AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

J1897
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la J1897 » 11 nov 2018, 22:51

memaga je napisao/la:Hajde gufefna idi u pet p.m.idiotu jedan misu jedan...nemoj da ti zovem real madrid phicko jedna ofucana....
Crveni karton.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 11 nov 2018, 22:53

memaga je napisao/la:Hajde gufefna idi u pet p.m.idiotu jedan misu jedan...nemoj da ti zovem real madrid phicko jedna ofucana....
Memo, cemu vrijedjanje na licnoj osnovi? Druze, zajebajemo se, ali granice su Djubrentus, manji/veci milanski klub i slicno. ;)

Smiri se, srcani ce te strefit, propustit ces Lazio. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 11 nov 2018, 22:54

Hajd lagano sa ovog foruma odskocite u laganim skokicima....imate svoj forum i tamo smrdite...a i ti andriy mozes isto lagano .djebati...

andriy7
Kontakt:

Post Postao/la andriy7 » 11 nov 2018, 22:55

memaga je napisao/la:Hajd lagano sa ovog foruma odskocite u laganim skokicima....imate svoj forum i tamo smrdite...a i ti andriy mozes isto lagano .djebati...
:urnebes:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 nov 2018, 22:56

drugi žuti za memagu :kafa:

sudija lopove!1!!111
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 11 nov 2018, 22:57

Dodje te ovdhe provocirati i zajebavati a kad izgubite finala nigdje vas, a koliko sam pratio vas forum nijedan milanez nije isao i mast vam vadio,tako da nema smisla....izvinjavam se pretjerao sam, ali te milim da napustis ovaj forum i ti i tebi slicni...
Forza Milan

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 11 nov 2018, 22:58

Svi su bili losi veceras,od higuaina do memage

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 11 nov 2018, 22:58

meecko je napisao/la:Jbt jeste li vi normalni? Prije početka sezone smo bili bliže gašenju nego LE. Ovo je maksimum što je Leonardo mogao uraditi. Plus FFP ti visi kao mač nad glavom, plus 10 godina se nije ulagalo u ekipu, niti imaš svoj stadion, što je valjalo se svake godine prodavalo. Za 2 godine se ne može popraviti svo sra. nje koje se napravilo tih 10 godina. Ne može se trošiti koliko hoćeš, nije vam ovo Soccer Manager. FIFA je kurava koja rikta kako hoće. Arapi kupuju koliko hoćeš a FFP ne važi za njih. Djubrentus ima sistem, kod nas je do skora bilo sve u raspadu od tima do uprave. Ni ja nisam zadovoljan sa ovim, ali idemo polako naprijed, biće to iduće godine sve ok. Bar se svjetlo nazire
O kakvom gašenju ti to pričaš? I ja sam protiv Laxalta, Borinija, Bakayoka i ostale gamadi ali nije se stiglo nešto bolje dovesti. Najviše bi volio da sad ulože nekih 300 miliona ali to vjerovatno neće moći da urade. Što se tiče nekih kazni daj pare napravi tim pa neka kažnjavaju koliko hoće. Ionako nas kažnjavaju zbog nekih sitnica, neka sad bar znamo zašto je kazna.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 11 nov 2018, 22:59

Jes memo ljut, necu vise, dosta, odoh spavat, sanjat pehar lige prvaka i tako. :mrgreen:
UrbyEmanuelson je napisao/la:Svi su bili losi veceras,od higuaina do memage
:urnebes:

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 11 nov 2018, 23:03

To memaga, samo u kost. I nemoj se izvinjavati. Izvinjuj se moderaciji ali ne ovim uljezima.

Pogba

Post Postao/la Pogba » 11 nov 2018, 23:04

Well, that escalated quickly :shock:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 11 nov 2018, 23:05

celikmilan je napisao/la:To memaga, samo u kost. I nemoj se izvinjavati. Izvinjuj se moderaciji ali ne ovim uljezima.
Ti se sutra izvini svojoj nastavnici bosanskog. :mrgreen:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 nov 2018, 23:22

da se vratimo pametnijim temama, da li je ingvajn dobio dikretni crveni ili drugi žuti, nisam dobro vidio :zzz:

ako je direktni onda propušta i parmu, ali tu bi da mu yebeš mater valjda trebali dobiti i bez njega, ali moglo se i ovo izbjeći da nije onakav živac.

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 11 nov 2018, 23:25

Ja mislim da mu je odmah dao crveni jer nije pokazao drugi put žuti.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 nov 2018, 23:28

i meni se čini da je bilo tako, a i na rezultatima stoji da je prvo dobio žuti pa odmah poslije direktni crveni, ali opet nisam sto posto siguran :think:

FORZA MILAN !

juvebosna
Kontakt:

Post Postao/la juvebosna » 11 nov 2018, 23:35

rope11 je napisao/la:da se vratimo pametnijim temama, da li je ingvajn dobio dikretni crveni ili drugi žuti, nisam dobro vidio :zzz:

ako je direktni onda propušta i parmu, ali tu bi da mu yebeš mater valjda trebali dobiti i bez njega, ali moglo se i ovo izbjeći da nije onakav živac.
dobio je žuti,a na prigovore i uvrede direktni crveni
time ce biti kaznjen na bar 2 tekme a mozda cak i vise sve u zavisnosti sta je sudija napisao
ne znam zasto mu je to trebalo.razumijem da se htio dokazat i vama i nama ali na ovaj nacin je ispao totalni debil,pa pogledajte samo facu kad mu je poceo "psovati" a ovaj se sprema da uzme crveni :wtf:
iako Juve nije bas blistao,ipak je rutinski odradio svoj dio.Milan je na nama uvijek bio najjaci i najbolji rival.tako malo vam treba da se vratitte.sa par pametnih poteza bit ce to stari Milan
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 11 nov 2018, 23:46

Sreca pa imam juventusovce i one druge ( ne zelim da im pisem ime) na blok listi, kako je lijepo kad ne citam njihove gluposti.

Har3rajvoss
Kontakt:

Post Postao/la Har3rajvoss » 12 nov 2018, 00:11

Gefufna je napisao/la:
Memo, cemu vrijedjanje na licnoj osnovi? Druze, zajebajemo se, ali granice su Djubrentus, manji/veci milanski klub i slicno. ;)

Smiri se, srcani ce te strefit, propustit ces Lazio. :mrgreen:
:tokralju: :rol:

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 12 nov 2018, 06:10

Pipita je sve ukenjao, debil teški - penal svak može fulit ali onako dobit crveni - i to baš pred meč sa direktnim rivalom za top4. Kriminalno. Trebao ga je Gattuso sčepat za vrat k'o onog Tottenhamovog.... :evil: Dovedite Zlatana prvim letom u Milano :idea: :shh:

Laxalte rokni se, zajedno sa Pipiton i sudijom što Benatiji ne dade crveni. Ostali ok, Zapata i Bakayoko najbolji, teška utakmica protiv rivala koji je objektivno spejs šatl za nas.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 12 nov 2018, 10:19

Higuain je dobio drugi žuti. Nije ništa psovao sudiji, već mu je navodno prigovarao što uvijek kontra njega nešto sudi. Odnosno galamio je na onog jadnika. Vjerovatno propušta Lazio i to je to. S obzirom da nije direktan crveni i nije bilo uvreda.

Gattuso mora biti u top 4 ili sa minimalnim minusom za tim mjestom do januara. Tad će ekipa svakako biti pojačana te i pravi bek konačno u takmičarskom ritmu. Mislim na Contija naravno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []