FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šteta za Vegu, šteta što ćemo propustit takvog igrača iz naše lige. Još igra za klub koji se bori za opstanak..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Davno je njega Beli spominjaoharis004 je napisao/la:Šteta za Vegu, šteta što ćemo propustit takvog igrača iz naše lige. Još igra za klub koji se bori za opstanak..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ne kontam kako nije igrao za BiH.Mokes je napisao/la:Gdje su nam insajderi
Ah, da, nije još pauza, još 3 tekme i kreće navala![]()
Izgleda jedini insajder onaj @miki_hz.
Nego, Vego dobio poziv mlade reprezentacije Hrvatske. Ako je suditi po tome, čisto sumnjam da će ostati u PL, ode on vjerovatno u HNL nakon ovoga.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Sto niko ne odg sta je sa Dzaficem? Dje onaj husrefov mali da nam kaze??
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Odigrao je jednu prijateljsku protiv Albanije.Meni je zanimljivija prica kako je taj momak dosao do Gabele,bukvalno ga angazovali jel im je u zapisniku trebalo igraca do 21 godine,i dodju do ovog momka neko im da prijedlog ,inace mali je Njemacka skola dole se i rodio.I tako zbog ovog pravila se njima jave kao ima jedan mali fizicki obecava pa eto ako se snadje snadje,i oni ga zbog ovog pravila "morali" uzeti i eto snasao se izgledaKrajisnikBosnjak je napisao/la:Ne kontam kako nije igrao za BiH.Mokes je napisao/la:Gdje su nam insajderi
Ah, da, nije još pauza, još 3 tekme i kreće navala![]()
Izgleda jedini insajder onaj @miki_hz.
Nego, Vego dobio poziv mlade reprezentacije Hrvatske. Ako je suditi po tome, čisto sumnjam da će ostati u PL, ode on vjerovatno u HNL nakon ovoga.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- StariGrad071
- Kontakt:
Bolji je pidro od vege.
Kovacevic
Hebibovic Dupovac Mujakic Pidro
Adukor Kurdic
Sisic Capitano Halilovic
Ahmetovic
Vjerovatno ovako sutra.
Kovacevic
Adukor Kurdic
Sisic Capitano Halilovic
Ahmetovic
Vjerovatno ovako sutra.
Savez kaznio Husrefa milju maraka zbog one svadje sa Zizovicem.(Zizovic dobio 8 glava)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Hahahahahahaaha. Oj krv ti yebem smijurije, igrač ti psuje DRŽAVU, LIGU, SAVEZ, SUDIJU, dobije istu kaznu i nijedan meč suspenzije...miky_hz je napisao/la:Savez kaznio Husrefa milju maraka zbog one svadje sa Zizovicem.(Zizovic dobio 8 glava)
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nesto bih volio da kazem a usput i da pitam.
Na nasem Hasetu svi znamo da od istocne tribine pa cijelim dijelom sjevera i jedan dio zapada sa vanjske strane stadiona stoje grafiti HZ, Vedrana i sad da ne nabrajam sve.
Uglavnom meni je to uvijek bilo prejebbeenoooo...da ti se krv sledi u zilama. Uradjeno bas sa ukusom i svaki grafit je prica za sebe. Medjutim 90% njih kako sam vidio se vec slabije vidi i sklinula se boja sa vecinje njih. Postoji li neka sansa da se to obnovi...po meni nista novo ne treba da se pise i šara samo da se svi postojeci grafiti obnove.
Ako treba neka akcija da se organozuje ja sam prvi za to pa koliko ko moze dati para al da pomognemo najvjernijim navijavima i uljepsamo taj dio vanjske strane stadiona. Opet kazem ja sam prvi koji bih dao pare onoliko koliko mogu a znajte da je od srca...sta Vi svi mislite o toj ideji????
Na nasem Hasetu svi znamo da od istocne tribine pa cijelim dijelom sjevera i jedan dio zapada sa vanjske strane stadiona stoje grafiti HZ, Vedrana i sad da ne nabrajam sve.
Uglavnom meni je to uvijek bilo prejebbeenoooo...da ti se krv sledi u zilama. Uradjeno bas sa ukusom i svaki grafit je prica za sebe. Medjutim 90% njih kako sam vidio se vec slabije vidi i sklinula se boja sa vecinje njih. Postoji li neka sansa da se to obnovi...po meni nista novo ne treba da se pise i šara samo da se svi postojeci grafiti obnove.
Ako treba neka akcija da se organozuje ja sam prvi za to pa koliko ko moze dati para al da pomognemo najvjernijim navijavima i uljepsamo taj dio vanjske strane stadiona. Opet kazem ja sam prvi koji bih dao pare onoliko koliko mogu a znajte da je od srca...sta Vi svi mislite o toj ideji????
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kurdić prije Mustafića? Nije zar Mustafić toliko pao sa svojim statusom.. Ja bi protiv lažnih sutra eksperimentisao sa tim mjestom na zadnjem veznom...možda bi nekog iskusnijeg tu stavio kojem nije to prirodna pozicija.. ipak nisu ni Mustafić ni Kurdić gotovo nikako igrali u zadnje vrijeme. Al Husref zna najbolje, ja mu vjerujem
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Okupljanje za sutrašnje gostovanje u Mostaru je u 12:00h na parkingu ispred stadiona "Asim Ferhatović HASE"

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sutra s bozijom pomoci, bod dosta. 
Mialim da sa ovom idejom treba ici prema hz, da objave da se skupljaju pare, a ideja je vrhado-hz je napisao/la:Nesto bih volio da kazem a usput i da pitam.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Koliko buseva kreće za Mostar?MortemHz je napisao/la:Okupljanje za sutrašnje gostovanje u Mostaru je u 12:00h na parkingu ispred stadiona "Asim Ferhatović HASE"
FK Sarajevo
- robertkosar
- Kontakt:
Ako bog da i ja se nadam minimalno bodu, ako budu tri puna saka brade i udarit se dobro nogom u zadnjicu a ako zijanimo nije smak svijeta samo nek momci daju maximum od sebe i ispratit ih aplauzom kako gpd da se desifks74 je napisao/la:Sutra s bozijom pomoci, bod dosta.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
2 busa, ostalo kombi i auta( s tim da autima nece dati u kolonu) , uglavnom dobili smo 300 karti ako se to popuni extraBordoSarajevo je napisao/la:Koliko buseva kreće za Mostar?MortemHz je napisao/la:Okupljanje za sutrašnje gostovanje u Mostaru je u 12:00h na parkingu ispred stadiona "Asim Ferhatović HASE"
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ja bih prije Hodzica na beka a nek Hebib ide gore umjesto Halila il Sisica.StariGrad071 je napisao/la:Bolji je pidro od vege.
Kovacevic
Adukor Kurdic
Sisic Capitano Halilovic
Ahmetovic
Vjerovatno ovako sutra.
---------> MOSTAR
SVI U MOSTAR
SVI U MOSTAR
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Je li jasna situacija jesu li nama Dzafic i Crepulja domaci ili strani igraci?
Sabrine mi moje!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Messi je domaći.BosnianKingdom je napisao/la:Je li jasna situacija jesu li nama Dzafic i Crepulja domaci ili strani igraci?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Riziko i 25 gostiju.