FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel1987 » 06 nov 2018, 08:10

eto sad s hordama slavi, sve je u zivotu prolazno moj druzee :opaopa: :lol:

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 06 nov 2018, 09:24

Ma tako je oduvjek bilo i treba se pomiriti sa tim..Svakog igraca kojeg smatraju da vrijedi treba vezati ugovorom vise godina...
Ne znam kakve su to klazule kod nas u ugovorima pa igraci odlaze automatski prekidaju cim im dugujes platu-dvije...
Duguje se u cijelom svijetu pa ljudi klub proda igraca zaradi nema tu zayebancije...U Spaniji...Eto onaj sto u Arsenal otisao iz Valencije (mislim da je u Arsenal)klub mu dugovao sine oko 150 000 eura za plate...I prodali ga...hej.
U Spaniji je to poznat problem sa finansijama skoro svi patrgaju osim Barsa i Real svi imaju finansijske probleme i opet rade trguju prodaju .
Eto Beganovic je tu sada mu treba novi ugovor bolji dat (jaci u korist kluba)treba gurnut Hodzica ba u vatru. .Sta je sa njegovim ugovorom.
Kod nas u proslosti igraci odlaze kako hoce a pola duga kojeg potrazuju podpadaju pod nekakve kamate i ugovorne rate....Sta je to ba...

Zna li neko na koliko je ugovor potpisao Husejnovic....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 nov 2018, 10:41

to je regulirano na nivou saveza. dugujes mu pare moze ici..

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 06 nov 2018, 11:56

Sariel1987 je napisao/la:to je regulirano na nivou saveza. dugujes mu pare moze ici..
To nigdje nema....Pa ne duguje se samo kod nas.Klubovi nisu uopste zasticeni...Spanija Italija svugdje se duguje...

Znas li ti koliko je potpisao Husejnovic,Alispahic..
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 nov 2018, 11:58

pa znas kako to ovde hoda nisu ni igraci vesla sisali :D

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 nov 2018, 12:01

STO NIJE NI LOSE, NE POTPISUJES STO NE MOZES ISPOSTOVAT...:D

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 06 nov 2018, 13:39

Brcanskamalta je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:to je regulirano na nivou saveza. dugujes mu pare moze ici..
To nigdje nema....Pa ne duguje se samo kod nas.Klubovi nisu uopste zasticeni...Spanija Italija svugdje se duguje...

Znas li ti koliko je potpisao Husejnovic,Alispahic..
Said 1+1, a Mesa 1 godina.
Sad na zimu raskinuti ugovore sa Vasiljevicem, Terzicem, Doktorom, Piricem, Zukicem i Musicem i za ove pare mozes dovesti solidnog stopera iz Prve lige kao i Adzem da bude zamjena, prekomadujes nekog desnog beka da bude zamjena Beganovicu i dovedes kvalitetno krilo, napadaca. Rijesiti se ovog skarta iz kluba, pogotovo ova drva Vasiljevica i Zukica, a i Terzic ide sigurno jer mu ja msm ionako istice ugovor.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 nov 2018, 13:52

poceli smo ko zeljo, daj kamion novih,otjeraj kamion starih
samo da i ovi najnovijji ne budu ko ovi novi/stari

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 06 nov 2018, 14:03

Ako niste znali, mali Beganovic je dobio poziv za U21. Sasvim zasluzeno i sretno momce.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 nov 2018, 14:05

PAZI OVIH dinsinaurusa,otvaraju zgradu saveza od10 miliona a mi jos igramo po livadama i kukuruzistima pa ko je ovde lud ? :lol:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 nov 2018, 14:06

Rimes87 je napisao/la:Ako niste znali, mali Beganovic je dobio poziv za U21. Sasvim zasluzeno i sretno momce.
znaci odma da se zna, smrtni grijeh je potpisat za sarajevo ili zelju, nema price. mnogi su se kleli i grb ljubili pa zajebali.
ne znam sta da nude i obecavaju . idi dijete vani gdje god samo ne njima!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 06 nov 2018, 14:08

Rimes87 je napisao/la:Ako niste znali, mali Beganovic je dobio poziv za U21. Sasvim zasluzeno i sretno momce.
Al izvozimo ove desne bekove u repku ko da nam je Paolo Maldini trener u omladinskom pogonu

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 06 nov 2018, 14:23

Znaci hajde ti meni fudbalski "neobrazovanom"objasni sta znaci 1+1....Ako zadovolji klub mu automatski produzi,ili ako igrac hoce produzi....sta znaci to +1....

Ja bi Pirica ostavio momak zna lopte....Dokazao je to ako nista imas kvalitetnu zamjenu....
Terzica,Vasiljevica (zbog godina)Livancica,Zukica Salihovica..,bi dao ispisnicu....rasteretio budzet....
Za te pare doveo stopera, veznog jakog driblera ,i napadaca....Ostalo popunio juniorima i cao....
Imas Hodzica na krilu dati mu ugovor jak.Gurati mlade jbg kazu to je cilj.A ova tri da budu jaka imena pojacanja da ti momci iz omladinskog imaju uz koga stasati. ...
Husejnovic ili dugogodisnji ugovor ili mrs u pm...Uzeo je 30 000 maraka za jednogodisnji ugovor i 10 000 mjesecno....Dize formu vraca se polako ali i suruje sa Husrefom da se vrati tamo...Ma mars.
Alispahic isto da potpise bar na dvije...treba nam takav igrac.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 nov 2018, 14:25

ako igrac hoce i ako ga klub hoce ostane. ako neko od ovo dvoje iz jednacine da negativnu ocjenu natavku saradnje kraj price :D
u prevodu mi bi kao htjeli a kao i on bi htio osim ako ne iskoci gdje sta bolje. ako ne iskoci ostaje,ako iskoci ne ostaje :lol:

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 06 nov 2018, 14:27

Sariel1987 je napisao/la:ako igrac hoce i ako ga klub hoce ostane. ako neko od ovo dvoje iz jednacine da negativnu ocjenu natavku saradnje kraj price :D
Znaci to 1+1 je ubleha za navijace....Da lakse progutaju...Covjek ima ugovor na godinu...I tamam digne formu i u Sarajevo. :sick:
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 nov 2018, 14:28

jasta nego ce ici, bolje pare,boja odskocna daska, nije lud, sto sta fali, nije zar da si ovo jednom cuo :D

moj solinas zato vicem, malom beganu i ostalim, grijeh je otic odavde u zelju il sarajevo :kralj:

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 06 nov 2018, 14:37

Sariel1987 je napisao/la:jasta nego ce ici, bolje pare,boja odskocna daska, nije lud, sto sta fali, nije zar da si ovo jednom cuo :D

moj solinas zato vicem, malom beganu i ostalim, grijeh je otic odavde u zelju il sarajevo :kralj:
Beganovic,Muminovic,Hodzic,sada odma na zimu rjesavat minimum na tri god potpisat....Da zaradis moras i investirati...
Nema cekanja ni za ostale...vec sada kostur za ljeto praviti da se krene u sezonu bez turbulencija.
Said Alispahic Vidovic,Ivetic,Ignjatovic,Hadzanovic,vec sada da potpisu nove ugovore ili da znamo na cemu smo...Nema tu uvjek 5 do 12 sada rjesavat i onda na ljeto samo popunis dva tri igraca ciljano dva tri omladinca i to je to...Praviti plan na duze od polusezone yebem ti ovo.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 06 nov 2018, 15:07

Brcanskamalta je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:jasta nego ce ici, bolje pare,boja odskocna daska, nije lud, sto sta fali, nije zar da si ovo jednom cuo :D

Beganovic,Muminovic,Hodzic,sada odma na zimu rjesavat minimum na tri god potpisat....Da zaradis moras i investirati...
Nema cekanja ni za ostale...vec sada kostur za ljeto praviti da se krene u sezonu bez turbulencija.
Said Alispahic Vidovic,Ivetic,Ignjatovic,Hadzanovic,vec sada da potpisu nove ugovore ili da znamo na cemu smo...Nema tu uvjek 5 do 12 sada rjesavat i onda na ljeto samo popunis dva tri igraca ciljano dva tri omladinca i to je to...Praviti plan na duze od polusezone yebem ti ovo.
Zbog toga nam treba osoba na celu kluba koja je mananger, a ne poduzetnik. Poduzetnici (nasi, ne strani) znaju samo za instant profit, dok neko ko je manager ce skontati sta ce zadovoljiti igraca trenutno i sta je dobro za klub na duze staze.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 nov 2018, 15:08

a cime ces platiti menaGera?
ako se ne razumijemo, bolji i slikovitiji opis se nudi u azrinoj pjesmi tko to tamo pjeva...

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 06 nov 2018, 15:12

Sariel1987 je napisao/la:a cime ces platiti menaGera?
Dati Nalicu da bude menadzer tima ko u Engleskoj...On kaze ko mu treba ko ne i odlucuje o igrackom segmentu kluba...Klub mora onda biti klubom pa reci budzet za sledecu sezonu je toliko da covjek zna i planira....sve vuce jedno drugo...prvo klub srediti..Ali stara prica...jbg
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []