FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Raonffa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Raonffa » 05 nov 2018, 19:24

invincible1921 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:
Pita se nesto i AO jbg...
Pa pita se sigurno, al' ne znam da je nešto Miske pokušavao da ga angažuje kao trenera, a siguran sam da bi to htjela većina navijača.
Pa nece nikad doc da mu miske rukovodi sta ce i kako ce...kao drugo misketovi botovi su dobro pljunuli na amara, a bgm nemali broj i "navijaca"...nece Amar nikad doc dok je ove garniture uprave.
Odosmo sad duboko u već više puta ispričanu priču, Amara sam spomenuo samo zbog ovog "Miske radio ono što navija žele, da se ne bi okrenuli protiv njega", pa ti kažem da bi većina navijača htjela Amara al' Miske to neće nikada uraditi zbog svog ega pa tamam da ga navijači linčuju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 nov 2018, 19:29

Pa pokuso je al nije uspio bar kolko sam ja upoznat...tj amar ga je odbio i navijaci svi znaju da nece doc amar dok je misketa, a opet staju na misketovu stranu tako da boli njega briga u toj situaciji jer je on u pravu.

Sto se tice ostalih stvari samo prati redosljed dogadjaja i evo recimo rekacije raje u datim trenucima uzmi eo samo primjer ovog foruma. Bukvalno prica se taj i taj ocajan, on na tribinama, balerine ne zaluzju pare ..oduzme im se od plate, kad se sve zaj.ebe onda eto nekog projekta te jug, te krov, te ovo te ono...
=\_1921_/=

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 nov 2018, 19:30

Auuu dobar post Raonffa.
Kad vec bajagi radi kako navijaci zele zasto nije doveo Amara.
Vecina bi zelila da se Amar vrati s zasluzenog odmora.

Gdje ba zapelo?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 05 nov 2018, 19:33

E o tom egu pričah neki dan. Kako oni na terenu tako i oni u foteljama trebaju malo spustiti ručnu i malo gledati u interesu nas i Želje, jer zbog nas i Želje su tu gdje jesu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 nov 2018, 19:34

invincible1921 je napisao/la:Pa pokuso je al nije uspio bar kolko sam ja upoznat...tj amar ga je odbio i navijaci svi znaju da nece doc amar dok je misketa, a opet staju na misketovu stranu tako da boli njega briga u toj situaciji jer je on u pravu.

Sto se tice ostalih stvari samo prati redosljed dogadjaja i evo recimo rekacije raje u datim trenucima uzmi eo samo primjer ovog foruma. Bukvalno prica se taj i taj ocajan, on na tribinama, balerine ne zaluzju pare ..oduzme im se od plate, kad se sve zaj.ebe onda eto nekog projekta te jug, te krov, te ovo te ono...
Mah, upitno je je li pokušao, garant je to bio razgovor "Budi nam trener, al' ja ću se sve pitati" dok mu je AO odgovorio "Da se sve ja pitam, opet ne bih bio trener dok si ti u klubu", tako je to nekako bilo, bez ikakve volje da se dogovor postigne, ako je uopšte i bilo ponavljam :)

Gdje baš ovaj forum uze kao parametar, pa ovdje su se rodile prve iskrice protiv Misketa još prije 2,5 godine brat bratu :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 nov 2018, 19:42

Raonffa je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Pa pokuso je al nije uspio bar kolko sam ja upoznat...tj amar ga je odbio i navijaci svi znaju da nece doc amar dok je misketa, a opet staju na misketovu stranu tako da boli njega briga u toj situaciji jer je on u pravu.

Mah, upitno je je li pokušao, garant je to bio razgovor "Budi nam trener, al' ja ću se sve pitati" dok mu je AO odgovorio "Da se sve ja pitam, opet ne bih bio trener dok si ti u klubu", tako je to nekako bilo, bez ikakve volje da se dogovor postigne, ako je uopšte i bilo ponavljam :)

Gdje baš ovaj forum uze kao parametar, pa ovdje su se rodile prve iskrice protiv Misketa još prije 2,5 godine brat bratu :mrgreen:
Taj sam :D

Ma kao sto napisah neki dan evo sve cemo zanemarit te neke price, bilo je pluseva oko infrastrutkre , ali rezultat je u debelom minusu...i sto je najgore nema nikakvih naznka da ce bit bolje. Sto je puno puno je....

Daleko od toga da kazem da sad neko peti deseti ce bit bolji, ali bice bolji onaj nakon njega., jbg imali su 6/7 godina, doveli su sto igraca, deset trenera, potrosili milione na plate, i sta su ostvarili?

Jedan kup i rutinska ispadanja u Evropi...

neka hvala, ja ne bih vise, dosta i njihovog.
=\_1921_/=

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 05 nov 2018, 19:58

Raonffa je napisao/la:
kerimatomic1921 je napisao/la:Dosao bi Osim sutra, samo mu ne pada na pamet da polaze racune slagiranom Duvnjaku i kurvi Melisi. Nemojte biti smijesni, sta njega ima o fudbalu uciti poduzetnik.
Ko je Melisa?
Clanica UO, Gazdic cini mi se da se preziva
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 05 nov 2018, 20:01

Raonffa je napisao/la:
kerimatomic1921 je napisao/la:Dosao bi Osim sutra, samo mu ne pada na pamet da polaze racune slagiranom Duvnjaku i kurvi Melisi. Nemojte biti smijesni, sta njega ima o fudbalu uciti poduzetnik.
Ko je Melisa?
Mozes je vidjeti u svakom kadru pored Grande Misketa, plava rospija koja smeka razgovore igraca upravi i rospija koja je osmekala Kjosevskog.

Hladno se sa njim pozdravila a Misketu napisala u poruci: “On kupuje vino i cigare a mene boli stomak od sikiracije zbog Želje.”
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 nov 2018, 20:04

kerimatomic1921 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Ko je Melisa?
Mozes je vidjeti u svakom kadru pored Grande Misketa, plava rospija koja smeka razgovore igraca upravi i rospija koja je osmekala Kjosevskog.

Hladno se sa njim pozdravila a Misketu napisala u poruci: “On kupuje vino i cigare a mene boli stomak od sikiracije zbog Želje.
:lol:
e svasta, btw ja koliko znam da Veca ne pije(vjerski razlozi), da li pusi ne znam, mada ne bih reko
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 05 nov 2018, 20:05

Ma nek popushe kurchinu svi sve im yebem VOLIM TE ŽELJO

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 05 nov 2018, 20:07

Ko je Melisa?[/quote]

Hladno se sa njim pozdravila a Misketu napisala u poruci: “On kupuje vino i cigare a mene boli stomak od sikiracije zbog Želje.”[/quote]
:lol:
e svasta, btw ja koliko znam da Veca ne pije(vjerski razlozi), da li pusi ne znam, mada ne bih reko[/quote]

Istina ziva irfo dabogda sad crko ako lazem. Znam Vecu preko prijatelja, niti pusi niti pije. Elem nejse, nije ni njegovo maslo za ramazana, ali mi je svakako drazi od rospije i ostalih clanova UO koji naravno zele Zeljeznicaru sve naj naj (nema veze sto ih je 4, koliko ja znam, stara garda HZ)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 nov 2018, 20:10

Raonffa je napisao/la:
Ko je Melisa?

Hladno se sa njim pozdravila a Misketu napisala u poruci: “On kupuje vino i cigare a mene boli stomak od sikiracije zbog Želje.”
Joj Kera barataš informacijama :mrgreen: :mrgreen:

Btw znam sad ko je :)

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 nov 2018, 20:13

Istina ziva irfo dabogda sad crko ako lazem. Znam Vecu preko prijatelja, niti pusi niti pije. Elem nejse, nije ni njegovo maslo za ramazana, ali mi je svakako drazi od rospije i ostalih clanova UO koji naravno zele Zeljeznicaru sve naj naj (nema veze sto ih je 4, koliko ja znam, stara garda HZ)
Ma hajde, bio je i sportski direktor, sta fali i clanovi uprave, mada yebo me ako ikoga znam iz uprave osim misketa i manuel caffea, a ovi sto su nadzornom odboru su tek engima.

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 nov 2018, 20:16

Ko je u Nadzornom? Bajramovic je predsjednik?

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 05 nov 2018, 20:18

Pa zamisli još nas sisojini uhljupi povale :tokralju:

Oda vrijeme je da im jednom yebeš sve po spisku

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 05 nov 2018, 20:22

Samo je Grande ovo mestralno odradio, dizem mu kapu, kao iz nekih filmova. Naravno da ce dovesti kretene i anonimuse da klimaju glavom. Pa nece valjda ponuditi stolicu nekom istinskom navijacu Zelje koji ce na ove bijedne pokusaje spinovanja prvi ustati i protiviti se...

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 nov 2018, 20:26

plavousrcu je napisao/la:Ko je u Nadzornom? Bajramovic je predsjednik?
slika

Jedan je valjda advokat a jedan sportski novinar ako se dobro sjecam
A Bajramovic nema funkciju u klubu vise, bar po ovome : https://fkzeljeznicar.ba/klub/organi-kluba/

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 05 nov 2018, 20:27

A koga bi vi braćo slatka kad bi Oda dobio nogu? Samo nemojte govoriti Amar. Znamo da od tog nema šta.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 nov 2018, 20:30

Osim13 je napisao/la:A koga bi vi braćo slatka kad bi Oda dobio nogu? Samo nemojte govoriti Amar. Znamo da od tog nema šta.
Pa poslije Ode, zna se, dolazi Čapljić :kafa:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 05 nov 2018, 20:32

Raonffa je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:A koga bi vi braćo slatka kad bi Oda dobio nogu? Samo nemojte govoriti Amar. Znamo da od tog nema šta.
Pa poslije Ode, zna se, dolazi Čapljić :kafa:

:rol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad i 40 gostiju.