FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Joj što ne mogu preseravanja, da ih hoće neko mlatiti onda bih mlatio gdje ih sretne u gradu, nećeš dolaziti na trening da se obračunavaš sa njima 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Na 1921.ba je raja, al banuju i tamo ako pises protiv uprave, valjda je sad to tamo dozvoljeno.Raonffa je napisao/la:Sreća ovaj nije pitarskiZeljo92 je napisao/la:Skontase napokon na pitarskom forumu gdje pisu...a kad se to govorilo, ima 3 godine. Bjezite sa poganskog portala
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ma ne volim zatvorene tipove foruma, koje se tiču samo jednog kluba, mogu nekada čitati al' ne i pisatiZeljo92 je napisao/la:Na 1921.ba je raja, al banuju i tamo ako pises protiv uprave, valjda je sad to tamo dozvoljeno.Raonffa je napisao/la:Sreća ovaj nije pitarskiZeljo92 je napisao/la:Skontase napokon na pitarskom forumu gdje pisu...a kad se to govorilo, ima 3 godine. Bjezite sa poganskog portala
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
bas takoRaonffa je napisao/la:Joj što ne mogu preseravanja, da ih hoće neko mlatiti onda bih mlatio gdje ih sretne u gradu, nećeš dolaziti na trening da se obračunavaš sa njima
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
irfo je napisao/la:bas takoRaonffa je napisao/la:Joj što ne mogu preseravanja, da ih hoće neko mlatiti onda bih mlatio gdje ih sretne u gradu, nećeš dolaziti na trening da se obračunavaš sa njima

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
U kakvom smo stanju dovoljno govori da sljedece dvije tekme igramo protiv tuzle i krupe, dva kluba koja se bave ozbiljnim fudbalom zadnje tri godine i ne mozes se nadat 6 bodova u ta dva meca, cak je i 4 premija
On je iz kafane pravac na trening kreno, to se ne pika
Osim13 je napisao/la:irfo je napisao/la:bas takoRaonffa je napisao/la:Joj što ne mogu preseravanja, da ih hoće neko mlatiti onda bih mlatio gdje ih sretne u gradu, nećeš dolaziti na trening da se obračunavaš sa njima
On je iz kafane pravac na trening kreno, to se ne pika
- MocMahale444
Raonffa je napisao/la:Joj što ne mogu preseravanja, da ih hoće neko mlatiti onda bih mlatio gdje ih sretne u gradu, nećeš dolaziti na trening da se obračunavaš sa njima
Pratim te brate i djaba trosis rijeci, stipu ih
Registrovalo se par acc i pisu gluposti.
Ako nema 1000 postova na temi, nemoj pricati s njima.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Za ubuduce spustit ocekivanja za sljedecu sezonu i negdje borbu na sredini tabelu, na klupi vlado jagodic u ekipi cabraja, vranjes, jazvic i nekih novih polovnjaka iz srbije i onda se tesko razocarat
- grbavicka1921
- Kontakt:
Vidio Krčmar kakva glupa neznalica i idiota ga okružuje u klubu (ne isključujući i njega kao istog), pa je rekao: "hvala lepo!"
Zamislite kad bi igralu grupnu fazu EL kakvih bi se Violina i ne Violina nakotilo u klubu da uzmu dio Željinog mufa (muffina).
Bolje da idemo u korak s državom, jedan naprijed, tri nazad.
Nek i ne ide naprijed sa ovoliko dioničara a nigdje pravog gazde kluba koji stoji iza svojih para.
Zamislite kad bi igralu grupnu fazu EL kakvih bi se Violina i ne Violina nakotilo u klubu da uzmu dio Željinog mufa (muffina).
Bolje da idemo u korak s državom, jedan naprijed, tri nazad.
Nek i ne ide naprijed sa ovoliko dioničara a nigdje pravog gazde kluba koji stoji iza svojih para.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
MocMahale444 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Joj što ne mogu preseravanja, da ih hoće neko mlatiti onda bih mlatio gdje ih sretne u gradu, nećeš dolaziti na trening da se obračunavaš sa njima![]()
Pratim te brate i djaba trosis rijeci, stipu ih![]()
Ja sam zato i prestao pisati ovdje.....pametolozi i sveznadari sjebase kompletnu temu, sve znaju, u sve se razumiju, mrze od-do 24 h na dan, vole Zelju iznad svega i vatreni su navijači,a ubise kenjajući tokom utakmice igrali kuci ili na strani (u prevodu, ne izlaze iz kuce nigdje).....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Oni bi Borisa Pavica doveli umjesto Ode legende kluba jer eto moze NAPREDOVATI, dok je najbolji trener u BiH Amar Osim bez posla a mozes ga dovesti. Kontam da ne pise uprava onakve nebuloze, cisto da nam smanje ocekivanja za iducu sezonu, a klub su nam ionako srozali. Ljepota!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Puleni, ne treba vam policija nego hodza i pop.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Nije bitno kako odigramo neko ce se naci da popljuje.sekula je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Joj što ne mogu preseravanja, da ih hoće neko mlatiti onda bih mlatio gdje ih sretne u gradu, nećeš dolaziti na trening da se obračunavaš sa njima![]()
Pratim te brate i djaba trosis rijeci, stipu ih![]()
Ja sam zato i prestao pisati ovdje.....pametolozi i sveznadari sjebase kompletnu temu, sve znaju, u sve se razumiju, mrze od-do 24 h na dan, vole Zelju iznad svega i vatreni su navijači,a ubise kenjajući tokom utakmice igrali kuci ili na strani (u prevodu, ne izlaze iz kuce nigdje).....
Previse se preseravaju. Svako malo novi acc.
Imal sta da valja
Moras jednostavno pravdati svaki svoj post inace si lobo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Hebo ih više njihov nazor ponos, Željo je preči.
- plavousrcu
- Kontakt:
Dobro smo dogurali. Policija nam na treninge dolazi. To je vrijednost kluba o kojoj sinoc prica ona pudlica. Bravo pravnici.
Jedino nas skupstina u decembru moze spasit, ali to je miske poklopio, sumnjam da ce sta od znacaja desit, ponovo ce se vjerovatno prikazat kako je stanje bajno a onda ce nam neko kao sto je dejo nikolic u svoj vakat znao da nam objasni kako smo u plusu nakon raskida sa igracima.
Nego sta je sa nadzornim odborom? Kad je miske bio tu NO je zasjedo svako malo, sad ova dvojica nekakva u nadzornom odboru a pitaju se ko i ja.
Nego sta je sa nadzornim odborom? Kad je miske bio tu NO je zasjedo svako malo, sad ova dvojica nekakva u nadzornom odboru a pitaju se ko i ja.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ja očekujem maketu i projekat pokrivanja istoka.
K'o da je iz džepa Milimetar Misketa?!
Zna li ko šta je pričao na motivacionom govoru igračima pred derbi?
K'o da je iz džepa Milimetar Misketa?!
Zna li ko šta je pričao na motivacionom govoru igračima pred derbi?
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Ja hoću prezentaciju o sportskom segmentu i planu sa te strane, dosta mi je više armature i mješalice.
Pa odes na klix forum pa vidis kakve bljuvotine Misketovi botovi pisu od Amaru pomislis da citas pitare, preuzeli su im spiku od a do z uglavnom prica je amar je neznalica nije napravio nista izvan Zelje gdje je sve titule kupio, ova uprava je najbolja ikad, ako oni odu a Amar dodje propascemo i bankrotirati.Zeljo92 je napisao/la:Oni bi Borisa Pavica doveli umjesto Ode legende kluba jer eto moze NAPREDOVATI, dok je najbolji trener u BiH Amar Osim bez posla a mozes ga dovesti. Kontam da ne pise uprava onakve nebuloze, cisto da nam smanje ocekivanja za iducu sezonu, a klub su nam ionako srozali. Ljepota!
Aovaj moc mahale naprdio 12 hiljada postova i konta da mu je to neka referenca