Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Čekaj jel to neko opravdava razbijanje glava ker se neko smijao?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
samo mi nije jasno odakle im dole kamenOsim13 je napisao/la:Bujrum brate, zagrij se malo pred važne tekme.Moggi je napisao/la:....
Zarathustra
- RollingPaper
- Kontakt:
Danas sam se uvjerio da su Hrvati iz zapadnog djela Mostara najveće seljačine u državi. Teško mi je ovo napisat jer imam dosta prijatelja tamo, ali stvarno su najveće seljačine iz zapadnog Mostara. To je neoboriva činjenica.
To je taj mentalitet, cuj razbit nekom glavu jer ti se smijao. Pun Mostar papaka ocigledno.Penaltiky je napisao/la:Čekaj jel to neko opravdava razbijanje glava ker se neko smijao?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Slažem se, osuđuju sve i glume miroljubive i tolerantne. I Manijacima se smijali nedavno. A svi isti.edinedin je napisao/la:Vi ste inače miroljubivi pametni tolerantni, vama je ovo prvi incident....mršrobertkosar je napisao/la: Brig hajd u kucaru glumis ovdje gospodu i lazes ljude jadno i bjedno. Covjek napusta klupu i okrenut ledjima biva pogodjen u glavu. Ali viste takva sorta patoloskih ljigavaca i lazova da vam ni rodjena majka vise nevjeruje.![]()
i islamistanu zabranjeno otkrivanje zenama, u ustašistanu zabranjeno smijanje
Zarathustra
Napisao sam ja i ranije, darivao je Bjelica i Sarajevo i Zrinjski. Netko je na kraju morao ostat donji. Na kraju najdeblji kraj Džakmić izvukao jer se smijaoMCMXLVI je napisao/la:Cekao sam tvoj komentarhskzmostar je napisao/la:Ovaj Bjelica je Zeljin sudija, danas je iskarao i publiku i sarajeva i zrinjskog, milijun sjeckanja igre, sviranje raznih gluposti lik molio Boga i krstio se svako malo da X zavrsi, publika kao publika puna frustracija nema opravdanja za boce u terenu.
Sarajevu cestitke na bodu i fer utakmici Ahmetovic jede nase stopere u svakoj utakmici a Baka je zrel za otkaza jer pomaka u igri nema samo mixa i igraci se gube kao FTV u Neumu.
Ako vec moj klub ne moze nek to bude FK Sarajevo bez 5 prvotimaca su dosli i IGRALI LOPTE.Nerijeseno je najrealnije jer ruku na srce i onaj nas penal je tanak da kazem smijesan. Mislim da nisi u pravu za Baku, mislim da je vasa uprava najveci krivac trenutne situacije. Vama je npr. jedan Rustemovic prva postava..
Kao sto kazes dosli smo bez 5 igraca i odigrali sasvim solidnu utakmicu protiv prvaka drzave. Mogu biti zadovoljan.
Znači Mourinha su trebali kamenovat u Torinu neki danRooney88 je napisao/la:To je taj mentalitet, cuj razbit nekom glavu jer ti se smijao. Pun Mostar papaka ocigledno.Penaltiky je napisao/la:Čekaj jel to neko opravdava razbijanje glava ker se neko smijao?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
U Torinu su gospoda, zato je Juventus Juventus a Zrinjski - Zrinjski.Osim13 je napisao/la:Znači Mourinha su trebali kamenovat u Torinu neki danRooney88 je napisao/la:To je taj mentalitet, cuj razbit nekom glavu jer ti se smijao. Pun Mostar papaka ocigledno.Penaltiky je napisao/la:Čekaj jel to neko opravdava razbijanje glava ker se neko smijao?![]()
![]()
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nema se on šta smijatMoggi je napisao/la:i islamistanu zabranjeno otkrivanje zenama, u ustašistanu zabranjeno smijanje
Rooney88 je napisao/la:To je taj mentalitet, cuj razbit nekom glavu jer ti se smijao. Pun Mostar papaka ocigledno.Penaltiky je napisao/la:Čekaj jel to neko opravdava razbijanje glava ker se neko smijao?
U Mostaru je ostalo najmanje mostaraca,ovo je sve doslo iz kamena negdje okolo Mostara...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Nemo se smijat, more ti kamenčuga u vugli završit.Osim13 je napisao/la:Znači Mourinha su trebali kamenovat u Torinu neki danRooney88 je napisao/la:To je taj mentalitet, cuj razbit nekom glavu jer ti se smijao. Pun Mostar papaka ocigledno.Penaltiky je napisao/la:Čekaj jel to neko opravdava razbijanje glava ker se neko smijao?![]()
![]()
znate onu kroz Bosnu ne pjevaj, kroz srbiju ne igraj, kroz zMostar se ne smiji
Zarathustra
Bolje i kamen u vugla nego fašizam u srcePenaltiky je napisao/la: Nemo se smijat, more ti kamenčuga u vugli završit.
Zašto ne? Pa i ja bi smijao tim oblicima glava i bijelim čarapama.brig je napisao/la:Nema se on šta smijatMoggi je napisao/la:i islamistanu zabranjeno otkrivanje zenama, u ustašistanu zabranjeno smijanje
Tako je. I vi ste im se smijali pa kamenovanje biloPenaltiky je napisao/la: Nemo se smijat, more ti kamenčuga u vugli završit.
https://www.slobodnaevropa.org/a/27600917.html
Nije da nemaju Kamanjari smisla za humor već se ne smiju smijat
Dobro si ovo opravdava razbijanje glave treneru Sarajeva. Ništa raja u redu je sve.brig je napisao/la:Tako je. I vi ste im se smijali pa kamenovanje biloPenaltiky je napisao/la: Nemo se smijat, more ti kamenčuga u vugli završit.
https://www.slobodnaevropa.org/a/27600917.html
Ne vidim foru da se smiješ bijelim čarapama?Penaltiky je napisao/la:Zašto ne? Pa i ja bi smijao tim oblicima glava i bijelim čarapama.brig je napisao/la:Nema se on šta smijatMoggi je napisao/la:i islamistanu zabranjeno otkrivanje zenama, u ustašistanu zabranjeno smijanje
Ja ovdje pišem da se Sloboda sustavno krade i da nemože ni titulu Kupa uzet protiv Radnika radi mafije u Savezu, a ti nešto o smijanju čarapama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.