Ostao mi Milan za 500 maraka, mene srce izdaje a oni se zajebavaju u zadnjem napaduBlejzer10 je napisao/la:Al' se izdodavaše u 16
Suso pi.čka ne smije pucat
Sreca pa je kapetan potegnuo
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ostao mi Milan za 500 maraka, mene srce izdaje a oni se zajebavaju u zadnjem napaduBlejzer10 je napisao/la:Al' se izdodavaše u 16
Suso pi.čka ne smije pucat
Chinaglia je napisao/la:camugi iz udina raskinut ugovor jos nocas, jeb'o sebi mater glupu, izgubi cistu loptu i iz tog napada izgubise tekmu
o cemu je razmisljao, jeb'o sebi mater u picku, nek se je povrijedio kad je glup k'o ****
navijao sam za milan, mogao si to vidjeti na vasoj temiUrbyEmanuelson je napisao/la::zviz: :beba:Chinaglia je napisao/la:camugi iz udina raskinut ugovor jos nocas, jeb'o sebi mater glupu, izgubi cistu loptu i iz tog napada izgubise tekmu
o cemu je razmisljao, jeb'o sebi mater u picku, nek se je povrijedio kad je glup k'o ****
da, jos samo milan je ostao, hvala bogu!nextterrain je napisao/la:Nego Chini, jesi spreman na jos jedan poraz u nekom derbiju? :kafa:
Sad pogledaj Napoli pa neka Inter odigra extramuha milanez je napisao/la:To i jest problem, hocu jednu konkretno da pogledam. Prosli put sam Inter a Napoli odigra extra sa PSG om. Jbga kad ima, ima
Imam isti osjecajGefufna je napisao/la:Izgubit ce i jedni i drugi.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.