1. Po meni sve istina i trebamo cak biti ponosni na ponasanje svih fudbalera(posebno mladih), a Bogami ni ostali u klubu nisu za velike kritike.Laznjak je napisao/la: 1. Ruku na srce 1:1 je realno trebalo biti. Mi smo imali precku i stativu i malo bolje sanse. To sto smo vodili i zakino nas, ostaje zal sto nismo pobjegli na 8 boba. Sto vecina kaze, sami se pitamo za titulu. Ne moze nas niko zajebat vec sami sebe. Nadam se da cemo prvi proci kroz cilj. Samo se sebi okrenuti i puna podrska od uprave do cistacice. Ljudi sute i rade. Tako i treba. Mi smo saburali evo tri godine, sad vidimo rezultate i hocemo duplu krunu i opet nekog atraktivnog u europi da se iskupimo. Kroz 3-4 godine bar europa ligu, grupnu fazu. Prepisat pismeni iz Beograda i ovdje ga poturiti.
2. Po meni treba vratit vise stranaca u ekipu, koliko znam niko nije bio za smanjenje stranaca i da balkanci nisu stranci. Rigoroznije kazne za sudije, ima dosta ovih mladjih koji bi bilo dostojni PL. Za navijacke ispade i ulijetanja minimum 5 tekmi bez navijaca...
3. Ima par nacina borbe protiv saveza jedan od tih je prekidanje tekme bakljama... Pogotovo domacih. Pa kad oni iz svog djepa budu punili kasu fife bit ce druga prica.
2. Ovo ne razumijem,pogotovo u ovom trenutku za FKS . Mi igramo sa tri , a placamo cetiri.Imamo tri i poluubjedljivo prvo mjesto.
3. Ako si mislio samo na Pitare i Horde onda sam protiv. Ako si mislio i na ostale klubove onda to nije za ovaj forum. Pozdrav.