FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Dembele je jednostavno neprofesionalan i to je sva poenta. Mozes se izgubit u velikom klubu, mogu te povrede sprijecit, ne bi bio ni prvi ni zadnji, ali biti neprofesionalno deriste, to je nedopustivo, pogotovo u Barceloni.
Ja mogu glavu dat da on na ljeto prtlja iz kluba i da ce ga zamijeniti neki top igrac, pogotovo jer i Suarez ima 31 godinu vec.
Ja mogu glavu dat da on na ljeto prtlja iz kluba i da ce ga zamijeniti neki top igrac, pogotovo jer i Suarez ima 31 godinu vec.
27.10.2020
Dembele out , Neymar in .Dat im jos 100 milkica.
Messi 9ka
Ney lijevo
Malcom desno.
Trener s’ mudima
Rokaj
Messi 9ka
Ney lijevo
Malcom desno.
Trener s’ mudima
Rokaj
Da, bas je Parizu potreban i Dembele i tih 100 miliona, eno hudi o sebi se zabavili kako ce bez toga.
Don't hate what you don't understand.
Ma nema sanse nijednom velikom klubu ga prodati nakon ovakvi predstava na terenu, i da pustimo ovo sa strane sta radi. On ce ko i Sahin,Kagawa, nazad buzasto u Dortmund tako da ove genijalce u upravi maznu jos jednom.
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
Sat i po tražili čovjeka koji je bio u vlastitoj kući, na šolji.
Zamisli s tim ljudima žmire igrat
Hahahaha hide and seekBlejzer10 je napisao/la:Sat i po tražili čovjeka koji je bio u vlastitoj kući, na šolji.
27.10.2020
Ovo je fotografiju koju je na društvene mreže postavio Samuel Umtiti, uz opis: "Pobjednici!" Kao što smo pisali, francuski defanzivac se vratio u trenažni proces i uskoro bi, kao i Messi, trebao dobiti dozvolu doktora za povratak na teren.

Vraća se i UmTITO
Samo što ovo znači klupu Lengletu, jer gdje će Pique sjediti na klupiti
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- AlfredNobel
- Kontakt:
IN Messi i Umtiti, OUT Dembele. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ocekivano, nakon onakvih bezvoljnih predstava zasluzio je tribine.Samo je problem sto je on bez mozga i kao da tjera neki svoj inat, umjesto da sad poslije ovoga vise trenira i vise se trudi on ce biti jos gori sigurno.
Ako se dečku ne bude u Barsi nek ide.
Dadnemo koji dinar i dovedemo Marsijala iz Uniteda, il Kostu iz Juvea, ako treba pljunuti nekog, Ramosa, npr.
Dadnemo koji dinar i dovedemo Marsijala iz Uniteda, il Kostu iz Juvea, ako treba pljunuti nekog, Ramosa, npr.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Ocekivano nakon sto je propustio 2 treninga, bravo za Valverdea...
Ala Munir u sastavu a pojacanje od 130mil na tribine, neko je zreo za otkaza a pod tim ne mislim na trenera cija je odluka opravdana
Ala Munir u sastavu a pojacanje od 130mil na tribine, neko je zreo za otkaza a pod tim ne mislim na trenera cija je odluka opravdana
Ako bi se na ljeto prodavao Dembele, misljenje koliko bi neko bio spreman platiti za njega?
Ja mislim da se u Engleskoj moze naci budala neka da plati 80 miliona.
Ja mislim da se u Engleskoj moze naci budala neka da plati 80 miliona.
Tipujem na Arsenal, ako se bude prodavao. Sad za cijenu ne znam. Zavisi sve od ostatka sezone. Može se svašta desiti u ostatku sezone 
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- AlfredNobel
- Kontakt:
Neće ti Arsenal dati toliko..Mokes je napisao/la:Tipujem na Arsenal, ako se bude prodavao. Sad za cijenu ne znam. Zavisi sve od ostatka sezone. Može se svašta desiti u ostatku sezone
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Minimum 80 miliona traziti,neka aukcija krene.
Njemu zaprijetiti tribinama , neka se agent razbaca na sve strane i izmoli transfer.
Sa njim se jedino moze rezimski postupati,Valverde bi trebao nastaviti ovako.Tribine narednih 4-5 utakmica kako bi se osjecao jako ponizno i mizerno.
Sansu dati Malcomu koji definitivno istu zasluzuje i siguran sam da ce vise pokazati.
Njemu zaprijetiti tribinama , neka se agent razbaca na sve strane i izmoli transfer.
Sa njim se jedino moze rezimski postupati,Valverde bi trebao nastaviti ovako.Tribine narednih 4-5 utakmica kako bi se osjecao jako ponizno i mizerno.
Sansu dati Malcomu koji definitivno istu zasluzuje i siguran sam da ce vise pokazati.
Dembele out, Reus in :kava
Kakav bi skor bio tek da nije neznalica i ziherašErnesto Valverde će danas 50. put sjediti na klupi FC Barcelone u La Ligi. U dosadašnjih 49 utakmica ostvario je 35 pobjeda, 12 neriješenih rezultata i dva poraza. Ukupno je Barçu vodio u 76 susreta.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ne bi ispao od rome nakon 4:1 iz prve utakmice 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.