FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Divlji otisli, pitomi dosli. Logican slijed dogadjaja. Sad trk u bazu, malo ga poduvaj sefu da lakse obojica zaspete.
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
ne znam odakle potreba za takvim vrijedjanjem.plavousrcu je napisao/la:Divlji otisli, pitomi dosli. Logican slijed dogadjaja. Sad trk u bazu, malo ga poduvaj sefu da lakse obojica zaspete.
mozda iz nemoci da kazes nesto smisleno!?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
- MocMahale444
Razumijem ja ljudi da je ova uprava najgora, da je Misimović najgori, da su krivi za sve sportske neuspjehe zadnjih godina, da mi nismo građevinska firma, da nas ne zanima stadion i još stotine drugih argumenata protiv sadašnjeg rukovodstva kluba...
Al' yebem mu majku, pa ne može Misimović biti kriv kada se naši ne sastave sa loptom protiv Goška i Slobode, kada se pojedinci isfulaju protiv Zvijezde.. Ok je da oni nemaju kvalitet, al' ne može ekipa koja je razvalila Zrinju na Grbavici, razbila Široki na sred Pecare, odigrala dobru utakmicu protiv Sarajeva, dva puta se vraćala iz rezultatskog minusa, pa ne može za tolike oscilacije u igri biti kriv Misimović i uprava.
Nisu fulali sa transferom ovog ljeta, Krpić, Čuki, Pavić su se ispostavili kao odlična za naše uslove, Rodin i Bakrač dobra pojačanja, samo su trebali biti češće zajedno na terenu.
Da mi imamo loš igrački kadar pa bih ja rekao, uprava odradila katastrofalan prelazni rok, al' ovaj zadnji prelazni rok je vjerovatno najbolji kojeg je ova uprava odradila od kada su u klubu, pa nije to baš tako crno-bijelo kako neki misle ovdje.
Kriv je Miske, kriva je uprava, kriv je Blagojević, kriv je Oda, krivi su navijači, sve je to istina i svačije krivice ima pomalo.
Al' yebem mu majku, pa ne može Misimović biti kriv kada se naši ne sastave sa loptom protiv Goška i Slobode, kada se pojedinci isfulaju protiv Zvijezde.. Ok je da oni nemaju kvalitet, al' ne može ekipa koja je razvalila Zrinju na Grbavici, razbila Široki na sred Pecare, odigrala dobru utakmicu protiv Sarajeva, dva puta se vraćala iz rezultatskog minusa, pa ne može za tolike oscilacije u igri biti kriv Misimović i uprava.
Nisu fulali sa transferom ovog ljeta, Krpić, Čuki, Pavić su se ispostavili kao odlična za naše uslove, Rodin i Bakrač dobra pojačanja, samo su trebali biti češće zajedno na terenu.
Da mi imamo loš igrački kadar pa bih ja rekao, uprava odradila katastrofalan prelazni rok, al' ovaj zadnji prelazni rok je vjerovatno najbolji kojeg je ova uprava odradila od kada su u klubu, pa nije to baš tako crno-bijelo kako neki misle ovdje.
Kriv je Miske, kriva je uprava, kriv je Blagojević, kriv je Oda, krivi su navijači, sve je to istina i svačije krivice ima pomalo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma polako, sve će bit i proć, al Željo će ostati. Zato ohladite malo glavu, ne pišite svašta...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- plavousrcu
- Kontakt:
Ublehas je najveci krivac jer je napravio klub u kojem se pita za sve. Tacka. Sbi ostali su statisti. Muha tebe nikad u zivotu, ti si regularan lik. Samo ti jos malo treba da otvoris oci. Rodin i Bakrac su takvi igraci da je Bogi i dalje bolji stoper od obojice. Cuki prosjecan igrac i za nase uslove. Daj nam statistiku njegovu. Igra ofanzivnog veznog. Koliko golova je dao? Pavic i Krpic pogodak samo sta to vrijedi kad ne mozemo sacuvati dobrog igraca.Raonffa je napisao/la:Razumijem ja ljudi da je ova uprava najgora, da je Misimović najgori, da su krivi za sve sportske neuspjehe zadnjih godina, da mi nismo građevinska firma, da nas ne zanima stadion i još stotine drugih argumenata protiv sadašnjeg rukovodstva kluba...
Ok, Misimović je kriv za sve loše što se događa Želji u zadnje vrijeme.plavousrcu je napisao/la:Ublehas je najveci krivac jer je napravio klub u kojem se pita za sve. Tacka. Sbi ostali su statisti. Muha tebe nikad u zivotu, ti si regularan lik. Samo ti jos malo treba da otvoris oci. Rodin i Bakrac su takvi igraci da je Bogi i dalje bolji stoper od obojice. Cuki prosjecan igrac i za nase uslove. Daj nam statistiku njegovu. Igra ofanzivnog veznog. Koliko golova je dao? Pavic i Krpic pogodak samo sta to vrijedi kad ne mozemo sacuvati dobrog igraca.Raonffa je napisao/la:Razumijem ja ljudi da je ova uprava najgora, da je Misimović najgori, da su krivi za sve sportske neuspjehe zadnjih godina, da mi nismo građevinska firma, da nas ne zanima stadion i još stotine drugih argumenata protiv sadašnjeg rukovodstva kluba...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
- plavousrcu
- Kontakt:
Poklopilo se sa njegovim dolaskom u klub. 2015. dam mogao reci slucajno, na kraju 2018. slucajnost ne moze biti. Tako je to u zivotu.Raonffa je napisao/la:Ok, Misimović je kriv za sve loše što se događa Želji u zadnje vrijeme.plavousrcu je napisao/la:Ublehas je najveci krivac jer je napravio klub u kojem se pita za sve. Tacka. Sbi ostali su statisti. Muha tebe nikad u zivotu, ti si regularan lik. Samo ti jos malo treba da otvoris oci. Rodin i Bakrac su takvi igraci da je Bogi i dalje bolji stoper od obojice. Cuki prosjecan igrac i za nase uslove. Daj nam statistiku njegovu. Igra ofanzivnog veznog. Koliko golova je dao? Pavic i Krpic pogodak samo sta to vrijedi kad ne mozemo sacuvati dobrog igraca.Raonffa je napisao/la:Razumijem ja ljudi da je ova uprava najgora, da je Misimović najgori, da su krivi za sve sportske neuspjehe zadnjih godina, da mi nismo građevinska firma, da nas ne zanima stadion i još stotine drugih argumenata protiv sadašnjeg rukovodstva kluba...
- plavousrcu
- Kontakt:
Ivan Curjuric zvani Cuki. Ofanzivni vezni, 16 utakmica u Premijer ligi, broj golova 1. Zivot dajem da bi Zera troduplo bolji ucinak imao sa istom minutazom.
Dobro prika moj, otići će i on jednog dana kao što su i svi prethodnici odlazili, pa ćemo vidjeti kako će se to odraziti na klub.plavousrcu je napisao/la: Poklopilo se sa njegovim dolaskom u klub. 2015. dam mogao reci slucajno, na kraju 2018. slucajnost ne moze biti. Tako je to u zivotu.
I pazi, ova gore rečenica ne znači da sam pripadnik ekipe koja misli "Miske ode, Željo će se ugasiti", daleko daleko od toga, al' budite svjesni koliki će tek pritisak biti na Misimovićevim nasljednicima, jer jednog dana kada Misimović ode, ja očekujem instant titule, pa on nas jedini koči u tome svih ovih godina
Ivan Čurjurić Čuki ima i šest asistencija čini mi se
- MocMahale444
Raonffa je napisao/la:Dobro prika moj, otići će i on jednog dana kao što su i svi prethodnici odlazili, pa ćemo vidjeti kako će se to odraziti na klub.plavousrcu je napisao/la: Poklopilo se sa njegovim dolaskom u klub. 2015. dam mogao reci slucajno, na kraju 2018. slucajnost ne moze biti. Tako je to u zivotu.
I pazi, ova gore rečenica ne znači da sam pripadnik ekipe koja misli "Miske ode, Željo će se ugasiti", daleko daleko od toga, al' budite svjesni koliki će tek pritisak biti na Misimovićevim nasljednicima, jer jednog dana kada Misimović ode, ja očekujem instant titule, pa on nas jedini koči u tome svih ovih godina
Ivan Čurjurić Čuki ima i šest asistencija čini mi seDa ne kažem koliko je tzv key passova podijelio, prvi mi na pamet pada onaj lucidni pas za Pavića koji je loptu proslijedio do Zajmovića, koji na kraju pogađa za 1-1 protiv Sarajeva na Grbavici
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- plavousrcu
- Kontakt:
Naravno da nas koci. On se pita za sve. Tri asistencije, uzasno los ucinak za igraca koji je dosao da bude prevaga. Iz meca u mec dokazuje da to nije i da smo uzalud bacili novce. Zera bi u 16 utakmica dao najmanje tri gola i imao asistencija kao on.Raonffa je napisao/la:Dobro prika moj, otići će i on jednog dana kao što su i svi prethodnici odlazili, pa ćemo vidjeti kako će se to odraziti na klub.plavousrcu je napisao/la: Poklopilo se sa njegovim dolaskom u klub. 2015. dam mogao reci slucajno, na kraju 2018. slucajnost ne moze biti. Tako je to u zivotu.
Ivan Čurjurić Čuki ima i šest asistencija čini mi seDa ne kažem koliko je tzv key passova podijelio, prvi mi na pamet pada onaj lucidni pas za Pavića koji je loptu proslijedio do Zajmovića, koji na kraju pogađa za 1-1 protiv Sarajeva na Grbavici
Znaci krivi svi po malo, navijaci, uprava, igraci, treneri itd itd.. i 4 godine i sta sada? Nikom nista idemo dalje nema veze svi smo krivi pomala aha how yes no...Uprava je ovo sve i zakuhala i ona je jedini krivac, oni su sve doveli od igraca do trenera, nekih direktora ku?aca palaca ti igraci koje non stop prozivate nisu tu sami dosli ili sa marsa pali u Zelju...
- invincible1921
- Kontakt:
Bilo je prije svega ali iskreno nikad se nismo ni blizu brukali ko sad.plavousrcu je napisao/la:Klub je izgubio dusu, Zeljo bez duse ne moze funkcionisati. Ko hoce skontat ce, ko nece ne mora.
Mrzili su nas i pljiuvali ali bgm rijetko ko je mogak da nas ponizava i ismijava kao sto sad rade
=\_1921_/=
Čurjurić došao da bude prevaga? Nešto ne vjerujem, Čurjurić je dočekan na nož kao i sva ostala pojačanja (izuzev Krpića), ne znam baš da je neko od njega očekivao da bude prevaga al' dobro nema veze.plavousrcu je napisao/la:Naravno da nas koci. On se pita za sve. Tri asistencije, uzasno los ucinak za igraca koji je dosao da bude prevaga. Iz meca u mec dokazuje da to nije i da smo uzalud bacili novce. Zera bi u 16 utakmica dao najmanje tri gola i imao asistencija kao on.Raonffa je napisao/la:Dobro prika moj, otići će i on jednog dana kao što su i svi prethodnici odlazili, pa ćemo vidjeti kako će se to odraziti na klub.plavousrcu je napisao/la: Poklopilo se sa njegovim dolaskom u klub. 2015. dam mogao reci slucajno, na kraju 2018. slucajnost ne moze biti. Tako je to u zivotu.
Kakve veze ima Žera? Je l' to sad priča tjeraju se naša djeca nauštrb sprsko-hrvatskih polovnjaka?
- plavousrcu
- Kontakt:
Nije prica u tom smjeru. Uzeo sam primjer tek tako. Ako dovodimo strance da ne budu prevaga ili bolji od onih koje imamo u basci nasoj onda smo u kurcu totalnom.
Treba sjest na pauzi i fino igračima koju reć. Dosta je više bilo tih ego gasanja. A malo i Oda da digne glas. Ako ne bude bivši.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Slažem se, al' ne možeš ni ubosti baš svaki transfer, govoreći u smislu da je Čurjurić razočaranje, iako po mom mišljenju nije i bio bi puno produktivniji da ima dostojnu zamjenu, da se više i jače zalaže i da ima malo odmora. Šteta što je Ramović povrijeđen, njih dvojica bi se vjerujem vrhunski nadopunjavali.plavousrcu je napisao/la:Nije prica u tom smjeru. Uzeo sam primjer tek tako. Ako dovodimo strance da ne budu prevaga ili bolji od onih koje imamo u basci nasoj onda smo u kurcu totalnom.
Treba dovesti mrtvog Čabraju ku.rčevitog alkoholičara kojem i navijači Širokog yebu sve po spisku. Taman nam treba neko poput njega ko nema dvije daske u glavi i iza sebe ima tešku povredu. Isti taj Čabraja je psovao svojoj publici kad je izlazio sa terena kad smo ih mlatnuli 3-0 tamo, nema šta baš nam takvi karakteri i cvjećke trebaju. Yebem ti sunce žareno pa hoće li ikad na greškama naučiti yebo ga transfer politika. A Još ako je istina da smo ovo ljeto pregovarali sa mrtvim Stefanom Barićem i Aleksandrom Damčevskim yebo ti nas.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Cwirek, Emindoks20, Google [Bot], zemuntrg i 79 gostiju.