dvokorak je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
dvokorak je napisao/la:

sviunapad1010 je napisao/la:Siptari sa lavora su sa svima dobri dok ide voda na njihov mlin. Ima najviše zato sto sandžaklije navijaju za fk tanajevo.MocMahale444 je napisao/la:To bi bilo to.sviunapad1010 je napisao/la:Realno taj penal je donio titulu ustashama. Ali je realno i da su vas gurali i više sudija je suspendovano sta su vam svirali te sezone. I realno je da bi vi zaboravili nacin na koji ste dosli do titule da ste uzeli.
Ja licno mrzim malo stvari ali nepravdu mrzim iz dna duse.
Kad su nasim svirali penal u kupu da pomognu protiv nekog malog tima neka halale zaboravio sam ime, raja je zvizdala i keslala se jer nismo zasluzili.
Nemoj nas sve u isti kos, nisu ni svi pitari isti ali istina je da ima najvise takvih kod kona.

dvokorak je napisao/la:

Malo je reci , da si glup .Goosman je napisao/la:Braću da zavadi tamo neki Bjelica...nečuveno.
Ja guzicaMocMahale444 je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:Ja guzicaMocMahale444 je napisao/la:
Pa nemos sa njom zivjet u garsonjeri
Kad prne ugusis se
Njegov janičar face mu se kad, tad moro obit od glavu!COYS je napisao/la:Je li moguce da su ovakvi primitivci? Ok psovke, dobacivanje, ali covjeku razbiti glavu
Zao mi ga zaboravio tobeti pisati. Imao sam jednog takvog poznanika, tobejarabi puko ga moždani udar mladog.MocMahale444 je napisao/la:
Evo zasto je vojvoda Tobeti forumas godine. Ovi kozojebi sturnu od njega ko da su na brzini. Ako treba on ce postaviti i visece koze. Samo cekaj dok googlA, visece koze tz.
Treba metnuti tobetu reaguje samo na slike trenutnoOsim13 je napisao/la:Kas odmamuram postaću ija koju
Evo ga živ jesviunapad1010 je napisao/la:Treba metnuti tobetu reaguje samo na slike trenutnoOsim13 je napisao/la:Kas odmamuram postaću ija koju

tacno, pitaj boga kakve su tablete stavili u flasuOsim13 je napisao/la:Oni HZHB sinoć su imali želju da zguye Džakmića, zato su ga planirali ošamutiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.