Hajde magarce pasi travu nije lopta za tebeHeraklitMracni je napisao/la:Jbg shvatite ljude bili isprovocirani , sta se ima trener Sarajeva smijat ? Kako bi vi reagovali ?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- robertkosar
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- robertkosar
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Lažni klub, lažni Mostarci, lažni Hrvati, ISTINSKE FAŠISTE
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Zasto to samo Sarajevo mora biti multietnicko? Sta je za Banja Luku, Mostar? Gdje je tamo multi-kulti? Ne laprdajRiziko je napisao/la:ju što se psuje, a ja kontao multietničko sarajevo....
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- svrakino1921
- Kontakt:
macak_ je napisao/la:I oprasta divljanje navijaca i ulijetanje u teren.svrakino1921 je napisao/la:Koliko je velik klub F.K.ZELJEZNICAR
Jedino njemu na njegovom stadionu se protiv njega sudi penal u 95 min.
Pri rezultatu 1:1
GOLEM SI ZELJO
Ako je zeljo kaznjen parama, nema razlog da i zrinjski ne bude isto.
Ja govorim o utakmici Zeljeznicar-Gosk
A ono sa Zvijezdom nije divljanje navijaca kao sto se vidi na snimku
Pravi hrvati se gnusaju ovih spodoba, pogledaj samo Mamića,Bandića i slične hercegovanske izrodeOsim13 je napisao/la:Lažni klub, lažni Mostarci, lažni Hrvati, ISTINSKE FAŠISTE
it's football day
Pitari vehabije mrtve, budite mirni ubuduce dq ne bi jq mariso.
The Nobles ⚔
-
belosevic28
- Kontakt:
Nazii ubizze prijete hahahha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Samo nastavite tako. Leticete do vase lijepe direktno! Ni yebeni nato nece da vas spasi picqe ustaske!Dena94 je napisao/la:Pitari vehabije mrtve, budite mirni ubuduce dq ne bi jq mariso.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
**** tejednom ih malo osteti to bi ratovalo hahha sta smo mi do sad trebali, referendum sazvati hahahaha
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Fikret Babu birati na istom. On je istina i zivot.ultrasstyle_tz je napisao/la:**** tejednom ih malo osteti to bi ratovalo hahha sta smo mi do sad trebali, referendum sazvati hahahaha
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nije ovo reakcija zbog kradje na utakmici vec zbog nepravde koju zivim vec 22. Godine! Majku im nacisticku yebem samo neka nastave ovako, nisu ni svjesni da pozurivaju odlazak i ovih 15% !ultrasstyle_tz je napisao/la:**** tejednom ih malo osteti to bi ratovalo hahha sta smo mi do sad trebali, referendum sazvati hahahaha
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidjao sam svakakvih smradova u ovoj ligi i drzavi al Bjelica vodi. On je prekucao sve.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Tebe bih volio sresti i hajmo se u PP dogovoriti fino da vidim te samo jednom mudaneVirtu4l je napisao/la:Pitaj kolege sa vašeg podforuma, 70% ih zna, da te vidimo...SNSa je napisao/la:Mamu u guzu pickice. Posalji da te u crnoj gori nadjem **** te usta balava!
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ja isto mislim da je Sloboda oštećivana. Ovdje je sve čisto. Jedan poklon penal Zrinjskom, jedan poklon penal Sarajevu i još jedan poklon korner iz kojeg su gosti iz Sarajeva poveli 1:2.ultrasstyle_tz je napisao/la:**** tejednom ih malo osteti to bi ratovalo hahha sta smo mi do sad trebali, referendum sazvati hahahaha
Kad se Sloboda ošteti na Grbavici i druga ekipa na Koševu piše se kupuj Miske, kupuj Sabrina boli te **** a kad se njih oplete onda kuknjava. Iako kažem večeras su i jedni i drugi poklone dobivali.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Vidi oko kornera ili auta uvjek ima gresaka , da nije go pao kod kornera niko ne bi spomenuo , e da je neki penal svirao gdje igrac se malo gura pa ajde al ovo .....brig je napisao/la:Ja isto mislim da je Sloboda oštećivana. Ovdje je sve čisto. Jedan poklon penal Zrinjskom, jedan poklon penal Sarajevu i još jedan poklon korner iz kojeg su gosti iz Sarajeva poveli 1:2.ultrasstyle_tz je napisao/la:**** tejednom ih malo osteti to bi ratovalo hahha sta smo mi do sad trebali, referendum sazvati hahahaha
Kad se Sloboda ošteti na Grbavici i druga ekipa na Koševu piše se kupuj Miske, kupuj Sabrina boli te **** a kad se njih oplete onda kuknjava. Iako kažem večeras su i jedni i drugi poklone dobivali.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
svaki stadion u drzavi je isti, sve u 5 deka. Svi kuci (osim ovih mojih debila) najvece barabe i onda kad odu negdje sto nam se to vraca , sta smo skrivili.FrancescoTotti je napisao/la:Nije ovo reakcija zbog kradje na utakmici vec zbog nepravde koju zivim vec 22. Godine! Majku im nacisticku yebem samo neka nastave ovako, nisu ni svjesni da pozurivaju odlazak i ovih 15% !ultrasstyle_tz je napisao/la:**** tejednom ih malo osteti to bi ratovalo hahha sta smo mi do sad trebali, referendum sazvati hahahaha
da ne bi ovog nesretnog pogotka u glavu ovo bi bila jos jedna u nizu "derbi" utakmica po sablonu "kako dosla, tako prosla", uz ustaljeni folklor. malo vike na sudiju, malo na skandiranja . Zivimo gdje zivimo
nakon petog pogresno (ne)dosudjenog penala protiv tvoje ekipe u 10 kola oguglas bgm, poslije te samo boli kur.ac za svim
ps sto se tice Bjelice licno me iznenadio, jer je jedan od omiljenih sudija na Kosevu. Cak sam mislio da ce obratno da bude, da ce Zrinjski da kmeci
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
A da je Bilbija fulao penal?HeraklitMracni je napisao/la:Vidi oko kornera ili auta uvjek ima gresaka , da nije go pao kod kornera niko ne bi spomenuo , e da je neki penal svirao gdje igrac se malo gura pa ajde al ovo .....brig je napisao/la:Ja isto mislim da je Sloboda oštećivana. Ovdje je sve čisto. Jedan poklon penal Zrinjskom, jedan poklon penal Sarajevu i još jedan poklon korner iz kojeg su gosti iz Sarajeva poveli 1:2.ultrasstyle_tz je napisao/la:**** tejednom ih malo osteti to bi ratovalo hahha sta smo mi do sad trebali, referendum sazvati hahahaha
Ja mislim da su svi darivani večeras, Bjelica je bio široke ruke i raspoložen. Ne treba čovjeka razapinjati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.