Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Megamon
- Kontakt:
Re: Chat
Joj sto nesto slabo nabijam postove,ne mogu ni ja da vjerujem,prije sam za 3 mjeseca imao preko 1500 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Verovatno,evo sada sam gledao oko 1200 km Beograd-Livorno sa autom.jacky09 je napisao/la:Zajebe se nešto, da 648 zračne linije.Devil je napisao/la:
http://www.europedirectory.net/destinat ... y/livorno/
To je znaci kao da odes i vratis se iz Beograda u Sarajevo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Alen Škoro
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Isto kao i od Livorna do Sarajeva.Alen Škoro je napisao/la:Informacija je hitna...
Ako neko moze reci kolika je daljina izmedju gradova Sarajevo-Livorno ako zna ili ima neku stranicu gdje gleda,ako ima stranicu da mi da i sl... informacija je hitna stvarno...
Hvala velika unaprijed.![]()
Salim se 648 km je razdaljina,pa jbt i nije toliko daleko.
Sreca pa si bio blizu , sad negdje poslije milion opcija trazenja nadjoh na jednoj stranici - 1180 km je udaljenost.
Hvala tebi u svakom slucaju
NON MOLLARE MAI
Pazi ovo ti je zračna linija.Alen Škoro je napisao/la:Devil je napisao/la:Isto kao i od Livorna do Sarajeva.Alen Škoro je napisao/la:Informacija je hitna...
Ako neko moze reci kolika je daljina izmedju gradova Sarajevo-Livorno ako zna ili ima neku stranicu gdje gleda,ako ima stranicu da mi da i sl... informacija je hitna stvarno...
Hvala velika unaprijed.![]()
Salim se 648 km je razdaljina,pa jbt i nije toliko daleko.
Sreca pa si bio blizu , sad negdje poslije milion opcija trazenja nadjoh na jednoj stranici - 1180 km je udaljenost.![]()
Hvala tebi u svakom slucaju
Ako misliš ići autom slučajno i kružiti preko Trsta onda ovo nije cifra koju tražiš.
...što je više lome to je volim jače...
- legenda reala
- Kontakt:
http://www.viamichelin.comAlen Škoro je napisao/la:Informacija je hitna...
Hvala velika unaprijed.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Gdje ima u Sarajevu uzeti original dres od Sarajeva, po mogucnosti da mogu naruciti online 
Hvala....
Hvala....
Cuj sikirice, kod nas u Gimnaziji 36 neopravdanih izbacenje, ja prosle godine imo 29, ove imam vec 7, a nije ni pocelo 
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ja bi bio rekorder u toj vasoj skoli prosle i pretprosle godine ukupno 615EdinTM87 je napisao/la:Cuj sikirice, kod nas u Gimnaziji 36 neopravdanih izbacenje, ja prosle godine imo 29, ove imam vec 7, a nije ni pocelo
- majestic24
- Kontakt:
615 cega????
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- legenda reala
- Kontakt:
pa valjda neopravdanih časovamajestic24 je napisao/la:615 cega????
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- majestic24
- Kontakt:
Daj molim te...nemoze toliko ima opravdanih,a kamoli neopravdanihlegenda reala je napisao/la:pa valjda neopravdanih časovamajestic24 je napisao/la:615 cega????
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Imaju samo Željini. A, od Sarajeva imaš na pijaci na Stupu, po pet-šest maraka, sa kineskim natpisima igrača.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Gdje ima u Sarajevu uzeti original dres od Sarajeva, po mogucnosti da mogu naruciti online
Hvala....
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- legenda reala
- Kontakt:
ma i meni je puno ,ali on je to napisao ,ja znam najviše što su imali oko 170,ali im sve opravdaju na kraju i oni imaju 34 ,a bilo je slučajeva dođe na 35 i opet ne dolazi na časove ali ga profesori ne zapisujumajestic24 je napisao/la:Daj molim te...nemoze toliko ima opravdanih,a kamoli neopravdanihlegenda reala je napisao/la:pa valjda neopravdanih časovamajestic24 je napisao/la:615 cega????
e onaj.....da vam kazem da sam se napio ko zemalja...........mutno je jakooooooo....
eto, ja dubrava, napio seeee......
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Sta ti je bilo,jesi to stao na cep od konjaka?dubrava je napisao/la:e onaj.....da vam kazem da sam se napio ko zemalja...........mutno je jakooooooo....
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma ne bi ti mogo upalit pc da si se napio...dubrava je napisao/la:e onaj.....da vam kazem da sam se napio ko zemalja...........mutno je jakooooooo....
ono fol "e onaj" kofa on ne zna sta rec, pa nake tacke stavlja, kofol od pijanstva mu ruke idu na tacke, kfol muca pa kae "e onaj" onda kaze "mutno je jako" a vidi to isto napisat. kako mu onda nije mutno ?
Zadnja izmjena: EdinTM87, dana/u 16 okt 2010, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
ma, jednom sam bio u pripitom stanju, a toklo godina imam al veceras sam bas potegnoo moj devile.... otišo u pivnicu s drustvom i popij svoje, popij od prijatelja i popij tako nekolko puta i eto belaja....ma kontam ja sebe, al se nekako slabo mogu izostrit...sve mi nekako nesto bjezi...sjedim a bjezi nesto sve....
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
de stani na jednu nogu i jednom rukom udaraj se po glavi drugom vrsi kruzne radnje po stomakudubrava je napisao/la:e onaj.....da vam kazem da sam se napio ko zemalja...........mutno je jakooooooo....
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Arsenalisation
- Kontakt:
a noznu tehniku nisi koristio LOW KICK I HIGH KICK-OVI nish e moj kickboxeru...zasto?sikirica je napisao/la:Danas je jedan fasovo od mene,al ono posteno.
Kad se prvi put nas razred sastao prije mjesec dana,svi smo se druzili i za.**** na neke fazone i tako nesto,a on nama opsuje mater i smije se da ga ne ubijemo.Poso se kurcit,govorit svima namlatit cu te,ne nerviraj me itd.
Meni je dvaput opsovo mater i reko sam mu da mi vise nikog ne vrijeda.Nije frajer mogo ni dva sata izdrzat on meni mater na fizickom opsova.
Ja i jos trojica iz razreda ulazimo u salu i on radi nesta s loptom folira se.Mi mu govorimo dodaj,on nece.
Ja onda u sali podjem mu otimat loptu,kao kad igras lace jedan na jedan(valjda znate na sta mislim)kad frajer mene gurni i opsova mi mater.Ja mu govorim jesi dobar,on me uhvati za vrat i psuje mi mater.Spasilo me je to sto treniram kickboxing i znao sam sta uraditi kad te neko uhvati za vrat.Ja mu uvrnem ruku i on se kreni gicat i ote mi se i kako se otimo pukne me rukom u usta i razvali mi jezik.Onda meni stvarno prikipi i ja ga dva puta dirrectom u nos i jednom kroseom u sljepocnicu.Frajer se skupio ne zna sta ce,a ja kad sam u bijesu ne znam stat i ja ga jos dvaput directom i onda jednom apercatom u bradu i razbijem mu prnjoku.
Rastavise nas i srecom profesora nije bilo na casu.
Zadnja tri casa nikom nije pisno ni rijeci.
P.S. Nemojte sad misliti da sam internetski huligan i da se foliram.![]()
![]()
Jbt kad se s nekim pobijem meni ga kasnije bude zao.To mi je jednia mana.![]()
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
e jebga edine, ti kako hoces..ja znam da mi se manta..al eto...
nisam iziso od bozica i eto omaklo mi se veceras..pivo cure muzika i eto...neznam koji sam vrag palio komp sad...bludne radnje..heh
nisam iziso od bozica i eto omaklo mi se veceras..pivo cure muzika i eto...neznam koji sam vrag palio komp sad...bludne radnje..heh
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.