FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ako neko bude imao kakav link nek proslijedi nama kojima je ovo radna nedelja
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Neki link??
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
**** ga bog mrtvi da ga **** hoće iko biti kažnjen od igrača za ove glupe golove i mrtvo piljenje u loptu
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Naravno,opet crveni...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ove igrace kao da je neko sa ceste pokupio, a ocigledno je da su skupljeni od nekog ko blage veze nema.....treba biti zadovoljan da ne ispadnemo ove sezone.....vise hodaju po terenu nego sto trce.....fudbalski odpad.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odigrali smo nidje veze, preslabo i to je sve odraz umora i slabe rotacije koju i nemamo. Nama treba dobrih igraca pod prvo.
Sto se tice sudjenja bezveze nam daje crveni, ne bi mogli nista ni bez crvenog, a mislim da ga nije udario. Bezveze vadi ljudima zivce.
Muminoviceva povreda nam je izbila 5-6 bodova sigurno, hajde vrati se vise odigraj to pola godine prije nego sto pobjegnes u Sarajevo ili Zrinjski.
Sto se tice sudjenja bezveze nam daje crveni, ne bi mogli nista ni bez crvenog, a mislim da ga nije udario. Bezveze vadi ljudima zivce.
Muminoviceva povreda nam je izbila 5-6 bodova sigurno, hajde vrati se vise odigraj to pola godine prije nego sto pobjegnes u Sarajevo ili Zrinjski.
Ne mogu nam tri Nalića pomoći.
- tuzlak1987
- Kontakt:

Kad se nakotite ovdje. Jeste kompleksasi u pm.
-
- Kontakt:
slobodine utakmice ko jaje jajetu... kad ga ne zabijemo prvi, u pravilu primimo i nikad se ne vratimo. I ne samo to, nego vazda jos se i crveni mora fasovati da se podeblja utisak nemoci. Potom ide nezadovoljstvo navijaca, sukob sa igracima, prozivke.
Smuci se covjeku ovo iz godine u godinu gledati isto. Ama bas svake sezone isto
Smuci se covjeku ovo iz godine u godinu gledati isto. Ama bas svake sezone isto
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Hadzanovic je dobar igrac, ali momka sto prije psihijatru odvesti, svake 2-3 utakmice mi ispastamo zbog njegovih bubica i gluposti. Pa i debil bi skontao da kad imas zuti i vec si napravio jedan faul i sudija te opomenuo, da onda trebas se smiriti, paziti sta radis. Medjutim on ko krkan kakav jos jace, jos gore. U njega se izgleda upali lampica u glavi kad mu kazes smiri se, nemoj vise, pa onda on jos gori postane. Koliko god je dobar igrac, puno puta je kostao tim sa ovim glupostima i bubicama.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Nasa najgora igra na Tusnju ove sezone,ni igre ni zara ni zalaganja(vjjerovatno sto nema ni plate/a).nala izvukao maksimum iz ove poluinvalidske grupe igrača,i to je to.Poraz zasluzen bez obzira na sučeve greške.Smaju raja proziva on se sa terena svađa,neće to na dobro ako ga navijači uzmu na zub.Dajdza mu se snuzdio u loži,konta jel dao ostavku ili nije po ko zna koji put.Podrška ekipi i Nali mada mu zamjerim sto ne daje sansu drugim juniorima jer je očito da Smaja nije kvalitet ni za federalnu ligu ali eto..
DRŽAVA TUZLA!!
Nema se ovdje sta zamjerati igracima Slobode, jednostavno vecina igraca nije za ove lige a kamoli za Slobode, igrace ne treba kriviti nego one koji su ih doveli, pocev od Karica pa do predsjednika ako ga i imamo, totalno nejasna situacija da li u ovom trenutku klub koji obiljezava 100 godina postojanja ima predsjednika kluba....Da nije Nalic dosao bili bi sigurno prikovani za dno tabele ispod Krupe, to je nazalost surova realnost.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vrtis se ko pokvarena ploca. Pogotovo sa pricom da nasi ne znaju dovesti igrace, a onaj debeli zna.Skver je napisao/la:Nema se ovdje sta zamjerati igracima Slobode, jednostavno vecina igraca nije za ove lige a kamoli za Slobode, igrace ne treba kriviti nego one koji su ih doveli, pocev od Karica pa do predsjednika ako ga i imamo, totalno nejasna situacija da li u ovom trenutku klub koji obiljezava 100 godina postojanja ima predsjednika kluba....Da nije Nalic dosao bili bi sigurno prikovani za dno tabele ispod Krupe, to je nazalost surova realnost.

A i sa tim o upravi kao da se ljudi bore ko ce biti u upravi i ko ce biti predsjednik.
hahahahahahaah. vjerni navijači forumski. Jedan poraz loša igra i pljuvanje igrača itd. koji ste vi dvoličnjaci. sad vam niko nevalja. Sami sebe kopate po ovom forumu. Usao sam samo da se ismijem i da vas pozdravim
Nala je izvukao maksimum iz ove ekipe,ali ne ide,kada vecina igraca nije za dresa Slobode.. da smo kakve srece pa da se pare pojave i da Nali dozvolis da dovodi igrace,bili bi bolji..
Ako je ovo najava za titulu naredne sezone ,kao sto je NJUO najavljivao,nece valjati..najavila se zestoka borba da se donese pehar u grad,ali izgleda nista..
I da li mi uopste imamo predsjednika ili nemamo ?
Jucer Sarjaevo odmah dopis savezu za neregularan gol Zrinjskog,kod nas samo sute,ne smiju pisnuti nakon kradje na Grbavici i Kosevu,a da ne spominjem sto nas handre na nasem terenu ..
Ako je ovo najava za titulu naredne sezone ,kao sto je NJUO najavljivao,nece valjati..najavila se zestoka borba da se donese pehar u grad,ali izgleda nista..
I da li mi uopste imamo predsjednika ili nemamo ?
Jucer Sarjaevo odmah dopis savezu za neregularan gol Zrinjskog,kod nas samo sute,ne smiju pisnuti nakon kradje na Grbavici i Kosevu,a da ne spominjem sto nas handre na nasem terenu ..
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 11 nov 2018, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Svaka cast Iveticu. Uleti frajer sam medju navijace, drsko i autoritativno. Ima muda. 

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Kakve veze ima neko sa ovim igracima i onih koji su ih doveli....svi krivi osim precjednika i vibera.....ko ih je dovodio ?tuzlak1987 je napisao/la:Vrtis se ko pokvarena ploca. Pogotovo sa pricom da nasi ne znaju dovesti igrace, a onaj debeli zna.Skver je napisao/la:Nema se ovdje sta zamjerati igracima Slobode, jednostavno vecina igraca nije za ove lige a kamoli za Slobode, igrace ne treba kriviti nego one koji su ih doveli, pocev od Karica pa do predsjednika ako ga i imamo, totalno nejasna situacija da li u ovom trenutku klub koji obiljezava 100 godina postojanja ima predsjednika kluba....Da nije Nalic dosao bili bi sigurno prikovani za dno tabele ispod Krupe, to je nazalost surova realnost.
A i sa tim o upravi kao da se ljudi bore ko ce biti u upravi i ko ce biti predsjednik.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma vidim ja sta ti guras. Samo je jedan sposoban jelde? Sutra ce ti doci novi predsjednik, odmah ces doci da ismijes bez da pruzis covjeku godinu-dvije da radi.Skver je napisao/la: Kakve veze ima neko sa ovim igracima i onih koji su ih doveli....svi krivi osim precjednika i vibera.....ko ih je dovodio ?
Igraci su slabi, to znamo jos od augusta. Isti koji su doveli te igrace su doveli i Nalica. Ode 70 hiljada na plate, negdje ode 200. Imamo sta imamo, mozda i nemamo za bolje.
gledam sad navijaci zelje traze odlazak uprave,iako im je ta uprava napravila istocnu tribinu,sredila malo stadion,zeljo non stop u vrhu,borba na oba fronta,euro tekme i ljudi ih tjeraju,samo kod nas se suti i govori da je dobro ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.