Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- robertkosar
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Gledam juce u Mostaru pet minuta fasisti bacaju kamenje i flase penju se na ogradu prijete igracima Sarajeva i nigdje nisam vidio policiju. Ovi latini kasnije ufol za javnost osudjuju i zale zbog incidenta. Koji su ovo licimjeri i balegari

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
kuknjavarobertkosar je napisao/la:Gledam juce u Mostaru pet minuta fasisti bacaju kamenje i flase penju se na ogradu prijete igracima Sarajeva i nigdje nisam vidio policiju. Ovi latini kasnije ufol za javnost osudjuju i zale zbog incidenta. Koji su ovo licimjeri i balegari![]()
![]()
Nemoj majketi da kacim klipove svih prekida na Kosevu proteklih godina, ima ih nemilice...
Joj bosanskih retarda ovo nidje nema. Manijaci utrce u teren pretproslo kolo samo novcana kazna. Od sinoc medijski linc radi nas. Dvostruki arsini godinama...
Husref Musemic je najveca seljacina koja radi u BH fudbalu, mrtvi ljakan!
Daj mi furadana!
- robertkosar
- Kontakt:
U Sarajevu su specijalci na tekmama a u vasem toru nema ni prasinara na vidiku namjerno ili ne sta mislisShullenta je napisao/la:kuknjavarobertkosar je napisao/la:Gledam juce u Mostaru pet minuta fasisti bacaju kamenje i flase penju se na ogradu prijete igracima Sarajeva i nigdje nisam vidio policiju. Ovi latini kasnije ufol za javnost osudjuju i zale zbog incidenta. Koji su ovo licimjeri i balegari![]()
![]()
Nemoj majketi da kacim klipove svih prekida na Kosevu proteklih godina, ima ih nemilice...
Joj bosanskih retarda ovo nidje nema. Manijaci utrce u teren pretproslo kolo samo novcana kazna. Od sinoc medijski linc radi nas. Dvostruki arsini godinama...
Pa da mi bacimo baklju medju domace navijace u sarsjevu bili bi momentalno odstranjeni i ispendreceni sto nije slucaj za sarajlije u Mostaru. Drugi principi rada.robertkosar je napisao/la:U Sarajevu su specijalci na tekmama a u vasem toru nema ni prasinara na vidiku namjerno ili ne sta mislisShullenta je napisao/la:kuknjavarobertkosar je napisao/la:Gledam juce u Mostaru pet minuta fasisti bacaju kamenje i flase penju se na ogradu prijete igracima Sarajeva i nigdje nisam vidio policiju. Ovi latini kasnije ufol za javnost osudjuju i zale zbog incidenta. Koji su ovo licimjeri i balegari![]()
![]()
Jucer su horde bacile prema zapadu dole baklju ili strob i specijalci nisu intervenirali.
Sta ti jos jasno nije...
Daj mi furadana!
- robertkosar
- Kontakt:
Juce mi je bilo sve jasno ko dan kakvi ste insani nema potrebe da mi objasnjavas
jbt život kad vidiš tabelu i bodove skontaš da Zvijezdu 09 skoro isti broj bodova dijeli od četvrte pozicije i zone ispadanja
Žao mi je Krupe ali ne možeš ti konstatno prodavati najbolje igrače i očekivati dobar plasman. Ovdje se ja koliko vidim tek zakuvalo i biće pravo interesantno proljeće
Žao mi je Krupe ali ne možeš ti konstatno prodavati najbolje igrače i očekivati dobar plasman. Ovdje se ja koliko vidim tek zakuvalo i biće pravo interesantno proljeće
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Malo poštovanja prema čovjeku koji vas je karno bez pola ekipe!Shullenta je napisao/la: Husref Musemic je najveca seljacina koja radi u BH fudbalu, mrtvi ljakan!
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Aferim na 2,5%!robertkosar je napisao/la:Gledam juce u Mostaru pet minuta fasisti bacaju kamenje i flase penju se na ogradu prijete igracima Sarajeva i nigdje nisam vidio policiju. Ovi latini kasnije ufol za javnost osudjuju i zale zbog incidenta. Koji su ovo licimjeri i balegari![]()
![]()
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
- prisonbreak
- Kontakt:
Kakav je ono gol

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Očigledna sudijska greška.prisonbreak je napisao/la:Kakav je ono gol![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Neko iz Saveza je skrenuo loptuMortemHz je napisao/la:Očigledna sudijska greška.prisonbreak je napisao/la:Kakav je ono gol![]()
- prisonbreak
- Kontakt:
Vidi sto im Ivetic ocita lekciju, kaze necemo igrati dok vas je 50Esport je napisao/la:Neko iz Saveza je skrenuo loptuMortemHz je napisao/la:Očigledna sudijska greška.prisonbreak je napisao/la:Kakav je ono gol![]()
Seljacine iz Tuzle napali nase u lozi. Ajmo ss.ba i ostali kvazi novinarcici di su članci?
Ja sam mislio da su koze miroljubivesb1996 je napisao/la:Seljacine iz Tuzle napali nase u lozi. Ajmo ss.ba i ostali kvazi novinarcici di su članci?
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
- prisonbreak
- Kontakt:
Ivetic njih lahko smiriAlban je napisao/la:Ja sam mislio da su koze miroljubivesb1996 je napisao/la:Seljacine iz Tuzle napali nase u lozi. Ajmo ss.ba i ostali kvazi novinarcici di su članci?
Poceli i tuzlaci psovat savez i drzavusince1948 je napisao/la:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Napali? Na snimku se vidi par nekulturnih seljačina koji pljuju i vrijeđaju, možda sam nešto fulio?sb1996 je napisao/la:Seljacine iz Tuzle napali nase u lozi. Ajmo ss.ba i ostali kvazi novinarcici di su članci?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Mislim da je to to, par nebitnih pojedinaca, ali sigurno isprovocirani.MortemHz je napisao/la:Napali? Na snimku se vidi par nekulturnih seljačina koji pljuju i vrijeđaju, možda sam nešto fulio?sb1996 je napisao/la:Seljacine iz Tuzle napali nase u lozi. Ajmo ss.ba i ostali kvazi novinarcici di su članci?
A cime su isprovocirani? Niko im nije kriv sto lose igraju.Beton je napisao/la:Mislim da je to to, par nebitnih pojedinaca, ali sigurno isprovocirani.MortemHz je napisao/la:Napali? Na snimku se vidi par nekulturnih seljačina koji pljuju i vrijeđaju, možda sam nešto fulio?sb1996 je napisao/la:Seljacine iz Tuzle napali nase u lozi. Ajmo ss.ba i ostali kvazi novinarcici di su članci?
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.