FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

robertkosar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la robertkosar » 13 nov 2018, 18:16

alenpitar je napisao/la:Nista tu savez nije kriv. Krivi su nasi uhljebi u klubu. Zaboli njih kurcina koliko ce klub kazne platiti i da li ce drugi imati isti treman kao mi. Najvaznije je da je njima plata dobra i redovna. Pa evo i husrfe je nakon nakon utakmice u mostaru izjavio da je sve bilo fer i korektno i zahvalio se ljudima na doceku. Ne znam sto se vi bezze nervirate zbog toga.
Razumijem trenera jer znam da je malo tezi skrtac. Kad je cuo da mora platit 1000km kazne dvije noci nije mogao oka sklopit. Kad je igrao za Sarajevo ispao mu arifaga iz padze tri sata trazio po staroj carsiji :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 13 nov 2018, 18:20

MortemHz je napisao/la:Široki Brijeg - 2.500 KM (pirotehnika, ubacivanje tvrdih predmeta u teren)
Sarajevo - 8.000 KM (bakljada na derbiju)
Željezničar - 6.500 KM (bakljada na derbiju + loša organizacija utakmice i neodgovorno ponašanje domaćih navijača)
Zrinjski - 5.500 KM (loša organizacija utakmice i neodgovorno ponašanje domaćih navijača, ubacivanje tvrdih predmeta u teren, pirotehnika)
Mortem Sarajevo 8 000KM za derby i 2 000KM za Zrinjski pirotehnika i ukupno to ti je 10 000KM izvini na upadu kasni mi sa mobilnog na poslu sam
Sarajevo ljubavi moja!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 nov 2018, 18:23

sekac je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Široki Brijeg - 2.500 KM (pirotehnika, ubacivanje tvrdih predmeta u teren)
Sarajevo - 8.000 KM (bakljada na derbiju)
Željezničar - 6.500 KM (bakljada na derbiju + loša organizacija utakmice i neodgovorno ponašanje domaćih navijača)
Zrinjski - 5.500 KM (loša organizacija utakmice i neodgovorno ponašanje domaćih navijača, ubacivanje tvrdih predmeta u teren, pirotehnika)
Mortem Sarajevo 8 000KM za derby i 2 000KM za Zrinjski pirotehnika i ukupno to ti je 10 000KM izvini na upadu kasni mi sa mobilnog na poslu sam
Nekim čudom nisam vidio, ispravljeno je, hvala ti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 13 nov 2018, 18:30

Nevjerovatno, stvarno nevjerovatno, veca novcana kazna nama za baklje nego ovima sto covjeku glavu na klupi razbise, i jedna utakmica suspenzije, a nakon zalbe vjerovatno ni ta jedna ili samo taj dio tribine mozda zatvore. Ma ovo treba sve ukinuti i drzavu i fudbal i sve.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 13 nov 2018, 18:38

Oni nas kaznjavaju, kazne sve vece a mi i dalje palimo baklje. Novac koji se da za kupovinu baklji treba donirati bolesnoj djeci. Sa klubom se dogovoriti, novac koji se da za kazne da se ulozi u ovu nasu djecu jer ce klub imati od njih korist. Mi sa bakljama direktno punimo dzepove lopovima u savezu. Svaki normalan navijac treba da razmisli o tome. Podrzati klub i igrace sa grlom i aplauzima. :salut:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 nov 2018, 18:39

fks74 je napisao/la:Oni nas kaznjavaju, kazne sve vece a mi i dalje palimo baklje. Novac koji se da za kupovinu baklji treba donirati bolesnoj djeci. Sa klubom se dogovoriti, novac koji se da za kazne da se ulozi u ovu nasu djecu jer ce klub imati od njih korist. Mi sa bakljama direktno punimo dzepove lopovima u savezu. Svaki normalan navijac treba da razmisli o tome. Podrzati klub i igrace sa grlom i aplauzima. :salut:
Taj iznos se odbije kada pare legnu u savez od europskih takmičenja (UEFA). Mislim da svima legne u decembru nekad na pauzi pa se od toga računa, recimo da smo zaradili 570.000 KM, sada ćemo dobiti 555.000 KM itd.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 nov 2018, 18:41

E fkt ne mogu da vjerujem!
NS BiH je jedna najobicnija mafijaska,korumpirana organizacija...fujjj

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 13 nov 2018, 18:42

Omladinska škola FK Željezničar

""Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!"

:lol:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 nov 2018, 18:49

Zukanovic je napisao/la:Omladinska škola FK Željezničar

""Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!"

:lol:
by krkan sablja

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 nov 2018, 18:50

Samo da ilustriram

FK Sarajevo - 10.000 KM kazna

slika
slika

HŠK Zrinjski - 5.500 KM kazna

slika
slika

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 13 nov 2018, 18:56

Yebem li ti Begicu igdje ista imas. Pa majku ti yebem mafijasku.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 13 nov 2018, 19:01

Majku u supak **** onaj truhli sasuseni.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 13 nov 2018, 19:02

Ova zemlja je promašaj! Ovaj savez je promašaj! Život ovdje je promašaj. :thumbdown:

Što više starim sve manje imam volju da živim u ovoj državi gdje je sve nenormalno normalno.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 nov 2018, 19:08

Sabotirati reorezentaciju na svakom koraku. Ugasila se da Bog da Begiceva prcija. Sjeme im se svima zatrlo. Unistavaju i ovo malo jada od lige koja treba da donese malo radosti ovom napacenon narodu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 13 nov 2018, 19:08

MortemHz je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Oni nas kaznjavaju, kazne sve vece a mi i dalje palimo baklje. Novac koji se da za kupovinu baklji treba donirati bolesnoj djeci. Sa klubom se dogovoriti, novac koji se da za kazne da se ulozi u ovu nasu djecu jer ce klub imati od njih korist. Mi sa bakljama direktno punimo dzepove lopovima u savezu. Svaki normalan navijac treba da razmisli o tome. Podrzati klub i igrace sa grlom i aplauzima. :salut:
Taj iznos se odbije kada pare legnu u savez od europskih takmičenja (UEFA). Mislim da svima legne u decembru nekad na pauzi pa se od toga računa, recimo da smo zaradili 570.000 KM, sada ćemo dobiti 555.000 KM itd.
Bez obzira taj iznos se mora platiti pa kako god. Baklje i nisu neka koreografija, to je davno prevazidjeno. Bilo je derbija kada je bakljada direktno uticala na rezultat. Vidimo i sami da se ove kazne pisu na nekoj politickoj osnovi. Zasto da im damo povod za tako nesto. Mislim da je jedino rjesenje za ove incidente oduzimanje bodova ali to trebaju klubovi da se dogovore i da to prihvate. Onda bi svi klubovi u dogovoru sa navijacima , vodili racuna da ne dodje do incidenta.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 nov 2018, 19:13

alenpitar je napisao/la:Nista tu savez nije kriv. Krivi su nasi uhljebi u klubu. Zaboli njih kurcina koliko ce klub kazne platiti i da li ce drugi imati isti treman kao mi. Najvaznije je da je njima plata dobra i redovna. Pa evo i husrfe je nakon nakon utakmice u mostaru izjavio da je sve bilo fer i korektno i zahvalio se ljudima na doceku. Ne znam sto se vi bezze nervirate zbog toga.
Prijatelju kome se zaliti ,kad funkcionise po principu: "Kadija te tuzi , kadija ti sudi". Zbog kravate dobijes milju KM kazne. Da je rekao nije penal ,dobio bi 2 milje kazne zbog "mjesanje u sudjenje",drugi mogu mi ne. Da je komentarisao POKUSAJ UBISTVA , e tek bi tad klub nahebao. Moramo pametno do titule ,pa do titula.Nazalost ,ne preostaje nam nista nego trpiti i pametno do titule.Vrijeme radi za nas,ako budemo bolji za 3 gola. :tokralju:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 13 nov 2018, 19:24

belosevic28 je napisao/la:Sabotirati reorezentaciju na svakom koraku. Ugasila se da Bog da Begiceva prcija. Sjeme im se svima zatrlo. Unistavaju i ovo malo jada od lige koja treba da donese malo radosti ovom napacenon narodu...
E sad pogađaj ko postavi Begica za predsjednika saveza.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 nov 2018, 19:25

@fks74 nikad ti Horde neće prestat s bakljama, jer Horde su prije svega navijačka grupa, ultra pokret itd. Grupa bi izgubila rejting da prestane palit, jer svaka ozbiljna navijačka grupa na Balkanu i u Istočnoj Evropi ima pyro show, čak i u Italiji se i dan danas ponešta zapali, pa i u Engleskoj kad navijači izađu iz ralja FA (polufinale EL između Manchestera i Liverpoola). Kad je lani protiv Slobode povrijeđen momak, Horde su izdale saopštenje da je pirotehnika uvijek bila dio sjevera i da će se palit' bez obzira na sve.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 13 nov 2018, 19:26

Samozdravlje je napisao/la:
Prijatelju kome se zaliti ,kad funkcionise po principu: "Kadija te tuzi , kadija ti sudi". Zbog kravate dobijes milju KM kazne. Da je rekao nije penal ,dobio bi 2 milje kazne zbog "mjesanje u sudjenje",drugi mogu mi ne. Da je komentarisao POKUSAJ UBISTVA , e tek bi tad klub nahebao. Moramo pametno do titule ,pa do titula.Nazalost ,ne preostaje nam nista nego trpiti i pametno do titule.Vrijeme radi za nas,ako budemo bolji za 3 gola. :tokralju:
Pa sigurno si u pravu, ali postoje i druge metode rada. Npr ja znam neke kadije kojima su izgorjele kuce. Bog ih kaznio.
A husref je MORAO odma sasuti sve, klub treba da ga podrzi da govori ono sto mu smeta. Kad imamo pare za zaposljavanje raznih ubleha, trebali bi imati za te kazne. Vidis kako to Baka radi. On prica, oni kaznjavaju. Ali on i dalje prica. I rezultati se vide. Zadnji primjer je ovaj penal protiv nas. Nikad im ono nebi svirao da oni cute kao mi. A postoje i UEFA, FIFA i ostala gowna
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 13 nov 2018, 19:27

Pa zna savez odakle im kapa lova za marifetluke,nas kupe po 10 milja za bakljade,za ustasko orgijanje,pljuvanje drzave,svastike,razb8janje glave trenerima itd sve zajedno ne plate ko nasu bakljadu jednu plus kazu u saopstenju ovim pokazujemo da neceno to tolerirati. Trebamo sad razbit glavu odma sljedecu tekmu nekom igravu ako krene lose,dok su ovako male kazne da vidimo ocemol i mi sa 4 hiljade proc cuj 4000 hahah majko mila,treba im bakljadu sljedecu domacu napraviti da prekid bude 50 minuta

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []