I sam je najavio
"Za nas je ovo utakmica kao i svaka druga. Dobro, osjeća se malo da su stigla drugačija vremena, da su navijači ozbiljno zagrizli za utakmicu da i su brzo prodane sve ulaznice", počeo je Izet Hajrović, pa nastavio:
"Dokazali smo i u Trnavi da smo bolja momčad od Spartaka, a pred našim navijačima odigrat ćemo još bolje i osigurati taj dugogodišnji cilj naših navijača."
Uspjet ćete ono što nisu Modrić, Mandžukić, Eduardo, Vrsaljko, Brozović...
"Uh, to je velika stvar, to su svjetske zvijezde i vrhunski igrači. Mi sada igramo i za njih, pa neka i svi oni budu ponosni na rezultate ovog Dinama i činjenicu da će njihov bivši klub napokon prezimiti u Europi."
Drugi ste strijelac Europske lige, ima li još municije u ljevici?
"Za nešto ovako mora biti, ali to nam je ipak svima najmanje bitno, tko će zabiti ili asistirati."
Amer Gojak osim što igra sjajno i zaradio je poziv Roberta Prosinečkog u reprezentaciju BiH, oduševio je i proslavom gola u Osijeku. Nakon što je Gavranović zabio, Gojak je skakutao oko bunta suigrača kao da pleše kan-kan!
"Ne znam što mi je bilo, samo mi je tako došlo. Ali ako zabijem u četvrtak, tako ću opet trčati po cijelom terenu!"