Safet Sušić - Pape

miralem444
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la miralem444 » 15 okt 2010, 21:31

KODRO je napisao/la:
giannini je napisao/la:
Strauss je napisao/la:slika
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 15 okt 2010, 21:32

KODRO je napisao/la:
giannini je napisao/la:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 15 okt 2010, 21:32

što nas ima mašala ;)

jastreb73
Kontakt:

Post Postao/la jastreb73 » 15 okt 2010, 22:29

Stvarno to nisam znao, u to vrijeme sa bio u zemunici i spavao kao zec, al stvasrno nisam znao da se i Safet odazvao pozivu i odigrao humanitarnu utakmicu u kojoj sav prihod isao za pomoc Bosni. iZNERviRAN dosadasnjim rezultatima i tako to, kontao ja da navija on za Francusku .Ja kad se iznerviram kazem i rodjenoj zeni cesta, al ne ode ona nikuda...neka nek odradi kvalifikacije, ako se plasiramo dobro, ako ne brate ni veci treneri ne odvedose nas na veliko takmicenje...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 15 okt 2010, 22:32

Ja se nadam da igraci citaju ss.ba ili avazov sport i da ce se uskoro oglasiti: "Nemamo stobom nesuglasica, sve je OK., osim sto misilmo da cemo stobom izgubiti dve godine, i zato ODI!"
Hvala, dovidjena-prijatno!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 okt 2010, 22:38

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 okt 2010, 22:57

harishp je napisao/la:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Amadeus
Kontakt:

Post Postao/la Amadeus » 15 okt 2010, 23:15

BIHfan je napisao/la:
harishp je napisao/la:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 okt 2010, 23:19

Sve mi muka od te face.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 15 okt 2010, 23:24

Kada je Susic dosao na mjesto selektora bilo mi je krivo jer sam znao kako ce zavrsiti.Nije znao u sta se upusta,da ce mu se mjeriti patriotizam,mjesto stanovanja,rodjenja,klubske boje. Covjek jednostavno nije cirkusant i ublehas koji treba ovom narodu i novinarima posebno. Vidim kakvo je raspolozenje jer rezultati nisu ocekivani i hajde da kazem da shvatam donekle nezadovoljstvo navijaca,ali sto nikako ne mogu da svarim je to da se jednu takvu fudbalsku legendu moze nazivati takvim imenima i samo njega kriviti za propast naseg fudbala. Pa koliko mi to velicina u bilo cemu imamo pa da seremo po bilo kome?
Ja ne znam da li su to djeca koja ne znaju ko je bio Pape,ne samo kao fudbaler vec i kao covjek.Ili u selu nisu imali ni tv ni novine pa nisu ni culi za njega,ili smo pak toliko frustrirani situacijom u drzavi da nam svako smeta pa i velicine.
Zivot bih sad polozio da bi se isto pisalo da Ivica Osim vodi repku i da dozivi 2 poraza.
Jos nesto,pricamo o Papetovoj taktici,a recimo Dzeko(mada nije jedini krivac) je u 3 tekme dao 1 gol i nije imao ni jednu priliku.Kako? Do trenera?Kako? Pa taj isti Dzeko je promjenio 4 trenera u godinu i nesto,a uvijek je bio najbolji i zabijao kako god da igrala ekipa,neovisno o taktici bio je najbolji.
Bojim se da Pape nije jedini krivac,nesto ne stima i osim njega,a sta niko ne zna.....
Zadnja izmjena: Denizmare, dana/u 15 okt 2010, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 okt 2010, 23:24

Najaci mi je ovaj sto na jednoj od prethodnih stranica kaze da Pape nije legenda bh fudbala jer nije igrao za bh reprezentaciju. Koji matematicar eeee... Pape igrao u sedamdesetim i osamdesetim a bh reprezentacija prvu zvanicnu utakmicu odigrala 1995. godine. Sta sve pojedinci nece reci samo da bi ocrnili covjeka.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 15 okt 2010, 23:28

calcio je napisao/la:Najaci mi je ovaj sto na jednoj od prethodnih stranica kaze da Pape nije legenda bh fudbala jer nije igrao za bh reprezentaciju. Koji matematicar eeee... Pape igrao u sedamdesetim i osamdesetim a bh reprezentacija prvu zvanicnu utakmicu odigrala 1995. godine. Sta sve pojedinci nece reci samo da bi ocrnili covjeka.
Cini mi se da je igrao u nesluzbenoj utakmici protiv Fortune iz Diseldorfa 93'94 ne znam tacno,pa eto decko je i to fulio :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 okt 2010, 23:43

Denizmare je napisao/la:
calcio je napisao/la:Najaci mi je ovaj sto na jednoj od prethodnih stranica kaze da Pape nije legenda bh fudbala jer nije igrao za bh reprezentaciju. Koji matematicar eeee... Pape igrao u sedamdesetim i osamdesetim a bh reprezentacija prvu zvanicnu utakmicu odigrala 1995. godine. Sta sve pojedinci nece reci samo da bi ocrnili covjeka.
Cini mi se da je igrao u nesluzbenoj utakmici protiv Fortune iz Diseldorfa 93'94 ne znam tacno,pa eto decko je i to fulio :D
Jest, igrao je tada iako je mislim vec bio zavrsio karijeru. Baka Sliskovic je bio kapiten. Evo ovdje ima dobar tekst o tim utakmicama http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /090531092

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 15 okt 2010, 23:57

E drug,sad sam citao tekst,svaka cast sto si ovo nasao.Sjecam se u ratu da sam na radiju ili kako vec cuo za ove utakmice i bilo je stvarno pozitivna vijest. A i da se ova djeca malo upoznaju sa pocetcima repke.Vecina igraca je bila u godinama ali mi je drago sto je ostalo upisano da su takvi igraci poput Bake,Mese,Papeta,Jozica imali 2-3 nastupa za domovinu pa makar i u nesluzbenim tekmama.Zao mi je sto se to zaboravlja...

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 16 okt 2010, 00:09

Strauss je napisao/la:
Klare je napisao/la:Kakva bola legenda, jeste li normalni, i to bh fudbala, a nijednu utakmicu za reprezentaciju BiH nije odigrao. Legende su:Barbarez, Konjić, Misimović koji su ginuli za svoju domovinu. A ovaj sada došao ovdje da nam soli pamet, hej on kojem ovo služi kao podizanje nekakvog rejtinga. On ne voli svoju domovinu, da je voli živio bi ovdje, valjda je zaradio dovoljno para u karijeri da se ne mora brinuti za svoju egzistenciju u ovakvoj BiH kakva jest. Nego jok, on živi u Francuskoj, Francuz jedan nepatriotski. A vi što ga podržavate još ste gori od njega.
Szlaja majstore, ova karikatura ti je za svaku pohvalu.
SZLAJA IZDRŽI!!!
Sušić i oni koji ga podržavaju idite u...
Nek ti neko bliznji idu u... Jade nepismeni ne vrijedaj nikog. Ako vec ne znas normalno da diskutujes nemoj onda nikako.
Iako ne zasluzujes da ti ista odgovorim, napravit cu ovaj put iznimku...
Taj koji ne voli BiH, koji nije odigrao nikad utakmice za BiH i druge gluposti koji si rekao...

To su bila humanitarne utakmice koje su odigrane 9. i 22. marta 1993. godine. Organizator utakmice bio je Informativni centar BiH iz Düsseldorfa, a uz saglasnot NSBiH. Sav prihod bio je namijenjen za pomoć BiH. FIFA je dala saglasnost za nastupe. Iako rezultat nije bitan važno je napomenuti da smo i tada trijumfovali u Genku, a poraženi smo od Kaiserslauterna u Koblenzu.

Igrači rasuti po Evropi i svijetu počeli su se skupljati kako bi predstavili svoju zemlju koja je u to vrijeme bila u ratu. Nova država na evropskoj karti, bez imena i rejtinga, ali sa kvalitetnim igračim kadrom bila je željna afirmacije. Neki su imali iskustva iz reprezentacije Jugoslavije, no sa bh. grbom to je bilo nešto posebno.

Boje BiH u tim okršajima branili su: Enver Lugušić, Merdan Ibrahimović , Anto Jakovljević, Mirsad Baljić (FC Zurich), Refik Šabanadžović (PAOK Atina), Suad Katana (Genk), Faruk Hadžibegić (Sochaux), Davor Jozić (Chezena), Mehmed Baždarević (Sochaux), Demir Hotić (Kaiserslautern), Blaž Slišković (Pescara - kapiten), Safet Sušić (PSG), Haris Škoro (FC Zurich), Semir Tuce (FCLuzern), Meho Kodro (Real Sociedad) Predrag Jurić (Atletic Marabella), Husref Musemić, (Twente), Senad Merdanović (Autobum), Mirza Kapetanović, Ismet Mulabdić (Šibenik), Ibrahim Duro (Šibenik) i Edin Hadžialagić.

EDIT
Drugi put se prvo informisi, pa pocni gluposti izvaljivati i nekog pljuvati
EDIT
Dobro ga pogledaj
1 red - 4 dzep :mrgreen:

slika

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 okt 2010, 00:22

Za takve neupucene ima i cjela tekma snimljena.
Pa drugi put prije zvaljenja i baljenja nek pogledaju, ali sa dedinim djozlucima.Ha ja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 16 okt 2010, 00:33

Da je bio bolji od Pelea, kao selektor je NULA. O tome pricamo... Od proslosti se ne zivi.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 okt 2010, 00:42

szlaja je napisao/la:Da je bio bolji od Pelea, kao selektor je NULA. O tome pricamo... Od proslosti se ne zivi.
Ma pricate klinac o tome.Procitaj post onog @Klare jos jednom.
Pa ces vidjeti zbog cega je @Strauss ovo postavio.
A i da jeste,od smjene nema nista i kapak.
Jedino ako ga takvi kao ti strucnjaci ne zamjene.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 okt 2010, 00:45

szlaja je napisao/la:Da je bio bolji od Pelea, kao selektor je NULA. O tome pricamo... Od proslosti se ne zivi.
Pa jedini razlog sto je dobio posao je proslost. Da je iko drugi sa ovakvim rezultatima u proslosti, smijali bi se kad bi rekli da je to kandidat za mjesto selektora. Argentinci su se dobro zayebali sa Maradonom, ali eto on je barem imo zanimljivih izjava i igrali su lijep nogomet, a mi nemamo ni to pod nasim Maradonom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 okt 2010, 00:48

Cartman je napisao/la:
Pa jedini razlog sto je dobio posao je proslost. Da je iko drugi sa ovakvim rezultatima u proslosti, smijali bi se kad bi rekli da je to kandidat za mjesto selektora. Argentinci su se dobro zayebali sa Maradonom, ali eto on je barem imo zanimljivih izjava i igrali su lijep nogomet, a mi nemamo ni to pod nasim Maradonom.
Cuj @Curtmana usporedjuje igrace Argentine i BIH.Zemljo otvori se. :shock: :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []