ovo vam je škola i drugi puta ćete pametnije
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
serite, al' para nema
Najgori su ovi pitarski pacenici koji se dodvoravaju šumljacima iz lukavice, a kad oni dođu na red da idu u lukavicu bice kukanje na sve strane....kakav bjednik moraš biti pa da se spustiš na njihov nivo i da se stavljaš na njihovu stranu u ovom slucaju i ko fol nešto provociraju manijake

Mandrak je napisao/la:Najgori su ovi pitarski pacenici koji se dodvoravaju šumljacima iz lukavice, a kad oni dođu na red da idu u lukavicu bice kukanje na sve strane....kakav bjednik moraš biti pa da se spustiš na njihov nivo i da se stavljaš na njihovu stranu u ovom slucaju i ko fol nešto provociraju manijake![]()
Jesi ti upucen u nasu Premijer ligu za tvoju informaciju Sarajevo je u prvom kolu igralo u Lukavici i ti nesto komentarises i pises!
Dogodine ce kukati, pacenice....i popusti manijake idi uvlaci se šupak šumljacima iz lukavice, smrdo...idi na njihovu temu i ismijavaj manijake, u tom se expert izgleda.ekii je napisao/la:Mandrak je napisao/la:Najgori su ovi pitarski pacenici koji se dodvoravaju šumljacima iz lukavice, a kad oni dođu na red da idu u lukavicu bice kukanje na sve strane....kakav bjednik moraš biti pa da se spustiš na njihov nivo i da se stavljaš na njihovu stranu u ovom slucaju i ko fol nešto provociraju manijake![]()
Jesi ti upucen u nasu Premijer ligu za tvoju informaciju Sarajevo je u prvom kolu igralo u Lukavici i ti nesto komentarises i pises!
na kojoj utakmici ? protiv čelika ? pojma ti nemaš !Ljuka je napisao/la:Nije važno koliko je navijača i gledalaca, važno je kakva je atmosfera i navijanje!
A na Grbavici je prošli put je bila kao kad je umro Tito!!!
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
ljuka sta koristis1921 ! je napisao/la:na kojoj utakmici ? protiv čelika ? pojma ti nemaš !Ljuka je napisao/la:Nije važno koliko je navijača i gledalaca, važno je kakva je atmosfera i navijanje!
A na Grbavici je prošli put je bila kao kad je umro Tito!!!
prestanite sa prepucavanjima,upozorenje vrijedi za sve ucesnike,banovi su sljedeci
AMAR OSIM!!!
Ništa još nije stiglo, očekuje se u ponedjeljak.MU'MIN T.M. je napisao/la:Šta je sa papirima za Vasilića, imal hajra ?
Jedina novost je da se Vasilić ovih dana ženi, nek mu je sretno !
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Mislim da znas odg. zreo si za bananeDaj gol Picula je napisao/la:Štrumfeteeeee jel dolazite ?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
vjeran1987
- Kontakt:
to neki party ili ti je stara slobodna ???Daj gol Picula je napisao/la:Štrumfeteeeee jel dolazite ?
- Daj gol Picula
- Kontakt:
Ajde ne izvlacite se na karte kad je nas 200 platilo po cenku na Grbavici kao da vi ne možeteEdinTM87 je napisao/la:Mislim da znas odg. zreo si za bananeDaj gol Picula je napisao/la:Štrumfeteeeee jel dolazite ?
Po bodove DADaj gol Picula je napisao/la:Štrumfeteeeee jel dolazite ?
- Daj gol Picula
- Kontakt:
Hajd' dobro je bar nekakopipe je napisao/la:Po bodove DADaj gol Picula je napisao/la:Štrumfeteeeee jel dolazite ?
700 ulaznica su nam dali po 10 km, i to nije problem. problem je sto su postavili uslov da se skupi 7000 km i da se odu kupiti ulaznice i onda da se na grbavici podjeli onim koji su dali pare za ulaznicu, sto naravno niko nije pristao ni iz uprave ni od navijaca.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Kurvanjski sto jest-jest, i ne znam sta drugo ocekujete od njih, to im je jedina sansa da pokusaju nesto zaraditi, kada im gostujemo mi i vi...ali opet ne vidim razlog bojkota...pa svakako bi vas bilo (valjda) 700...skupe se pare, odnesu, raji podijele karte i vozdra.Isto kao sto je kod nas bilo, s tim da su nam nudili i 2000 falilo bi...19TM87 je napisao/la:700 ulaznica su nam dali po 10 km, i to nije problem. problem je sto su postavili uslov da se skupi 7000 km i da se odu kupiti ulaznice i onda da se na grbavici podjeli onim koji su dali pare za ulaznicu, sto naravno niko nije pristao ni iz uprave ni od navijaca.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
- themaniaks
- Kontakt:
Fazon je sto bi sigurno vise od 700 ljudi htjelo ici i onda valja izabrati ko hoce ko nece i da nebi doslo do toga najbolje da niko ne ideGigant je napisao/la:Kurvanjski sto jest-jest, i ne znam sta drugo ocekujete od njih, to im je jedina sansa da pokusaju nesto zaraditi, kada im gostujemo mi i vi...ali opet ne vidim razlog bojkota...pa svakako bi vas bilo (valjda) 700...skupe se pare, odnesu, raji podijele karte i vozdra.Isto kao sto je kod nas bilo, s tim da su nam nudili i 2000 falilo bi...19TM87 je napisao/la:700 ulaznica su nam dali po 10 km, i to nije problem. problem je sto su postavili uslov da se skupi 7000 km i da se odu kupiti ulaznice i onda da se na grbavici podjeli onim koji su dali pare za ulaznicu, sto naravno niko nije pristao ni iz uprave ni od navijaca.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Moguci sastav
Sehic
Markovic Mesic Kerla Radovanovic
Colic Zeba Svraka Beslija Visca
Rovcanin
Ako Amar sta ne skonta bolje........Samo hrabro po bodove.......
Sehic
Markovic Mesic Kerla Radovanovic
Colic Zeba Svraka Beslija Visca
Rovcanin
Ako Amar sta ne skonta bolje........Samo hrabro po bodove.......
-
amarpustahija
- Kontakt:
Sta ovo pise na themaniacs org da necemo moci biti (navijaci) zelje , u lukavici. tj to su rekli policajci lukavice , i kazu da necemo moci , i i tako su rekli celnici u fk slaviji
NAPRIJED ŽELJO !
NAPRIJED ŽELJO !
Trenutno korisnika/ca: kontra, perodeformero i 31 gost.