U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

DrFilgud
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la DrFilgud » 05 nov 2018, 23:47

PerryFred je napisao/la:
osobaodpovjerenja je napisao/la: ama koji milion :rol: real platio onog malog carobnjaka iz brazila 60 miliona i kali se po drugom timu a ovaj mali ce ubosti neke milione? ide negdje u omladinske kategorije sa jos 500 istih kao on.
Može Ajdin dobiti dobar ugovor u Realu, ali seniorski tim će do kraja ugovora gledati na TV ili sa tribine stadiona.
U19, Castilla, pa na posudbu u neki klub iz Segunde.
Tako je, moze cvaknuti fine pare, s obzirom da slovi za velikog talenta i dolazi kao slobodan igrac.
O igranju u prvom timu je iluzorno govoriti u ovom trenutku. Konkurencija u Castilli je vec prejaka, tako da ce biti uspjeh ako tamo zaigra uskoro.
Posudba u neki slabiji klub Primere ili u Segundu, u naredne dvije godine, bi bio dobar scenario.
Slazem se s misljenjem da ovo nije dobar izbor, ali kokuzluk i brza lova ce presuditi.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 06 nov 2018, 15:23

"Jedna od pozivnica otišla je i na adresu Maribora, a dres “Zmajića” ponovo će zadužiti Nardin Mulahusejnović, koji je u nekim mečevima tokom kvalifikacija bio na spisku, saznaje portal ****. Mulahusejnović pravo nastupa ima i u narednom kvalifikacionom ciklusu, pa na njega Marinović ozbiljno računa.

Debitant u U-21 reprezentaciji trebao bi biti i Milan Savić iz Mechelena, a pozive u inostranstvu dobili su još Amar Ćatić, Zinedin Mustedanagić, Marijan Ćavar, Suan Bešić."

+ Vedran Vrhovac (Celik) i Amar Beganovic ( Sloboda) dobili poziv za U21

"Na spisku selektora Marinovića nalaze se četiri fudbalera FK Sarajevo, a to su: Vladan Kovačević, Selmir Pidro, Nihad Mujakić i Halid Šabanović." :opaopa:

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 06 nov 2018, 23:27

Zukanovic je napisao/la:"Jedna od pozivnica otišla je i na adresu Maribora, a dres “Zmajića” ponovo će zadužiti Nardin Mulahusejnović, koji je u nekim mečevima tokom kvalifikacija bio na spisku, saznaje portal ****. Mulahusejnović pravo nastupa ima i u narednom kvalifikacionom ciklusu, pa na njega Marinović ozbiljno računa.

Debitant u U-21 reprezentaciji trebao bi biti i Milan Savić iz Mechelena, a pozive u inostranstvu dobili su još Amar Ćatić, Zinedin Mustedanagić, Marijan Ćavar, Suan Bešić."

+ Vedran Vrhovac (Celik) i Amar Beganovic ( Sloboda) dobili poziv za U21

"Na spisku selektora Marinovića nalaze se četiri fudbalera FK Sarajevo, a to su: Vladan Kovačević, Selmir Pidro, Nihad Mujakić i Halid Šabanović." :opaopa:
Jel' ovo Vinko krije karte od Azera pa salje pozive u tajnosti ... :kafa:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 nov 2018, 09:03

Dobar je Vinko, odlican spisak.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 07 nov 2018, 11:25

Dobro je sto imamo i prijateljsku, nadam se da ce ih biti jos prije pocetka kvalifikacija pa da se momci uigraju.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 07 nov 2018, 11:27

Ko je ovdje medju njima lijevo krilo? Znam za ovog malog Savica iz Belgije, ali on je mozda jos premlad za startnih 11.

Kovacevic - Gazibegovic, Serbecic, Mujakic, Pidro - Celikovic, Cavar, Mustedanagic - Catic, Hajdarevic, X (Savic ili neko drugi)

Ja bih ovakav sastav volio vidjeti. Znam da je Celikovic trenutno cesce stoper, ali bih ga volio vidjeti s ovom dvojicom na sredini terena. Mada, on je vjerovatno opcija za startnog stopera. Slabije poznajem neke momke iz nase lige, a moguce da su kvalitetni. Znam dvojicu Zeljinih veznjaka i oni sigurno zasluzuju da se vrte tu oko pocetnog sastava, a mozda su i ispred Jasmina i Zinedina. Danilovic je takodjer dobar veznjak, ali da se ja pitam nikad ga ne bih zvao u reprezentaciju. Beganovic je dobar bek i tu bi mogli imati dobru konkurenciju izmedju njega i Jusufa. Mulahusejnovic trenutno nema nikakvu minutazu u Mariboru i po meni ne zasluzuje mjesto u pocetnom sastavu. S kvalitetom momaka iz Mladosti, Krupe, Sirokog i Zvijezde 09 uopste nisam upoznat, a mozda upravo nekog od njih Vinko vidi u pocetnih 11.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 07 nov 2018, 11:28

Opet pretanki na krilama, na jednoj strani Savic koji ne igra u belgijskoj drugoj diviziji i na drugoj Catic koji je polu-regularan u Jong PSVu.

Ostalo je solidno.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 07 nov 2018, 11:48

kobe24 je napisao/la:Ko je ovdje medju njima lijevo krilo? Znam za ovog malog Savica iz Belgije, ali on je mozda jos premlad za startnih 11.

Kovacevic - Gazibegovic, Serbecic, Mujakic, Pidro - Celikovic, Cavar, Mustedanagic - Catic, Hajdarevic, X (Savic ili neko drugi)

Ja bih ovakav sastav volio vidjeti. Znam da je Celikovic trenutno cesce stoper, ali bih ga volio vidjeti s ovom dvojicom na sredini terena. Mada, on je vjerovatno opcija za startnog stopera. Slabije poznajem neke momke iz nase lige, a moguce da su kvalitetni. Znam dvojicu Zeljinih veznjaka i oni sigurno zasluzuju da se vrte tu oko pocetnog sastava, a mozda su i ispred Jasmina i Zinedina. Danilovic je takodjer dobar veznjak, ali da se ja pitam nikad ga ne bih zvao u reprezentaciju. Beganovic je dobar bek i tu bi mogli imati dobru konkurenciju izmedju njega i Jusufa. Mulahusejnovic trenutno nema nikakvu minutazu u Mariboru i po meni ne zasluzuje mjesto u pocetnom sastavu. S kvalitetom momaka iz Mladosti, Krupe, Sirokog i Zvijezde 09 uopste nisam upoznat, a mozda upravo nekog od njih Vinko vidi u pocetnih 11.
Jovo Lukic iz Krupe napadac, za sad tanko.
Petar Bojo iz Mladosti veznjak, nije los igrac.
Brkic, Zvijezda 09, on je medju najmladjim ovdje 2000-to godiste, igra krilo, iako je mlad u zadnje vrijeme igra u Premijer Ligi, mogao bi od njeg biti dobar igrac, medju boljim je u juniorskoj ligi.
Hajdarevic iz GOSK-a, Husarin igrac, on je isto dobar.

Iz nase lige cudi me da nema Smajica iz Slobode i Mustafica iz Sarajeva
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 07 nov 2018, 12:03, ukupno mijenjano 2 puta.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 07 nov 2018, 11:53

Za Ajdina Hasića se piše da je osim Reala u igri Barca i Dortmund. Dortmund bi bio perfektan izbor, ali eto kažu da je Real najbliži.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 07 nov 2018, 12:32

ASD je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:Ko je ovdje medju njima lijevo krilo? Znam za ovog malog Savica iz Belgije, ali on je mozda jos premlad za startnih 11.

Brkic, Zvijezda 09, on je medju najmladjim ovdje 2000-to godiste, igra krilo, iako je mlad u zadnje vrijeme igra u Premijer Ligi, mogao bi od njeg biti dobar igrac, medju boljim je u juniorskoj ligi.

Ma dobro, nije Smajic u nekoj formi sada. Ako bude nastavio solidno igrati sigurno ce biti tu.

@ra1981 Dabogda šćeri da te beg uzme.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 07 nov 2018, 12:40

-
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 14 nov 2018, 08:24, ukupno mijenjano 1 put.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 07 nov 2018, 12:49

Ja očekujem i Ajdina Hasica na spisku u21 nesto slicno kao sto je Gojak kao megatalenat uskocio odma, vjerujem da ga nije sad zvao zbog ovoga sa Dinamom dok se ne rjesi, a moze pokriti krilnu poziciju gdje smo tanki, jos me cudi sto nema Marka Cubrila iz Radnika igrao je ove sezone standardno u superligi srbije, mozda povreda..
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 07 nov 2018, 12:57

Drape je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:
Drape je napisao/la:Je li ovaj naš :hmmmmm:

https://www.24sata.hr/sport/novi-mandzu ... dua-597984
Profilna slika na facebook-u:

slika
Zagonetan.
heh, dobar si - ali, i kod ovog 'mama odlučuje'...ala Alen Halilović :roll:
Bosno moja poharana....

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 07 nov 2018, 13:54

Rimes87 je napisao/la:
ASD je napisao/la:

Ma dobro, nije Smajic u nekoj formi sada. Ako bude nastavio solidno igrati sigurno ce biti tu.

@ra1981 Dabogda šćeri da te beg uzme.
Pa nije, ali igra redovno.
Iskreno, poziciju koju igra u Slobodi, iza spica, ovdje nece docekati.
Mozda bi mogao upasti kao krilo ili napadac.

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 07 nov 2018, 14:40

Marko Brkić iz Zvijede 09 je igrač sredine terena,nikako krilni igrač.Prošao školu beogradske CZ,ove godine već skuplja seniorske minute i igrač iz 2000 godišta koji je možda imao i najveći napredak zadnjih mjeseci.Minutaža u seniorskom fudbalu je bogatstvo za mladog igrača i Brkić je jedan od rijetkih koji to ima bez obzira na nivo takmičenja.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 07 nov 2018, 14:43

michplatini je napisao/la:Marko Brkić iz Zvijede 09 je igrač sredine terena,nikako krilni igrač.Prošao školu beogradske CZ,ove godine već skuplja seniorske minute i igrač iz 2000 godišta koji je možda imao i najveći napredak zadnjih mjeseci.Minutaža u seniorskom fudbalu je bogatstvo za mladog igrača i Brkić je jedan od rijetkih koji to ima bez obzira na nivo takmičenja.
Moze i krilo i sredinu.
U seniorima sam ga gedao na krilu, u OP Zvijezde istina, cesce na sredini.

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 07 nov 2018, 14:47

ASD je napisao/la:
michplatini je napisao/la:Marko Brkić iz Zvijede 09 je igrač sredine terena,nikako krilni igrač.Prošao školu beogradske CZ,ove godine već skuplja seniorske minute i igrač iz 2000 godišta koji je možda imao i najveći napredak zadnjih mjeseci.Minutaža u seniorskom fudbalu je bogatstvo za mladog igrača i Brkić je jedan od rijetkih koji to ima bez obzira na nivo takmičenja.
Moze i krilo i sredinu.
U seniorima sam ga gedao na krilu.
Mislim da on nema karakteristike krilnog igrača.Gledao sam ga u mlađim reprezentativnim selekcijama na više pozicija u veznom redu kao i mlađim kategorijama.Mislim da je on klasični vezni igrač i to sa boljim ofanzivnim karakteristikama.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 07 nov 2018, 14:50

Pa nema, on je vise igrac koji jak s loptom u nogama, sad ne znam koliko je brz, nisam ga bas primijetio kod utrcavanja.
Ako cesto bude u Zvijezdi igrao na krilu, moze vala i u repci, gdje smo izgleda tanki, vezni red nam je bas sirok, eto jedan Mustafic nema mjesta.

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 07 nov 2018, 14:57

Mustafić je igrač koji nije ima razvoj kroz reprezentativne selekcije,mislim da je bio sam jedan period u U-19.Veće nade su se polagale u Šabanadžovića i Danilovića iz generacije 99'.Od njih trojice samo Šabanadžović ima prilike za potpuni razvoj,nažalost , Mustafić mislim da nije najbolje iznjeo prelaz u seniorski fudbal i da će teško ići na veći nivo.Danilović već duži vremenski period stagnira.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 07 nov 2018, 15:08

Na prvi pogled , ova generacija djeluje slabo. Nema igraca koji se posebno isticu.
Doduse, i prosla je na papiru izgledala slabo, pa su odigrali dobre kvalifikacije, treba sacekati jos neko vrijeme.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.