Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ultrasima je bolje da se prvo nauce suprotstaviti ovoj novoj RA sceni u Mostaru. Ljudi ih mlate gdje god ih vide, tek nakon toga mozes divljanje usmjeravati prema onima na terenu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Sarajevo ocigledno nije smjelo danas uzeti vise od boda,to je direktiva.Ustasluk i primitivizam na vrhuncu.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ustasice mrtve sagnite se i popusite sampionima

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- robertkosar
- Kontakt:
: Sljam i fekalije od ljudi ovo treba pod hitno istjerat iz lige. Gadjaju ljude flasama na klupi i pogodise Muhameda Dzakmica u glavu fujjjj majku vam yebem ustasku

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Zasto divljaju pećinari na tribinama? Nezadovoljni suđenjem i u nekom tripu da su pokradeni? Eto pećinarskog mentaliteta. Smećari zaostali.
Treba svako jutro ustat i zahvalit se Bogu što ne navijaš za svinjskoG. 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa nije nešto bolji slučaj ni navijanja za Željezničar.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
cuj poredeci prekrsaj nad Bilbijom i "faul" Smajica nad Pidrom, ovo ne da je penal nego start za Haga
tad sam vam i rekao, samo nemojte kuknjave kad se vama pocne desavati, jer samo jedan moze biti najjaci, najuticajniji
tad sam vam i rekao, samo nemojte kuknjave kad se vama pocne desavati, jer samo jedan moze biti najjaci, najuticajniji
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 10 nov 2018, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Pierluigi Collina na twitteru: "Svjetska fudbalska organizacija bi se ozbiljno trebala pozabaviti sudijama i manjih sredina koji zasluzuju da sude neke od najvecih utakmica. Upravo me jedan Bjelica iz Bosne i Hercegovine podsjetio na moje najbolje dane."
Tako pise, nisam ja nista izmislio.
Životni saputnik! 1921
Familiju poganu usta, izdrkotino mala. Da mi te vidjeti da te J*** u pakas. Pickice balava. Da Bog da ti se zenski rod raspao kao Zeljo pickice odvratna. Zenski rod ti J***, samo vas treba nastaviti maltretirati supcicu jedan. Ostavi podatke da te J***, J*** li ti familiju balavu!Virtu4l je napisao/la:ne znam zašto kmeče ovoliko, penal čist kao suzaharry_90 je napisao/la:Karma je cudoo... vrati se za Slobodu sto je ostecena na kosevu.. eno sad gasi savez,ligu,a do prije neki dan slavili sto je Sloboda ostecena
slobodu unakazili, a sad svi protiv njih
I ova plava **** treba prebit sve redom, ima ih rijetko normalnih, vecina su kao smece Virtual
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ovi iz svinjskog ne moraju ni igrat nek udje u sesnest i padne
Evo u originalu :Eisenbahner1921 je napisao/la:Pierluigi Collina na twitteru: "Svjetska fudbalska organizacija bi se ozbiljno trebala pozabaviti sudijama i manjih sredina koji zasluzuju da sude neke od najvecih utakmica. Upravo me jedan Bjelica iz Bosne i Hercegovine podsjetio na moje najbolje dane."
La World Football Organization dovrebbe seriamente trattare con i giudici e le comunità più piccole che meritano di affrontare alcuni dei più grandi giochi. Solo un Bjelica della Bosnia ed Erzegovina mi ha ricordato i miei giorni migliori
Njima je to "b" opcija. Vise ih na Hajduka.Osim13 je napisao/la:Treba svako jutro ustat i zahvalit se Bogu što ne navijaš za svinjskoG.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
SNSa je napisao/la:Familiju poganu usta, izdrkotino mala. Da mi te vidjeti da te **** u pakas. Pickice balava. Da Bog da ti se zenski rod raspao kao Zeljo pickice odvratna. Zenski rod ti ****, samo vas treba nastaviti maltretirati supcicu jedan. Ostavi podatke da te ****, **** li ti familiju balavu!Virtu4l je napisao/la:ne znam zašto kmeče ovoliko, penal čist kao suzaharry_90 je napisao/la:Karma je cudoo... vrati se za Slobodu sto je ostecena na kosevu.. eno sad gasi savez,ligu,a do prije neki dan slavili sto je Sloboda ostecena
slobodu unakazili, a sad svi protiv njih
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ovaj Zapadni Mostar je leglo seljadije, sve dođoši iz **** materine, **** vam umrle onaj ko vas sjati u grad.
Ma sve to potajno za Velež navijacrozla je napisao/la:Njima je to "b" opcija. Vise ih na Hajduka.Osim13 je napisao/la:Treba svako jutro ustat i zahvalit se Bogu što ne navijaš za svinjskoG.
Poklone im penal i oni divljaju. Ne želim ni da zamislim šta bi bilo da je ostalo 1:2.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Dobit će Zrinjski žestoku kaznu da se smiri javnost, a onda će im nekoliko dana poslije kad opadne interes za cijeli slučaj znatno smanjiti kaznu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.