FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 11 nov 2018, 13:45

f0rest1946 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Penal nad Ibrom čist kao suza, start sa leđa i tu nema priče.
Ma brate ono iz aviona se vidjelo da je penal, ne mogu da vjerujem da ovdje neki pisu kao penala nije vidjelo..
Mora se srat nešto, nebitno ima li razloga ili ne. Kakvih sve likova ima, kakve sve interese brane i kako mijenjaju dresove, ovo je čak i podnošljivo. :D
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 nov 2018, 13:48

Ostalo jos 16 kola do kraja :

1.Ako Lazni ili Zeljo pobjede svih 16 do kraja (sto je moguce)

2.NAMA TREBA 14 POBJEDA I 1 REMI ,DA SMO PRVACI .

3.BORDO LI SI VJECNA VATRO ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

insegnante
Kontakt:

Post Postao/la insegnante » 11 nov 2018, 13:55

Sad klub mora napraviti maksimalan pritisak prema FSBiH, ono za Dzakmica je prevrsilo svaku mjeru-pa bolan kamenom u glavu, na (otetom) fudbalskom terenu. Hajmo zvati FSBiH, ja ih sutra zovem-smijesno je ako ih kazne sa 1000 KM, a kamenovali Dzakmica.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 nov 2018, 13:56

Samozdravlje je napisao/la:Ostalo jos 16 kola do kraja :

1.Ako Lazni ili Zeljo pobjede svih 16 do kraja (sto je moguce)

2.NAMA TREBA 14 POBJEDA I 1 REMI ,DA SMO PRVACI .

3.BORDO LI SI VJECNA VATRO ?
Od 16 preostalih : 9 igramo na Kosevu , 1 na nutralnom (Grbavica) i 6 gostujemo (sa Listicom 90% 1 na Kosevu-bitno) ili
- 9 igramo na Kosevu , 7 na strani (Zeljo -na Kosevu- da se malo oparimo)

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 11 nov 2018, 14:11

Sto se Bjelice tice, pored naravno Zrinjskog ni gurbetima nije odgovaralo da mi dobijemo jer bi time definitivno zavrsili sezonu. Ovako se nadaju da ce kupiti 4-5 igraca u pauzi i ganjati titulu u trecoj rundi, uz poznate SDA metode cilj-opravdava-sredstvo.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 nov 2018, 14:23

Ne mogu Vas shvatiti. Onoliko pogrdnih rijeci na Kurdica . Momku 18/19 godina , zakleli se da cete istrpiti . Sram neka bude "poznavaoce igre" i "vatrene navijace FKS" . Poslije 1. greske, Mujakica biste na klupu "da malo odmori-dobronamjerni", Kovacevic Vam ne "uljeva povjerenje" , Sabanovic i Pidro Vam nisu "tehnicki potkovani".Svi ti momci trebaju do 23/24 godine da treniraju,sjede na klupi i onda da pocnu igrati ozbiljn fudbal.
Mozda i nismo zasluzili bolje od Zlatkovica,Sunjevarica,Tadejevica,Tatomirovica,Novakovica.Zapitajte se , znam da ste svi dobronamjerni Pitari , ali iz dobrih namjera i "dobrih" postova se prave kardinalne greske.Dok ne vrate Melunovica i Stepanova ja necu na Kosevo. Pozdrav.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 nov 2018, 14:35

Atalanta unistila Inter u svim segmentima igre.
4 komada Interu i more propustenih sansi za Atalantuna Inter gol iz penala.
Ovo kazem samo za ove sto su pisali po njima.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 11 nov 2018, 14:43

Atalanta - Inter 4:1, Atalanta - Sarajevo 2:2 :rol: :rol:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 nov 2018, 14:46

Danas sam vidio šta je svirnuo Bjelica :lolno: Kriminal, realno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 nov 2018, 14:47

Samozdravlje je napisao/la:Ne mogu Vas shvatiti. Onoliko pogrdnih rijeci na Kurdica . Momku 18/19 godina , zakleli se da cete istrpiti . Sram neka bude "poznavaoce igre" i "vatrene navijace FKS" . Poslije 1. greske, Mujakica biste na klupu "da malo odmori-dobronamjerni", Kovacevic Vam ne "uljeva povjerenje" , Sabanovic i Pidro Vam nisu "tehnicki potkovani".Svi ti momci trebaju do 23/24 godine da treniraju,sjede na klupi i onda da pocnu igrati ozbiljn fudbal.
Mozda i nismo zasluzili bolje od Zlatkovica,Sunjevarica,Tadejevica,Tatomirovica,Novakovica.Zapitajte se , znam da ste svi dobronamjerni Pitari , ali iz dobrih namjera i "dobrih" postova se prave kardinalne greske.Dok ne vrate Melunovica i Stepanova ja necu na Kosevo. Pozdrav.
Od 100 postova ,u 4 posta se to nekako provlačilo u prici i ti se uhvatio samo toga.??
Dajte ba pozitive,sve je ok samo pratite zdravu pricu a na gluposti se nema potrebe osvrtati i o tome diskutirati.
Ti ces se sad spustiti da nivo lika kojem ne valja Mujakic,Pidro ili Kurdic i sad raspravljati s njim o tome.
Pa cim to napise jasno ti je da taj nije normalan.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 11 nov 2018, 15:02

alan_kardec je napisao/la:Danas sam vidio šta je svirnuo Bjelica :lolno: Kriminal, realno.
Sta je on po struci, msm sta radi privatno. Msm da je to prezime jedno od jacih u I.Sarajevu??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 11 nov 2018, 15:07

mma_hz je napisao/la:Atalanta unistila Inter u svim segmentima igre.
4 komada Interu i more propustenih sansi za Atalantuna Inter gol iz penala.
Ovo kazem samo za ove sto su pisali po njima.
Brat bratu u prvom poluvremenu je Atalanta imala 100% sanse za 6 golova. Ono sto su oni promasili je za rubriku "vjerovali ili ne".

Mi se cudimo sto su nama 8 zabili, a ljudi rasuli Inter ne znaju ni gdje se nalaze.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 nov 2018, 15:12

Urinirali(na lat.) ili ti poqisali (na Hercegovackom) smo se na Lazne,Sudijsku organizaciju,F/N savez,sve dusmane FKS. Sa drugim timom na stadionu Veleza pod Bijelim Brijegom jos jednom osramotili UZP . Hvala Vam momci , od Kovacevica do Velkoskog (cap.). Da je ostalo 1:2 bila bi to obicna pobjeda koja bi se zaboravila poslije ovog prvenstva i postala statistika.
Medjutim ova POBJEDA(iako je 2:2) ce se dugo prepricavati i zadati glavobolju duznosnicima u FS BiH(bar na trenutak).
Medjutim ova POBJEDA(iako je 2:2) ovo piqanje (ovaj put na Bosanskom) po gore nabrojanim ce biti upisana BORDO slovima i prepricavati se puno duze .

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 nov 2018, 15:23

mma_hz je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Ne mogu Vas shvatiti. Onoliko pogrdnih rijeci na Kurdica . Momku 18/19 godina , zakleli se da cete istrpiti . Sram neka bude "poznavaoce igre" i "vatrene navijace FKS" . Poslije 1. greske, Mujakica biste na klupu "da malo odmori-dobronamjerni", Kovacevic Vam ne "uljeva povjerenje" , Sabanovic i Pidro Vam nisu "tehnicki potkovani".Svi ti momci trebaju do 23/24 godine da treniraju,sjede na klupi i onda da pocnu igrati ozbiljn fudbal.
Od 100 postova ,u 4 posta se to nekako provlačilo u prici i ti se uhvatio samo toga.??
Dajte ba pozitive,sve je ok samo pratite zdravu pricu a na gluposti se nema potrebe osvrtati i o tome diskutirati.
Ti ces se sad spustiti da nivo lika kojem ne valja Mujakic,Pidro ili Kurdic i sad raspravljati s njim o tome.
Pa cim to napise jasno ti je da taj nije normalan.
Nikad mladi prijatelju , nego samo preventivno(za naivne) i edukativno (za nadolazece mlade Pitare).Nick mi je @Akademija samo nece da mi promjene :urnebes: .
Ma mene i onako niko ne uzima za ozbiljno.Za bordo-bijele boje i Sarajevo grad. :bih:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 nov 2018, 15:35

BordoSarajevo je napisao/la:Kadušić i Bilbija su mi od danas baš mrski, majku im bezobraznu...jedino je Todorović ispao fer i korektan i svaka mu čast, mislim da nije nikad slavio go protiv nas a i danas je prvi pritrčao da smiruje navijače čak i na koljena pao, na stranu to što je on težio i išao na to da nam da gol. Rustem paša kulturno odradio posao, nije se vidio :D
i Zvornik i Bekić su uletali našima bez pardona, Zvornik je maknut da ne bi fasovao karton(crveni)....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 nov 2018, 15:42

AlfredNobel je napisao/la:Kad god ne ide na terenu, vazda se svaljuje na zalaganje i to mi ide na qurac. Evo i na poluvremenu se spominjalo nekakvo nezalaganje, loš pristup itd. Od onog derbija na Grbavici, našim se nema šta zamjeriti, u svakoj su dali svoj maksimum, pa tako i večeras. Drugo je to što je falilo četiri standardna igrača, pa normalno da će osjetiti, osjeti se i u Barci, a kamoli kod nas.
nisu počeli dobro tekmu po ko zna koji put, tek nakon primljenog gola dižemo intenzitet trka i zalaganja a vrhunski smo ganjali nakon 1-1...da smo počeli tim intenzitetom ubili bi ih do 30. minute....

to je kritika, nije pljuvanje ni ništa drugo, znači naša boljka, ali i logično s obzirom koliko neiskusnih mladih igrača počinje tekme...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 nov 2018, 16:02

esprit24 je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Danas sam vidio šta je svirnuo Bjelica :lolno: Kriminal, realno.
Sta je on po struci, msm sta radi privatno. Msm da je to prezime jedno od jacih u I.Sarajevu??

neam pojma šta je po struci, al malo sam se raspitao kod par momaka odavde koji sude Prvu ligu RS. Oni mi kažu da Bjelica ne radi nigdje i da u Savezu uzima dobar keš. Sad ja nzm koliko se plaćaju premierligaške sudije i kako to hoda, ali mi ovi momci rekoše da Bjelica uzima, za naše uslove pravo dobru paru od Saveza. I oni se smiju na ovo što je Bjelica sinoć sudio. Kažu uzeo keš od Zrinjskog 100%.
A familija mu i nije nešto jaka, msm to prezime jeste poprilično brojno ovdje, ali da su nešto jaki, i nisu vala.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 11 nov 2018, 16:04

kengur je napisao/la:Sto se Bjelice tice, pored naravno Zrinjskog ni gurbetima nije odgovaralo da mi dobijemo jer bi time definitivno zavrsili sezonu. Ovako se nadaju da ce kupiti 4-5 igraca u pauzi i ganjati titulu u trecoj rundi, uz poznate SDA metode cilj-opravdava-sredstvo.
Tkz. Plavo proljeće

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 nov 2018, 16:09

Sto se tice sudije i sviranja, sam izvuestaj delegata utakmice govori da je savez i sergija i zrnjski jedno. Ocekujem 5 utakmica suspenzije sudije i 3000 km i to je to. Bjelici cetniku ce te 3 milje dat sto nece sudit i svi vukovi siti a ovce na broju.

Mislim da Begicu i pilavu i ostalim treba malo zapalit onu zgradu i nekoje vec predlozio prva reprezentativna utakmica obavezno pirotehniku ubacat u teren i pomogucnosti prekinut utakmicu. Begic i savez su za ovo krivi nije sudija.

Sta je tu je uzet ove 2 sledece produzit crnca i rahmanovica i dovest krilo, Halilovica istjerat (najgorije bio na terenu) kao samira lelica pavlovica sofrencadudana i bekrica.

Dovest krilo moze duljevic ako raskine i jos stopera, ostalo popunit sa akademijom i ostatak para ulozit u juniore i kadete i dovest ih u akademiju. Ove godine mlade kategorije J**+ ko stigne

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 11 nov 2018, 16:11

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Bing [Bot], ErosViverosViv, Fouzi1, nedimmmm1337 i 50 gostiju.