Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

CLS
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la CLS » 16 okt 2010, 17:51

2:2 protiv WBA ne mogu da vjerujem, greska SAF sto je ubacio Gibsona
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 okt 2010, 17:54

Nevjerovatno. Pa kako se ovako vise mogu opustat. Chelsea kad zabije 2 gola, nastave i uvale jos 3 ili 4 komada. A ovaj Nani i Berbatov se pocu zayebavat. Odbrana je stvarno katastrofa, ne znam sta vise moze probat. Ovo je najbolje sto imamo, a vidite kako igraju. Katastrofa nova. Ode sezona u picku materinu. Preostaje nam izborit top 4 i nesto napravit u Ligi Prvaka. Titula je gotova stvar.

PS: Ko god govori da je Gibson talenat, neka ovu tekmu pogleda. Koji panj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 okt 2010, 17:55

Nevjerujem. Neću reći da mi nije drago zbog ovog remija, ali zaista anblivbl. :roll:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 okt 2010, 17:58

Nisam gledao ovaj meč, imao sam problema sa "svojom" ekipom, ali moram priznati da sam iznenađen(posebno kada se vidi da ste u utakmicu ušli furiozno i u prvom poluvremenu 2x zabili). Nego, od utakmice sa Bayernom jedan igrač je postao ispodprosječan. Da, radi se o Evri. Čovjek koji je bio pojam lijevog beka se pretvorio u igrača koji NEMA mjesta u Manchesteru. Bolji je O'Shea od njega. Izgleda da su Bayern i Domenech na koncu, uništili Patricea. Ukoliko postoji ekipa kojoj bi se on mogao uvaliti, mislim da bi to bio najbolji mogući posao za Crvene Đavole.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 okt 2010, 18:00

Neću više ništa pisati danas poslije ovoga, samo ću reći da je nevjerovatno očigledno koliko su igrači pali što se tiče samopouzdanja one 3 tekme a sad i ova su najbolji dokaz za to a kako će se to riješiti pojma nemam još ako se uzmu i one 2 tekme lige prvaka onda je to već hroničan problem. Ono što je možda moguće i što nam može pomoći jeste čišćenje unutar ekipe ko god ne želi da trči i da se trudi pogotovo kad je rezultat protiv nas nije potreban u ekipi i samo stvara dodatni porblem a prije svih mislim na Berbatova i Gibsona mada najbitnije je da igrači konačno dođu sebi i da se uigraju kao tim a ne da se sve svodi na igru pojedinca, Nani jeste odličan ali nije svemoguć.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 16 okt 2010, 18:01

**** te, jesam i ja optimista, nisam mog'o pretpostaviti da ce biti ovako losi. Fergi uporan ko mazga, zna da Berbatov, Nani i Anderson nisu igraci za Mancestera a opet ih forsira. Koliko treba sezona propasti da bi konacno shvatio da je pogrjesio sa njihovim dovodjenjem u klub :roll: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

sakho
Kontakt:

Post Postao/la sakho » 16 okt 2010, 18:03

Cartman je napisao/la:Nevjerovatno. Pa kako se ovako vise mogu opustat. Chelsea kad zabije 2 gola, nastave i uvale jos 3 ili 4 komada. A ovaj Nani i Berbatov se pocu zayebavat. Odbrana je stvarno katastrofa, ne znam sta vise moze probat. Ovo je najbolje sto imamo, a vidite kako igraju. Katastrofa nova. Ode sezona u picku materinu. Preostaje nam izborit top 4 i nesto napravit u Ligi Prvaka. Titula je gotova stvar.

mislim da si upravu :( , iako smo svi bili optimisti prije pocetka sezone, a i kako necemo biti, svi su govorili da smo losi ovakvi, onakvi, dosta nas je tvrdilo da imamo dobru podlogu od postojecih igraca i plus dva tri solidna pojacanja, i ja sam bio jedan od tih. Nazalost sada to vise nije tako, igra nije na nivou proslogodisnje, bodovi se prosipaju na svakom koraku, poceli smo licit na Liverpool (bez uvrede za njih), jer se i njima identicno desavali i traje i dalje.
Vodit 2:0 na pluvremenu, imat sve uslove za pobjedu i na kraju od slabe ekipe primit dva gola, je porazavajuce i za navijace i igrace i sve koji nesto osjecaju prema klubu :( .
Eto i odbrana je bila drugacija od prije nekoliko kola, ali opet nije to TO.Nadat se da cemo biti bolji, jer sa ovakvom igrom necemo nsita napravit.

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 16 okt 2010, 18:04

Malo se odbilo Fergusonu od glavu kad je rekao da je WBA bio lak start za Chelsea 8-)
Van der Saaru je vrijeme da objesi kopačke o klin, ali mu Fergie ne da

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 16 okt 2010, 18:04

Oj jeste slabi pa i mi smo ove pobijedili
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 16 okt 2010, 18:04

Ne znam kako opisati ovu predstavu, jednostavno smo sami sebe kaznili za promasaje i opustanje nakon drugog gola, nevjerovatno je da smo opet iz cista mira poklonili bodove, jos jedna u nizu tekmi za koju se nadamo da nam se vise nikad nece ponoviti, al et ove sezone je izgleda sve moguce... trebat ce nam kamion psihologa jer je ocigledno problem u glavama igraca, 20 minuta se igraju sa protivnikom, a onda samo stanu.. :?:
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 okt 2010, 18:05

Valencia je napisao/la:**** te, jesam i ja optimista, nisam mog'o pretpostaviti da ce biti ovako losi. Fergi uporan ko mazga, zna da Berbatov, Nani i Anderson nisu igraci za Mancestera a opet ih forsira. Koliko treba sezona propasti da bi konacno shvatio da je pogrjesio sa njihovim dovodjenjem u klub :roll: .
Koji lik majko mila. Nani i Berbatov ubjedljivo najbolji ove sezone i to njih nasao kritikovat. Gledas li ti uopste utakmice ili samo dodjes i lupas?

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 16 okt 2010, 18:06

pu jbmti WBA :evil: nisam gled'o tekmu al vidim da je Evra dao ag, ove sezone kao i vecim dijelom prosle post'o pravi kiks igrac da Bog sacuva, Ferdinand takodjer, al nama je velika mana sto mi nemamo jednog pravog kreatora igre, igramo samo na trku i ubacaje :|
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 okt 2010, 18:07

Monolog je napisao/la:Nisam gledao ovaj meč, imao sam problema sa "svojom" ekipom, ali moram priznati da sam iznenađen(posebno kada se vidi da ste u utakmicu ušli furiozno i u prvom poluvremenu 2x zabili). Nego, od utakmice sa Bayernom jedan igrač je postao ispodprosječan. Da, radi se o Evri. Čovjek koji je bio pojam lijevog beka se pretvorio u igrača koji NEMA mjesta u Manchesteru. Bolji je O'Shea od njega. Izgleda da su Bayern i Domenech na koncu, uništili Patricea. Ukoliko postoji ekipa kojoj bi se on mogao uvaliti, mislim da bi to bio najbolji mogući posao za Crvene Đavole.
Prije par dana sam naišao na informaciju da je Ferguson zainteresovan za Bainesa, igrača Evertona. Mislio sam da je to obična špekulacija, ali nakon ove današnje utakmice moje mišljenje se mijenja. Lijevi bek je više nego potreban, ne mora to biti Baines ali...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 okt 2010, 18:11

Ma Evra je katastrofa od SP-a. Bio je dobar u prvom danas, ali onda opet lose. Yebem ti Domenecha. Ali kakve su samo moronske poteze pravili Vidic i Ferdinand to nije normalno. Pred kraj ganjaju rezultat a Ferdinand ko neki Titus Bramble nabija loptu na tribine.

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 16 okt 2010, 18:12

šta vam je ljudi to je samo WBA

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 okt 2010, 18:15

osgood je napisao/la:Malo se odbilo Fergusonu od glavu kad je rekao da je WBA bio lak start za Chelsea 8-)
Van der Saaru je vrijeme da objesi kopačke o klin, ali mu Fergie ne da
:oops: isti Sušić jedna pogreška i odma' ne zna, evo više me ovo iznerviralo nego sam rezultat :x
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 16 okt 2010, 18:18

sakho je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Nevjerovatno. Pa kako se ovako vise mogu opustat. Chelsea kad zabije 2 gola, nastave i uvale jos 3 ili 4 komada. A ovaj Nani i Berbatov se pocu zayebavat. Odbrana je stvarno katastrofa, ne znam sta vise moze probat. Ovo je najbolje sto imamo, a vidite kako igraju. Katastrofa nova. Ode sezona u picku materinu. Preostaje nam izborit top 4 i nesto napravit u Ligi Prvaka. Titula je gotova stvar.

mislim da si upravu :( , iako smo svi bili optimisti prije pocetka sezone, a i kako necemo biti, svi su govorili da smo losi ovakvi, onakvi, dosta nas je tvrdilo da imamo dobru podlogu od postojecih igraca i plus dva tri solidna pojacanja, i ja sam bio jedan od tih. Nazalost sada to vise nije tako, igra nije na nivou proslogodisnje, bodovi se prosipaju na svakom koraku, poceli smo licit na Liverpool (bez uvrede za njih), jer se i njima identicno desavali i traje i dalje.
Vodit 2:0 na pluvremenu, imat sve uslove za pobjedu i na kraju od slabe ekipe primit dva gola, je porazavajuce i za navijace i igrace i sve koji nesto osjecaju prema klubu :( .
Eto i odbrana je bila drugacija od prije nekoliko kola, ali opet nije to TO.Nadat se da cemo biti bolji, jer sa ovakvom igrom necemo nsita napravit.
Nisu bas svi. Pis'o sam da ce MU u ovoj sezoni biti losiji u odnosu na proslu, ali ipak nisam mog'o pretpostaviti da ce biti ovako losi. Pis'o sam da je VDV godinu stariji i da ce imati nesto losiju sezonu, da ce Ferdinand radi problema sa ledjima biti losiji u odnosu na proslu sezonu, te da nema sanse da Runi ponovi onako maestralnu sezonu. Ko je mog'o nadomjestiti njihove slabije igre!? Smeling, Hernandez i Bebe :mrgreen: ? Dajte, ljudi, koliko dijete moras biti da nakon jedne dobre utakmice pomislis da ce Hernadez odigrati neku spektakularnu sezonu!? U ovoj sezoni ocekujem napredak jedino od Rafaela, dok ce ostali 'talenti' imati mini napredak ili ce stagnirati.
Koji lik majko mila. Nani i Berbatov ubjedljivo najbolji ove sezone i to njih nasao kritikovat. Gledas li ti uopste utakmice ili samo dodjes i lupas?
Samo ti se cini. Njih dvojica uzimaju puno lopti, previse 'muljaju' i usporavaju igru. Pored takvih daveza ostali ne mogu puno pakazati. Neka oni idu u Italiju ili Spaniju, pa neka tamo rolaju i pate jadnu loptu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 okt 2010, 18:19

Ma ja, trebaju igrat Park i Owen. Yebo Berbatova i Nania.

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 16 okt 2010, 18:20

Bmk za rezltate, titula ove godine ide na Old Trafford, siguran sam!
Glory glory Man United!
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 16 okt 2010, 18:35

Cartman je napisao/la:Ma ja, trebaju igrat Park i Owen. Yebo Berbatova i Nania.
Ta dvojica su jos gori, Ovenu je najbolje da se oprosti od fudbala. Bio mi je drag igrac dok nije pres'o kod najveceg rivala. Park je odlican igrac za ravnotezu u timu, ali nije od onih koji stvaraju prevagu. Sada je gotovo, moraju igrati Berbatov i Nani jer nema boljih igraca od njih. Na primjer, Marin i Lenon su duplo bolji igraci od Nanija za igru koju godinama preferira Junajted (bez muljaze, samo na prvu). Nemaju tehniku kao Nani, ali su brzi, eksplozivni, dobro se ubacuju u prazan prostor, konkretni i direktni. Berbatov je prespor, kao da trci unazad :mrgreen: . Previse mulja loptu (komplikuje) i usporava igru. Da sam reziser uvijek bih pust'o reklame kada je kod njega lopta :mrgreen: . Onaj Madjar iz Majnca je dobar igraci. Ali ipak, ako MU zeli da bude najbolji, moraju se dovesti makar 2 ekstra kvalitetna igraca. Hipoteticki, za mene je bolje dovesti igraca kao sto je Iniesta za 100 miliona, nego za te pare dovesti Benzemu, van der Varta, Gorkufa, Bastosa i jos jedno pet igraca njihove vrijednosti. Hocu reci, bolje da je Manco doveo jednog dobrog igraca nego trojicu sa sumnjivim igrackim kvalitetama. Neka neki drugi prave igrace, Manco je klub koji uvijek treba vrhunske rezultate.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.