FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 14 nov 2018, 09:47

Malo se pretjeruje sa tekmom protiv zrinjskog. Penal i onaj korner njima najsmjesniji penal ikad ... to je tu needgdje. Ono sto boli jesu scene poslije utak.ice .
Mesjutim nismo ni mi cvijece, sjetite se protiv cekika sta smo radili, dva prekida od kojih je jedan duzi bio zbog topoveskih koji su padali oko golmana.
Nije ovo nikakvo veliko navlacenje, ima povlsstenih, ima namjestanja ali da nas kolje neko, vala ne kolje. Sve je ovo, za nase uslove podnosljivo. Izlaz je da se formira udruzenje pl ali to nece na zalost svi a nasi se i ne trude bas oko toga.
Mi imamo ove sezone o o sto drugi nemaju. Ozljeda bilo koga i izostanak bilo koga nadomjesti.o bez problema. Drugi to ne mogu, vidjet cete zri jski bez bilbije.
Samo podrska i dobra atmosfera, pritisak na sudije i protivnika sa tribina a nase podrzati. Razlika izmedju mladih i iskusnih je u yome sto mladi u prvih 5 tekmi imaju osjecaj inferiornosti, da su slabiji i imaju neki sytah, medjutim vidimo mujaica prve tekme, sve nesto sitno izbi, izbgene , medjjtkm sada ulazi u rasprave, gura se i udara, prigovara, protivnici ga postuju. Mustafic usao i uletio onako muski, pidro drzak, kucne s ledja, zamahne, trzne, sabanovic je isto tako jak ko beton. I yo jr nasa prednost, praveci od talenata igrace vec smo dosli na to da imamo gotov proizvod, jeftin , a prvi smo. Smanili smo potrebe ,a prelazni rkk i sada je na upravi da na pravi nacin zavrse ga, sa jednim ili dva brton igraca da pojacaju konkurenciju i individualni kvalitet.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 14 nov 2018, 10:04

Meni seje ne svidja ta borba sa savezom nikako.

Pa jbt sto se nismo borili sa njima kad nismo imali sansu za titulu. Eto sad se nesto treba uraditi kao da ke ovo prvi slucaj, bas sad kad smo prvi i kad imamo sansu za titulu.
Bas sad kad imamo pozitivnu atmosferu mi se trebamo boriti i svadjat se sa savezom. Jbt sad ovu dobru atmosferu i sve u i oko kluba bacit i pravit probleme kao kad mogu oni mozemo i mi A ZNATE DA CE KAZNA I ZA TRANS BITI I TAKO CEMO HEBAT KLUB.

MI sami protiv saveza kojeg ce podrzati svi ostali klubovi, eto mi hocemo da se izborimo za sve klubove a oni SUTE.
I sad cete nahajcati raju i naći ce se jedan na tribini koji ce da udje i napravi glupost i pusimo tri boda.

NAJBOLJA BORBA JE DA PODRZIMO KLUB I STO MANJE POVODA DA DAJEMO ZA KAZNE.
OVO JE JEDINO STO NAMA IDE U KORIST A SAVEZU CE FALIT DA NAS KAZNI.

PODRZIMO KLUB NAVIJAJMO, NIJE PODRSKA KAMEN UPALJAC BAKLJA NA TERENU PODRSKA JE GRLO I DLANOVI
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 nov 2018, 10:15

Što je najjače, pos.erite me svi ako na naredne dvije tekme ukupno bude pet milja. Evo, 1500 protiv Zvijezde i 3 milje protiv Smogovaca.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 nov 2018, 10:29

Meni ne smeta toliko sudjenje u Mostaru koliko mi smeta nacin kaznjavanja klubova . uljetanje u teren u Tuzli,grbavici, kamenovanje u Mostaru ,nacionalizam u Sirokom itd itd. Jednostavno nisu dovoljno kaznjeni s druge strane svako kolo nas kaznjavaju novcano to je standard pa se malo vtatimo u nazad BL udare naseg igraca nikom nista u Trebinju vodimo 1-0 prekinu zbog kise sutra nova utakmica, slucaj Gavaric, tri debila ulete protiv Borca na kosevu 0-3 naravno,uljetanje ptotiv sirok 4 utakmice bez publike itd itd
Postoje li ljudi koji zastupaju FKS u savezu i savezima gdje su legende da dignu glas i zastite klub od ove nepravde zvane NS BIH .

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 14 nov 2018, 10:47

skoroalen je napisao/la:Što je najjače, pos.erite me svi ako na naredne dvije tekme ukupno bude pet milja. Evo, 1500 protiv Zvijezde i 3 milje protiv Smogovaca.
:thumbup:

To je to. I to protiv Zvijezde AKO bude milja i po.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 nov 2018, 11:01

Stroj1946 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Što je najjače, pos.erite me svi ako na naredne dvije tekme ukupno bude pet milja. Evo, 1500 protiv Zvijezde i 3 milje protiv Smogovaca.
:thumbup:

To je to. I to protiv Zvijezde AKO bude milja i po.
Ako bude tako (a vrlo je moguce) onda mi nemamo sta vise pricati o bilo cemu.
Sve ispod 5 milja na slijedecoj tekmi je sramota!

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 14 nov 2018, 11:03

zagorski je napisao/la: Ako bude tako (a vrlo je moguce) onda mi nemamo sta vise pricati o bilo cemu.
Sve ispod 5 milja na slijedecoj tekmi je sramota!
Poznavajuci nas, ako nas bude 2000 dobro se nogom u guzicu nabit od srece. :roll:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 14 nov 2018, 11:03

ma biće protiv zvijezde oko 3 milje sigurno,protiv čelika isto

VVVBK

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 14 nov 2018, 11:22

Pantelija je napisao/la:Malo se pretjeruje sa tekmom protiv zrinjskog. Penal i onaj korner njima najsmjesniji penal ikad ... to je tu needgdje. Ono sto boli jesu scene poslije utak.ice .
Mesjutim nismo ni mi cvijece, sjetite se protiv cekika sta smo radili, dva prekida od kojih je jedan duzi bio zbog topoveskih koji su padali oko golmana.
Nije ovo nikakvo veliko navlacenje, ima povlsstenih, ima namjestanja ali da nas kolje neko, vala ne kolje. Sve je ovo, za nase uslove podnosljivo. Izlaz je da se formira udruzenje pl ali to nece na zalost svi a nasi se i ne trude bas oko toga.
Mi imamo ove sezone o o sto drugi nemaju. Ozljeda bilo koga i izostanak bilo koga nadomjesti.o bez problema. Drugi to ne mogu, vidjet cete zri jski bez bilbije.
Samo podrska i dobra atmosfera, pritisak na sudije i protivnika sa tribina a nase podrzati. Razlika izmedju mladih i iskusnih je u yome sto mladi u prvih 5 tekmi imaju osjecaj inferiornosti, da su slabiji i imaju neki sytah, medjutim vidimo mujaica prve tekme, sve nesto sitno izbi, izbgene , medjjtkm sada ulazi u rasprave, gura se i udara, prigovara, protivnici ga postuju. Mustafic usao i uletio onako muski, pidro drzak, kucne s ledja, zamahne, trzne, sabanovic je isto tako jak ko beton. I yo jr nasa prednost, praveci od talenata igrace vec smo dosli na to da imamo gotov proizvod, jeftin , a prvi smo. Smanili smo potrebe ,a prelazni rkk i sada je na upravi da na pravi nacin zavrse ga, sa jednim ili dva brton igraca da pojacaju konkurenciju i individualni kvalitet.
Sve je to ok al nas navijac uleti uzmu nam tri boda,nasem glavu razbiju dobiju 4 milje?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 nov 2018, 11:33

Nasi ce me bas razocarati ako dopuste da stvari ostanu ovakve kakve su sad. Ne znam je li neko postavljao, pa cu zato postaviti u spoiler
slika
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 14 nov 2018, 12:11

Samo jos nesto. Ova situacija se mora iskoristiti, nepravda. MARKETING kluba mora puno jace da radi, promocija kluba, patriotizma, ljiljani fazoni, da se narod malo drmne. Kako je bilo lijepo vidjeti kad smo igrali u crnim dresovima s LJILJANOM :salut:
Klub mora aktivnije, odnsono odjel za Merketing da se aktivira vise, Portali, Reklame, Bilbordi, Promocija u gradu u kaficima neka akcija da se pokrene, da se letci dijele po gradu..... Ima tu dosta stvari... Moraju JACE, BOLJE, VISE

dagerHZ
Kontakt:

Post Postao/la dagerHZ » 14 nov 2018, 12:30

Zna li iko sta je sa ovim Sofrancem i zasto nije u sastavu. Vidim na instagramu kluba da sasvim normalno trenira sa ostatkom tima.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 14 nov 2018, 14:38

Niko izgleda nezna za sofru a tip uzima ogromnu platu za nista :wtf: :wtf: :wtf:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 14 nov 2018, 16:00

Bože dragi, kako svagdje ima LJUDI. Možda nije za ove teme, ali pogledajte obraćanje novinarske legende Milojka Pantića povodom sramne odluke Nemanje Matića o nenošenju crvenog maka na dresu. Milojko, svaka ti čast! Meni su suze pošle.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 nov 2018, 16:00

Sabinho je napisao/la:Nasi ce me bas razocarati ako dopuste da stvari ostanu ovakve kakve su sad. Ne znam je li neko postavljao, pa cu zato postaviti u spoiler
slika
Nije bas da im je prvi put nesta slicno da se desava, odmah se sjetim utakmice protiv Veleza kad su navijaci ganjali igrace Veleza.
Ajmo reci da se na neki nacin ponovio slucaj, jel moguce traziti oduzimanje bodova na osnovu ove dvije situacije koje su se desile na stadionu?

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 nov 2018, 16:18

Osttribine je napisao/la:Nevjerovatno, stvarno nevjerovatno, veca novcana kazna nama za baklje nego ovima sto covjeku glavu na klupi razbise, i jedna utakmica suspenzije, a nakon zalbe vjerovatno ni ta jedna ili samo taj dio tribine mozda zatvore. Ma ovo treba sve ukinuti i drzavu i fudbal i sve.
nama je veća kazna za pirotehniku jer to ponavljamo iz kola u kolo.... dakle prvi put je manje ako se ponavlja povećava se...logično...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 nov 2018, 16:25

Ma ne sanjajte bezveze o oduzimanju bodova, to se neće desit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 14 nov 2018, 16:47

Moze li mi neko pojasniti ovo istupanje iz lige..zbog čega se spominje ili to ovdje ljudi pisu onako ili je saopstenje nekakvo..nisam ovih dana po netu bio

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 nov 2018, 16:51

Dadox je napisao/la:Moze li mi neko pojasniti ovo istupanje iz lige..zbog čega se spominje ili to ovdje ljudi pisu onako ili je saopstenje nekakvo..nisam ovih dana po netu bio
budaletine budalešu, od svih sezona dosad eto sad treba lafo istupit u sezoni kad smo ubjedljivo prvi , igramo dobro sa dobrom ekipom i mixom igrača...čovjek se tačno zapita koliko ih je plavih uljeza...a ovi što podstiču na krivična djela su posebni biseri... :facepalm: :damn:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 14 nov 2018, 16:57

DenchiNL je napisao/la:
Dadox je napisao/la:Moze li mi neko pojasniti ovo istupanje iz lige..zbog čega se spominje ili to ovdje ljudi pisu onako ili je saopstenje nekakvo..nisam ovih dana po netu bio
budaletine budalešu, od svih sezona dosad eto sad treba lafo istupit u sezoni kad smo ubjedljivo prvi , igramo dobro sa dobrom ekipom i mixom igrača...čovjek se tačno zapita koliko ih je plavih uljeza...a ovi što podstiču na krivična djela su posebni biseri... :facepalm: :damn:
Pa to..samo mi nije jasno jel ovdje laprdaju ili saopstenje

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, James1987, Laganini1986 i 37 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []