Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Najbolji veznjak u ligi na podu iza zivog zida. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- nextterrain
- Kontakt:
Gefufna je napisao/la:Najbolji veznjak u ligi na podu iza zivog zida.
Jel se ti potpisujes po Zenici flomasterima?
Vidio neki dan na nekom limu pise gefufna
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mi se ubismo pljuvajući Gattusa, a kad sve sabereš i oduzmeš Spaleti nije ništa bolji. A ima neuporedivo više iskustva. Obje ekipe će imati vjerovatno po 3 poraza u ligi, samo je razlika što Milana nije niko ovako nafilovao. Izgubili od Napolija u gostima, zbog gluposti da se povuku zadnjih pola sata. Onda Gigio pokloni pobjedu Interu u zadnjoj sekundi. I eventualno večeras poraz od jedne od najjačih ekipa u Evropi. S druge strane Spaleti je sam sebe ubio protiv solidnih ekipa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
Har3rajvoss
- Kontakt:
Stvarno je neko pisao da je Brozovic najbolji veznjak lige ?
Vjerujem da ce Siamo i u ovoj pobjedi traziti greske sudije i gledati kako da popljuje Juventus
Vjerujem da ce Siamo i u ovoj pobjedi traziti greske sudije i gledati kako da popljuje Juventus
Milan da je pametan pustio bi himnu lige prvaka prije utakmice da se ovi use.ru
- Romagnoli13
- Kontakt:
Za Milan nije toliko hendikep što ima fali dosta igrača, veći je hendikep što imaš dvije enigme u ekipi u vidu Zapate i Donnarumme. Ovaj prvi je sposoban odigrati kao Thuram 80 minuta i onda u 10 minuta se pretvori u Pandžu i začas skrivi poneki gol. Ovaj drugi je procentualno jedan od najlošijih golmana u Evropi ove sezone, sa samo 56% odbrana. Znači ko nije pogodio okvir gola nije ni dao go.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Blejzer10 je napisao/la:Milan da je pametan pustio bi himnu lige prvaka prije utakmice da se ovi use.ru
Har3rajvoss je napisao/la:Stvarno je neko pisao da je Brozovic najbolji veznjak lige ?![]()
Odakle ničete.
Blejzer10 je napisao/la:Milan da je pametan pustio bi himnu lige prvaka prije utakmice da se ovi use.ru
neka je, kad mali seronja umisli nesto... lazio mu sve dao, napravio igraca od njega, odigrao svoju najbolju sezonu i zapalio na kraju iste... niti u monacu nije briljirao, a vidim da mu i u interu ne ide bas najboljerope11 je napisao/la:što je ovaj keita ovoliko grohnuo?
Ne, to je neki obozavatelj.nextterrain je napisao/la:Gefufna je napisao/la:Najbolji veznjak u ligi na podu iza zivog zida.
Jel se ti potpisujes po Zenici flomasterima?![]()
Vidio neki dan na nekom limu pise gefufna
ova sampa je do prije 3 kola imala najbolju odbranu u ligi, a u međuvremenu su primili deset golova
ke golazooo
ke golazooo
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
Har3rajvoss
- Kontakt:
mora se priznat roma dosta bolje igra bez dzeke, dosta brza igra, nema njega da uspori svaki napad
Znači čovjek donese 8 uzastopnih pobjeda i jednu izgubii sad odjednom Inter ****, Spalletti nivo Gattusa... A sasvim očekviano jer imali smo dosta teških utamica u zadnje 2-3 sedmice i normalno je da ne možeš sve odigra na nivou a Atalanta je u odličnoj formi i vrhunski odigrali. Brozović koji je ove sezone uz Icardija, Škriniara i Handu najbolji igrač, nakon jedne lošije utakmice (ovo očekujem već neko vrijeme jer momak svaku utakmicu najviše pretrči a Lućano ga kao najboljeg vežnjaka maksimalno forsira bez trunke odmora) je odjednom mediokritet... SS forum u svom izdanju
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Kao i uvijek iz krajnosti u krajnost, a nigdje sredine
. Sezona je duga, a ujedno i dobar poraz Intera da se vrate Interisti u realnost 
Uvijek nezgodno u Bergamu
Šta može Ciru večeras, ništa ispod hattrick-a ha @Chini
Možda i Pipita hattrick metne
Šta može Ciru večeras, ništa ispod hattrick-a ha @Chini
Možda i Pipita hattrick metne
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nema razloga panici, Napoli je pobijedio.. 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Nas petorica kao nekad 99 ili 2000-te, a i 2001...
Dva bianconera i tri rossonera...
Stariji, sa više kg, manje kose, djece buljuk ovog puta sa hanumama u drugoj sobi..
Kikiriki, kolač i meza...
I opklada - goli do pasa čiji tim izgubi protrčati kroz naselje večeras.
Dva bianconera i tri rossonera...
Stariji, sa više kg, manje kose, djece buljuk ovog puta sa hanumama u drugoj sobi..
Kikiriki, kolač i meza...
I opklada - goli do pasa čiji tim izgubi protrčati kroz naselje večeras.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Da je finale LP ili malo vaznija tekma, mogli ste i zene ubacit u opkladu. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.