Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Je li na kraju bio faul ili ne?
Zanima me i mišljenje eminentnih stručnjaka iz loptaškog saveza bh, ipak su to velike ličnosti, legende nogometne i njihova je zadnja..
O tome sam ja piso ima 2 sata. Svaka cast sto si ovo izdvojiosince1948 je napisao/la:Ovako to rade multikulturane Sarajlije,koje se zgražaju na svako spominjanje balija ili nečeg sličnog. Da napomenem da sam samo izvukao citate s ustašama i četnicima.Oni sa željama o umrloj djeci su mi bili premorbidni.Također ovo je samo dio više mi se nije ni dalo,shvaćate poentu
BordoSarajevo je napisao/la:Bjelica, pogino daBogda!
YEBEM LI VAM MAJKU USTAŠKU LAŽNI!skoroalen je napisao/la:Očekujem KONAČNO saopštenje one qrve iz uprave, da se požalimo na ove ped.ere od sudija koje nam sad direktno izbiše dva boda. Istupit iz lige k'o Novi Pazar, yebem im sve ustaško, pomrli daBogda.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sudije četnici i ustaše, antiSarajlije i antiBosanci.
I onda se mi čudimo zbog ovog svega. Ništa neobično.skoroalen je napisao/la: Dabogda djetetu na sahrani bio, pichka ti materina ustaška plaćenička.
Dajte im pehar odmah.zagorski je napisao/la:Yebem li vam sve ustaško,pogano,hinjavo...
A tebi Advane se posebno sjetim familijeemir79 je napisao/la:Majku vam fasisticku, ustasku , sovinisticku yebem.
Yebem vam klicu zadojenu, yebem vam igdje ista imate ustasko. Yebem li vam majku i covicu i begicu i svim izdajnicima. Gdje si drzavo? Gdje si bakire?SedrenikHz je napisao/la:
BILBIJA TEBI ŽELIM TEŠKU SMRT I DUGU BOLEST KRME JEDNO ČETNIČKO.
ŠALJITE OVO U SAVEZ MORAJU SE 3 boda DOBITI.
OVO JE SRAMOTA ŠTA RADE USTAŠE!
ALLAHA MI KLAO BIH VAS S OSMIJEHOM POSLIJE OVOG MRTVU vam materStariGrad071 je napisao/la:Jrbrm li vam majku ustasku, marijuZip je napisao/la:Da hoce neko noge slomiti ovom Bjelici... Platio bih...
Najgori sudija... Em sto je nama sudio sto nije trebo, em onaj penal za ustase.... Nevjerovatno...
Umrite ustaseee majku vam yebem !!!
Inijesta je napisao/la:Bjelice **** ti dijete cetnicko **** ti porodicu i zive i umrle, pogino majci do sabaha bijednice
f0rest1946 je napisao/la: A Ustasama i Bjelici sve mrtvo i zivo yebem!!!!!

The Nobles ⚔
Opa, još jedan mangup, čekam PP.SedrenikHz je napisao/la:Tebe bih volio sresti i hajmo se u PP dogovoriti fino da vidim te samo jednom mudaneVirtu4l je napisao/la:Pitaj kolege sa vašeg podforuma, 70% ih zna, da te vidimo...SNSa je napisao/la:Mamu u guzu pickice. Posalji da te u crnoj gori nadjem **** te usta balava!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
respekt HZ ,svaka cast

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Kako misliš svake četiri godine? Ono kad Sarajevo osvoji pa četiri prođe pa Željo i sve tako?Sabinho je napisao/la:Bice oni dobri, znaju da kazna ne dolazi odmah nego svake cetiri godine.HPCompaq je napisao/la:Stop majorizaciji ustanika
Koji ste vi debili, pravite se žrtvama sad jošDena94 je napisao/la:O tome sam ja piso ima 2 sata. Svaka cast sto si ovo izdvojiosince1948 je napisao/la:Ovako to rade multikulturane Sarajlije,koje se zgražaju na svako spominjanje balija ili nečeg sličnog. Da napomenem da sam samo izvukao citate s ustašama i četnicima.Oni sa željama o umrloj djeci su mi bili premorbidni.Također ovo je samo dio više mi se nije ni dalo,shvaćate poentu
BordoSarajevo je napisao/la:Bjelica, pogino daBogda!
YEBEM LI VAM MAJKU USTAŠKU LAŽNI!skoroalen je napisao/la:Očekujem KONAČNO saopštenje one qrve iz uprave, da se požalimo na ove ped.ere od sudija koje nam sad direktno izbiše dva boda. Istupit iz lige k'o Novi Pazar, yebem im sve ustaško, pomrli daBogda.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sudije četnici i ustaše, antiSarajlije i antiBosanci.
I onda se mi čudimo zbog ovog svega. Ništa neobično.skoroalen je napisao/la: Dabogda djetetu na sahrani bio, pichka ti materina ustaška plaćenička.
Dajte im pehar odmah.zagorski je napisao/la:Yebem li vam sve ustaško,pogano,hinjavo...
A tebi Advane se posebno sjetim familijeemir79 je napisao/la:Majku vam fasisticku, ustasku , sovinisticku yebem.
Yebem vam klicu zadojenu, yebem vam igdje ista imate ustasko. Yebem li vam majku i covicu i begicu i svim izdajnicima. Gdje si drzavo? Gdje si bakire?SedrenikHz je napisao/la:
BILBIJA TEBI ŽELIM TEŠKU SMRT I DUGU BOLEST KRME JEDNO ČETNIČKO.
ŠALJITE OVO U SAVEZ MORAJU SE 3 boda DOBITI.
OVO JE SRAMOTA ŠTA RADE USTAŠE!
ALLAHA MI KLAO BIH VAS S OSMIJEHOM POSLIJE OVOG MRTVU vam materStariGrad071 je napisao/la:Jrbrm li vam majku ustasku, marijuZip je napisao/la:Da hoce neko noge slomiti ovom Bjelici... Platio bih...
Najgori sudija... Em sto je nama sudio sto nije trebo, em onaj penal za ustase.... Nevjerovatno...
Umrite ustaseee majku vam yebem !!!
Inijesta je napisao/la:Bjelice **** ti dijete cetnicko **** ti porodicu i zive i umrle, pogino majci do sabaha bijednice
f0rest1946 je napisao/la: A Ustasama i Bjelici sve mrtvo i zivo yebem!!!!!

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Forum na sportskom portalu. Bas fin riječnik. Svaka (ne) čast.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Naravno ustasko cvijece nije krivo nista,nego pomahnitale forumske balijske horde. ..sramota.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Još nitko od priznatih stručnjaka i legendi bh nogometa nije objasnio je li bio faul ili nije. Pustite ljude da pogledaju snimke pa neka kažu svoje mišljenje. Njihova je zadnja.wobly92 je napisao/la: Koji ste vi debili, pravite se žrtvama sad jošološu, jeste li vidjeli šta ste uradili protivničkom treneru, a i kako ste došli do boda?
Bjelica je odlučio da je bio faul. Što će reći Savez ostaje nam da čekamo emisiju u ponedjeljak. Možda snimka bude bolja od ove današnje koja je snimana mikrovalnom. Također na snimkama se ne vidi gađanje Džakmića, tribine kažu da je tražio vodu zbog redukcije u Sarajevu i kad mu je dobačena boca nije je uspio uhvatiti pa ga pogodila u glavu. Sačekajmo snimke.
Nego reci ti meni jesi bio na košarci? Vidim pobjedio Široki u Tuzli.
Koji si ti likBrcanskamalta je napisao/la:Naravno ustasko cvijece nije krivo nista,nego pomahnitale forumske balijske horde. ..sramota.

Ne mogu majkemi

SAMO ŠIROKI!
Samo se ti smijuckaj dok ne dobiješ bocom u glavu ko Džakmićsince1948 je napisao/la:Koji si ti likBrcanskamalta je napisao/la:Naravno ustasko cvijece nije krivo nista,nego pomahnitale forumske balijske horde. ..sramota.![]()
Ne mogu majkemi

Danas se omisljam da pogledam Zrinjski - Sarajevo, inace bi mi to bila prva utakmice PL ove sezone i sad nakon sto procitah ovih 10tak stranica shvatam zasto sam jos ljetos prestao pratiti ovo leglo debila, iako bih prije godinu-dvije nekome rekao da je lud da mi kaze da cu prestati. I zasto sam uopce prestao citati podforum o PL. Ne znam koji me vrag natjerao da i sad citam, al eto kao da mi je trebao dodatni dokaz da sam upravu. Svi ste vi isti. Kod sviju ima hrpa seljaka, seljacina, malo zescih seljacina, pa i ekstremnih seljacina, ali i kulturne raje koja pored ovih prije nabrojanih nazalost ne dolazi do izrazaja. Svi se vi naganjate po terenima, tribinama, ulicama, cestama itd. Nikad nije problem kad ste nekog prebili, jer to valjda tako treba, problem nastane kad si prebijen, tad je onaj drugi seljacina. I jest, al i ti si kad si nedavno prebio nekog, a i kad ces opet, jer hoces, to ti je u krvi. Mozes biti iz Londona, al selo je u dusi.
I ja sam neka vrsta seljaka, al ne bih gadjao nikog s tribina, ne bih naganjao igrace po terenu i ne bih nekome psovao mater cetnicku/ustasku/balinsku taman i da me na traumatologiju poslao. Cisti dokaz nacionalistickih frustracija. Kad se dese okrsaji medju istim narodom tad si ne je*ete matere po nacionalnosti, tad nikog ne treba protjerat, tad su to oni nasi izrodi, manjina, jbg ima kod sviju takvih.
I za neke forumase sam mislio da su normalni, ali
Odmor za dusu je ovo tovarenje u nizim rangovima. Nema seljaka, jer se tu ne mogu nikome dokazati. A i ono sto ih se nadje barem je u manjoj mjeri. Tocno treba sve amaterizirat i zabranit prodaju vise od 300 ulaznica po utakmici. A mozda i ne treba...
I ja sam neka vrsta seljaka, al ne bih gadjao nikog s tribina, ne bih naganjao igrace po terenu i ne bih nekome psovao mater cetnicku/ustasku/balinsku taman i da me na traumatologiju poslao. Cisti dokaz nacionalistickih frustracija. Kad se dese okrsaji medju istim narodom tad si ne je*ete matere po nacionalnosti, tad nikog ne treba protjerat, tad su to oni nasi izrodi, manjina, jbg ima kod sviju takvih.
I za neke forumase sam mislio da su normalni, ali

Odmor za dusu je ovo tovarenje u nizim rangovima. Nema seljaka, jer se tu ne mogu nikome dokazati. A i ono sto ih se nadje barem je u manjoj mjeri. Tocno treba sve amaterizirat i zabranit prodaju vise od 300 ulaznica po utakmici. A mozda i ne treba...
Šta će miševi, znaju samo za kamen i flašu i opali sa distance pa šta bude... hehe
A, nedavno kad su im upali iza ponoći tri pitara i dvojica rođenih u njihov lokal u blizini stadiona,
u panici i strahu od maltretiranja vadili se na trudnu ženu jednog od njih. Ljudi vas pustili i izašli sa osmijehom na licu. Miševi !
A, nedavno kad su im upali iza ponoći tri pitara i dvojica rođenih u njihov lokal u blizini stadiona,
u panici i strahu od maltretiranja vadili se na trudnu ženu jednog od njih. Ljudi vas pustili i izašli sa osmijehom na licu. Miševi !
1946
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brato kakav sam jaSignore je napisao/la:

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
kako je lijepo vidjeti da se ujedinimo bez obzira na klupske boje
Zarathustra
Signore je napisao/la:Danas se omisljam da pogledam Zrinjski - Sarajevo, inace bi mi to bila prva utakmice PL ove sezone i sad nakon sto procitah ovih 10tak stranica shvatam zasto sam jos ljetos prestao pratiti ovo leglo debila, iako bih prije godinu-dvije nekome rekao da je lud da mi kaze da cu prestati. I zasto sam uopce prestao citati podforum o PL. Ne znam koji me vrag natjerao da i sad citam, al eto kao da mi je trebao dodatni dokaz da sam upravu. Svi ste vi isti. Kod sviju ima hrpa seljaka, seljacina, malo zescih seljacina, pa i ekstremnih seljacina, ali i kulturne raje koja pored ovih prije nabrojanih nazalost ne dolazi do izrazaja. Svi se vi naganjate po terenima, tribinama, ulicama, cestama itd. Nikad nije problem kad ste nekog prebili, jer to valjda tako treba, problem nastane kad si prebijen, tad je onaj drugi seljacina. I jest, al i ti si kad si nedavno prebio nekog, a i kad ces opet, jer hoces, to ti je u krvi. Mozes biti iz Londona, al selo je u dusi.
I za neke forumase sam mislio da su normalni, ali![]()
![]()
![]()

Uvijek si mi bio najjaci lik. Cititat cemo se opet kad krene Europa,tamo se okupljaju relativno normalniji

SAMO ŠIROKI!
Danas relativno miranNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato kakav sam jaSignore je napisao/la:

Mislim da cete u novo ljeto bez mene. Mozda u meni do tad ostane malo onog derbi navijaca pa Europu ispratim, al tesko i to.since1948 je napisao/la:
![]()
Uvijek si mi bio najjaci lik. Cititat cemo se opet kad krene Europa,tamo se okupljaju relativno normalniji
Zadnja izmjena: Signore, dana/u 10 nov 2018, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sve ti je to istoSignore je napisao/la:Danas se omisljam da pogledam Zrinjski - Sarajevo, inace bi mi to bila prva utakmice PL ove sezone i sad nakon sto procitah ovih 10tak stranica shvatam zasto sam jos ljetos prestao pratiti ovo leglo debila, iako bih prije godinu-dvije nekome rekao da je lud da mi kaze da cu prestati. I zasto sam uopce prestao citati podforum o PL. Ne znam koji me vrag natjerao da i sad citam, al eto kao da mi je trebao dodatni dokaz da sam upravu. Svi ste vi isti. Kod sviju ima hrpa seljaka, seljacina, malo zescih seljacina, pa i ekstremnih seljacina, ali i kulturne raje koja pored ovih prije nabrojanih nazalost ne dolazi do izrazaja. Svi se vi naganjate po terenima, tribinama, ulicama, cestama itd. Nikad nije problem kad ste nekog prebili, jer to valjda tako treba, problem nastane kad si prebijen, tad je onaj drugi seljacina. I jest, al i ti si kad si nedavno prebio nekog, a i kad ces opet, jer hoces, to ti je u krvi. Mozes biti iz Londona, al selo je u dusi.
I za neke forumase sam mislio da su normalni, ali![]()
![]()
![]()

https://sportsport.ba/fudbal/golman-nov ... ica/296311
Jedino ako misliš na još niže rangove ali i tu se da pročitat svašta u zadnje vrijeme.
Kulturna raja prati samo EL tekme, a ovo domaće je čisti amaterizam i veselje za narod
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.