FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Inijesta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Inijesta » 11 nov 2018, 08:33

Sto bi se reklo jutro je pametnije, da su nas prije tekme pitali svi bi na ovaj bod pristali al ovako ja nikako ne mogu da se pomirim kako nam pobjedu uzese, Bjelice bijednice ako si jutro doceko sjetim ti se tih ukucana od najmladjeg do najsatrijeg

Sto se tice nas, prvih 30 min smo odigrali nozbiljno i neodgovorno, a poslije toga sve je bilo extra
Za mene su ova 3 igraca juce nevjerovatno dobro odigrali
Ahmetovic taj covjek pd prvog kola ostavlja srce na terenu i gine od 1-90 minute, kapa dole majstore i za igru i borbenost
Krste je doktor kakvog nijedna ekipa nema, cak i pno sto su mu svi prigovarali zalaganje i trcanje drasticno je popravio, bukvalno pogine na terenu svaku tekmu, i vi sto ga ne volite i pljujete et molim vas da prestanete ili bar pogleajte par tekmi al samo njega pratite
Uz to igra kapitenski i ponasa se kapitenski, stiti saigrace , prica sa sudijama kad treba
Adukor on je pojeo teren i bukvalno sam pokrivo sredinu, svaka cast majstore
Malom Kurdicu se nema sta prigovoriti, igro je momak na poziciji koja nije njegova, vidi se da mu fali brzine i okretnosti al to nece nikad ni imati nit treba igrat na poziciji veznog, iako je jucer solidno odigro

Ono sto je negativno to su nastupi Halilovica prvenstveno pa onda i Sisica, to su 2 tokmaka retardirana koji u nasem klubu ne mogu biti ni 3 opcija
Hebibe ili ipak dani Alves, ja zivim za dan kad ces ti klub napustiti pa tamam nam trpo po 3 gola kad odes al idi sine **** ti onaj mater ko te gura vise na beka
Ovakav debil ublehas nafurani je najgori igrac ubjedljivo, on defanzivno ne postoji, ode u napad nema snage da se vrati a ona kokos glupa Sisic ne zna da ga pokrije, probili du nas po njegovoj strani brat bratu 30 puta juce , on je 2 puta uspio da oduzme loptu, njegovo forsiranje na beku ugrozava zdravlje navijaca
Ja licno ni SabNovica ne smatram dobrim i on ispada ko iz tramvaja al je za Hebiba bekcina
Za mene prioritet dovest desnog beka, takodje ove dvojice nazovi krila se rijesiti i dovesti kvalitetno krilo

Inace nadam se da necemo zazaliti za ovim bodovima od jucer ko sto se gurbetima desilo, mislim da bi pametno bilo premije dati Tuzla citiju da bar bod otkine ustasama
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 11 nov 2018, 09:37

Ovaj mali Kurdic meni ala nekad Maksumic :D

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 11 nov 2018, 09:39

Procitah na drugom forumu i slozit cu se, mocni smo, plase nas se. Zrinjskom se suprostaviti bez 5 igraca, nadigrat ih i jos dobiti kurdica. Fenomenalno.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 nov 2018, 09:53

Samo treba sačekati na reakciju saveza. To će nam sve reči kolko je sati. Ako bude samo novčana, onda ćemo imati problema ogromnih sa savezom na proljeće.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 11 nov 2018, 10:03

Ma ne moze ovdje samo novcana kazna biti, bice tu par tekmih bez publike, onoga celavog mogu identifikobati nadlezni organi on je baca kamenje, flase i ostalo i trazio jos, a nigdje policije nigdje nikoga da dodje to smiriti i udaljiti odgovorne, uzasno su organizovali jucerasnju tekmu.

Ja jos,al jos nmg da vjerujem kakav je on penal njima dosudio,ali plus reakcija igraca Zrinjskog koji trce mlataraju rukama i traze penal,pa Boze.

Al dobro nismo izgubili gdje smo otisli desetkovani itekako,juce da je Rahman bio on bi ih sam odskolovao,sad je najvaznije dobite iduce dvije tekme,ovu Zvijezdu ni u kom slucaju podcijeniti jer su u hebenom naletu i onda Celik dobiti i zadrzati eventualno uz neki kiks konkurenata povecati prednost do pauze.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 nov 2018, 10:04

Bice kazna pa ce je nakon zalbe upoloviti kao i uvijek...
Steta samo sto nisu nekog od službenih lica pogodili al hinje su to kako pojedinacno tako i u rulji.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 11 nov 2018, 10:06, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 nov 2018, 10:06

Lijepo će nam doći ova pauza, da se ova Zvijezda malo smiri.. ljudi su pola lige dobili u ovih posljednih par kola. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 nov 2018, 10:07

Zar stvarno očekujete išta osim novčane kazne? U svakom drugom slučaju bi se digla i kuka i motika, i Kolinda i Plenković i svi qrci palci. Na kraju bismo mi ispali krivi za taj incident dole. Dobit će par hiljada maraka kazne i to je to. A ima i snimak osobe koja puca na Vedrana pa ni tu nikad policija nije identifikovala napadača, neće ni sad.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 11 nov 2018, 10:09

Ako ona desavanja od sinoc nisu za suspenziju par utakmica bez gledalaca ja ne znam sta je onda, na poluvremenu tekme su pjevali "nema vise mostova srusile ga ustase", skandiranje Praljku, kamenjanje naseg strucnog staba prilikom kojeg je povrijedjen Dzakmic. Steta za onu kradju sinoc mogli smo pobjedom pa reci da smo bar pola titule osigurali, ali ni ova prednost nije losa. Moramo ovu Zvijezdu ozbiljno shvatiti, neshavtljivo je da su ovakav niz napravili i to protiv dobrih protivnika (Sloboda/Tusanj, Zeljo/Grbavica, Zrinjski/Ugljevik) i jos par ovih pobjeda. Protiv Celika imamo vec i tradiciju na nasoj strani, a i oni nisu bas neka gostujuca ekipa tako da od njih sigurno prijeti manja opasnost nego od ove Zvijezde.
Nadam se da ce nas ova desavanja od sinoc sve ujediniti koji volimo ovaj klub i da cemo u narednim susretima ispratiti nas klub dobrim posjetama ali na stadionu, a ne na forumu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 nov 2018, 10:13

Sjećate li se kakvu kaznu je dobio Široki Brijeg radi dosad neviđenog fašisma i šovinizma gdje su bili prisutni i glavni ljudi iz N/FSBiH?
Govorim o finalu kupa. Znači nešto onakvo se nije desilo u Europi ikada ako se dobro sjećam a i svi dobro znate kakve su ispade prije imali, od nacističkih zastava koje su sa ponosom isticali pa do ostalog.
Dobili su najveću kaznu u historiji naše lige, od 25.000 KM i 7 utakmice bez publike ako me sjećanje ne vara.. znate šta je ostalo od toga? Na kraju je to ispalo samo 1 utakmica bez publike i ukinuli su novčanu kaznu skroz, niko je nije spomenuo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 nov 2018, 10:20

@Mortem to ti kažem, ipak govorimo o ugroženim. Mora Ante iz Mostara bit prvak države, mora provodit fašizam, mora bit oslobođen poreza, mora imat dvojno državljanstvo, jer Antinih istomišljenika je 9% i konstitutivni su kao i ovi kojih ima 52 i 39%. Ako Antu izjednačiš sa ostalim on kuka kako je majoriziran i da se radi na njegovom istrebljenju.
Ja očekujem 5-6 hiljada maraka i to je to. Vidjeli ste šta je delegat napisao, sve vam je jasno. Jedino ako se UEFA upetlja u sve, moglo bi bit nekih oštrijih mjera, al opet sumnjam, jer je ovo kod nas sve specifično. Radi mira u državi ne smiješ nikog kvalitetno opalit po ušima.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 11 nov 2018, 10:20

Nema potrebe da se zamaramo kakvu ce kaznu Zrinjski dobiti, previse jak lobi Besu ima kod Begica da ocekujemo nesto drakonsko, uostalom boli nas racku, mi treba da gledamo sebe i nase igre. Nase(odnosno vase, msm raju koja zivi u seheru i okolnim gradovima) je da puni kosevo i msm da je vrijeme da prosjek gledalaca na domacim utakmicama bude na oko 5k. Ne mogu da vjerujem da je umro pitarluk u sarajevu i da od 400 ili 500k stanovnika utakmice lidera prati 2k ljudi. Ako nista nakon svega ovoga treba se probuditi neki inat u svima nama.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 nov 2018, 10:22

Da,slažem se sa MortemHZ,disciplinska komisija ce zasjedati,donijece kaznu i to vjerovatno žestoku,kako bi se umirila javnost,a onda ce apelaciona komisija zasjedati nakon 7 dana i sve to ponistiti...
Isti slucaj kao sa onim fudbalerom Listice Bernardom Maticem,nakon psovanja države...
Jednostavno im je to recept i toga se drže "Eto mi smo ih kaznili,ali sta možemo,apelaciona je nezavisno tijelo i mi tu nemamo utjecaja" i presmijesno i vec toliko puta vidjen recept nesankcionisanja i Zrinjskog i Širokog

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 nov 2018, 10:25

Ovakve stvari se konstantno nama dešavaju sa škutorijom dole. Dva puta Lištica, jednom tragično, jednom finale kupa, ja mislim isto je jednom bio incident protiv svinjskog, sličan ovome, Posušje, kad se pucalo iz automata. Mi da ovo napravimo, dobili bi drakonske kazne.

Ako sad savez ne bude reagovao, onda savezu trebaju yebat majku za sva vremena. Nas kažnjavaju za najmanje stvari, jedva čekaju, ko zapete puške.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 nov 2018, 10:26

Ma ja sam sad izgubio nade za titulu iskreno. Džaba ti da si Juventus ovdje kad će te na proljeće sudije klat i štimat ovim da osvoje trofej. Normalno da inat mora proradit, i da trebamo dolazit, al me tačno strah šta nas sve čeka na proljeće. A šteta da ova generacija prođe bez trofeja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 nov 2018, 10:31

Ja iskreno ni ne vjerujem da će dobiti neku veliku kaznu. Realno, ono što su iz Širokog uradili je bilo dosta gore i bilo je više svega negativnog nego ovo od sinoć. Pazite, Zrinjski ima normalne ljude u upravi i ono sinoć nisu uradili Ultrasi već simpatizeri Zrinjskog koji nisu dio navijačke skupine. Vidim provlači se priča od par ljudi kako će oni doći ovdje, kako im treba vratiti isto.. čemu to?
Vi mislite da onaj mali ćelavi deba ide sa Ultrasima na gostovanja? Uprava Zrinjskog je maximalno osudila sve što se izdešavalo sinoć bez i jednog jedinog opravdanja kao što to rade iz Širokog, ja vam govorim da to nisu loši ljudi i da treba tražiti krivca u drugoj strukturi. Ultrase dočekati normalno kao i svaki put, upravu njihovu kao i svaki put i to će boljeti te ljude više nego da ih gađamo zoljama, vjerujte mi. Mi se ne zovemo džaba Sarajevo i ne trebamo nepromišljeno pokušati naškoditi našem klubu, znate da bi jedva dočekali nekoj reakciji iz glavnog grada pa da se pokušamo izjednačiti.

SVI NA KOŠEVO PROTIV ZVIJEZDE I DA VIDIMO KONAČNO NA DJELU TU LJUBAV PREMA KLUBU!
OPET MI ŠALJITE KOLIKO GOD PORUKA HOĆETE ZA KARTE PA ĆU POKUŠATI OBEZBJEDITI KOLIKO GOD TO BUDEM MOGAO, SAMO DOĐITE!

Titula je bordo-bijela samo moramo pod svaku cijenu održavati ovo.. vjerujte mi!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 nov 2018, 10:35

skoroalen je napisao/la:Ma ja sam sad izgubio nade za titulu iskreno. Džaba ti da si Juventus ovdje kad će te na proljeće sudije klat i štimat ovim da osvoje trofej. Normalno da inat mora proradit, i da trebamo dolazit, al me tačno strah šta nas sve čeka na proljeće. A šteta da ova generacija prođe bez trofeja.
Ma momci samo ovako da nastave,mogu im i sudije igrati nista nam ne mogu,mogu ih spasavati jednim penalom,ali ne mogu suditi pet takvih,jednostavno ova ekipa je daleko iznad svih ostalih u ovoj ligi...
Ono sto nema niko mi imamo,nasa djeca igraju i definitivno je jasno da malom Resicu treba dati sansu umjesto onog trnokopa Halilovića,pa covjek juce na centarsutu dva puta promasi cijelu loptu,smijesno...
Malom Kurdicu skidam kapu,drugo poluvrijeme je perfektno odradio i sigurno smo dobili jos jednog extra igraca,jer izuzetno je tesko biti u prvoj postavi na onako važnoj utakmici...
Polako ali sigurno,igraci iz Akademije postaju gro rostera i moramo biti ponosni na izgled nase prve postave...Ma bravo momci jos jednom

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 nov 2018, 10:39

skoroalen je napisao/la:Ma ja sam sad izgubio nade za titulu iskreno. Džaba ti da si Juventus ovdje kad će te na proljeće sudije klat i štimat ovim da osvoje trofej. Normalno da inat mora proradit, i da trebamo dolazit, al me tačno strah šta nas sve čeka na proljeće. A šteta da ova generacija prođe bez trofeja.
Akd nemoj i ti vise zayebavati....
Ljudi su se vadili da ne izgibe od nas, koji smo dosli bez komplet sredine terena, bez 5 igraca.
Uzeli smo bod, mogli 3... Nismo izgubli, nisu nam prisli na manju bodovnu razliku nego je to bilo prike utakmice.
Ostaje zal za pobjedom, al imamo ekipu. Nece ti sudija ni savez biti krivi ako ti ne mozes dobiti sad Zvijesti i Celika kuci.
Imamo skoro dvije utakmice prednosti, (kiksati porazom i remijem) i opet smo prvu i bolji u medjusobnom duelu...

Treba mi da se brinemo kako da nas bude sto vise na stadionu i kako treba pruziti podrsku igracima da dodjemo do titule aBd, a ne da pricamo kako ne vjerumo u titulu zbog malverzacija. Glupost.
Svi su osteceni bili i svi su pogurani bili.. tako ce i u nastavku prvenstva biti.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 nov 2018, 10:40

Vanja8 je napisao/la:
Ma momci samo ovako da nastave,mogu im i sudije igrati nista nam ne mogu,mogu ih spasavati jednim penalom,ali ne mogu suditi pet takvih,jednostavno ova ekipa je daleko iznad svih ostalih u ovoj ligi...
Ono sto nema niko mi imamo,nasa djeca igraju i definitivno je jasno da malom Resicu treba dati sansu umjesto onog trnokopa Halilovića,pa covjek juce na centarsutu dva puta promasi cijelu loptu,smijesno...
Malom Kurdicu skidam kapu,drugo poluvrijeme je perfektno odradio i sigurno smo dobili jos jednog extra igraca,jer izuzetno je tesko biti u prvoj postavi na onako važnoj utakmici...
Polako ali sigurno,igraci iz Akademije postaju gro rostera i moramo biti ponosni na izgled nase prve postave...Ma bravo momci jos jednom
Zamisli da Kurdić zaigra uz Mujakića na stoperu, imali bismo cijelu odbranu plus golmana iz Akademije. Fascinantno. Pravimo odbrambene k'o da smo Inter. :mrgreen:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 11 nov 2018, 10:40

I opet su ovoj situaciji strumfovi najgluplji ispali. "Neka da vidite kako je bilo kad su svirali penal u Bjeljini, a vi se radovali"
Znam da citaju ovo, pa da ih podsjetim da su prije te utakmice njima svirani nepostojeci penali, ja ne znam bi li starom svirao, 6 sudija suspendovano, pa onda lakrdija protiv Sirokog u kupu poslije koje su se i oni smijali.. Sve bi to bili u redu, da to oni sve nisu opravdavali, nalazili 1001 razlog da to opravdaju. Poslije svega toga Misimovic na pressu izjavi da pod ovom strukturom nece biti namjestanja utakmica.. A oni hoce da nastave sa lazima i mitomanijom.. Ne volim pisati o drugima, ali treba ukazati na lazi. Sarajevo šampion!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Fouzi1, nedimmmm1337 i 46 gostiju.