Borac - SASK 7-1
Krivaja - Famos 2-1
Azot - Bosna 1-2
Mosevac - Natron 0-0
Ilijas - Vis 9-1
Zepce - Jedinstvo 5-0
Slobodan: Usora
7 utakmica, 30 golova, 5 po utakmici
Meni jako zanimljivo kolo. Radnik je uspio slaviti na najvrucem gostovanju u ligi, al mislim da se ne mogu opustiti u posljednja dva kola. Sada im stize Borac, a onda idu solidnom Mosevcu u goste gdje bi takodjer mogli pasti. Ja ipak tipujem na 6 bodova Radnika u ta dva kola, ali 6 teskih bodova.
Ocekivanu pobjedu upisao je i Borac, cak i ocekivano visoku s obzirom na neka desavanja oko SASK-a posljednjih dana. Iznenadjenja nije bilo ni u Zavidovicima gdje je Krivaja pokazala da se pomalo budi. Zato me iznenadila pobjeda Bosne kod Azota. Azot nije u gornjem dijelu tablice, ali mi se pokazao kao puno bolja ekipa od Bosne i ocekivao sam da ce danas rutinski slaviti. Takodjer sam rutinsku pobjedu ocekivao i od Mosevca, ali opcinski derbi je ipak derbi i tu nema laganih bodova.
Al sta reci na 9-1 u Ilijasu? Da li je netko falio u ekipi Visa? Ne razumijem da je ekipa iz gornjeg dijela tablice primila 9 komada od nekog, a da to nisu Borac i Radnik. Ocekivao sam izjednacenu utakmicu i minimalnu pobjedu Ilijasa. Ne mogu vjerovati da smo mi izgubili od ekipe koja kolo kasnije primi devet komada.
I secer na kraju