FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

moj uzor-S.G
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la moj uzor-S.G » 10 nov 2018, 19:05

Šteta samo sto Mustafic ono go.vno četničko ne zavali kramponima u facu
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 nov 2018, 19:06

sonpenn je napisao/la:Delegat utakmice Zrinjski – Sarajevo: Gostujuća ekipa dočekana i ispraćena na fer i sportski način.
Hahahah! Fer i sportski, a? :urnebes: Jos nas **** frajer..
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 nov 2018, 19:06

zagor1987 je napisao/la:Sta kaze SKORO sa ovog foruma stid ga sto imamo Mujakica kaze nije ovo MMA pa bjednice vidis li sta su nam uradili,udarali tukli 90 min a ti prpzivas nase sjetim se i tebi najmilijih go vnaru jedan prebio bi te ko macku svega mi mog samo da znam ko si,morteme banuj ****
Brate znaš li za sarkazam? Mujakić mi je dobar drug, ono je sarkazam teški jer kontakta nije bilo ni u snu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 10 nov 2018, 19:06

Sta da se ovo desilo na Kosevu,mislim da bi odluka vec bila donijeta....

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 nov 2018, 19:07

belosevic28 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:DeRPchi glupane onaj. Ljudi dobili nepostojeci penal, pogodili pomocnog trenera ti bulaznis o Husrefovim greskama. Nivo inteligencije ko u ovih iz kamenjara. Nisu te djaba prozvali najglupljim hordasom ako si uopste hordas...
glupan ti mama
jesi to prvi put pokraden u Hercegovini??? čestitam ja sam ovo vidio koliko hoćeš puta, od Širokog, od ovih...ništa novo ovdje nije...
Husref je pogriješio što nije mjenjao na vrijeme, ujke being ujke gađaju se, gađali su nas i na grbavici i u zenici...
I za sve te kradje je kriv husref? Bravo princezo mamina :ljepota:
pošto ne vidiš
"Realan rezultat, puna utakmica preokreta, čvrtsta i agresivna utakmica bez incidenata na terenu. Poslije ovog slijedi pauza pa dvije utakmice kući koje su nam bitne. Jako bitan bod. Mi smo se jako digli u drugom poluvremenu. Čestitao bih Zrinjskom na bodu i korektnoj igri. Po meni je ovo na kraju realno. Što se tiče incidenta ne znam što bih rekao, publika reagira kako reagira. Žao mi je kolege, boce su letjele i prije. Najbitnije je da on bude dobro". - rekao je Husref Musemić.
kaže trener bez incidenata na terenu, ne spominje sudiju ni ništa, eto pa podržavaj ga koliko hoćeš :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 nov 2018, 19:08

sonpenn je napisao/la:Delegat utakmice Zrinjski – Sarajevo: Gostujuća ekipa dočekana i ispraćena na fer i sportski način.
https://sportsport.ba/fudbal/nemile-sce ... ima/296334

Športski nema sta.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 nov 2018, 19:09

ETO HUSREF IH SAM OPRAVDA SAM RECE DA JE OVO OK OVAKO
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 nov 2018, 19:10

Eee husrefe debilu .......
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 nov 2018, 19:10

skoroalen je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Sta kaze SKORO sa ovog foruma stid ga sto imamo Mujakica kaze nije ovo MMA pa bjednice vidis li sta su nam uradili,udarali tukli 90 min a ti prpzivas nase sjetim se i tebi najmilijih go vnaru jedan prebio bi te ko macku svega mi mog samo da znam ko si,morteme banuj ****
Brate znaš li za sarkazam? Mujakić mi je dobar drug, ono je sarkazam teški jer kontakta nije bilo ni u snu.
Hahahahahaha ali te brat naruzi :rol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 nov 2018, 19:10

Sad se nadam da je Sabrina u boljim odnosima sa svojim zemljacima iz Siminog Hana i da ce potegnut da se ovi dobro pobiju sa njima iduce kolo i da im nedaju bodove tek tako u Tuzli.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 10 nov 2018, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 10 nov 2018, 19:11

Husrefe **** ti familiju za ovu izjavu, picko jedna dabogda tebe slijedeci put pogodili isto onako
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 nov 2018, 19:12

Bez cijelog veznog reda, bez ponajboljih igrača u dosadašnjem dijelu sezone, bez pola ekipe, protiv najšugavije ekipe poslije širokog, protiv sudije - vratiti se iz rezultatskog minusa, preokrenuti utakmicu i na kraju uz lopovluk sudije do boda. OVAJ BOD JE KAO POBJEDA!! Pidro, Mujakić, Kovačević, Kurdić, Mustafić!! Svaka čast djeco!

Adukor je savršenu utakmicu odigrao, igrač utakmice definitivno, svaka ti čast majstore.
Ahmetović, kakva je to samo igračina, Merso, skidam kapu, legendo!
Velkoski, kapitenski!

Samo nisam zadovoljan sa Halilovićem, kao da namjerno neće i želi da što prije ode. Slobodnjak sa veće udaljenost za mađare, on ni da skoči ni da se pomjeri, nije grizao kao ostali, nije davao 100% smijem glavu dat, a može kad hoće i bit opasan i odigrat dobro..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 10 nov 2018, 19:12

Bezveze je to prozivanje igrača koji su nekada igrali za nas, bore se ljudi za klub koji ih plaća, ne vidim neki problem tu. Bilbija je na kraju rekao da ni zrinjski ni sarajevo ovo suđenje nisu zaslužili, što je tačno, Bjelica je odron od sudije bio, samo sjeckao igraju i stvarao nervozu među igračima, a vrhunac je fantomski penal.
Što se tiče navijača ne znam šta ste očekivali od ustasa i laznih mostaraca.
Naša uprava ovdje mora hladne glave reagovat, ne smije podleći ovom pritisku nas navijača.
Treba izdati saopstenje, prvo tražiti doživotnu suspenziju za Bjelicu, i na ruke ga oprati u saopstenje. Dalje, prozvati savez zbog ovakvog suđenja. I treće treba pozvati MUP HNK da kazni i identifikuje napadače na naš stručni štab, snimke imaju sve mogu pronaći. Ovo ponoviti nakon 10 dana.
Sve ostalo tipa traženje bodova i slično, kao i prozivanje svinjskog direktno bi bilo loše.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 10 nov 2018, 19:12

paulus je napisao/la:ETO HUSREF IH SAM OPRAVDA SAM RECE DA JE OVO OK OVAKO
Husref je gospodin, to i nije njegovo da radi. Ovdje treba uprava da odradi posao uz sve dokaze video zapisa. Husref je samo trener koji se redovno za sitnice kaznjava.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 10 nov 2018, 19:12

E yebi se i ti Husrefe. Znaš se derat pored linije, pa hajde frajeru reci za penal sto sad šutiš
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 nov 2018, 19:12

mma_hz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: wtf
Bahati, bahati Željkan!
1946

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 10 nov 2018, 19:13

Bravo husrefe pi.zdurino ona, branio sam te do ovoga danas, a tebi ok sve sto je nekomogao poginuti. Mars futavac jedan

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 nov 2018, 19:14

mma_hz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Sjeti mi se lik najmilijih jer sam sarkastično napisao da je Mujakić MMA zahvatom polomio igrača Zrinjskog a on bio metar ispred njega. Joker u postu ispod mog moli Boga da igrač Zrinjskog nije teže povrijeđen.
Al dobro, nervozni smo svi poslije ovog, bratu halalim psovke al nije lijepo ovako, mislim da je sarkazam bio i više nego očit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 nov 2018, 19:15

Ali STA kaze brat na kraju kad mu sve izjeba.
Morteme banuj hahahaha ovaj ko Bilbija maloprije,nije Zrinjski zaslužio da mu se ovo radi haahahaha a oni pokrali.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 10 nov 2018, 19:15

Čuj ti mudonja što psuju Husrefu. Pa čovjek dole na terenu sigurno nije vidio kao što smo mi iz fotelja i nije u toku. Što se tiče penala sa rekla-kazala samo može rizikovati suspenziju, ovo je za ozbiljnijeg saopštenja i žalbi. I najvažnije čovjek je trener i sportista i drži se svog posla. Hajte mudonje u Mostar pa dole muda pokažite.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, bhfanatic14, bosnas_, bvsic, nedimmmm1337, NeSamSafetee, ubipara, Zagor i 52 gosta.