Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Jasta je neg penal. Cigan kjelini uvijek bio. Napravi prekrsaj i odmah odglumi faul ko fol.
Bravo sudija
Bravo sudija
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tako je Gonzalo, ujedi levata, hahah
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
miky_hz je napisao/la:Odmah zamjeniti Higuaina,on je psihicki pregorio sad nakon ovoga moze samo crveni fasovat neki do kraja,osim ako nije bas neka masina u glavi.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
Har3rajvoss
- Kontakt:
Platili 30 godisnjeg chokera 40-50 miliona
Pa bolji Kalinic bio ocm
Pa bolji Kalinic bio ocm
E čestitam Higuain, čudo on više crvenih u karijeri nije dobio koliko sere sudijama na svaku odluku 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jel za zuti?milanist je napisao/la:Jasta je neg penal. Cigan kjelini uvijek bio. Napravi prekrsaj i odmah odglumi faul ko fol.
Bravo sudija
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Psihopata lik.
Ovo je samo jedna od stavki zbog koje mi se zgadio prosle sezone, neka huja, frustracija.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Che cazzo???J1897 je napisao/la:Disastrooo... ovo nije crveni..
Milan ostecen.
No redo cardo.
Nije da sam ga tako pomno pratio kroz karijeru, al' baš sam syebo kroz ovih par mjeseci koliko igra za Milan, koliko je ustvarni živčan i nervozan, brat na svaku sudijsku odluku kontra njega maše rukama i tovari se sudiji u licePogba je napisao/la:Psihopata lik.Ovo je samo jedna od stavki zbog koje mi se zgadio prosle sezone, neka huja, frustracija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Prilike nismo stvorili 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo su svakako utakmice gdje se unaprijed pišu porazi. Jednostavno Juventus je bolji i to je to. Milan mora bodove uzimati na buraniji tipa Lazio. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- StariGrad071
- Kontakt:
Rutinski. Milan drugirazredna ekipa, da se zove piacenca ispali bi iz lige.
Borini - Edwin Po za siromasne. 
Udri ih djenaro dabogda neJmali cim jesti
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Mogao bi pozaliti zbog ovog sljedece koloRomagnoli13 je napisao/la: Milan mora bodove uzimati na buraniji tipa Lazio.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Momak provociras, evo tebi zuta karta.J1897 je napisao/la:Sto bi milanista reko. Nezasluzeno..
A šta ti je poenta ovog pisanja, ne kontam fakat?J1897 je napisao/la:Sto bi milanista reko. Nezasluzeno..
Je l' problem što je rečeno da je Benatia trebao dobiti drugi žuti? Vrlo lako je mogao dobiti žuti, jer se na snimku očigledno vidi namjerno pomjeranje ruke u smjeru gdje ide lopta kako bi je zaustavio. Al' opet kažem, nek' mu nije dao žuti, ne bi bilo fer za ono dati drugi žuti, al' namjera je ondje neupitna, i da već prije nije imao žuti siguran sam da bi ga dobio u onoj situaciji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.