FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

MrHc
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la MrHc » 04 nov 2018, 20:46

Koliko nas u svakom momentu ocekuje da Rafinja sam od sebe padne ? Hahah pa ja samo gledam kad ce si potpljetati noge hahaha. Odron.

A dobro si rekao Moke od fudbalera Roberto najgori. Od nefudbalera Rafko.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 04 nov 2018, 21:41

MrHc je napisao/la:Koliko nas u svakom momentu ocekuje da Rafinja sam od sebe padne ? Hahah pa ja samo gledam kad ce si potpljetati noge hahaha. Odron.

A dobro si rekao Moke od fudbalera Roberto najgori. Od nefudbalera Rafko.
:lol: e baš to

Ja bih ugurao i Coutinha između Rafinhe i Roberta.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 04 nov 2018, 23:40

Blejzer10 je napisao/la:Treba Rafinha igrati. On ne gubi lopte
Jesi vidio koliko trči.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 04 nov 2018, 23:51

jasmin10 je napisao/la:
Jesi vidio koliko trči.
Ma otjerati amatera Suareza, ostalo sve je nebitno :kafa:

P.S. Je li te bar malo stid kakve si gluposti i bljuvotine pisao ovdje i koliko si vrijedjao legendu kluba?

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 05 nov 2018, 00:26

Cekaj sad je sramno kada se argumentovano tvrdilo da je Suarez najlosiji igrac ekipe zadnjih godinu i jace.Da se svadja sa loptom i da je igrac manje na terenu?
Sve sto je receno je istina , odigrao je zadnje 2 utakmice vrhunski i treba reci da ne uz Albu bio daleko najbolji igrac Barce.
Ako nastavi ovako , Barca je dobila jos jednog igraca koji je u stanju zlostavljati sve oko sebe , akcenat ide na “ako”.

Ja prvi sam ga pljuvao nakon svake lose utakmice a bilo ih je more u zadnjih godinu i jace.Kada odigra ocajno psovati , kada je na nivou hvaliti.Jednostavno

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 nov 2018, 00:42

JoeBleck je napisao/la:Cekaj sad je sramno kada se argumentovano tvrdilo da je Suarez najlosiji igrac ekipe zadnjih godinu i jace.Da se svadja sa loptom i da je igrac manje na terenu?
Sve sto je receno je istina , odigrao je zadnje 2 utakmice vrhunski i treba reci da ne uz Albu bio daleko najbolji igrac Barce.
Ako nastavi ovako , Barca je dobila jos jednog igraca koji je u stanju zlostavljati sve oko sebe , akcenat ide na “ako”.

Ja prvi sam ga pljuvao nakon svake lose utakmice a bilo ih je more u zadnjih godinu i jace.Kada odigra ocajno psovati , kada je na nivou hvaliti.Jednostavno
Vrijedjanje i mnostvo pogrdnih naziva se naziva argumentovanjom tvrdnjom?
Jedno je kritikovati, nesto sasvim drugo je ulicarski vrijedjati legendu kluba.

Da nabrojim sve epitete koje je ona ameba koristila da vrijedja Suareza?

ranoJiziV
Kontakt:

Post Postao/la ranoJiziV » 05 nov 2018, 00:46

vrijedjao sam ga i ja, gdje je problem?

i treba ga vrijedat kad igra za qurac, kad je dobar onda ga naravno treba i pohvalit, nazalost suarez zadnje 2 sezone uglavnom igra za ****.
sve ok, izdominirao je real, donjeo 3 boda vs vallecana, ali par dobrih utakmica ne moze i ne smije zamaskirat 2 sezone losih utakmica, neprepoznatljiv je.

vidjet cemo ga u KO lige prvaka, ja se nadam da ce me zapišat ali skeptican sam.

i dalje stoji onaj podatak koji kaze da je suarez od pocetka 15/16 sezone pa do danas zabio 4 golova(!!!) u LP, jadna i sramotna statistika za devetku barcelone.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 nov 2018, 00:52

Da li se Suarez može nazvati legendom kluba?
Po meni, može, al hajd svak ima svoje viđenje.

Barcelona je klub star haman 120 godina, a covjek je 5 ili 6 strijelac u povijestu kluba ! i to za 4 sezone....ako nastavi ovako zabijati, za godinu može stici i velikana Barce - Lasla Kubalu koji je na trecem all time mjestu strijelaca i koji je igrao nekih 10,11 godina, fali mu nekih 30-tak golova da ga stigne...a Luis bi to mogao uraditi za 5 godina provedenih u Barci...to je za maksimalnog respekta.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 05 nov 2018, 01:04

Pa Messija smo znali kritikovati a da ne kritikujemo Suareza :lol:

Ne mogu ga dvije prošle tekme saprati. Gdje ke bio od samog početka sezone? Nivo igre level pr0amater. Eto, popravio se zadnje dvije tekme i to je za pohvalu, te se nadati da će nastaviti u tom ritmu a ne svađati se sa loptom opet.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 05 nov 2018, 01:31

Meni nije moguce da se ovako oscilira, razbijes Inter i Rejal a onda te Rayo ubije.
27.10.2020

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 05 nov 2018, 06:03

Evander je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
Jesi vidio koliko trči.
Ma otjerati amatera Suareza, ostalo sve je nebitno :kafa:

P.S. Je li te bar malo stid kakve si gluposti i bljuvotine pisao ovdje i koliko si vrijedjao legendu kluba?
Ako je dobar zadnjih mjesec dana, automatski znači da nikada nije bio loš? :rol:
Kakav stručnjak.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 05 nov 2018, 08:01

Evander je napisao/la:
JoeBleck je napisao/la:Cekaj sad je sramno kada se argumentovano tvrdilo da je Suarez najlosiji igrac ekipe zadnjih godinu i jace.Da se svadja sa loptom i da je igrac manje na terenu?

Vrijedjanje i mnostvo pogrdnih naziva se naziva argumentovanjom tvrdnjom?
Jedno je kritikovati, nesto sasvim drugo je ulicarski vrijedjati legendu kluba.

Da nabrojim sve epitete koje je ona ameba koristila da vrijedja Suareza?
ameba si glupane dosadni. Otjerali te sa svake teme sad si ovdje opet došao.
Zadnja izmjena: jasmin10, dana/u 05 nov 2018, 08:29, ukupno mijenjano 1 put.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 05 nov 2018, 08:19

Svako ima svoj nacin kritikovanja javne licnosti.Neko vrijedja,psuje,kudi,neko gasi pozar...

Vrijedjanje forumasa i anonimca na forumu koji i jeste namjenjen za razne vrste stavova je nesto nalik amebi.

Ja sam ga vridjao ,vrijedjat cu ga i u buduce ,kada god osnovnu fudbalsku stvar ne izvede kako treba(prijem lopte) , jos vise cu ga vrijedjat.Uostaom,placen je da se javno kritikuje,placen je vise od bilo kojeg napadaca na Svijetu,nosi grb voljenog kluba i jednog od najvecih Svjetskih klubova.

Kao sto neko spomenu.Ovdje se Messi znao minimizirati,ne vidim razlog zasto neko drugi ne bi bio psovan.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 05 nov 2018, 10:48

Par dobrih utakmica Suareza i odmah se ovaj pojavi, popisam mu se na njih, 2 godine i vise amaterskog fudbala sigurno ne moze oprati par dobrih utakmica.Ipak se nadam da je ovo nagovjestaj njegovog povratka, bilo bi i vrijeme, Messi nece moci sam u ligi prvaka.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 nov 2018, 11:06

Sezona 2016/17 29 golova u ligi.
Sezona 2017/18 25 golova u ligi.
Aktuelna sezona 9 golova u ligi

Zaista, amaterski nivo :kafa:
Ostali najbolji napadaci, koje prizivate, najbolje sezone nemaju na nivou najgorih Suarezovih.
Koliko Fimino zabi prosle i ove godine?

Hajmo osuti paljbu, ko ce dokazati da ima sto gori kucni odgoj.
"Dabogda umro, amater, najgori napadac, istjerati, otjerati...".
Kakve sve gluposti i gnusne uvrede necemo ovdje procitati, samo zato sto neki igrac nekome nije drag.
Pa pojedini cir dobiju svaki put kad Suarez zabije gol. Pojedini su cir dobili jer je Barcelona razmontirala Totenhen, Real, Inter...
Bilo bi im draze da se kiksalo, samo da mogu osuti paljbu po Suarezu i Valverdeu.
Neshvaljiva kolicina mrznje prema jednom igracu. Razlog, meni apsulutno nejasan.
Psuje se treneru jer igra top napadac desetljeca, a ne igraju nedokazani poluamaterski (za sad) igraci Malcon ili Dembele?
Mislim da bi neki od vas prije provarili Munira u prvih 11, nego Suareza.
Uvijek sam volio kad neko argemntima potkrijepi svoje tvrdnje :rol: :rol: :rol:

P.S. Kritika da, bolesno vrijednja i lijecenje licnih kompleksa NE. Ne svidja se ni meni recimo kako Pike igra, rado bih ga sklonio, ali vrijedjati ga i nazivati pogrdno, ne pada mi na pamet. Covjek je ipak desetljece tu i dosta puta je doprinjeo da budem sretan nakon utakmice Barcelone.
Ja licno nisam zadovoljan onim sto Couthino pruza od kako je dosao. OK je igrac, ali kad nekog platis 150 miliona, ocekujes da ce biti vise od OK igraca. Ali to sigurno nije razlog da mu zelim smrt i da cu ga nazivati amaterskim igracem.

I da se razumijemo, Suarez stari i naravno da ce njegov nivo igre opadati. Naravno da treba traziti zamjenu.
Fazon je sto boljeg napadaca zadugo neces naci. I ja sam bio za opciju da se Grizman dovede i da zamjeni Suareza, ali eto to se nije desilo. Boljeg od Suareza trenutno nema, kakakv god da je Suarez.
Fazon je sto ce nakon dvije utakmice kad Suarez ne zabije po dva gola, ona ameba i neuspjeli abortus, opet osuti svoje uvrede i gluposti po Suarezu, jer ocito ima kompleks neki i mrzi tog igraca.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 05 nov 2018, 11:22, ukupno mijenjano 3 puta.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 05 nov 2018, 11:14

Firmino i Suarez su ko nebo i zemlja, Firmino nije uopšte klasični špic i killer što je Suarez tako da je komparacija bez veze.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 05 nov 2018, 11:21

Valverde je ziheraš, i to se neće promjeniti. To je već sad jasno.
U onom krvavom kupu ubacauje Lenglea, daj nek igra onaj klinac, jedino ako se nije povrijedio.

Što se tiče Kutinja ima više prostora kad LEo igra u smislu da odbrana Messiu posveću pažnju, pa on ima više prostora za manevar.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 05 nov 2018, 11:21

Nije uredu vrijedjati igrace ali uredu je vrijedjati forumase, cak je nekome i nesto psovao cini mi se :rol:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 05 nov 2018, 11:25

enobarca je napisao/la:Par dobrih utakmica Suareza i odmah se ovaj pojavi, popisam mu se na njih, 2 godine i vise amaterskog fudbala sigurno ne moze oprati par dobrih utakmica.Ipak se nadam da je ovo nagovjestaj njegovog povratka, bilo bi i vrijeme, Messi nece moci sam u ligi prvaka.
Kako igra Cou, pa opet nema kritika onoliko koliko se Suarez kritikuje. Jest imao lošiji prošlu sezonu i loš uvod, ali opet je pokazao kakav je igrač i kakva klasa. Ne treba zaboraviti ni činjenicu da je Leo prešao s krila na poziciju (lažne) devetke i da je samim tim došlo do pomjeranja u ekipi.

Na ovoj temi su izgleda za sve poraze i lošu igru krivi Valverde, Suarez, Rakitić, gdje ih se naziva svakakvim imenima, što je gnusno čitati, a dok su Cou, Dembele izostavljeni kritika iz nekog razloga (hajd za Dembelea donekle OK zbog godina, oscilacije su OK u tim godinama, jer je na početku fakat bio odličan).

O navijanju za poraze Barce da i ne govorim, samo da bi se zadovoljio neki svoj ego, da se može reći e vidite da sam bio u pravu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 05 nov 2018, 11:33

Ja ne znam sta ti citas jarane, kritikuju se svi na ovoj temi, a ne samo ti nabrojani. Ako se Suarez najvise kritikovao s razlogom je, pa lik je znao spojiti 10 utakmica na nivou amatera, naravno da ce se takav igrac vise kritikovati od Coutinha koji je bio solidan do zadnjih nekoliko utakmica. Drugo je sto ima vas par kojima je Suarez krv rodjena izgleda pa skacete na svako njegovo spominjanje, odmah kacite statistike, **** i njega i statistiku, davno je nogomet prestao biti sport u kojem je samo statistika bitna, imam ja oci da vidim koliko je losih stvari uradio u zadnjih par godina.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.