FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 12 nov 2018, 21:33

Imaš pp vezano za ove avatare.. treba mi jedan sličan koji Memara ima, ako ti nije problem brate :salut:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 12 nov 2018, 21:44

Nek debilni savez ima iste kriterije prema svima majku im sugavu. Nama protiv Borca deklasira igraca navijac nista,nas navijac uleti registruje se 0-3,razbiju glavu nasem pomocnom nikom nista jer on je clan Sarajeva,udje igrac koji nije registrovan Gavaric nikom nista klosari odvratni

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 12 nov 2018, 21:50

22.11.2018 otvara se novi objekat NFSBiH,i pozivnice su primili od najveceg “Ceferina” do najmanjih predsjednika svih Saveza u regionu....samo kazem gdje je prilika ukazati na nedostatak ili nesto vise...

Svako dobro

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 12 nov 2018, 22:02

Pa gdje im "nabave" ove "strucne" komentatore, ista situacija na derbiju penal za Zelju mu nije sporan, a ovo nad Ahmetovicem u Mostaru jeste, po meni ni jedno ni drugo nije bilo za penala, dok onaj "penal" za Zrinjski mislim treba uruciti otkaz sudiji Bjelici za sva vremena. Takodje i ovo komentarisanje pogresno dosudjenih kornera, pa na svakoj tekmi ih ima po nekoliko pogresno dosudjenih. A tek izjave sportskih radnika, kako da citaju sa nekog šalabahtera "utakmica prava prvenstvena itd" :D

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 12 nov 2018, 22:08

Osttribine je napisao/la:Pa gdje im "nabave" ove "strucne" komentatore, ista situacija na derbiju penal za Zelju mu nije sporan, a ovo nad Ahmetovicem u Mostaru jeste, po meni ni jedno ni drugo nije bilo za penala, dok onaj "penal" za Zrinjski mislim treba uruciti otkaz sudiji Bjelici za sva vremena. Takodje i ovo komentarisanje pogresno dosudjenih kornera, pa na svakoj tekmi ih ima po nekoliko pogresno dosudjenih. A tek izjave sportskih radnika, kako da citaju sa nekog šalabahtera "utakmica prava prvenstvena itd" :D
Al bas. Ovaj komentarise kakva je klima oko sudije, ako je javnost 50:50 onda sve prica kako je sudija postupio dobro, isto sad svi seru na bjelicu i sad ne valja nista sto je dosudio. Korner kod naseg gola bi vidioo samo da koristi var.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 nov 2018, 22:15

Bjelica je odsudio kriminalno losu utakmicu.
Onaj penal protiv nas je komedija. Penal za nas li-la situacija. I da ga nije svirao, ne bi pogrijesio. Ako dodamo i onaj korner iz kojeg se izrodio nas drugi gol, manje vise sve je to ok i sa te strane nemamo pravo na kuknjavu koja je prisutna zadnjih dana. Bjelicu kazniti i idemo dalje. Bod u Mostaru nama sasvim dovoljan.
Bitno je dobiti ove dvije utakmice do kraja i mirni da idemo na zimsku pauzu.

Sa druge strane, ne kazne li Zrinjski visokom novcanom kaznom i bar jednom utakmicom bez publike, to je onda skandal.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 12 nov 2018, 22:17

StariGrad071 je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Pa gdje im "nabave" ove "strucne" komentatore, ista situacija na derbiju penal za Zelju mu nije sporan, a ovo nad Ahmetovicem u Mostaru jeste, po meni ni jedno ni drugo nije bilo za penala, dok onaj "penal" za Zrinjski mislim treba uruciti otkaz sudiji Bjelici za sva vremena. Takodje i ovo komentarisanje pogresno dosudjenih kornera, pa na svakoj tekmi ih ima po nekoliko pogresno dosudjenih. A tek izjave sportskih radnika, kako da citaju sa nekog šalabahtera "utakmica prava prvenstvena itd" :D
Al bas. Ovaj komentarise kakva je klima oko sudije, ako je javnost 50:50 onda sve prica kako je sudija postupio dobro, isto sad svi seru na bjelicu i sad ne valja nista sto je dosudio. Korner kod naseg gola bi vidioo samo da koristi var.
Ma jasno je za sta sluze ovi ljudi u savezu, kao i u politici, nestrucni ljudi na odgovornim pozicijama dobro im dok traje i to je to, koristi imaju od reprezentacije, a za domacu ligu ih zaboli neka stvar.
Najbolje je neko ljetos napisao Davor Šuker igrao u Realu i aktuelni je predsjednik HNS-a, dok je "nas" Dino Begic igrao u Butmiru a predsjednik je NSBiH i dodaj na to jos nacionalne kvote dok se popune ostalim neznalicama i imamo to sto imamo.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 nov 2018, 22:24

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 nov 2018, 22:26

Pitar6785 je napisao/la:Manje bitne stvari al veoma vazne i najcesce prave prevagu koce bit prvak u bilo kojoj drzavi cak i bosni.

Povrede igraca cinimi se da odkad sto kamp mapravili imamo dosta manji broj povreda.

Da nema nezadovoljni igraca znaci da su svi placeni onoliko koliko vrijede odnosno koliko daju za klub, samim tim ljubomora tipa kako on ima toliko i toliko a ja sam bolji pa imam manje il isto ko on. Vrlo vazno

Juniori, su napravili neki pozitivno pritisak na placenike starohane da moraju igrat svom snagom i sa 100% mogucnosti jer klub ima juniore kojim ce zamjenit njega a isto tako je svjestan da to klub nece kostat skoro nista. Ja znam da ce sad reci nijo ovo vazno al ja bjerujem da jeste i to vrlo vazno.[/size] I mislim da je ovo vasu miskina sjebalo zadnje 4/5 sezona kao imas 2 seizine posle titule.

Juniori su 8x isplativi nego neki bekici hodzici curuluci jazvini itd jer prvo kvalitet skoro pa ne ispasta drugo mnogo jeftini treca stvar imas mogucnost da zaradis u prosjeku od 300-500 k km na njima sto je win win.

Misljenja sam da se treba napravit da klubovi vode ligu. Ima na **** sindikat je voljan da pomogne.

Treba trazit od uefe i fife da nam da neku pomoc i nac nekog sponzora da se svim premijerligasima napravi teren nako kao kod vase. I bilo bi ok i korak naprijed.

Sudije i kradze i namjestanje utakmica preko SDA I HDZ bi bile eleminisane ako bi ovo klubovi preuzelo.

Hocemo BOSANSKO HERCEGOVACKU LIGU necemo englesku spansku njemacku italijansku vec nasu
Sve tvoje komentare rado citam , postujem i uglavnom slicno razmisljamo . Ne samo ovo obiljezeno , od tebe se moze uciti mladicu . :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 nov 2018, 22:27

belosevic28 je napisao/la:https://www.transfermarkt.co.uk/desire- ... ler/310770

Ponudjen nam napadac.
Azan šta
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 12 nov 2018, 22:41

Suplja

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 nov 2018, 22:42

zagor1987 je napisao/la:Nek debilni savez ima iste kriterije prema svima majku im sugavu. Nama protiv Borca deklasira igraca navijac nista,nas navijac uleti registruje se 0-3,razbiju glavu nasem pomocnom nikom nista jer on je clan Sarajeva,udje igrac koji nije registrovan Gavaric nikom nista klosari odvratni
Ma kad smo mi pravi , ne mogu nam kriticno puno naskoditi. Mogu i nekad ce nam naskoditi , ali mi moramo biti onakvi kao u Krupi,Doboj Kaknju,Etno selu, pa sto ne i kao u Mostaru(sa 5 izostanaka i onakav penal)nisu vise od boda uzeli. Naravno nije isto +5 i +8 . Ono sto FKS treba da radi je stalni napredak(u svim segmentima) i da im treba puno podlosti i ofirnig kriminala da nam uzmu koju pobjedu , ali da nas te nepravde ne sprijece da budemo dominantni. U jednom trenutku ce shvatiti da smo 5 nivoa iznad podlog saveza.Ako Bog da .14 pobjeda , 1. remi i VJECNA VATRA. :bih:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 12 nov 2018, 23:53

zagor1987 je napisao/la:Nek debilni savez ima iste kriterije prema svima majku im sugavu. Nama protiv Borca deklasira igraca navijac nista,nas navijac uleti registruje se 0-3,razbiju glavu nasem pomocnom nikom nista jer on je clan Sarajeva,udje igrac koji nije registrovan Gavaric nikom nista klosari odvratni
Sve potpisujem. Država koja više cijeni one koji je mrze nego one koji žive za nju. :facepalm:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 13 nov 2018, 00:03

Evander je napisao/la:Bjelica je odsudio kriminalno losu utakmicu.
Onaj penal protiv nas je komedija. Penal za nas li-la situacija. I da ga nije svirao, ne bi pogrijesio. Ako dodamo i onaj korner iz kojeg se izrodio nas drugi gol, manje vise sve je to ok i sa te strane nemamo pravo na kuknjavu koja je prisutna zadnjih dana. Bjelicu kazniti i idemo dalje. Bod u Mostaru nama sasvim dovoljan.
Bitno je dobiti ove dvije utakmice do kraja i mirni da idemo na zimsku pauzu.

Sa druge strane, ne kazne li Zrinjski visokom novcanom kaznom i bar jednom utakmicom bez publike, to je onda skandal.
Sve si ovde objasnio
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 13 nov 2018, 00:56

Zrinjski ce dobit 1 utakmicu bez publike i neku malu novcanu kaznu. Vecina i tamo osudjuje vandalizam jer je to odraz nemoci. Isto kao i kod manijaka.
Mi trebamo gledati na nas i fokusirat se na nase utakmice, 5 bodova prednost je solidno a iduce 2 su na kosevu.
Imamo najbolji tim, igramo najbolje i vjerujem da cemo to i pokazat. Trenutno ja vidim samo Zrinjski kao konkurenciju ali i od njih smo malo jaci.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 13 nov 2018, 01:16

Ruku na srce 1:1 je realno trebalo biti. Mi smo imali precku i stativu i malo bolje sanse. To sto smo vodili i zakino nas, ostaje zal sto nismo pobjegli na 8 boba. Sto vecina kaze, sami se pitamo za titulu. Ne moze nas niko zajebat vec sami sebe. Nadam se da cemo prvi proci kroz cilj. Samo se sebi okrenuti i puna podrska od uprave do cistacice. Ljudi sute i rade. Tako i treba. Mi smo saburali evo tri godine, sad vidimo rezultate i hocemo duplu krunu i opet nekog atraktivnog u europi da se iskupimo :-D. Kroz 3-4 godine bar europa ligu, grupnu fazu. Prepisat pismeni iz Beograda i ovdje ga poturiti.

Po meni treba vratit vise stranaca u ekipu, koliko znam niko nije bio za smanjenje stranaca i da balkanci nisu stranci. Rigoroznije kazne za sudije, ima dosta ovih mladjih koji bi bilo dostojni PL. Za navijacke ispade i ulijetanja minimum 5 tekmi bez navijaca...

Ima par nacina borbe protiv saveza jedan od tih je prekidanje tekme bakljama... Pogotovo domacih. Pa kad oni iz svog djepa budu punili kasu fife bit ce druga prica.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 nov 2018, 01:54

Laznjak je napisao/la: 1. Ruku na srce 1:1 je realno trebalo biti. Mi smo imali precku i stativu i malo bolje sanse. To sto smo vodili i zakino nas, ostaje zal sto nismo pobjegli na 8 boba. Sto vecina kaze, sami se pitamo za titulu. Ne moze nas niko zajebat vec sami sebe. Nadam se da cemo prvi proci kroz cilj. Samo se sebi okrenuti i puna podrska od uprave do cistacice. Ljudi sute i rade. Tako i treba. Mi smo saburali evo tri godine, sad vidimo rezultate i hocemo duplu krunu i opet nekog atraktivnog u europi da se iskupimo :-D. Kroz 3-4 godine bar europa ligu, grupnu fazu. Prepisat pismeni iz Beograda i ovdje ga poturiti.

2. Po meni treba vratit vise stranaca u ekipu, koliko znam niko nije bio za smanjenje stranaca i da balkanci nisu stranci. Rigoroznije kazne za sudije, ima dosta ovih mladjih koji bi bilo dostojni PL. Za navijacke ispade i ulijetanja minimum 5 tekmi bez navijaca...

3. Ima par nacina borbe protiv saveza jedan od tih je prekidanje tekme bakljama... Pogotovo domacih. Pa kad oni iz svog djepa budu punili kasu fife bit ce druga prica.
1. Po meni sve istina i trebamo cak biti ponosni na ponasanje svih fudbalera(posebno mladih), a Bogami ni ostali u klubu nisu za velike kritike.
2. Ovo ne razumijem,pogotovo u ovom trenutku za FKS . Mi igramo sa tri , a placamo cetiri.Imamo tri i poluubjedljivo prvo mjesto.
3. Ako si mislio samo na Pitare i Horde onda sam protiv. Ako si mislio i na ostale klubove onda to nije za ovaj forum. Pozdrav.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 nov 2018, 09:06

Kako ne kontate,nas penal i korner su sumnjive situacije,tj nisu namjerne greske.Moze a i ne mora a njihov penal je ono ascare kao u vrijeme Krese Kordica i ofsajda od 2 metara koji se "ne vide".
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 13 nov 2018, 09:41

mma_hz je napisao/la:Kako ne kontate,nas penal i korner su sumnjive situacije,tj nisu namjerne greske.Moze a i ne mora a njihov penal je ono ascare kao u vrijeme Krese Kordica i ofsajda od 2 metara koji se "ne vide".
Upravo to, ali ako su gurbetima dali onaj penal na Kosevu onda ovaj nas definitivno jeste. To za korner je greska ali tesko da su mogli ono vidjeti.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 13 nov 2018, 09:55

Nemojte se bezveze paliti, čovjek iz saveza pokušava oprati bruku koja je prikazana u Mostaru, pa sad okreće vodu na mlin Zrinjskog.
Komentariše suđenje da zaštiti svoju guzicu, i guzice onih koji ga plaćaju.

Još će na kraju ispasti oni su zaslužili pobjedu, samo njih je sudija zaklao. Ma daj molim te.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: PingoFTW i 49 gostiju.