FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

miroslav blazevic
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la miroslav blazevic » 03 apr 2009, 22:15

Da imate dusu srce navijali biste za wolfsburg-a posto nemat- jer kad kad je bilo najteze pokazali ste to vi ili vasi roditelji-samo nastavite navijat za bayern-stvarno vam se divimo-tolika ljubav prema bayernu-super
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 apr 2009, 22:17

Miroslav Blazevic poznati bh.patriota :lol: :lol: :lol:
mi bosanci imamo pamcenje ko' ribe...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 apr 2009, 22:20

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:53, ukupno mijenjano 1 put.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 03 apr 2009, 22:25

Ma sad ima ovakvih na stotine kao "blazevic " ,i sve me vise nerviraju ,do juce nisu znali ko je Wolsburg ,danas samo za njih,odjedanput svi postali velike patriote ..smjesno .

Sto se tice sutrasnje tekme ,mislim da cemo pobijedit i pokazati ko je najjaci ,mada ce biti veoma teska utakmica ali eto

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 03 apr 2009, 22:26

bistrikboy je napisao/la:Miroslav Blazevic poznati bh.patriota :lol: :lol: :lol:
A ko je to veci patriota od cire mozda hadzibegic.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 apr 2009, 22:26

miroslav blazevic je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Miroslav Blazevic poznati bh.patriota :lol: :lol: :lol:
to bi bio jedan od mnogih... 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 03 apr 2009, 22:29

bistrikboy je napisao/la:
to bi bio jedan od mnogih... 8-)
Momak on je imao svoju sansu ako imas dovoljno godina onda se mozes sjetit zasto je otisao ili ako ces me lakse razumjet pobjegao na bolje!!!!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 apr 2009, 22:31

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 apr 2009, 22:35

Sutra bi Breno trebao dobiti sansu, jer Demichelis fali zbog zutih, a van Buyten nece moci igrati iz vec poznatih razloga.
Evo mogucih sastava:
Wolfsburg: Benaglio – Pekarik, Simunek, Barzagli, Schäfer – Riether, Josué, Misimovic, Gentner – Grafite, Dzeko
Bayern: Rensing – Lell, Lucio, Breno, Lahm – Schweinsteiger, van Bommel, Zé Roberto, Ribéry – Toni, Podolski

Statistika govori za Bayern, u zadnjih 10 duela, FCB dobio 7, 2 remija i 1 pobjeda vukova!
Wolfsburg dao samo jedan gol u zadnja 4 okrsaja sa Bayernom, kao domacin, zadnji bio '06!
Vukovi zadnji put izgubili bod kuci u augustu protiv Frankfurta (2-2) i onda slijedi 10 uzastopnih pobjeda, sjajna serija koja ce sutra imati svoj kraj! :)
Vom Jäger zum Gejagten

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 apr 2009, 22:35

Trazeci neki stari sportski casopis naletih na magazin Slobodna Bosna iz 2001 godine. Ajd reko da malo prelistam i naletim na jedan veome interesantan clanak koji sigurno nece posebno dirnuti ove velike postovaoce lika i djela miroslava cire blazevica.

Tada se valjda pricalo o novom selektoru BiH, a pasalic i kompanija je otisla u zg da pregovara sa cirom koji je tada napustio mjesto selektora Irana.

U textu izmedju ostalog pishe da je ciro mjesecima ubjedjivao Hibica i Stanica da igraju za hrv reprezentaciju, a to je cinio vec njegovom cuvenom recenicom iz tog perioda

"BiH NE POSTOJI I NIKADA NECE IMATI SVOJU REPREZENTACIJU"

Muhamed Konjic govori:

Blazevic i Vlatko Markovic su me zvali da igram za hrv reprezentaciju. Bilo je to vrijeme kada su oni htjeli da potpishem za Dinamo. Zvali su cak i moje roditelje u Bosni, govorili mi kako je najbolje da igram za hrv repr.....

Dalje u textu pishe:

"Naime, neposredno pred odlazak bh nogometne reprezentacije na mediteranske igre u Montpellier 1993 godine, u Zg su svi nogometashi porijeklom ih BiH dobili obavijest kako im izbjeglicki kartoni isticu za 2 dana nakon zavrsetka Mi. Rukovodstvo bh reprezentacije nakon prvog šoka, shvatilo je kako je cijela igra osmišljena da nekolicina igraca poput Marija Stanica, Predraga Jurica, Zeljka Pavlovica, ali i Mirsada Hibica i Seada Halilovica, ne obuče dres bh reprezentacije. Od dana kada im je stigla ova obavijest, vodstvu bh reprezentacije put je otkazalo desetak nogometaša, a na Mi ih se zaputilo svega osam....."

Faruk Hadžibegic govori o prijateljskoj utakmici u malom Fudbalu BiH-Hrvatska, odigranoj u zg 1993 godine

"Mislim da je nastup reprezentacije BiH tada, kada smo igrali prptiv Hrv, bio prvi međunarodni susret ikad odigran na tom turniru. Razvalili smo ih sa 3-0, no ono što smo dozivjeli dok smo igrali, to sto su nam tada radili ljudi iz publike i iz organizacije bilo je više nego ponizenje, to je bilo teško shvatiti i to u gradu u kojem svako od nas ima mnogo prijatelja. A iza svega toga je stajao blazevic, on je pripremio takvu šovinističku atmosferu, on je stajao iza svih napada na nas i to je i ponovio u Bologni kada je 1996 godine naša repr igrala protiv Hrv. Čiro je to izgleda zaboravio, on sada prića kako nikada nije uradio nista protiv Bosne, kako je to uvijek bila njegova domovina. Mogu mu samo poruciti da se sjeti Zagreba i Bologne. Ako se on ne sjeća, mi se sjećamo jako dobro!"

Vaha Halilhodzic kaze:

" Njegov dolazak je velika sramota! Covjek koji bi najvishe volio da BiH ne postoji sada treba da vodi repr te zemlje"

Mehmed Bazdarevic govori isto u toj utakmici u Zg

"Trebalo je imati mnogo hrabrosti tih dana otici u Zg i odigrati utakmicu, skupili smo se Faruk, Baka Sliskovic, Haris Skoro, ja i jos nekoliko igraca. Ambijent je bio Bože sacuvaj. Najgore smo prosli Osim, Faruk i Ja. Bilo je zvizduka, psovanja, ma svega.... U jednom trenutku na hodniku sam vidio Marija Stanica, momka koji je Zeljino dijete, koga znam jos od vremena kada nam je dohvacao lopte na treninzima. Ciro ga je doveo da igra za repr hr. Ta je malonogmetna utakmica bila prijavljena UEFA-i samo da bi Stanic imao sluzbeni nastup za repr hrv. U tom sam hodniku cuo rijeci koje nisu za novine, znam da je ciro Mariju doslovce rekao: Oni nikada nece imati reprezentaciju. Ko to mi? Preko toga ja dok sam ziv ne mogu preci. Meni ce ako ovo ne kazem , zamjeriti moja porodica, moji rođaci koji su branili Sarajevo na Hrasnom Brdu, zamjerice mi moja raja, navijaci Sarajeva i Zelje".

Eto moji ciroljubci malo o vasem mezimcu, najvecem sinu ove drzave, velikom i isitnskom prijatelju ove zemlje, covjeku koji ce spasiti bih fudbal....

citaj slonu... 8-)

sorry za offtopic... ;)

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 03 apr 2009, 22:37

Rz88 je napisao/la:

Sine, ti nemas veze, ti si jedan od onih sto vole svoju domovinu preko noci, i ne znas sve cirine izjave dok je hrvatsku vodio, i sta je pricao protiv bosne, sve u svemu i dalje sam uz Mehu Kodru i sasu Papca, pa neka mi pobjedujemo, neka nam malo osvjetle obraz u Europi ali ja necu zaboraviti.

Nemoj kvariti vise temu, dosadjujes s tvojom domoljubljivoscu, odkad ja pratim vukove jos kada je igrao mirko hrgovic tmo i mike hanke, te onaj zuti ne mogu se nikako sjetiti, a sada ti preko noci postao navijac vukova, i nesto kazes zaboravljamo sta je bilo prije, pa reci sta je bilo-

U pravu si bayern mora dobiti u svakom slucaju samo naprijed!!!!! hahahhahhahahhahahhahah
Biti ce teska utakmica, Bayern mora dobiti, pokazat cemo aBd da smo najjaci tamo, ako sutra dobijemo prvaci smo 100% i bod je solida ako hertha zijani.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 03 apr 2009, 22:38

Respect ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 apr 2009, 22:40

E yebiga bistrikboy, ti nam uvali ciru i na ovoj temi, stvarno nema potrebe!
Vom Jäger zum Gejagten

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 apr 2009, 22:43

geronimo je napisao/la:E yebiga bistrikboy, ti nam uvali ciru i na ovoj temi, stvarno nema potrebe!
znam izvini,al me nervira ova kultura zaborava kod nas...

sve u svemu vukovi nam uvijek budu solidna musterija a interesantno je i da smo vec 3 puta upravo u wolfsburgu uzeli bodve s kojima smo postali sampioni... :D

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 03 apr 2009, 22:44

bistrik, lijep post ;)
zamolio bih tebe i ovog vrhunskog poznavaoca fudbala @miroslava blaezvica da nastavite o Ciri ovdje: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=2320

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 03 apr 2009, 22:46

bistrikboy je napisao/la:Trazeci neki stari sportski casopis naletih na magazin Slobodna Bosna iz 2001 godine. Ajd reko da malo prelistam i naletim na jedan veome interesantan clanak koji sigurno nece posebno dirnuti ove velike postovaoce lika i djela miroslava cire blazevica.

Tada se valjda pricalo o novom selektoru BiH, a pasalic i kompanija je otisla u zg da pregovara sa cirom koji je tada napustio mjesto selektora Irana.

U textu izmedju ostalog pishe da je ciro mjesecima ubjedjivao Hibica i Stanica da igraju za hrv reprezentaciju, a to je cinio vec njegovom cuvenom recenicom iz tog perioda

"BiH NE POSTOJI I NIKADA NECE IMATI SVOJU REPREZENTACIJU"

Muhamed Konjic govori:

Blazevic i Vlatko Markovic su me zvali da igram za hrv reprezentaciju. Bilo je to vrijeme kada su oni htjeli da potpishem za Dinamo. Zvali su cak i moje roditelje u Bosni, govorili mi kako je najbolje da igram za hrv repr.....

Dalje u textu pishe:

"Naime, neposredno pred odlazak bh nogometne reprezentacije na mediteranske igre u Montpellier 1993 godine, u Zg su svi nogometashi porijeklom ih BiH dobili obavijest kako im izbjeglicki kartoni isticu za 2 dana nakon zavrsetka Mi. Rukovodstvo bh reprezentacije nakon prvog šoka, shvatilo je kako je cijela igra osmišljena da nekolicina igraca poput Marija Stanica, Predraga Jurica, Zeljka Pavlovica, ali i Mirsada Hibica i Seada Halilovica, ne obuče dres bh reprezentacije. Od dana kada im je stigla ova obavijest, vodstvu bh reprezentacije put je otkazalo desetak nogometaša, a na Mi ih se zaputilo svega osam....."

Faruk Hadžibegic govori o prijateljskoj utakmici u malom Fudbalu BiH-Hrvatska, odigranoj u zg 1993 godine

"Mislim da je nastup reprezentacije BiH tada, kada smo igrali prptiv Hrv, bio prvi međunarodni susret ikad odigran na tom turniru. Razvalili smo ih sa 3-0, no ono što smo dozivjeli dok smo igrali, to sto su nam tada radili ljudi iz publike i iz organizacije bilo je više nego ponizenje, to je bilo teško shvatiti i to u gradu u kojem svako od nas ima mnogo prijatelja. A iza svega toga je stajao blazevic, on je pripremio takvu šovinističku atmosferu, on je stajao iza svih napada na nas i to je i ponovio u Bologni kada je 1996 godine naša repr igrala protiv Hrv. Čiro je to izgleda zaboravio, on sada prića kako nikada nije uradio nista protiv Bosne, kako je to uvijek bila njegova domovina. Mogu mu samo poruciti da se sjeti Zagreba i Bologne. Ako se on ne sjeća, mi se sjećamo jako dobro!"

Vaha Halilhodzic kaze:

" Njegov dolazak je velika sramota! Covjek koji bi najvishe volio da BiH ne postoji sada treba da vodi repr te zemlje"

Mehmed Bazdarevic govori isto u toj utakmici u Zg

"Trebalo je imati mnogo hrabrosti tih dana otici u Zg i odigrati utakmicu, skupili smo se Faruk, Baka Sliskovic, Haris Skoro, ja i jos nekoliko igraca. Ambijent je bio Bože sacuvaj. Najgore smo prosli Osim, Faruk i Ja. Bilo je zvizduka, psovanja, ma svega.... U jednom trenutku na hodniku sam vidio Marija Stanica, momka koji je Zeljino dijete, koga znam jos od vremena kada nam je dohvacao lopte na treninzima. Ciro ga je doveo da igra za repr hr. Ta je malonogmetna utakmica bila prijavljena UEFA-i samo da bi Stanic imao sluzbeni nastup za repr hrv. U tom sam hodniku cuo rijeci koje nisu za novine, znam da je ciro Mariju doslovce rekao: Oni nikada nece imati reprezentaciju. Ko to mi? Preko toga ja dok sam ziv ne mogu preci. Meni ce ako ovo ne kazem , zamjeriti moja porodica, moji rođaci koji su branili Sarajevo na Hrasnom Brdu, zamjerice mi moja raja, navijaci Sarajeva i Zelje".

Eto moji ciroljubci malo o vasem mezimcu, najvecem sinu ove drzave, velikom i isitnskom prijatelju ove zemlje, covjeku koji ce spasiti bih fudbal....

citaj slonu... 8-)

sorry za offtopic... ;)
A sta rece kako ode hadzibegic iz reprezentacije-gdje su bazdarevic i ostala kompanija jeli nisu imali ponudu-momak samo se nastavi lozit glupostima-da ciro toliko mrzi bosnu on je nebi vodio njemu to netreba a kamoli pravio dobre rezultate-budi pametan momcino.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 apr 2009, 22:48

ribery je napisao/la:bistrik, lijep post ;)
zamolio bih tebe i ovog vrhunskog poznavaoca fudbala @miroslava blaezvica da nastavite o Ciri ovdje: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=2320
ja sam zavrsio... 8-)

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 03 apr 2009, 22:51

bistrikboy je napisao/la:
ribery je napisao/la:bistrik, lijep post ;)
ja sam zavrsio... 8-)
jesi kad je valjat neargumentovano-reko kaze u hodniku!!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 apr 2009, 22:56

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 04 apr 2009, 17:15

pa padese 4!!!!!!ahhahhahahahahhahahhahahah f.c. bayerncic

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.