Pravi igrac za nas, uklopit ce se tek tako, mozda cak i bolje pojacanje od Crnova bude, mada teskobraco je napisao/la:Treba dovesti mrtvog Čabraju ku.rčevitog alkoholičara kojem i navijači Širokog yebu sve po spisku. Taman nam treba neko poput njega ko nema dvije daske u glavi i iza sebe ima tešku povredu. Isti taj Čabraja je psovao svojoj publici kad je izlazio sa terena kad smo ih mlatnuli 3-0 tamo, nema šta baš nam takvi karakteri i cvjećke trebaju. Yebem ti sunce žareno pa hoće li ikad na greškama naučiti yebo ga transfer politika. A Još ako je istina da smo ovo ljeto pregovarali sa mrtvim Stefanom Barićem i Aleksandrom Damčevskim yebo ti nas.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- invincible1921
- Kontakt:
Samo vi i dalje budite mahala i podrzavajte suspenzije, smejne i odbijanja od plata...daleko cemo dogurat sa tim.
Kao sto sam sto puta napisao,,,ne mogu navijaci vodit klub i politiku kluba, evo vidite dokle je Hajduk doso. Pogotovo ne mozes kod nas. Ovdje svaka mraka koja dodje makar jednom mjesecno na tekmu hoce da ga se pita i da on koju kaze sta bi i kako bi trebalo.
Evo recimo ocita greska navijaca je ova frka oko bogija i blagojevica ....oni su suspendovani iskljucivo jer miske kao veliki egomanijak ide niz dlaku svima i radi sve ono sto ce mu donijet makar nekoliko botovskih TAKOO JEEEE HADZIJAA NAS. Dok sa druge strane vidjeli ste na derbiju da je bogicevicec kolko god rupa bio izmislio fudbal za ove ostale stopere. Bez blagojevica u vezi i ono malo igre sto imamo sa njim nismo imali...
Kao sto sam sto puta napisao,,,ne mogu navijaci vodit klub i politiku kluba, evo vidite dokle je Hajduk doso. Pogotovo ne mozes kod nas. Ovdje svaka mraka koja dodje makar jednom mjesecno na tekmu hoce da ga se pita i da on koju kaze sta bi i kako bi trebalo.
Evo recimo ocita greska navijaca je ova frka oko bogija i blagojevica ....oni su suspendovani iskljucivo jer miske kao veliki egomanijak ide niz dlaku svima i radi sve ono sto ce mu donijet makar nekoliko botovskih TAKOO JEEEE HADZIJAA NAS. Dok sa druge strane vidjeli ste na derbiju da je bogicevicec kolko god rupa bio izmislio fudbal za ove ostale stopere. Bez blagojevica u vezi i ono malo igre sto imamo sa njim nismo imali...
=\_1921_/=
Ne možeš ti ni navijačima ugoditi, eto taj Blagojević, u četiri od pet odigranih utakmica raja sere po njemu, prodaje lopte, griješi u pasovima, ne otvara prostor, ne valja, nikad mi nećemo titule osvojiti dok je on glavni veznjak... Sad ga suspenduju, odjednom naš vezni red ne postoji bez Blagojevića i mi bez njega jednostavno ne možemo.
Prvo mi kao navijači nismo dosljedni nekim stvarima, a onda vala i uprava koja malo suspenduje igrače, pa ih opet malo vraća i sve tako u krug, a nikakvi se konkretni potezi ne prave.
Prvo mi kao navijači nismo dosljedni nekim stvarima, a onda vala i uprava koja malo suspenduje igrače, pa ih opet malo vraća i sve tako u krug, a nikakvi se konkretni potezi ne prave.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Gori ste od prepucavanja.
Blagoje jeste slab, sta je tu problem. Bogi isto tako. Hajde nemoj da se pravite kasperi.
Blagoje jeste slab, sta je tu problem. Bogi isto tako. Hajde nemoj da se pravite kasperi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jos jedna vrlo bitna stvar koju treba napomenut je ta da ljudi sa ovog podrucja(regija)mijenjaju misljenja kako vjetar puhne.Do jucer su ovi nasi bili svetci,do jucer su pitari tjerali upravu,pravili bojkot dok ne odu celni ljudi kluba a sad im se njihov rad svidja ali ako kiksaju sledece 2 utakmice i izgube prvo mijesto opet ce drvlje i kamenje na upravu.Nadam se da ste shvatili sta hocu da kazem i zato malo realnije gledajte na neke stvari opcenito na nasu upravu koja se trudi al im bas ne ide sve kako treba.Vidjet cemo jos sta ce bit ja se nadam na zimskoj pauzi da cemo pokusat vratiti neke provjerene igrace tipa Graovac,da se nece dovoditi igraci tipa sasa kajkut koji ti uzme titulu svojim glumatanjem,zajko zeba koji ti isto tako uzme titulu.
23
Za sva desavanja u klubu i oko kluba svi su kolektivno krivi, i svi trebaju da snose posljedice i svi su krivi. Navijaci nemaju strpljenja traze titulu koju necemo uzeti, Ako ova uprava ne moze da je donese neka prepuste Amaru ili petom desetom neka je donese i kraj price...Raonffa je napisao/la:Razumijem ja ljudi da je ova uprava najgora, da je Misimović najgori, da su krivi za sve sportske neuspjehe zadnjih godina, da mi nismo građevinska firma, da nas ne zanima stadion i još stotine drugih argumenata protiv sadašnjeg rukovodstva kluba...
Al' yebem mu majku, pa ne može Misimović biti kriv kada se naši ne sastave sa loptom protiv Goška i Slobode, kada se pojedinci isfulaju protiv Zvijezde.. Ok je da oni nemaju kvalitet, al' ne može ekipa koja je razvalila Zrinju na Grbavici, razbila Široki na sred Pecare, odigrala dobru utakmicu protiv Sarajeva, dva puta se vraćala iz rezultatskog minusa, pa ne može za tolike oscilacije u igri biti kriv Misimović i uprava.
Nisu fulali sa transferom ovog ljeta, Krpić, Čuki, Pavić su se ispostavili kao odlična za naše uslove, Rodin i Bakrač dobra pojačanja, samo su trebali biti češće zajedno na terenu.
Da mi imamo loš igrački kadar pa bih ja rekao, uprava odradila katastrofalan prelazni rok, al' ovaj zadnji prelazni rok je vjerovatno najbolji kojeg je ova uprava odradila od kada su u klubu, pa nije to baš tako crno-bijelo kako neki misle ovdje.
Kriv je Miske, kriva je uprava, kriv je Blagojević, kriv je Oda, krivi su navijači, sve je to istina i svačije krivice ima pomalo.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MocMahale444
- invincible1921
- Kontakt:
Kao sto rekoh...uprava samo radi sve sto navijaci traze da se ne bi njih prozivalo. Navijaci ne mogu i ne smiju da odlucuju...to vodi u propastRaonffa je napisao/la:Ne možeš ti ni navijačima ugoditi, eto taj Blagojević, u četiri od pet odigranih utakmica raja sere po njemu, prodaje lopte, griješi u pasovima, ne otvara prostor, ne valja, nikad mi nećemo titule osvojiti dok je on glavni veznjak... Sad ga suspenduju, odjednom naš vezni red ne postoji bez Blagojevića i mi bez njega jednostavno ne možemo.
=\_1921_/=
- MocMahale444
INTER ---Manchester City!
NY KNICKS!
Jel to-to ili imas jos kluba sto volis?
NY KNICKS!
- invincible1921
- Kontakt:
Da ba ohani sa nebulozamaMocMahale444 je napisao/la:INTER ---Manchester City!
NY KNICKS!
Uvrijedis se ako te se nazove botom a konstantno.izmedju redova miske zakletva
=\_1921_/=
- MocMahale444
Uvrijedim se? O cemu ti, ono ozbiljno.invincible1921 je napisao/la:Da ba ohani sa nebulozamaMocMahale444 je napisao/la:INTER ---Manchester City!
NY KNICKS!
Uvrijedis se ako te se nazove botom a konstantno.izmedju redova miske zakletva
Citas li ovu temu? Kako si zakljucio da sam na strani Misimovica i komp.
Naletis ovdje napises koju protiv uprave i nestanes.
Miske zakletva a ja u potpisu imao A.O
Poklopi se ko pretis lonac zivota ti.
Ovo za tvoj potpis mala sala, da sam mislio trolati napisao bi kako Zeljo pored man.sitija i intera ima mjesta u tvom srcu.
Opusteno
Uz par ciljanih pojačanja, ni titula nije daleko!!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- invincible1921
- Kontakt:
Koga ciljamoOsim13 je napisao/la:Uz par ciljanih pojačanja, ni titula nije daleko!!
=\_1921_/=
Skontase napokon na pitarskom forumu gdje pisu...a kad se to govorilo, ima 3 godine. Bjezite sa poganskog portala 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ne bih baš rekao, ne znam da je neko tražio suspenziju za Blagojevića poslije Zvijezde, siguran sam da su navijači bili više kivni na Zeca npr. A druga stvar, da uprava tako lako ispunjava želje navijača, onda bi AO davno sjedio na klupi Željeinvincible1921 je napisao/la:Kao sto rekoh...uprava samo radi sve sto navijaci traze da se ne bi njih prozivalo. Navijaci ne mogu i ne smiju da odlucuju...to vodi u propastRaonffa je napisao/la:Ne možeš ti ni navijačima ugoditi, eto taj Blagojević, u četiri od pet odigranih utakmica raja sere po njemu, prodaje lopte, griješi u pasovima, ne otvara prostor, ne valja, nikad mi nećemo titule osvojiti dok je on glavni veznjak... Sad ga suspenduju, odjednom naš vezni red ne postoji bez Blagojevića i mi bez njega jednostavno ne možemo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sreća ovaj nije pitarskiZeljo92 je napisao/la:Skontase napokon na pitarskom forumu gdje pisu...a kad se to govorilo, ima 3 godine. Bjezite sa poganskog portala
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Policija na treningu “cuva” igrace i strucni stab Zelje.
Pa Miske debilcino unajmi sebi tjelohranitelje, nismo tolike budale da nas nahuskas na igrace koji nista nisu krivi
Pa Miske debilcino unajmi sebi tjelohranitelje, nismo tolike budale da nas nahuskas na igrace koji nista nisu krivi
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Joj što ne mogu preseravanja, da ih hoće neko mlatiti onda bih mlatio gdje ih sretne u gradu, nećeš dolaziti na trening da se obračunavaš sa njima 
Na 1921.ba je raja, al banuju i tamo ako pises protiv uprave, valjda je sad to tamo dozvoljeno.Raonffa je napisao/la:Sreća ovaj nije pitarskiZeljo92 je napisao/la:Skontase napokon na pitarskom forumu gdje pisu...a kad se to govorilo, ima 3 godine. Bjezite sa poganskog portala
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], Hrasno15, teamnorth1989 i 53 gosta.