Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
MocMahale444
Postao/la MocMahale444 » 04 nov 2018, 18:58
invincible1921 je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Vi ste meni dosadni, ovi sto me citiraju s glupostima naravno.
Hocel bit krov, ili ide jug ,,,ili da nije kakav treci projekt pao napamet misketu
Krova nece biti jos, isto tako i za sveti Jug.
Sve novi accti pa se jedan stari javi da balansira.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
invincible1921
-
Kontakt:
Postao/la invincible1921 » 04 nov 2018, 18:59
MocMahale444 je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Vi ste meni dosadni, ovi sto me citiraju s glupostima naravno.
Hocel bit krov, ili ide jug ,,,ili da nije kakav treci projekt pao napamet misketu
Krova nece biti jos, isto tako i za sveti Jug.
Sve novi accti pa se jedan stari javi da balansira.
Imal se kakav pehar u planu uzet...makar bajramski turnir ako nista

=\_1921_/=
-
Raonffa
-
Kontakt:
irfo je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Ma neće Miske podnijeti ostavku sigurno, dok još uvijek ima podršku većeg dijela navijača, sumnjam da će se odlučiti na taj korak. Tek ako se javno počne prozivati uprava na tekmama, e onda možda bude nekih promjena, a do tada čisto sumnjam.
Ne znam bas da ima podrsku veceg dijela navijaca, posjeta je dovoljan pokazatelj, protiv Tuzle ce biti hiljadu ljudi na tribinama
Nema posjeta veze sa Misimovićem, to je odraz loših rezultata kluba i igrača prije svega, vjeruj mi da su navijači sada više 'kivni' na igrače nego na bilo koga drugog.
A posjeta svakako nije mjerilo da li navijači podržavaju rukovodostvo kluba ili ne, barem kod nas, svakako su posjete na stadionima svake godine sve gore i gore

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
plavousrcu
-
Kontakt:
Postao/la plavousrcu » 04 nov 2018, 19:58
Raonffa je napisao/la:irfo je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Ma neće Miske podnijeti ostavku sigurno, dok još uvijek ima podršku većeg dijela navijača, sumnjam da će se odlučiti na taj korak. Tek ako se javno počne prozivati uprava na tekmama, e onda možda bude nekih promjena, a do tada čisto sumnjam.
Ne znam bas da ima podrsku veceg dijela navijaca, posjeta je dovoljan pokazatelj, protiv Tuzle ce biti hiljadu ljudi na tribinama
Nema posjeta veze sa Misimovićem, to je odraz loših rezultata kluba i igrača prije svega, vjeruj mi da su navijači sada više 'kivni' na igrače nego na bilo koga drugog.
A posjeta svakako nije mjerilo da li navijači podržavaju rukovodostvo kluba ili ne, barem kod nas, svakako su posjete na stadionima svake godine sve gore i gore

Mislis da su slucajno kivni na igrace? Hajcanje od ublehasa na igrace koje je on po ustaljenoj proceduri doveo traje godinama. Botovi se koprcaju, raji je pun kofer ublehaske izvlakuse. Predlazem da se na forumu ni o cemu ne pise osim o odlasku najveceg ublehasa u istoriji kluba. Svaki dan njegovog ostanka u znaci i losiju situaciju za Zelju. Sve smo pokusali ovih godina, mijenjaj trenere, igrace, sporske direktore, clanove Uprave. I nikako da nam krene. Sta je ostalo?
-
japa
-
Kontakt:
Ti moras da shvatis da nista sto je lose nema veze sa Misimovicem

kamioni igraca, trenera, poltrona od direktora, pomocnika, losa posjeta nista to nema veze sa Misketom oni su svi sami dosli i svi oni su skupa krivi a Misimovic insta stim nema veze

-
plavousrcu
-
Kontakt:
Postao/la plavousrcu » 04 nov 2018, 20:07
Kad bolje skontam mozda se sam povuce. Veliki je vjernik, moral je nesto sto u svakoj religiji zauzima posebno mjesto. Tako da nije iskljuceno da nas sutra obavijeste putem sluzbene da se predsjednik iz moralnih razloga povukao.
-
Raonffa
-
Kontakt:
plavousrcu je napisao/la:đ
Mislis da su slucajno kivni na igrace? Hajcanje od ublehasa na igrace koje je on po ustaljenoj proceduri doveo traje godinama. Botovi se koprcaju, raji je pun kofer ublehaske izvlakuse. Predlazem da se na forumu ni o cemu ne pise osim o odlasku najveceg ublehasa u istoriji kluba. Svaki dan njegovog ostanka u znaci i losiju situaciju za Zelju. Sve smo pokusali ovih godina, mijenjaj trenere, igrace, sporske direktore, clanove Uprave. I nikako da nam krene. Sta je ostalo?
Prvi sam kivan na igrače, zbog qurčenja, zbog qurcobolje, zbog raznoraznih bojkota, ekipa koja dobije Zrinjskog i Širokog u gostima mora biti sposobna da dobije Goška, Zvijezdu i Slobodu kući, to je nešto što je do igrača, Misimović nema veze sa tim.
Njegove krivice u svemu ovo dakako ima, itekako, al' za neke stvari krivci su isljučivo igrači i njihovo qurčenje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
plavousrcu
-
Kontakt:
Postao/la plavousrcu » 04 nov 2018, 20:15
Raonffa je napisao/la:plavousrcu je napisao/la:đ
Prvi sam kivan na igrače, zbog qurčenja, zbog qurcobolje, zbog raznoraznih bojkota, ekipa koja dobije Zrinjskog i Širokog u gostima mora biti sposobna da dobije Goška, Zvijezdu i Slobodu kući, to je nešto što je do igrača, Misimović nema veze sa tim.
Njegove krivice u svemu ovo dakako ima, itekako, al' za neke stvari krivci su isljučivo igrači i njihovo qurčenje.
Kakvo je to razmisljanje? Ako je Levante dobio Barcelonu onda mora biti sposoban dobiti svakog drugog prorivnika? Imamo prosjecnu ekipu koju placamo kosto GOSK placa ekipu 10 godina. Uz sve to nefudbalskim nacinom upravljanja fudbalskim klubom stvorena je pogubna atmosfera u ekipi i dobili smo sto smo dobili. Opet je iskljucivi krivac ublehas i to nam se ponavlja godinama.
-
Raonffa
-
Kontakt:
plavousrcu je napisao/la:
Kakvo je to razmisljanje? Ako je Levante dobio Barcelonu onda mora biti sposoban dobiti svakog drugog prorivnika? Imamo prosjecnu ekipu koju placamo kosto GOSK placa ekipu 10 godina. Uz sve to nefudbalskim nacinom upravljanja fudbalskim klubom stvorena je pogubna atmosfera u ekipi i dobili smo sto smo dobili. Opet je iskljucivi krivac ublehas i to nam se ponavlja godinama.
Pa čekaj, hoćeš reći da je igrački kadar Želje u ovoj ligi u rangu sa igračkim kadrom Levantea u Španiji? Da su pobjede protiv Zrinjskog i Širokog plod sreće, a ne kvaliteta?
-
plavousrcu
-
Kontakt:
Postao/la plavousrcu » 04 nov 2018, 20:36
Raonffa je napisao/la:plavousrcu je napisao/la:
Pa čekaj, hoćeš reći da je igrački kadar Želje u ovoj ligi u rangu sa igračkim kadrom Levantea u Španiji? Da su pobjede protiv Zrinjskog i Širokog plod sreće, a ne kvaliteta?
Nije, ali sam pokusao docarati. Igracki kadar je u rangu Slobode i Sirokog samo sto su njihove ekipe 5 puta jeftinije. Ako dodamo jos atmosferu kakva je stvorena nefudbalskim upravljanjem fudbalskog kluba mi bodovno mozemo biti zadovoljni. Pobjeda u Mostaru je nista drugo nego plod srece i loseg dana domacina. Hajde uzmi s glave na glavu nasu i ekipu Slobode i vidjet ces o cemu pricam. Ti stvarno mislis da igraci bojkotuju? I da su oni prije bojkotovali?
-
Raonffa
-
Kontakt:
plavousrcu je napisao/la:Raonffa je napisao/la:plavousrcu je napisao/la:
Nije, ali sam pokusao docarati. Igracki kadar je u rangu Slobode i Sirokog samo sto su njihove ekipe 5 puta jeftinije. Ako dodamo jos atmosferu kakva je stvorena nefudbalskim upravljanjem fudbalskog kluba mi bodovno mozemo biti zadovoljni. Pobjeda u Mostaru je nista drugo nego plod srece i loseg dana domacina. Hajde uzmi s glave na glavu nasu i ekipu Slobode i vidjet ces o cemu pricam. Ti stvarno mislis da igraci bojkotuju? I da su oni prije bojkotovali?
U osnovi, igračkom kadru kakav je bio na početku sezone, ja stvarno ne znam po čemu to konkurenti imaju jaču ekipu? U to me niko ne može uvjeriti vjeruj mi.
-
plavousrcu
-
Kontakt:
Postao/la plavousrcu » 04 nov 2018, 20:57
Nemamo mi sta prigovoriti ni dovodjenju Vranjesa. Sta nas briga sto kosta 200.000 godisnje. Nije to nas problem. Samo su odgovorni morali znati da ce njegov dolazak narusiti neki balans, morali su poznavati njegov karakter. Morali su znati da se nece uklopiti u tim jer to im je posao koji godinama dokazuju ne znaju obavljati.
-
kerimatomic1921
-
Kontakt:
Postao/la kerimatomic1921 » 04 nov 2018, 21:05
Otici ce on malo sutra, pogotovo ne sada jer stize 2 miliona maraka od Anela. Dok se svi rastale i uzmi dio kolaca, Zelji ce ostati 300.000km.
Pazite ovo, prema transfermarktu Arezina ima jos godinu i 8 mjeseci ugovora a Stojan jos 8 mjeseci. Uzmes u obzir da Stojan ima 12.000km platu, dok arezina ima cca 7, prostom racunicom dobijes da ti treba cca 250.000km da se rijesis ta 2 igraca. Ne uzimam u racun ostale panjeve kojih se treba rijesiti poput Zeca, Zaima i Celavog (mada su njihova primanja znatno manja).
Po svemu sudeci, po prikazanom ove godine i misljenja malog broja normalnih ljudi oko kluba, Zeljeznicar je u teskim **** iz kojih se nece bas tako lahko i skoro izvuci.
Samo jedno ime, samo jedno lice se ovdje namece kao dezurni krivac, a to je gospodin Grande.
Vi koji ga branite ste samo skupina neznalica kojima su oci zamazane laznom demagogijom i jos laznijom transparentnoscu.
Sto sada ne urade prezentaciju omjera raskinutih ugovora?? **** moj cemo biti u plusu kao sto smo bili prije 2 godine kada je Hervas svojom kompenzacijom izjednacio obje strane bilansa uspjeha.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
-
plavousrcu
-
Kontakt:
Postao/la plavousrcu » 04 nov 2018, 21:10
Kakva 2 miliona za Sabana. Ko jos vjeruje u te patke. Nemojte biti djeca. I to 2 miliona nakon poznatih desavanja u klubu. Providno.
-
LjoZee
- Interni moderator
-
Kontakt:
Ma k cemo dobit 2 miliona za Anela. Mislim nas je, ali pretjerana cifra za sadasnjeg Anela.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
kerimatomic1921
-
Kontakt:
Postao/la kerimatomic1921 » 04 nov 2018, 21:15
Ja sam se uhvatio onoga sto pisu grcki mediji i sto je Refik rekao. Bez obzira da li je to 2 mil maraka ili milion, poenta je da nece otici dok sebe ne namiri. I da ode, zar neko misli da ce ostaviti punu kasu u klubu kojeg je zatekao u mozda i vecim ****?
Jos jedna stvar me zabrinjava, a to je sto jug suti. Dokle god oni sute i ne pocinju sa skandiranjem da uorava mora otici, oni se sami nece skloniti.
-
GOAT
-
Kontakt:
kerimatomic1921 je napisao/la:Otici ce on malo sutra, pogotovo ne sada jer stize 2 miliona maraka od Anela. Dok se svi rastale i uzmi dio kolaca, Zelji ce ostati 300.000km.
Pazite ovo, prema transfermarktu Arezina ima jos godinu i 8 mjeseci ugovora a Stojan jos 8 mjeseci. Uzmes u obzir da Stojan ima 12.000km platu, dok arezina ima cca 7, prostom racunicom dobijes da ti treba cca 250.000km da se rijesis ta 2 igraca. Ne uzimam u racun ostale panjeve kojih se treba rijesiti poput Zeca, Zaima i Celavog (mada su njihova primanja znatno manja).
Po svemu sudeci, po prikazanom ove godine i misljenja malog broja normalnih ljudi oko kluba, Zeljeznicar je u teskim **** iz kojih se nece bas tako lahko i skoro izvuci.
Samo jedno ime, samo jedno lice se ovdje namece kao dezurni krivac, a to je gospodin Grande.
Vi koji ga branite ste samo skupina neznalica kojima su oci zamazane laznom demagogijom i jos laznijom transparentnoscu.
Sto sada ne urade prezentaciju omjera raskinutih ugovora?? **** moj cemo biti u plusu kao sto smo bili prije 2 godine kada je Hervas svojom kompenzacijom izjednacio obje strane bilansa uspjeha.
Nemoj molim te pisat te gluposti oko talova.Ne podrzajem sekunde misimovica i njegove suradnike i zelim da sto prije da odu iz kluba ali to da ce neko iz ove uprave uzet sebi pare od Zelje to je cista glupost.Svi rade djaba tj.volontiraju i za to im skidam kapu ali koliko su dobri u donosenju odluka mimo sportskog segmenta toliko su isto losi u sportskom segmentu.
23
-
plavousrcu
-
Kontakt:
Postao/la plavousrcu » 04 nov 2018, 21:27
Ni ja ne vjerujem u talove stvarno. Ne vjerujem da ublehas sebi uzima marku jedinu a sad sto je ostetio klub zbog losih odluka je druga stvar.
-
kerimatomic1921
-
Kontakt:
Postao/la kerimatomic1921 » 04 nov 2018, 21:28
Nemoj molim te pisat te gluposti oko talova.Ne podrzajem sekunde misimovica i njegove suradnike i zelim da sto prije da odu iz kluba ali to da ce neko iz ove uprave uzet sebi pare od Zelje to je cista glupost.Svi rade djaba tj.volontiraju i za to im skidam kapu ali koliko su dobri u donosenju odluka mimo sportskog segmenta toliko su isto losi u sportskom segmentu.[/quote]
Raspitaj se koliko je € ostalo u klubu od prodaje Lendrica. Samardzija, Miske, Cenan itd itd... pa ce ti biti jasnije na sta ce izaci anelov transfer. I ovdje ti je isto, samo sto sada imas Refika, menadjersku agenciju pod kojom je Anel, Miske i ostali...
-
japa
-
Kontakt:
kerimatomic1921 je napisao/la:Otici ce on malo sutra, pogotovo ne sada jer stize 2 miliona maraka od Anela. Dok se svi rastale i uzmi dio kolaca, Zelji ce ostati 300.000km.
Ne mozes ti to dokazati botovima koji ce ti samo preskociti post i nastaviti pisati propagandu za koju su placeni. Ti si naveo primjer samo dva igraca, a kamioni takvih su prodefilovali Grbavicom, kad bi se stavilo na papir na koliko smo takvih macaka u vreci bacili para za vrijeme gosn Milimetra dosao bi do frapantnih cifri. Taj lik je bacio masu Zeljine love na pojacanja, kurcio se parama koje su ostale od transfera za vrijeme ranijih uprava, a sada se hvali da je on donio neke pare u Zelji, kostao nas je vise nego sto je donio. Samo kao sto kazes niko nece na papir stavljati koliko smo love bacili igracima koji su bili na tribinama sve ove godine a za nase uslove su bili ekstra skupi?
Transparentno poslovanje ali u ku?cu, bace maglu sa parama od ulaznica ko eto to ej bitno pravo

DEBUG SSO: [] | STATUS: []