Amer Gojak
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amer Gojak

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:

BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pa Elva je povrijeđen...Rimes87 je napisao/la:Iskreno, mogao bi Gojaj komotno u prvu postavu protiv Austrije, radilica je postao velika, a tehniku je uvijek imao. Naravno, na Prosineckom je, ali sam ja siguran da bi bio bolji od popularnog Elve.

Zadnja klupa
Ako Sarić ne mogne, mislim da će ipak Krunić imati prednost.Bazinga12345 je napisao/la:Pa Elva je povrijeđen...Rimes87 je napisao/la:Iskreno, mogao bi Gojaj komotno u prvu postavu protiv Austrije, radilica je postao velika, a tehniku je uvijek imao. Naravno, na Prosineckom je, ali sam ja siguran da bi bio bolji od popularnog Elve.

Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Rimes87 je napisao/la:Ja sam Elvu naveo kao primjer prvotimca na poziciji na kojoj bi Gojak mogao igrati, znam da je povrijedjen

Evo ga 2:0.
Zadnja klupa
- Goalgetter
- Kontakt:
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sve je to postala normala, Pjanić nikad ne zabija, al' klasa je valaAlipasino je napisao/la:Igraju Gojak i Cimi Austrija se dimi.Dzeko nece dati gola Ali cemo razvalit Austriju do bola.Austrijom se pjesma ori tribina Bosanska gori.Pjanic je u sansi Ali fula utakmica se zavrsila nula nula.

Begović na golu opet bio nije, Šehić se dokazao - liga petice ne gine

Duljević i sa kojom kilom više, lomi Austrijance Alaba ne diše

Ognjen Vranješ dobio crveni, Robi bijesan - austrijska publika se veseli,
Džaba vam i igrač više, kad ste vi mali,
Imamo Džeku Edina opet Bosna slavi,
Prošli smo dalje u grupu A, u Maoči tekbiri "la ilahe illa Allah"...

Hajrovic nanizao 3 igraca i iz te akcije pada 3 gol:
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

I na 24sata.hr najbolje je ocjenjeni igrač

Konačno su i hrvatski mediji počeli pisati o njegovim igrama

Kada je Zdravko Mamić prodavao Alena Halilovića Barseloni, mnogi su se čudili što ga je dao za svega dva i po miliona eura. Ali tada je u suprotnom smjeru iz La Masije otišao Dani Olmo, nova „zlatka koka” Dinama.
- Ne znam cijelu priču u vezi sa njegovim dolaskom, ali je ispalo sve dobro za njega. Ima potencijal za lige petice, ako ne na ljeto, onda će otići za godinu i po. Ima sjajan karakter i veliki kvalitet, od njegove generacije je među pet najboljih u Evropi - ističe Bjelica.
Nije on jedini biser „modrih”.
- Amer Gojak je ušao u reprezentaciju BiH i sjajno se razvija. I Nikola Moro se poslije povrede vraća u pravu formu, a Šahtjor je na zimu nudio 15 miliona eura za njega. Veoma je talentovan i Lovro Majer, koji je sada povrijeđen, a 18-godišnji Antonio Marin igra malo kod nas, a malo za drugu ekipu. Ima vrhunski kvalitet, vidjeće se kad dobije više prostora.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Alucard, AmirBvB, ANamelessGhoul, AnelMid, aqarius, bavarian_bk, Beli98, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, bordocrveni, CAGarfia, Confiance, COYGBiH, denza, Direktorcic, Drum, edvaE2, emir79, galia95, Goalgetter, greenwood, Hafiz00, HariTz, Hrammm1921, invincible1921, JackW, Jadnimi, JayCatwright, Jegres, JimmyPage, Kapetan, Kaunas, KimJongEsmer, legendarnadruga, lol89, LondonBlues, Maestro^^, Majstorinho, marlostanf1eld, mexy_whites, Micron, moreno123, MrPink, napapijri1987, NazorUso, nerkolfc, pama, PeppermintSA, PointBlank, Principatus, sagitarius, SanaBosna, Shategabri, Sheyi, signalidunapark, smajke, sony_91, StevieG8, TefalTava, TheTruth34, travuljasSs, tuitamo, UtdBiH21, Venom, VivaLaLiberta, VolimBiH96, wanakis, zastitaIdentiteta, zeljovolimte i 463 gosta.