Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Netsi vode na poluvremenu 55 : 47 u gostima protiv Denvera koji je 9 - 2 u sezoni i 6 - 0 kod kuće.
Bivši igrač Cedevite je tokom ljeta bio velika želja turskog prvaka i evropskog viceprvaka Fenerbahcea čiji je transfer lično odobrio najbolji evropski trener Željko Obradović, piše basketbolgunlugu.com.
Ipak, Musa je odbio prelazak u jednu od najboljih evropskih ekipa, te je izabrao da svoj košarkaški put nastavi u NBA ligi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- anonymousHD
- Kontakt:
Kiks karijere
- tuzlak1987
- Kontakt:
U smislu odlaska u NBA za 3 godine da jer bi tada dobio ugovor mimo rookie ugovora (kao Bogdan Bogdanovic), naravno ako bi izrastao u nesto sto je za NBA. Ali ako bas ne bi izdominirao u Feneru onda ga ne bi uopste ni dobio.anonymousHD je napisao/la:Kiks karijere
Ovako je kao pick prve runde dobio garantovane 4 godine u NBA.
Vidicemo za par godina sta ce biti sa Musom u nba.Za sada tece sve po planu,sve sam ovo i ocekivao.Znaci prilagodjavanje na nba,minute dobiva tu i tamo (i koristi ih za to malo vrijeme),ovamo igra u g ligi cisto da ostane u kakvoj takvoj takmicarskoj formi,znaci za sada sve po ps
Dan tmuran ja mahmuran
-
edinjo-bih
- Kontakt:
bice to sve dobro aBd oko ovog malca 
I ja sam zadovoljan s trenutnom situacijom, uostalom je drugi najmladji igraci koji je zaigrao za Netse. 
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum. Moze li ling od utakmice Long Island Nets
Alejkumusselam, tekma je tek sutra u 21h (tj. taj dan je vec poceomirzateletovicc je napisao/la:Eselamu alejkum. Moze li ling od utakmice Long Island Nets
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Fala Kobe.NIsam dobro vidio. Jedan dobar stream od Dončiča, ovi mi nesto prekidaju ili slsaba slikakobe24 je napisao/la:Alejkumusselam, tekma je tek sutra u 21h (tj. taj dan je vec poceomirzateletovicc je napisao/la:Eselamu alejkum. Moze li ling od utakmice Long Island Nets) i trebao bi biti prenos na facebooku.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Jesul ista pravila Gdje sad igra Musa i u NBA , mislim trica udaljena i 12 minuta ?
Ista pravila, cak ove ekipe igraju iste akcije kao i svoja NBA ekipa. Uslovi nisu najbolji putuje se, u odnosu, “normalnim” letovima nekad cak i busevima. Ali Dzanan je na to sve navikao i nije razmazeno deriste to je sigurno. Momak je profesionalac od 16 godine i treba na ovo da gleda samo kao poligon i casove za ucenje NBA kosarke prije nego sto izadje na ispitHeraklitMracni je napisao/la:Jesul ista pravila Gdje sad igra Musa i u NBA , mislim trica udaljena i 12 minuta ?
A kad bi se uporedjivao kvalitet ove lige, recimo koja evropska liga bi bila u rangu nje?? Halalite ako je vec pisano?? Hvala
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
esprit24 je napisao/la:A kad bi se uporedjivao kvalitet ove lige, recimo koja evropska liga bi bila u rangu nje?? Halalite ako je vec pisano?? Hvala
Hmmm možda osrednji klubovi talijanske/njemačke lige??? Ovo je neko moje mišljenjeesprit24 je napisao/la:A kad bi se uporedjivao kvalitet ove lige, recimo koja evropska liga bi bila u rangu nje?? Halalite ako je vec pisano?? Hvala
- invincible1921
- Kontakt:
Ako uzmemo u obzir i divljastinu dabogda da je i tolikodjonla je napisao/la:esprit24 je napisao/la:A kad bi se uporedjivao kvalitet ove lige, recimo koja evropska liga bi bila u rangu nje?? Halalite ako je vec pisano?? HvalaHmmm možda osrednji klubovi talijanske/njemačke lige??? Ovo je neko moje mišljenjeesprit24 je napisao/la:A kad bi se uporedjivao kvalitet ove lige, recimo koja evropska liga bi bila u rangu nje?? Halalite ako je vec pisano?? Hvala
=\_1921_/=
Sigurno jaca od ABA lige...invincible1921 je napisao/la:Ako uzmemo u obzir i divljastinu dabogda da je i tolikodjonla je napisao/la:esprit24 je napisao/la:A kad bi se uporedjivao kvalitet ove lige, recimo koja evropska liga bi bila u rangu nje?? Halalite ako je vec pisano?? HvalaHmmm možda osrednji klubovi talijanske/njemačke lige??? Ovo je neko moje mišljenjeesprit24 je napisao/la:A kad bi se uporedjivao kvalitet ove lige, recimo koja evropska liga bi bila u rangu nje?? Halalite ako je vec pisano?? Hvala
- invincible1921
- Kontakt:
Brown koji je u zadnjoj sezoni u G ligi ubacivao 18.9 ppg, u Partizanu je otpisan kao promašaj.
Prilagodba tih kosarka iz Amerike zna biti teska. Imas William Gossa koji je bio mozda najbolji igrac Partizana u koledzu vidjelo da je rodjen za Evropske kosarke. Isto je i sa Pejdzom koji koliko vidim se muci sa fizickim aspektom igre. A na Balkanu se igraci otpisuju nakon mjesec dana, nema tu cekanja osim ako nisi prosao njihove omladinske selekcije.Drape je napisao/la:Brown koji je u zadnjoj sezoni u G ligi ubacivao 18.9 ppg, u Partizanu je otpisan kao promašaj.
LeVert 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.