Iskoristiti cu tvoj post i pozvati navijace na najbitniju utakmicu s Zvijezdom 09 , dobijemo li 2/3 titule su nase. Uciniti cu sve da budem na Kosevu ,da nemam porodicnih problema bio bih inventar na Kosevu , jer to momci zasluzuju . pokusat cu i kuma povesti(kao pozelio,a lopta mu zadnja u zivotu) , satro sad navija za FKS , a znam da je pod uticajem raje sa C.Vile navijao za Zelja. dakle aBd dva covjeka koja nisu planirana.skoroalen je napisao/la:Što je najjače, pos.erite me svi ako na naredne dvije tekme ukupno bude pet milja. Evo, 1500 protiv Zvijezde i 3 milje protiv Smogovaca.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Respekt tebi gospodine, k'o da si svaku tu.Samozdravlje je napisao/la:Iskoristiti cu tvoj post i pozvati navijace na najbitniju utakmicu s Zvijezdom 09 , dobijemo li 2/3 titule su nase. Uciniti cu sve da budem na Kosevu ,da nemam porodicnih problema bio bih inventar na Kosevu , jer to momci zasluzuju . pokusat cu i kuma povesti(kao pozelio,a lopta mu zadnja u zivotu) , satro sad navija za FKS , a znam da je pod uticajem raje sa C.Vile navijao za Zelja. dakle aBd dva covjeka koja nisu planirana.skoroalen je napisao/la:Što je najjače, pos.erite me svi ako na naredne dvije tekme ukupno bude pet milja. Evo, 1500 protiv Zvijezde i 3 milje protiv Smogovaca.
Hajmo fakat nahajcat maksimalno raju, izbacivat snimke krađe iz Mostara, pozvat što više ljudi. Nek zvanična izbaci tabelu samo zadnjih 5 utakmica, po formi je Zvijezda prva, nek nas nafuraju da igramo s trenutno najboljom ekipom u ligi.
Kako bi sad legle neke akcije s kartama, pozivnice, jer je fakat bitna tekma nakon svih ovih dešavanja. SVI NA KOŠEVO!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Momci moj Vam je prijedlog NISTA ne raditi.Samo parola "UPRAVO RADI U INTERESU FKS;IMATE NASU PODRSKU" Hz i Pitari .ZASTO ?Sabinho je napisao/la:Nasi ce me bas razocarati ako dopuste da stvari ostanu ovakve kakve su sad. Ne znam je li neko postavljao, pa cu zato postaviti u spoiler
DISCIPLINSKA KOMISIJA je kao Kanton u FEDERACIJI. Samostalni , a u njoj mozda ili sigurno sjede oni koji gotive Lazne,Listicu i Zelju.
Ma Dis.Kom. jedva ceka brutalan(znam ispravan) odgovor navijaca FKS i onda slijedi Clan 59 , stav 2 pod b . Oduzimanje 3 do 9 bodova.PUSIONA.
Hinje su to , a sa Hinjama hinjski . Da sam neko ko se pita ,protiv Zvijezde ne bih ni jednu baklju aktivirao,a pogotovo ne t.udar.
Medjutim ,ako se to kosi sa kodeksom NAVIJACKE GRUPE(koji moramo postovati) onda baklji za jedno 2 miljeKM.
BOJIM SE DA CEMO NASJESTI NA PROVOKACIJU ,OVO JE TEK POCETAK,STA BI NAM MOGLI RADITI. NAMA JE TITULA CILJ I KVALE LP , A NE EL.
TITULU MOZEMO IZGUBITI SAMO ONAKO KAO PROTIV BORCA . GAVARICA.
ISKRENO NISAM OPTIMISTA,PREVISE NEPRAVDE NAM JE UCINJENO I U VAMA KRV UZAVRELA VODJENA LJUBAVLJU PREMA FKS. BOJIM SE DA CETE NASJESTI NA PROVOKACIJE . OVO JE TEK POCETAK. SRECA PA JE PAUZA , DA NAM BOG DRAGI PODARI PAMETI I SABURA . LIMVO VAS.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ja koliko sam cuo mogla bi neka akcija s kartama biti( tj jeftinije karte ) e sad haj ga znajskoroalen je napisao/la:Respekt tebi gospodine, k'o da si svaku tu.Samozdravlje je napisao/la:Iskoristiti cu tvoj post i pozvati navijace na najbitniju utakmicu s Zvijezdom 09 , dobijemo li 2/3 titule su nase. Uciniti cu sve da budem na Kosevu ,da nemam porodicnih problema bio bih inventar na Kosevu , jer to momci zasluzuju . pokusat cu i kuma povesti(kao pozelio,a lopta mu zadnja u zivotu) , satro sad navija za FKS , a znam da je pod uticajem raje sa C.Vile navijao za Zelja. dakle aBd dva covjeka koja nisu planirana.skoroalen je napisao/la:Što je najjače, pos.erite me svi ako na naredne dvije tekme ukupno bude pet milja. Evo, 1500 protiv Zvijezde i 3 milje protiv Smogovaca.
Hajmo fakat nahajcat maksimalno raju, izbacivat snimke krađe iz Mostara, pozvat što više ljudi. Nek zvanična izbaci tabelu samo zadnjih 5 utakmica, po formi je Zvijezda prva, nek nas nafuraju da igramo s trenutno najboljom ekipom u ligi.
Kako bi sad legle neke akcije s kartama, pozivnice, jer je fakat bitna tekma nakon svih ovih dešavanja. SVI NA KOŠEVO!
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da li je to na pomolu još jedna opklada?skoroalen je napisao/la:Što je najjače, pos.erite me svi ako na naredne dvije tekme ukupno bude pet milja. Evo, 1500 protiv Zvijezde i 3 milje protiv Smogovaca.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
3/5/7 je najidealnija cijena za sve utakmice osim derbija.Inijesta je napisao/la:Ja koliko sam cuo mogla bi neka akcija s kartama biti( tj jeftinije karte ) e sad haj ga znajSamozdravlje je napisao/la:Respekt tebi gospodine, k'o da si svaku tu.skoroalen je napisao/la:
Iskoristiti cu tvoj post i pozvati navijace na najbitniju utakmicu s Zvijezdom 09 , dobijemo li 2/3 titule su nase. Uciniti cu sve da budem na Kosevu ,da nemam porodicnih problema bio bih inventar na Kosevu , jer to momci zasluzuju . pokusat cu i kuma povesti(kao pozelio,a lopta mu zadnja u zivotu) , satro sad navija za FKS , a znam da je pod uticajem raje sa C.Vile navijao za Zelja. dakle aBd dva covjeka koja nisu planirana.
Možemo samo na postojeću dodat i piće poslije ručka.MortemHz je napisao/la:Da li je to na pomolu još jedna opklada?skoroalen je napisao/la:Što je najjače, pos.erite me svi ako na naredne dvije tekme ukupno bude pet milja. Evo, 1500 protiv Zvijezde i 3 milje protiv Smogovaca.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Haj nešto drugo?skoroalen je napisao/la:Možemo samo na postojeću dodat i piće poslije ručka.MortemHz je napisao/la:Da li je to na pomolu još jedna opklada?skoroalen je napisao/la:Što je najjače, pos.erite me svi ako na naredne dvije tekme ukupno bude pet milja. Evo, 1500 protiv Zvijezde i 3 milje protiv Smogovaca.
Imaš li ti kakvu ideju? Meni je svejedno, kladim se neodgovorno, ulažem sve.MortemHz je napisao/la: Haj nešto drugo?moramo ovu opkladu iskoristiti, baš će biti u bobu, zanimljivo vopra
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Majica ili dux Sarajeva naprimjer?skoroalen je napisao/la:Imaš li ti kakvu ideju? Meni je svejedno, kladim se neodgovorno, ulažem sve.MortemHz je napisao/la: Haj nešto drugo?moramo ovu opkladu iskoristiti, baš će biti u bobu, zanimljivo vopra
Neka bude majica, za duxa nemam para. StudenCki život.MortemHz je napisao/la:Majica ili dux Sarajeva naprimjer?skoroalen je napisao/la:Imaš li ti kakvu ideju? Meni je svejedno, kladim se neodgovorno, ulažem sve.MortemHz je napisao/la: Haj nešto drugo?moramo ovu opkladu iskoristiti, baš će biti u bobu, zanimljivo vopra
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dogovoreno, meni 5K i iznad za obje utakmice a tebi sve ispod ili?
Ma ja, to je to.MortemHz je napisao/la:Dogovoreno, meni 5K i iznad za obje utakmice a tebi sve ispod ili?
ZAŠTO? Stanoje

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
DenchiNL je napisao/la:ZAŠTO? Stanoje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni inace Stanojevic bas gotivan i drag igrac, zna lopte igrat, mangup na terenu voli i nagazit i udarit i biti bezobrazan, jos da je malo brzi u Romi bi igro
Ne znam do kad mu je ugovor al treba na vrijeme pocet pregovore za produzenje
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
A dajjjjjDenchiNL je napisao/la:ZAŠTO? Stanoje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To žutiiiii
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Generalni direktor FK Crvena zvezda o Milanu Pavkovu, junaku Zvezdine pobjede nad Liverpoolom: On će biti novi Husref Musemić
Sa dva vrhunska gola protiv Liverpoola, Pavkov je podsjetio na fantastičnu partiju Nikole Žigića, koji je prije 13 godina na sličan način doprinio senzacionalnoj pobjedi Zvezde u Kupu UEFA protiv Rome.
"Mene više podseća na Musemića. Zvezda je kroz istoriju izgradila prepoznatljiv stil igre koji podrazumeva prodore po krilima i centaršuteve ka nekom klasičnom napadaču u šesnaestercu. Svi se protiv Zvezde zatvore, igraju u niskom bloku i bunker se najlakše razbija visokim loptama sa boka. Fudbalski sam sazrijevao u doba kada je Husref Musemić žario i palio na terenima širom Jugoslavije. On je moj tip savršene 'devetke' i drago mi je da smo sa Pavkovom dobili novog Musemića u Zvezdinom dresu", rekao je Terzić.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- muhamedhulk
- Kontakt:
dobar stanoje realno. a kod nas je promijenio par frizura, od keca, preko onih repica, evo sad do plave kose. lud mali ko struja. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], James1987, Laganini1986, nedimmmm1337 i 32 gosta.