasno.Poslije toga minutu cijelu i duze mu je Stevanovic prijetio te ovo cu te te ono cu te,da bi Amar na to samo stajao i stavio ruku iznad ociju kao u fazonu mali si nevidim te,ovaj zapjenio.Volio bi da je neko uslikao ovaj momenat ono je epski bilo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Od 55 minute do 59 nisu loptu pipnuli, zamantalo im se trceci i gledajuci gdje loptu krijemo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve je to ok ali na našoj temi nisi ništa napisao poslije derbija a tamo pišeš konstantno. Opet, meni nije problem, manje-više mi je svejedno ali vjerovatno nisi upućen u to da nije dozvoljeno pisati na njihovoj temi ako si naš navijač, da ne dobiješ ban ili nešto slično ako te neko od njih prijavi.Vanja8 je napisao/la:Da ti kaže Vanja nesto,...MortemHz je napisao/la:@Vanja8, za koga ti navijaš?
Vanja je bio na kosevu kada se igralo sa Hamburgom 3:3,kad su pocinjali i Jakovljevic i Musemic i Vukičević svoje karijere...
A sto se tice postova na drugim forumima,pogledaj sta ja kacim,da li realno pisem i da li malo podbadam plave...
A isto tako možes i provjeriti iz cije su familije i Nihad Maujakic i Haris Haskić i jos par fudbalera koji nose ili su nosili sveti dres
I ti kada budes imao 51 g.života nadam se da ces toliko puta biti na derbijima koliko sam ja bio...
Isto kad uhvatiš djecu na igralištu i ono "ako dodirneš loptu nosi je kući".BordoSarajevo je napisao/la:Od 55 minute do 59 nisu loptu pipnuli, zamantalo im se trceci i gledajuci gdje loptu krijemo.
Sve ja to znam,ja tamo imam par prijatelja,mislim prijatelja u realnosti, koji su korektni i tako i pisu,ja ne ulazim u bolesnu komunikaciju niti tako pisem,sinoc sam usao na nasu stranicu da stavim post,ali je nisam mogao otvoriti,jer mi je pokazivalo Error u konekciji,nisam znao sta je razlog,a sigurno bih napisao ono kako sam se osjecao i koliko mi je srce puno radosti i srece...MortemHz je napisao/la:Sve je to ok ali na našoj temi nisi ništa napisao poslije derbija a tamo pišeš konstantno. Opet, meni nije problem, manje-više mi je svejedno ali vjerovatno nisi upućen u to da nije dozvoljeno pisati na njihovoj temi ako si naš navijač, da ne dobiješ ban ili nešto slično ako te neko od njih prijavi.Vanja8 je napisao/la:Da ti kaže Vanja nesto,...MortemHz je napisao/la:@Vanja8, za koga ti navijaš?
Niti imam razloga da brinem hoce li me banovati,niti o tome razmisljam,jednostavno kao i ovdje uvijek postavljam realne tekstove ,naravno sa malo podbadajucom porukom...
A sinoc sam morao postaviti tamo jer me onaj uhljup od Odovica toliko nanervirao sa onim izjavama ,"Eto svi krivi,osim njega za poraz,no glavni je krivac Peljto..."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zrinjski - Sarajevo
Sarajevo - Zvijezda
Sarajevo - Čelik
Sarajevo - Zvijezda
Sarajevo - Čelik
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ima li halala na ovom ili red pravimoSedrenikHz je napisao/la:3:0 Ne bude li ovako poglabam Vam ga svima kolektivno
**** te zeljo
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- StariGrad071
- Kontakt:
Samo onaj sabanadzovic **** teska, radovac je za njega xavi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.