FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zvijezda na Kosevo dolazi u seriji od 5 pobjeda zaredom i gol razlikom 8-0. 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
I to gostovali konama, Slobodi, kući dobili lažne mostarce, Čelika i GOŠKamiky_hz je napisao/la:Zvijezda na Kosevo dolazi u seriji od 5 pobjeda zaredom i gol razlikom 8-0.
Dolaze bez brzog, par razlike za nas
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- Osttribine
- Kontakt:
Nema nas bas previse, ali savim dovoljno za tri boda aBddagerHZ je napisao/la:Zna li neko koliko je raje otislo za Mostar?
A i ide pauza taman da ispusu i izgube ovaj zaletBordoSarajevo je napisao/la:I to gostovali konama, Slobodi, kući dobili lažne mostarce, Čelika i GOŠKamiky_hz je napisao/la:Zvijezda na Kosevo dolazi u seriji od 5 pobjeda zaredom i gol razlikom 8-0.![]()
Dolaze bez brzog, par razlike za nas
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja baš kontam da će ovi momci htjet da se nametnu pa da ćemo odigrat jednu dobru utakmicu. Šteta zbog veznog reda, al recimo, Tatar je blago pao u formi. Rahmanović takođe, Stanojević ima nekih ispada... S druge strane, Adukor se konačno vraća u sredinu, ulaze neka djeca koja će da grizu teren da bi se nametnuli treneru, tako da očekujem u najmanju ruku bod, a što ne i puni plijen?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja bi napao i to od prve minute . mozemo puno dobiti ovom utakmicom .
Kovačević, Pidro, Hebibović, Ahmetović, Velkoski, Šišić, Mujakić, Adukor, Halilović, Kurdić i Dupovac
. Dizdarević, Hodžić, Resić, Bekić, Šofranac, Mustafić i Handžić.
vs
Brkić, Barišić, Todorović, Rugašević, Perišić, Jakovljević, Rustemović, Filipović, Veselinović, Kadušić i Bilbija.
Soldo, Bekrić, Marković, Stojkić, Hairlahović, Miketek i Bekić.
. Dizdarević, Hodžić, Resić, Bekić, Šofranac, Mustafić i Handžić.
vs
Brkić, Barišić, Todorović, Rugašević, Perišić, Jakovljević, Rustemović, Filipović, Veselinović, Kadušić i Bilbija.
Soldo, Bekrić, Marković, Stojkić, Hairlahović, Miketek i Bekić.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 10 nov 2018, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hajmoooooo momci
Sarajevo: Kovačević, Pidro, Hebibović, Ahmetović, Velkoski, Šišić, Mujakić, Adukor, Halilović, Kurdić, Dupovac.
Sarajevo: Kovačević, Pidro, Hebibović, Ahmetović, Velkoski, Šišić, Mujakić, Adukor, Halilović, Kurdić, Dupovac.
FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako budemo zatvorili Bilbiju pola posla je gotovo. Sto se tice rezultata moze ovo danas otici u bilo koju smijer jbg, derbi je derbi. Nadam se samo da cemo napustiti Mostar neporazeni.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Koja steta sto nam je sakat vezni red,pa bar Crepulja da ne dobi karton u 90+
Gledaj Rustemovic i Perisic im drze sredinu ,ovi bi prepisali nasi da su ful u sredini.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dobar sastav osim Kurdica. Ali mozda nas i iznenadi.
Ajmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Ajmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- siroliver69
- Kontakt:
Nikad lakše do pobjede dole, vidjet cete. Ovi su pali k.... za uši, nek se bore s **** za drugo mjesto. Ahmo 2x za 0:2
- SedrenikHz
- Kontakt:
Crni dres sa ljiljanom se danas nosi.Iznabadat ce nas maksuz 
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hajde Numane, pojedi ih pa im yebi kevu
FK Sarajevo
možda i neće crn dres mogu kontat da smo njihovimiky_hz je napisao/la:Crni dres sa ljiljanom se danas nosi.Iznabadat ce nas maksuz
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Glup poraz juniora od 3-2. Dobili su crveni u prvom i danas su bili bez Dizdarevića. Ne igraju oni loše, ali strašno im fali napadač i završnica.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Dizdrarević, to je onaj momak što je branio na Zlatiboru kad smo ga osvojili?
Ako je taj sjećam se tog momka i ono je novi Donaruma !
Ako je taj sjećam se tog momka i ono je novi Donaruma !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Sto je najgore ne zna, velike su sanse da si ti bolje proucio Kurdica nego on.esprit24 je napisao/la:Ja sam kurdica gledo uzivo u Uglkeviku protiv zvijezde i ne izgleda kao tehnicki potkovan igrac za sredinu terena. Previse mi je trom za defanzivnog veznog. Msm da je on stvoren za stopera al eto Hisref ga je do sad forsirao na dmf-u i vjerovatno husref zna sto ja ne znam
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 38 gostiju.