FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 13 nov 2018, 19:30

Nadam se da sa ovim klosarima igramo barem predzadnju od domacih, treba ih kamenovati sve redom poslije tekme. Dobro za klub i nasu buducnost.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 nov 2018, 19:32

Valjda nasi nece biti retardirani i dopustiti da ostane na ovome. Treba proslijediti slucaj u UEFA-u.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 nov 2018, 19:38

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ova zemlja je promašaj! Ovaj savez je promašaj! Život ovdje je promašaj. :thumbdown:

Što više starim sve manje imam volju da živim u ovoj državi gdje je sve nenormalno normalno.
Ostao ili otisao iz BiH , razumijem Te. Ovo nam rade oni koji su "92 razarali ovu drzavu potpomognuti sa Kvislinzima (vec vidjeno). Nadati se da cemo je ponovo odbraniti u miru.Trebat ce nam Bozja pomoc , pamet i snaga. Ziv mi i zdrav bio Ti i cijela Krajina. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 nov 2018, 19:49

alenpitar je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Nista tu savez nije kriv. Krivi su nasi uhljebi u klubu. Zaboli njih kurcina koliko ce klub kazne platiti i da li ce drugi imati isti treman kao mi. Najvaznije je da je njima plata dobra i redovna. Pa evo i husrfe je nakon nakon utakmice u mostaru izjavio da je sve bilo fer i korektno i zahvalio se ljudima na doceku. Ne znam sto se vi bezze nervirate zbog toga.
Prijatelju kome se zaliti ,kad funkcionise po principu: "Kadija te tuzi , kadija ti sudi". Zbog kravate dobijes milju KM kazne. Da je rekao nije penal ,dobio bi 2 milje kazne zbog "mjesanje u sudjenje",drugi mogu mi ne. Da je komentarisao POKUSAJ UBISTVA , e tek bi tad klub nahebao. Moramo pametno do titule ,pa do titula.Nazalost ,ne preostaje nam nista nego trpiti i pametno do titule.Vrijeme radi za nas,ako budemo bolji za 3 gola. :tokralju:
Pa sigurno si u pravu, ali postoje i druge metode rada. Npr ja znam neke kadije kojima su izgorjele kuce. Bog ih kaznio.
A husref je MORAO odma sasuti sve, klub treba da ga podrzi da govori ono sto mu smeta. Kad imamo pare za zaposljavanje raznih ubleha, trebali bi imati za te kazne. Vidis kako to Baka radi. On prica, oni kaznjavaju. Ali on i dalje prica. I rezultati se vide. Zadnji primjer je ovaj penal protiv nas. Nikad im ono nebi svirao da oni cute kao mi. A postoje i UEFA, FIFA i ostala gowna[/quote]

Vidis kako kaznjavaju, za POKUSAJ UBISTVA 4,5 milja. Nisam nesto procitao da je Sliskovic kaznjen ? Ali da bi Husref znam sigurno . Zao mi je sto cu ovo reci , ne preostaje nam nista nego trpiti ***** do grupa EL i jedno 4-5 bordo reprezentativaca. @bih**** je"s to TI ? Razmjenjujemo misljenja , ne kazem da nisi u pravu. Pamet i snaga nam trebaju , da budemo sila , pa onda da im hebemo nanu naninu. :bih:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 nov 2018, 19:54

zagor1987 je napisao/la:Pa zna savez odakle im kapa lova za marifetluke,nas kupe po 10 milja za bakljade,za ustasko orgijanje,pljuvanje drzave,svastike,razb8janje glave trenerima itd sve zajedno ne plate ko nasu bakljadu jednu plus kazu u saopstenju ovim pokazujemo da neceno to tolerirati. Trebamo sad razbit glavu odma sljedecu tekmu nekom igravu ako krene lose,dok su ovako male kazne da vidimo ocemol i mi sa 4 hiljade proc cuj 4000 hahah majko mila,treba im bakljadu sljedecu domacu napraviti da prekid bude 50 minuta
E brate islo bi -6 bodova i 20 milja . Lijep vakat za pogancere .

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 13 nov 2018, 20:01

Samozdravlje je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Pa zna savez odakle im kapa lova za marifetluke,nas kupe po 10 milja za bakljade,za ustasko orgijanje,pljuvanje drzave,svastike,razb8janje glave trenerima itd sve zajedno ne plate ko nasu bakljadu jednu plus kazu u saopstenju ovim pokazujemo da neceno to tolerirati. Trebamo sad razbit glavu odma sljedecu tekmu nekom igravu ako krene lose,dok su ovako male kazne da vidimo ocemol i mi sa 4 hiljade proc cuj 4000 hahah majko mila,treba im bakljadu sljedecu domacu napraviti da prekid bude 50 minuta
E brate islo bi -6 bodova i 20 milja . Lijep vakat za pogancere .
Treba skuoiti lovu i platiti ljude da zapale zgradu saveza. I to kad je neka vazna sjednica i kad su svi unutra
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 13 nov 2018, 20:04

Ma moze se i ovom savezu klosarskom zestoko uzvratiti, samo da Hz imaju volje
Ode par momaka na tekmu repke, ubaci nekoliko baklji i topovskih i zivjeli, cestitka od uefe 50- tak milja € i tekme bez publike( nema para od karti)
Pa nek onda idu u banja luku ili mostar nek igraju kod ovih sto ih paze **** im oni majku
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 nov 2018, 20:07

Husref je kaznjen protiv zrinjskog na kosevu sa 500 kermi radi ne nosenja odjece sa obiljezjem kluba, istu tu utakmicu sliskovic takode nije imao nikakvo obiljezje i nije dobio nikakvu jazu, Sliskovic drko po savezu **** nije vadio 0km kazne on laje al kazni nema, dok husref dobiva kaznu jer drzi ruke u dzepovima.

Kaze kazne da se pokaze da necemo tolerisat, 5500 km za razbijanje glave, znaci bolje razbit sliskovicu i njegovom pomocniku iste kazne ko zapalit 100 timjak baklji na derbiju, bravo begicu kurcino.

Ja stvarno mislim da klubovi opste ne placaju te kazne vec da je to suplja klubova i saveza. Mi cemo to kaznjavat izlazit u javnost samo da bi se to smanjilo, posto ubjeden sam da se pola para naplacuje za kazne da nebi bilo ni jedne baklje na bh terenuma.

Baklja nije igla a u prosjeku 300 ljudi po utakmici koji planiraju unijet, pa to bi moj dedo sa 88 godina mogo nac.

Ako se nisu mogli dogovorit gdje ce bit glavna kancelarija nek urade trojstvo 1 u sarajevu 1 u mostaru 1 banja luka

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 13 nov 2018, 20:11

Ma ovo treba proslijedit dalje gdje, nema od ove naše vukojebine nista
ZZ

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 13 nov 2018, 20:32

treba istupit iz lige definitivno, za koga se igra? zbog koga postojis? dan te nejebo ovo nisu istine na kome se ovi bogate mrtve im J***
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 13 nov 2018, 20:35

Treba malo naškoditi reprezentaciji, mali prekid utakmice za pirotehničkim sredstvima čisto da Begiću malo se izbije iz kase, mozda shvati da nema zajebancije sa najvećom navijačkom skupinom u BiH..
Bordo bijeli za život cijeli!!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 13 nov 2018, 20:37

Rule_hz je napisao/la:treba istupit iz lige definitivno, za koga se igra? zbog koga postojis? dan te nejebo ovo nisu istine na kome se ovi bogate mrtve im ****
Ja mislim da bi ih najvise pogodili da ostanemo gdje smo sad i titulu uzmemo , nadam se da su nasi svjesni da nas ceka veca borba van zelenog terena nego na njemu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 13 nov 2018, 20:38

Benjolos je napisao/la:Treba malo naškoditi reprezentaciji, mali prekid utakmice za pirotehničkim sredstvima čisto da Begiću malo se izbije iz kase, mozda shvati da nema zajebancije sa najvećom navijačkom skupinom u BiH..
Konaćno pametna jedna
Sarajevo ljubavi moja!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 13 nov 2018, 20:43

Inijesta je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:treba istupit iz lige definitivno, za koga se igra? zbog koga postojis? dan te nejebo ovo nisu istine na kome se ovi bogate mrtve im ****
Ja mislim da bi ih najvise pogodili da ostanemo gdje smo sad i titulu uzmemo , nadam se da su nasi svjesni da nas ceka veca borba van zelenog terena nego na njemu

ma brate ovim kirterijumima ti vise nije ni draz osvojit ni titulu ni kup, kome ba? koga predstavljas? mislis da je sad nesto, sa ovakvim kirterujumima, velicanje zlocinaca pkevan je fasistick,ih pjesama, ugrozavanje ljudskoh zivota, nevidjene kradze pred ocima cijelog covjecanstva na dunjaluku. ovo je vise postalo samo uzimanje para i bogacenje za vlastiti intres i dzep
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 13 nov 2018, 21:14

Inijesta je napisao/la:
Dupla, pa ih duplo j.bati.
A mogao bi im se 22.11. napraviti vatromet :wtf:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 nov 2018, 21:25

Inijesta je napisao/la:
@Inijesta :thumbup: , @Rule_Hz :thumbdown: (izvini) , evo zasto :

Istupiti iz lige(naravno ni u ludilu):
- Na gubitku djeca U15 ,U17 i U19 , a konacno krenulo nesto dobro za BiH , kao BINGO
- Na gubitku samo Pitari i Hz , dobro i uposlenici , koje bas i ne gotivimo
- Na gubitku i reprezentativne selekcije (kad to kazem ne mislim na Begica & comp. , nego na drzavljane BiH koji je vole)

Ko bi se obradovao istupanju iz lige:
- Zeljo (najvecim dijelom), Lazni i Listica (bi rado to platili)

Sta nam je ciniti: Osvajati titule i igrati grupe EL pa cak i LP . Mozemo to vec od 2019(desni bek ? i lijevo krilo) , samo tako mozemo nasikirati dusmane i zaraditi pare koje oni mogu sanjati.Budimo snazni i pametni i Kvislinzi sa dusmanima ce na koljena. svaka druga opcija je poraz dobra,a pobjeda zla.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 nov 2018, 21:32

Rule_hz je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:

ma brate ovim kirterijumima ti vise nije ni draz osvojit ni titulu ni kup, kome ba? koga predstavljas? mislis da je sad nesto, sa ovakvim kirterujumima, velicanje zlocinaca pkevan je fasistick,ih pjesama, ugrozavanje ljudskoh zivota, nevidjene kradze pred ocima cijelog covjecanstva na dunjaluku. ovo je vise postalo samo uzimanje para i bogacenje za vlastiti intres i dzep
I sta bi dobili . lazni vjeciti sampioni , Listica vjeciti osvajac kupa sa koncertom zvizduka himni (ako bi se i svirala). E bas bi ih zayebali .

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 13 nov 2018, 21:40

dobili bi svakako pobunu svih drugih klubova po ovom pitanju, uradilo bi se nesto korisno, sigurno, mislis da bi dozvolili istupanje jednog Sarajeva i zeljeznicara, bi malo sutra, a sta ces ocekivat onda i ovako uzimaju titule naustrib namjestanja, i masetarenja jer su podobni za dzebove vodecih glava u savezu, dvostrukii arsini uvijek bili nama se bodovi oduzimali redom, borac 2x meljo idt titule oduz penalima odsajdima idt... opet ce te cekat ante pavelic praljak, kamen, ratko mladic i slicni i tipovi poput vuksanovica bjelice cuica i slicnih...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 13 nov 2018, 21:44

Sad je barem jasno, a i po kaznama se vidi sta ce mafijaski savez da radi da nam sapletu noge ka tituli.
Upamtite sta sam napisao.
Ustasluk je poceo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 nov 2018, 21:46

sekac je napisao/la:
Benjolos je napisao/la:Treba malo naškoditi reprezentaciji, mali prekid utakmice za pirotehničkim sredstvima čisto da Begiću malo se izbije iz kase, mozda shvati da nema zajebancije sa najvećom navijačkom skupinom u BiH..
Konaćno pametna jedna
I sta bi dobili. Begic bi se smijao kad krene poslije derneka na spavanje.Ni 1 (JEDNE) marke ne bi osjetili ni on ni mrzitelji Bosne. Ono sto mene brine i da je postenjacina(a znamo kakav je), mislim da je nemocan i da ode sam,bojim se da bi dosli jos gori. A otici nece ni on ni ostali grobari klupskog fudbala u BiH. Samo "Bozja" kazna.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Rule_hz, skoJaa i 28 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []