Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

insider
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la insider » 16 okt 2010, 00:18

Gradske cure uvijek lažu, nemaš više kud.

Prejaka stvar koju dugo vremena slušam.

Aj' evo i od mene jedna.

[youtube][/youtube]
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 16 okt 2010, 00:20

dubrava je napisao/la:e jebga edine, ti kako hoces..ja znam da mi se manta..al eto...
nisam iziso od bozica i eto omaklo mi se veceras..pivo cure muzika i eto...neznam koji sam vrag palio komp sad...bludne radnje..heh
Zayebavam te, ti si pjan k'o stoka poslije kise, vodom se napio :D
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 16 okt 2010, 00:32

Da nije patka HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHAH

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 okt 2010, 08:56

Joj da vidite kako se jedan moj drug napio,bili mi na vikendici(stalna garda 6-7 nas) rostilj,folovi golovi,neki cugali.
I sad jedan kralj na gladan stomak popije nekoliko piva i olesi se ono bas muski.
A joj kad ga je sahvatalo,smije se a place :lol: ,pa onda mu se pripisa,ode u wc,kad se vraca kaze ne mogu da potrefim solju,ode iza drveta,kad se vraca kaze ne znam kako da ga ispustim da pocnem pisati :lol: :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 okt 2010, 09:26

E ljudi danas su tri godine od smrti Tosea Proeskog..
Ne mogu da vjerujem da su prosle tri godine

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 16 okt 2010, 10:39

Arsenalisation je napisao/la:
sikirica je napisao/la:Danas je jedan fasovo od mene,al ono posteno.

Kad se prvi put nas razred sastao prije mjesec dana,svi smo se druzili i za.**** na neke fazone i tako nesto,a on nama opsuje mater i smije se da ga ne ubijemo.Poso se kurcit,govorit svima namlatit cu te,ne nerviraj me itd.
Meni je dvaput opsovo mater i reko sam mu da mi vise nikog ne vrijeda.Nije frajer mogo ni dva sata izdrzat on meni mater na fizickom opsova.
Ja i jos trojica iz razreda ulazimo u salu i on radi nesta s loptom folira se.Mi mu govorimo dodaj,on nece.
Ja onda u sali podjem mu otimat loptu,kao kad igras lace jedan na jedan(valjda znate na sta mislim)kad frajer mene gurni i opsova mi mater.Ja mu govorim jesi dobar,on me uhvati za vrat i psuje mi mater.Spasilo me je to sto treniram kickboxing i znao sam sta uraditi kad te neko uhvati za vrat.Ja mu uvrnem ruku i on se kreni gicat i ote mi se i kako se otimo pukne me rukom u usta i razvali mi jezik.Onda meni stvarno prikipi i ja ga dva puta dirrectom u nos i jednom kroseom u sljepocnicu.Frajer se skupio ne zna sta ce,a ja kad sam u bijesu ne znam stat i ja ga jos dvaput directom i onda jednom apercatom u bradu i razbijem mu prnjoku.
Rastavise nas i srecom profesora nije bilo na casu.
Zadnja tri casa nikom nije pisno ni rijeci.

P.S. Nemojte sad misliti da sam internetski huligan i da se foliram. :D :D

Jbt kad se s nekim pobijem meni ga kasnije bude zao.To mi je jednia mana. :roll: :roll:
a noznu tehniku nisi koristio LOW KICK I HIGH KICK-OVI nish e moj kickboxeru...zasto? :roll: :?: :arrow: :mrgreen:
Nisam lud da se na njemu budali izivljavam noznom tehnikom.
Bjazi ba,ti hoces da ga ubijem? :D :D :D
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 16 okt 2010, 10:47

Ja sam se zadnji put potukao prije pola godine. I to ni kriv ni duzan tip me napao. Imao sam dobru posjekotinu ispod oka,nasa lejla je vidjela na slikama. Al sam tom tipu izbio vilicu. Koljenom sam ga u facu spucao...osjecaj za 10ke
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 16 okt 2010, 10:53

Ja sam pacifista tako da moram reći da se nijesam ni jednom potukao (s bratom se ne broji, iako je tu bilo krvavih situacija :mrgreen: ). Bilo je par rutavih situacija sa Janjevcima i Albancima u kvartu, al, sve je prošlo u najboljem miru jer oni ipak imaju više braće i bratića :mrgreen:
men se malo vrti od sinoc :D bemti misa, tri/cetri pive i vec sam pripit, ko da sam od govana :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 16 okt 2010, 10:55

Megamon je napisao/la:Joj da vidite kako se jedan moj drug napio,bili mi na vikendici(stalna garda 6-7 nas) rostilj,folovi golovi,neki cugali.
I sad jedan kralj na gladan stomak popije nekoliko piva i olesi se ono bas muski.
A joj kad ga je sahvatalo,smije se a place :lol: ,pa onda mu se pripisa,ode u wc,kad se vraca kaze ne mogu da potrefim solju,ode iza drveta,kad se vraca kaze ne znam kako da ga ispustim da pocnem pisati :lol: :mrgreen:
Ne moras sad online sa tim :mrgreen:
Znas da on cita ovaj forum :D
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 16 okt 2010, 11:13

1921 je napisao/la:
Lily je napisao/la:
LudLo je napisao/la:Da i vama forumasima javim , da se slijedece sedmice zenim :) ko moze neka dodje :mrgreen:
Cestitam :D

A da nisi malo premlad, gdje zuris :mrgreen:
Zasto je premlad ? Taman za cetvrtu ce imati 25 :mrgreen:
Hvala svima :) pa premlad ... zavisi kako gledas , msm da je taman sto 1921 kaze za cetvrtu cu imat 25 :mrgreen:
al' vecina stvari mi je vec rjesena tako da sam se mogao odluciti na taj korak :geek:
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 okt 2010, 11:14

RIP Tose Proeski :(

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 16 okt 2010, 11:16

dubrava je napisao/la:Ja sam pacifista tako da moram reći da se nijesam ni jednom potukao (s bratom se ne broji, iako je tu bilo krvavih situacija :mrgreen: ). Bilo je par rutavih situacija sa Janjevcima i Albancima u kvartu, al, sve je prošlo u najboljem miru jer oni ipak imaju više braće i bratića :mrgreen:
men se malo vrti od sinoc :D bemti misa, tri/cetri pive i vec sam pripit, ko da sam od govana :mrgreen:
Pa na prazan stomak i dvije su puno :mrgreen:

Što bi moj profa na ekskurziji reko jeste normalni da pijete na ekskurziji.....bez mezeta :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kikiriki, perece nešto i lagano uz pivu može bit kapaciteta za jos 2-3 :mrgreen:
Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 16 okt 2010, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 16 okt 2010, 11:17

dubrava je napisao/la:Ja sam pacifista tako da moram reći da se nijesam ni jednom potukao (s bratom se ne broji, iako je tu bilo krvavih situacija :mrgreen: ). Bilo je par rutavih situacija sa Janjevcima i Albancima u kvartu, al, sve je prošlo u najboljem miru jer oni ipak imaju više braće i bratića :mrgreen:
Džabe ti piše ono: Svakog dana u svakom pogledu sve više napredujem ! :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 16 okt 2010, 11:22

hahahahahahaha Zagore :D :D :D
ma, ja inace slabo pijem, nesto ne podnosim taj C2H5OH :mrgreen: to mi previse gorko..al, kad popijem, obicno se dobro najedem prije, il sarma, il pita, il krumpir i tako nesto slicno..I jučer isto tako se najeo, al eto, tri/četri crne točene pive i ode glava za čas :D ..i još kad je dobro društvo i muzika, hebiga :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 16 okt 2010, 11:23

Od 3-4 pive se napiješ. :lol:
...što je više lome to je volim jače...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 16 okt 2010, 11:25

jacky09 je napisao/la:Od 3-4 pive se napiješ. :lol:
jebga jacky, tako mi grah pao :D osim toga, crno(tamno, mrko, kako hoćete) pivo je puno jače od svijetlog.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 16 okt 2010, 11:28

Nedo Bog dati Dubravi absintha, od mirisa bi haluciniro. :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 16 okt 2010, 12:34

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 16 okt 2010, 13:25

Imal neko album Champion League gdje imaju neki nasi klubovi ?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 okt 2010, 13:26

[youtube][/youtube]

RIP
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Pensioner26, VensanKasel i 16 gostiju.