javio sam se ,redbull93 je napisao/la:Javi se korisniku jopaa7phily je napisao/la:Gdje ima da se kupi samo offline igra

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
javio sam se ,redbull93 je napisao/la:Javi se korisniku jopaa7phily je napisao/la:Gdje ima da se kupi samo offline igra
Ubaci samo jednu ligu. Probaj tako.313 je napisao/la:
šta da mu čovjek kaže
Enter lupi313 je napisao/la:
šta da mu čovjek kaže
Meni lag'alo dok nisam podesio grafiku na medium, iako mi moze podrzati laptop i na high i sad je uredu, mada mi to nije toliko ni bitno iskreno, mogu i na 2D gledat one ikoniceBIHfan je napisao/la:Meni i sad laga match engine, sporo sve se nesto pokrece ko da sam Pentagonovu bazu podataka pokrenuo.
Definitivno ja odustajem od ove igrice.
ma moze i tekstualni prenos, pa te srčka strefi dok čekaš ko će ga zabitiTonySosa je napisao/la:Samo 2D Classic.
Napravio sam, zna li neko kako grbove da ubacim tj. folder graphics?Wandelanoite je napisao/la:Skinuo sam ovu našu ligu ali ne mogu nikako da napravim. Jel ekstraktujem u Editor Data ove fajlove?
Nisam skidao tu nasu ligu, ali inace ide ovako :Wandelanoite je napisao/la:Napravio sam, zna li neko kako grbove da ubacim tj. folder graphics?Wandelanoite je napisao/la:Skinuo sam ovu našu ligu ali ne mogu nikako da napravim. Jel ekstraktujem u Editor Data ove fajlove?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.