FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Anex
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Anex » 15 nov 2018, 10:30

belosevic28 je napisao/la:Nama kad sve dobro ide, moramo serendati nike bitno o cemu. Uprava ce reagovati, pokrenut ce tuzbe te slucaj prijaviti FIFa i UEFA. Sta jos trebaju a da je u njihovoj nadleznosti?!
Manite se serendanja ovdje, u sto vecem broju na Kosevo naredne dvije tekme koje mogu biti kljucne.
Naše je da manje seremo i da dođemo na utakmicu,momci su zaslužili podršku veću nego ikad i sramota je da nas bude ispod 5000,a sa ove dvije pobjede šanse za titulu su 80% i zato svi na Koševo zajedno do titule

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 15 nov 2018, 10:45

Stroj1946 je napisao/la:To sto savez trenira strogocu je kriva uprava ili uprave. Zato sto smo imali bezmude ljigavce koji su se lizali i uvlacili savezu, a ne yebali majku. Nemamo ni danas. isto sve. Ne smiju pisnuti. Sve uvlakaci. Pichkice. Jos kad skonta covjek da nam je zensko glavno boga ti yebem, sta ocekivati :crazy: :facepalm: Drugi se bune, nasi sute
Sta rece prijatelju :facepalm:
1946~

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 nov 2018, 10:58

Stroj1946 je napisao/la:To sto savez trenira strogocu je kriva uprava ili uprave. Zato sto smo imali bezmude ljigavce koji su se lizali i uvlacili savezu, a ne yebali majku. Nemamo ni danas. isto sve. Ne smiju pisnuti. Sve uvlakaci. Pichkice. Jos kad skonta covjek da nam je zensko glavno boga ti yebem, sta ocekivati :crazy: :facepalm: Drugi se bune, nasi sute
A brat :rol: :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 15 nov 2018, 11:44

Kome, kakav brat ba. Cuj brat. Samo nemojte sutra kmecati kad se opet bude desilo isto. Ko sto sad kmecimo. Ako sami se ne znamo stititi, nece niko drugi.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 15 nov 2018, 11:45

Sabinho je napisao/la:
Istina je da nase uprave sute. Vise je Alfred uradio sa onim videom u zastiti kluba i iznosenju istine na vidjelo nego sve uprave u zadnjih 5 godina. A zakidali su nas i prosle godine a i jos par prije toga. 5 sudija suspendovano a nasi ni da pisnu. Vise respekta i uticaja u savezu ima Simin Han nego mi. Znao sam da kad stalno sutimo ko kurbani da ce nas zaklati cim nam zatreba za titule.

Ne bi ni sad reagovali, ali moraju jer su jedva zive glave izvukli pa im nezgodno valjda zbog Dzakmica.

Svi se zezaju za Misketa ali on sa SDA otima od naroda koji nema sta da jede (opstina Novo Sarajevo) i pravi stadion. Uzima iz drzavnog i pretace u privatno vlasnistvo. Dio iz opstine, malo iz UEFe ali se stvari kotrljaju. Saopstenja i pritisak prave a oni sa Zrinjskim najvise lopovisu. Daleko im kuca, ali za sve van sportskog dijela oni rade jako puno za klub. Baka kmeci kad god stigne a sviraju im penale kad im najvise treba (Radnik, nase tekme i ostalo). Igrace koje mi necemo oni prodaju i uzimaju lovu ili im postanu nosioci igre. I titule dolaze.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 nov 2018, 11:51

Stroj1946 je napisao/la:Kome, kakav brat ba. Cuj brat. Samo nemojte sutra kmecati kad se opet bude desilo isto. Ko sto sad kmecimo. Ako sami se ne znamo stititi, nece niko drugi.
Pogresno si me shvatio, meni je sega sto izyeba sve zivo, a slazem se opcenito i pisao sam vec o tome. :thumbup:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 15 nov 2018, 12:05

kengur je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Istina je da nase uprave sute. Vise je Alfred uradio sa onim videom u zastiti kluba i iznosenju istine na vidjelo nego sve uprave u zadnjih 5 godina. A zakidali su nas i prosle godine a i jos par prije toga. 5 sudija suspendovano a nasi ni da pisnu. Vise respekta i uticaja u savezu ima Simin Han nego mi. Znao sam da kad stalno sutimo ko kurbani da ce nas zaklati cim nam zatreba za titule.

Ne bi ni sad reagovali, ali moraju jer su jedva zive glave izvukli pa im nezgodno valjda zbog Dzakmica.

Svi se zezaju za Misketa ali on sa SDA otima od naroda koji nema sta da jede (opstina Novo Sarajevo) i pravi stadion. Uzima iz drzavnog i pretace u privatno vlasnistvo. Dio iz opstine, malo iz UEFe ali se stvari kotrljaju. Saopstenja i pritisak prave a oni sa Zrinjskim najvise lopovisu. Daleko im kuca, ali za sve van sportskog dijela oni rade jako puno za klub. Baka kmeci kad god stigne a sviraju im penale kad im najvise treba (Radnik, nase tekme i ostalo). Igrace koje mi necemo oni prodaju i uzimaju lovu ili im postanu nosioci igre. I titule dolaze.
Bravo. Nasiroko objasnio, meni bilo mrsko pisat to sve :mrgreen: A ima jos puno toga. Al eto ko suti taj nayebe. Vazda bilo.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 15 nov 2018, 12:48

sanjam sinoc da sam se odjednom obogatio, ali ono da sam u top 3 na forbsu. odmah kupio fk sarajevo, sredio klub, napucao kosevo, doveo najboljeg trenera, najbolje svjetske igrace, osvojili kup, osvojili ligu. sve je bilo super dok nismo izgubili u finalu lige sampiona od reala, citav stadion mi **** familiju, tad sam se i probudio.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 15 nov 2018, 13:12

zlo87 je napisao/la:sanjam sinoc da sam se odjednom obogatio, ali ono da sam u top 3 na forbsu. odmah kupio fk sarajevo, sredio klub, napucao kosevo, doveo najboljeg trenera, najbolje svjetske igrace, osvojili kup, osvojili ligu. sve je bilo super dok nismo izgubili u finalu lige sampiona od reala, citav stadion mi **** familiju, tad sam se i probudio.
Nisi se trebao buditi. Kad sve to ostvaris i postavis zdrave temelje kao sto si ti, sigurno bi u narednu godinu-dvije uzeo bar jednu titulu prvaka Evrope.

Problem je kad se bolje stvari dogode tek tako (some shit just happens) a nemas bazu zacementiranu. Tad strahujes i budes nervozan jer znas podsvjesno da je to na staklenim nogama. Sve dok stvari idu kontrolisano i po planu, doci ce i rezultati. Nego nastavi ti veceras opet sanjati ali imaj u vidu izjavu PSG-a da ove godine jos nisu zreli da postanu prvaci Evrope, ali idu u tom smjeru.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 15 nov 2018, 13:18

zlo87 je napisao/la:sanjam sinoc da sam se odjednom obogatio, ali ono da sam u top 3 na forbsu. odmah kupio fk sarajevo, sredio klub, napucao kosevo, doveo najboljeg trenera, najbolje svjetske igrace, osvojili kup, osvojili ligu. sve je bilo super dok nismo izgubili u finalu lige sampiona od reala, citav stadion mi **** familiju, tad sam se i probudio.
Jesil bar zapamtio koji trener ti je vodio ekipu :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 15 nov 2018, 14:01

:salut:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 nov 2018, 15:21

robertkosar je napisao/la:
MiodragJešić :kafa:

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 15 nov 2018, 17:50

zagorski je napisao/la:
robertkosar je napisao/la:
MiodragJešić :kafa:
E ovaj je sanjao bas ruzan san :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 15 nov 2018, 18:39

Stroj1946 je napisao/la:
kengur je napisao/la:To sto savez trenira strogocu je kriva uprava ili uprave. Zato sto smo imali bezmude ljigavce koji su se lizali i uvlacili savezu, a ne yebali majku. Nemamo ni danas. isto sve. Ne smiju pisnuti. Sve uvlakaci. Pichkice. Jos kad skonta covjek da nam je zensko glavno boga ti yebem, sta ocekivati :crazy: :facepalm: Drugi se bune, nasi sute

Svi se zezaju za Misketa ali on sa SDA otima od naroda koji nema sta da jede (opstina Novo Sarajevo) i pravi stadion. Uzima iz drzavnog i pretace u privatno vlasnistvo. Dio iz opstine, malo iz UEFe ali se stvari kotrljaju. Saopstenja i pritisak prave a oni sa Zrinjskim najvise lopovisu. Daleko im kuca, ali za sve van sportskog dijela oni rade jako puno za klub. Baka kmeci kad god stigne a sviraju im penale kad im najvise treba (Radnik, nase tekme i ostalo). Igrace koje mi necemo oni prodaju i uzimaju lovu ili im postanu nosioci igre. I titule dolaze.[/quote]

Bravo. Nasiroko objasnio, meni bilo mrsko pisat to sve :mrgreen: A ima jos puno toga. Al eto ko suti taj nayebe. Vazda bilo.[/quote]

Iskreno nemam mud* polemisati sa vama. Djelujete preagresivno.Nisam jak,a kokuz , tako da mi je pametnije sutit.Nadam se da cete naci pravo rjesenje i pomoci FKS da prebrodi ovo maltretiranje od strane saveza.Bit ce tesko , ipak sretno.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 15 nov 2018, 18:42

Najveća mi je želja da imamo toliko jakog vlasnika (dobre finansije) da jednom na Grbavci uzmemo Želju sa 5-0, da otresemo Lišticu 5-0 na njihovom terenu, da na preko 30 utakmica u ligi primimo nekih 10 golova, a zabijemo barem 150 golova u ligi... Volio bih da imamo ekipu onakvu kao što je Šahtar iz Donjecka znao biti, a da nam je konkurencija smiješna... Eh da imam koju milijardu... Napravio bih od Grbavice trening centar Sarajeva. ;)
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 15 nov 2018, 18:51

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Najveća mi je želja da imamo toliko jakog vlasnika (dobre finansije) da jednom na Grbavci uzmemo Želju sa 5-0, da otresemo Lišticu 5-0 na njihovom terenu, da na preko 30 utakmica u ligi primimo nekih 10 golova, a zabijemo barem 150 golova u ligi... Volio bih da imamo ekipu onakvu kao što je Šahtar iz Donjecka znao biti, a da nam je konkurencija smiješna... Eh da imam koju milijardu... Napravio bih od Grbavice trening centar Sarajeva. ;)
:urnebes: :urnebes: Ko zna mozda imas nekog davno zaboravljenog pretka u SAD-a i naslijedis . Ali nemoj zaboraviti na ovaj tvoj post. :thumbup: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 nov 2018, 19:51

Na današnji dan, prije 51 godinu, Fudbalski klub Sarajevo na Koševu je odmjerio snage protiv engleskog Manchester Uniteda u okviru tadašnjeg Kupa evropskih šampiona. Procjenjuje se da je susret pratilo oko 40 hiljada gledalaca na stadionu.

Manchester United je na Koševo došao kao sedmerostruki prvak Engleske sa ulogom ubjedljivog favorita, dok je s druge strane, bordo tim u sezoni 1966/67. osvojio prvu titulu u historiji.

Sarajevo je davne 1967. nastupilo u sljedećem sastavu: Muftić, Fazlagić, Blažević, Jesenković, Vujović, Bajić, Prodanović, Šiljkut, Musemić, Prljaća i Antić.

Bordo tim, predvođen Miroslavom Brozovićem, je tokom susreta stvorio mnogo šansi preko Musemića, Prljače, Fazlagića i Šiljkuta, ali pogodak nije postignut. Jedan od najzapaženijih pojedinaca susreta bio je golman gostiju, Stepney.

U uzvratnoj utakmici na Old Traffordu, slavila je ekipa Manchestera rezultatom 2-1. Manchester United je te godine osvojio naslov prvaka Starog kontinenta.

Inspirisani sjajnim nastupima, navijači FK Sarajevo su pjevali: „Dva Boška na dva ćoška, Musemija u sredini, za pobjedu ne brini“. Tadašnja generacija Sarajeva osvojila je naslov prvaka Jugoslavije i igrala finale Kupa maršala Tita.

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 15 nov 2018, 21:04

Pidro je za Čivića Marcelo!

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 15 nov 2018, 21:17

belosevic23 je napisao/la:Pidro je za Čivića Marcelo!
Pidro je za Civica i Marcelo i Toriceli i Kapetanovic

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 15 nov 2018, 21:37

belosevic23 je napisao/la:Pidro je za Čivića Marcelo!
Ako Bog da, za koju godinu Pidro će da bude bolji od Marcela :bih: :
Bordo bijeli za život cijeli!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, FksOtokaHz, mnon46, Tatamata1946 i 30 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []